|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42015295] ![]() U mnie zaliczone 40 min hula hop Przy kręceniu podskakiwałam od czasu do czasu z nogi na nogę, ale się zmachałam ![]() I obejrzałam przy tym pierwszy odcinek The Vampire Diares, chyba się wkręcę bo już nie miałam co oglądać [/QUOTE]![]() Cytat:
A ja zaraz jadę do lekarza i na zakupy może to przynajmniej nie będę myślec o jedzeniu (jestem przed@). Może dzisiaj pójdę pobiegac bo już dawno nie byłam, chyba, że wrócę późno to oś innego pocwiczę. Mam zakwasy na tyłku po panu w leginsach
|
||
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx no w sumie przejechałam 20 min
i potem już prowadziłam rower Heroinka dajesz czadu od rana ![]() Kisiej wiem jak to jest pucować dywan![]() witam, w końcu ulga chwilowa, bo ''tylko 30 stopni" do słońca w cieniu chłodniej, wiatr jest, więc jest przyjemniej
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się boję jutra
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niezależnie od przerwy, nie miałam później już takich zakwasów po niej
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#216 | |
|
Konto usunięte
|
Poćwiczyłam jeszcze:
- podnoszenia bioder 50x2 - podnoszenia nóg 50x2 - brzuszki 50 Muszę jeszcze pompki porobić i przysiady ![]() No nie wiem, musiałabym zobaczyć. Bo w marketach nie ma, jak już to na stacjach benzynowych. Aaaa i jest taki ruski sklep co mieli kiełbasę z Polski więc może i pifffko mają No to też ruch ![]() Cytat:
Wtedy czuję, że żyję |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie się w końcu da oddychać po burzy
wstałam dzisiaj w świetnym humorze i nie jest to zasługa snów erotycznych ![]() dziewczyny, które już ćwiczyły ja też dzisiaj zamierzam, nie ma upału, nie ma wykrętów a w sierpniu będę podsumowywać sobie minuty ćwiczeń, motywowało mnie to kiedyś ![]() a co do zakwasów, to ja mam aktualnie pod pachami to chyba zasługa pływania
|
#218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie chyba trochę chłodniej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no ja na początku tylko mam, a później organizm się przyzwyczaja ) więc może być różnie [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42017465]Poćwiczyłam jeszcze: - podnoszenia bioder 50x2 - podnoszenia nóg 50x2 - brzuszki 50[/QUOTE] Super ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42017465] No nie wiem, musiałabym zobaczyć. Bo w marketach nie ma, jak już to na stacjach benzynowych. Aaaa i jest taki ruski sklep co mieli kiełbasę z Polski więc może i pifffko mają[/QUOTE] No ja właśnie dorwałam w polskim sklepie [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42017465] Uwielbiam zakwasy Wtedy czuję, że żyję Niby tak, ale jak człowiek się przekręcić na łóżku nie może to nie jest fajnie Cytat:
a czego? ![]() Dzięki! po ćwiczeniach od razu mam jakiś humor lepszy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem Heroinko, pogody chyba
albo może tego, że zdałam sobie sprawę, że już ponad miesiąc zamulam i gówno z tych wakacji mam także pora się ogarnąć, skupić na sobie, zadbać o siebie itd. ![]() przypomniało mi się o Tiffoczkach, zrobię dzisiaj
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję
-30 min hh - 10 min skakania [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42017465]Poćwiczyłam jeszcze: - podnoszenia bioder 50x2 - podnoszenia nóg 50x2 - brzuszki 50[/QUOTE] ![]() Cytat:
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Elsay no to trzeba zrobić wszystko, żeby dużo tych ćwiczeń wyszło
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam (Katien od teraz z Tobą to słowo się będzie mi kojarzyć
trochę więcej pływania niż wczoraj, więc robię postępy ale kurde mamka mi kupiłam cheetosy i wpierdzieliłam dość dużo.. a wina to tego, że po basenie nie zjadłam nic.. tylko piłam piłam i jak zobaczyłam chipsy to żem się rzuciłam na nie
|
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo dobre podejście! Czas pomyśleć o sobie Tiffoczki są fajne ale nie powiem, ciężko dziś było przejść te 11 minut może też dlatego, że po godzinnej jeździe na rowerku byłam już trochę zmęczona (bo dzisiaj próbowałam interwałów ) co nie zmienia faktu, że kondycja mi siadła ![]() Brawo ![]() Cytat:
![]() Ale za cheetosy
|
||
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
no nieźle Ci się kojarzy Dżo
a zaliczyłaś coś oprócz basenu?
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#226 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podwójn e oklaski za dzisiejszy trening ![]() i reszcie dziewczyn oczywiście też brawko (Elsay, Dzo, Traxx, Sikorka, Kisiej, mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo, ale nie chce cytować, bo wkurza mnie ten wizaz )Cytat:
no tylko jedno w głowie, no! ![]() Ja melduję, że dzisiaj już też mam za sobą rower (było ponad 30 stopni i zero wiatru, a ja wybrałam się na wycieczkę w południe ledwo, ale przeżyłam)A potem opalanko nad rzeką, miałam i tam rowerem zajechać (20km) ale to by było samobójstwo, w połowie drogi zostawiłam rower u koleżanki. Jak wracałam złapał mnie deszcz, ale byłam wniebowzięta, było już tak duszno i tak się cała kleiłam, że szłam dumnie z bananem na twarzy i mokłam ![]() do jutra mam czas żeby kupić karnet na siłownię (bo jutro ostatni dzień promocji ) i nie wiem czy zebrać się dziś czy jutro przed pracą dziś juz mi nie po drodze, ale znając życie to jutro może mi coś wypaść i boję się że mogę nie zdążyć ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
witam, drogie panie!
nie było mnie prawie 2 dni, bo robiliśmy malowanie pokoju gdzie jest podłączony Internet, więc byłam chwilowo odłączona ![]() pokój pomalowany, meble na miejscu, teraz tylko dokończyć wycierać z wszystkiego kurz, bo przy szlifowaniu się naniosło wgl odkąd mam prawko, to jeżdżę w te i na zad (tłumaczenie ze śląskiego: w tę i z powrotem, hahahah przy tym malowaniu tak samo: jedź po siatki do szlifowania, jedź po folię malarską, jedź po to, po tamto ale przynajmniej mój tata zaoszczędza czas w malowaniu i składaniu też pomagałam, więc ruch był ![]() także na razie uciekam sprzątać ![]() brawka dla wszystkich za ćwiczonka! (aleście poszalały ) ![]() i heeeeej witaj znowu! |
|
|
|
#229 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co jak co, ale bez faceta sobie poradzisz na pewno ![]() a co do jeżdżenia to bardzo dobrze, że tyle jeździsz, trzeba wprawy nabrać
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo, no ładnie, mam coś dla Ciebie - nasza piosenka
: http://www.youtube.com/watch?v=IuYrRebvFHc ![]() u mnie dzisiaj: 1) bułka ciemna z ziarnami, z jajkiem, pomidorem, ziołami, szczypiorkiem, kawa z mlekiem 2) gałka loda waniliowo-śmietankowego, wafel ryżowy ze słonecznikiem i nutellą 3) spaghetti (mięso, sos, makaron pełnoziarnisty, ogórek, papryka)
|
#231 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzo, a ten Twój to taki bardziej David Hasselhoff czy Michael Newman? ![]() Cytat:
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Staram się ale nie zawsze wychodzi.
![]() Cytat:
za zaliczenie basenu No i za cheetosyCytat:
![]() Cytat:
no to też
|
|
#234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za basen za cheetosy ![]() I dla pozostałych ćwiczących zazdroszczę Wam, że sobie tak możecie ćwiczyć w środku dnia, ja ledwo z pracy się przywlokłam, zjadłam obiad (ziemniaczki, jajko sadzone, ogórek, pomidor i szklaneczka maślanki ), odsapnę i biorę się za sprzątanie. Ćwiczenia dopiero wieczorem
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jest szkoła to też ćwiczę wieczorami (o ile ćwiczę, bo czasem jestem tak padnięta lub mam tyle nauki, że odpuszsczam)
|
|
#236 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewuszki!
fajnie,trochę się schodziło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42017465]Poćwiczyłam jeszcze: - podnoszenia bioder 50x2 - podnoszenia nóg 50x2 - brzuszki 50 [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
za zaliczenie basenu![]() a za cheetosy
|
|||
|
|
|
#237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za rowerCytat:
to mają z Ciebie pożytek w domu ![]() ja zaraz się przebieram i idę na rower, a co super pogoda na przejażdżkę!
|
||
|
|
|
#238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie tak mi się śmiać chce, bo coraz więcej umiejętności budowlanych nabieram tata mi robi "kursy" i uczy mnie nazw różnych produktów, do czego się ich używa, dlaczego, itd. a jutro zmienia kafelki na schodach do ogrodu i kładzie nowe, więc znowu coś nowego "liznę" ![]() najfajniejsze jest to, że lubię jeździć tata nawet stwierdził, że widzi, że dobrze jeżdżę, więc teraz nie bałby mi się dać swoje nowe auto (bo my z siostrą mamy używane) a na samym początku się śmiał, że jakbym chciała pojechać jego autem, to położyłby się pod kołami, żebym nie wyjechała no a wczoraj ładnie umyłam autko z siostrą, bo stoi na dworze i ptaki bardzo lubią w niego "celować" Cytat:
haha ![]() miłej przejażdżki! |
||
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
f_ck yeah taaak, nutella
ledwo jej tam było na tym waflu, ale jaka radość ![]() przymierzam się do ćwiczeń przedwczoraj był Skalpel, wczoraj basen, a co dzisiaj? na pewno Tiffoczki, bo się stęskniłam, a co jeszcze zrobię to później Wam zamelduję, bo nie wiem
|
#240 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Przy kręceniu podskakiwałam od czasu do czasu z nogi na nogę, ale się zmachałam 
[/QUOTE]
ale cóż poradzisz... dobrze, że masz możliwość zrobienia badania drugi raz 

było:

) więc może być różnie
także pora się ogarnąć, skupić na sobie, zadbać o siebie itd. 

)
dziś juz mi nie po drodze, ale znając życie to jutro może mi coś wypaść i boję się że mogę nie zdążyć