|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Mamusie : Co robicie kiedy wasze dzieciaczki akurat nie jedzą i nie śpią? Nosicie na rączkach, kładziecie do leżaczków, bujaczków? Leżą sobie w łóżeczku? Jeśli tak to czy nie marudzą wtedy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Hej, nie udzielma się na forum ale podczytuję Was mamuśki na bieżąco i nie wiem właściwie czy to dobry pomysł, bo każdego dnia płaczę przez Was ze wzruszenia!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam aaaa z góry sorki jak coś przez przypadek zacytuje czy coś bo nie do końca połapałam ten wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zadomowienie
|
domi - naprawdę się ciesze że masz już to wszystko za sobą , ale mała jest cudowna i na pewno wszystko Ci wynagrodzi
![]() ![]() margosia- ja kupiłam laktator ze wzgledu na to że od października mam zamiar iść na studia dzienne a nie chciałabym przerywac karmienia, mam nadzieję ze spełni swoje zadanie i wgl będe umiala sie nim obsługiwać ![]() Neni - super że już wszystko ok , a Ty kochana nie masz co się smucic tylko nosek do góry i ciesz sie maleństwem ![]() katerine - gratulację ![]() mam ochote dzisiaj na barszcz biały , gorzej tylko z siłami żeby ja zrobić bo mam strasznego lenia , a no i teściowa zmieniła mi termin na 1 sierpnia, dogadała się już nawet ze znajomymi lekarzami ![]() ![]() aaa i zastanawiam sie jak to jest , niby jestem w 38 tyg , ale termin porodu mam na 6 sierpnia...coś mi tu nie pasuje ![]() Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2013-07-30 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać, że Michaś dziś o 4:55 skończył 3 tygodnie.
![]() ![]() Co się zmienia po miesiącu, kiedy noworodek nie jest już noworodkiem a niemowlakiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje wszystkim rozpakowanym! Domcia- Sarenka sliczna! ![]() Samantha- mam nadzieje,ze twoje meki skoncza sie jak najszybciej... Kejt- ![]() Kallisto- slodkie masz to malenstwo ![]() U nas zaczyna sie okres bezkupowy, tzn. wczesniej robila kupe co godzine praktycznie, teraz robi jedna na dwa dni? nie pamietam co jeszcze mialam pisac ![]() potem ladnie przespala 4 h, spala by dluzej gdyby sie tak nie wiercila w lozeczeku, bo sie zaklinowala na mechanizmie od karuzeli ![]() ![]() panawiam: czy nie chce ktoras DELICOLU po cenie z apteki Gemini?
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gorące uściski dla ostatnio rozpakowanych mam i ogromne gratulacje za udział w tym fascynującym serialu ![]() Pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Perse- jaka Kruszynka ![]() Kallisto- ale słodziak ![]()
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Nie nadrabiam, w drugim szpitalu odeslali mnie do domu, bo jeszcze daleko i co się będę męczyć na porodowce... Ale już była ludzka pora to zadzwoniłam do oddzialowej z 1 szpitala i tu jestem na patologii, bo faktycznie miejsc nie ma. Skurcze caly czas co 5 min. Glowka nie schodzi, rozwarcie się nie robi:-(
na usg Fi wyszedł 3800-4100, więc pewnie cięcie... Niech się szybko decydują bo mi macica pęknie. Dziewczyny, uciekajcie od ciazy:-P Domcia, Kat. Gratulacje!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
39- 24.07.-30.07. 40- 31.07.-06.08 tyle że lekarz jak mówi to mówi o ukończonych już tygodniach, w Twoim wypadku dziś jest 38t6d hmmm chyba nic nie namieszałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi nadal cięzko mi się wbić ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zadomowienie
|
Sprawdzam prognoze pogody bo tak doszłam do wniosku ze w sumie rodzic w te upały to jakas masakra i nawet nie chodzi o sam poród tylko o te biedne maluszki które potem w tym skwarze musza lezec i nie wiadomo jak im pomóc
![]() No i ja sobie przeciez wybrałąm termin na 14. i juz dogadałam sie z Bianką a teraz patrze ze w tym czasie tez mega upały maja byc. ![]() No masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Ja jak nie urodze do wtorku to w środę mam sie tam stawić i gin mi powiedział że urodze na jego dyżurze w sensie w środę ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mam tp na 12 sierpnia ![]() Ja planuje urodzić wcześniej, więc chyba parą nie będziemy ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
a robili ci tam ktg? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
![]() Śliczna jest ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samantha kciuki za Ciebie nieprzerwanie zaciśnięte!!! Oliath powtorzę się poraz kolejny: cudne masz dziewczynki ![]() Ja chyba dzisiaj nic nie zrobię,bo tylko kciuki trzymam za nasze dziewczyny,u nóg i rąk :P |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie też mi się tak wydaje , no cóż mniejsza który tydzień ważne że moge już bezpiecznie rodzić i przypominam ze rezerwuje 1 lub 3 sierpnia ![]() malaczarnakejt - biedna ![]() ![]() ![]() lece robić obiad ale niedługo wróce , a Wy tu ładnie spamujcie ![]() Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2013-07-30 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Rozeznanie
|
lemurki_malutkie za Ciebie oczywiście też kciuki trzymam,oby dzidzia się jeszcze nei wybierała na świat!
Eva Gratuluję!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
jak grzyby po deszczu
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Rozeznanie
|
Katerine2 Gratuluję!!!! zdrówka moc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | ||||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcow
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
![]()
![]() |
#3445 | |||||||
Wtajemniczenie
|
To czekamy na mała slicznotke
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42014043]Fiazo to ładnie. Mój też czasami przesypia 4 h (czasaaaami zdarza się i dłużej), ale tak z reguły to 3. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Helololo ![]() https://www.dropbox.com/sc/2rulkafwn70menl/ju4qIaVaYg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ale śliczny drobinek ![]() Cytat:
![]() Jak sie czujesz po cc Domi? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Domciątko, She: fajne maluszki
![]() |
#3447 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tp 21.08. i jutro zaczynam 38tc Cytat:
![]() Jak brak czynności skurczowej, jak wczoraj na kt była, a dzisiaj jeszcze czujesz skurcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą ciekawi mnie, jak wygląda taka kobieta rodząca ![]() Wchodzi na IP z wrzaskiem i rwie włosy z głowy? ![]() Mam info od Idzi: Lekarze zadecydowali, że jutro będzie miała cc ![]() I She: " ja dostałam ketonal i miałam wstać ale Igor jak wrócił z pobrania krwi tak tkwi przy cycach i zasypiamy wtuleni więc dopiero jak tz przyjedzie bede mogła wstać.dostałam od rana 4 sucharki a głodna jestem jak cholera hehe.to jest fota z rana ![]() Laski, mam pytanko: W środę oddałam do labka mój wymaz na gbs, babka powiedziała, że wynik będzie do 4 dni ( w ogóle w tym labku wyniki są zawsze mega szybko, przed czasem), a mojego nie ma do tej pory ![]() Może to oznaczać, że coś wyhodowali? ![]()
![]() |
#3448 |
Wtajemniczenie
|
Wstalam dzis o 7 na mierzenie cukru i poszłam dalej spac i tak mi zeszło do...12
![]() Moja mama codziennie dzwoni i robi śledztwo czy aby nie rodze. Ciagle podkreśla ze w każdym momencie moze do mnie jechać. Szkoda tylko ze juz mówiłam ze chce przy porodzie tylko TZ, ale mama ciagle mnie przekonuje ze mama to co innego niz mąż itp ![]() Jak wróci TZ z pracy jade na to ktg. Ochoty brak....
![]() |
#3449 |
Raczkowanie
|
i tak przy okazji witamy się w tygodniu 40
![]() ![]() ![]() W końcu, po 8 długich dniach oczekiwania - kurier przyniósł łóżeczko!!! aż mi się żal zrobiło faceta jak widziałam jak je dźwiga, ale cóż... dziś popołudniu podchodzimy do składania ![]()
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi babka w labo powiedziała ze jak nie będzie do tego i tego dnia tzn ze udało im sie cos wyhodowac
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-07-30 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.