Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 17:04   #451
marszalka
Zadomowienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Mogę dołączyć?
witamy nową koleżankę

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witaj

A mój właśnie uwielbia warzywa a mięso mogło by dla niego nie istnieć !! w ogóle mój mąż jest nie z tej planety bo lubi sprzątać, gotować, prać itd.
hmmm.... to może ty faktycznie się zastanów czy nie masz z kosmitą do czynienia
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:05   #452
Lila_27
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

U mnie dopiero 1cs Jestem 10 dni po ewentualnym zapłodnieniu i już nie mogę się doczekać żeby zrobić test
Czy możliwe są w tak wczesnym stadium jakieś objawy? Bo mi się wydaje, że mam ich co najmniej kilka

Czy robiłyście jakieś badania przed planowaną ciążą?
Ja robiłam morfologię i ogólne moczu kilka m-cy temu oraz cytologię i usg, na którym wyszło, że mam 2 mięśniaki macicy i tyłozgięcie.... Czy któraś z Was z czymś takim się boryka? Proszę o wszystko co wiecie o tym..

Edytowane przez Lila_27
Czas edycji: 2013-07-30 o 17:10
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:08   #453
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
U mnie dopiero 1cs Jestem 10 dni po ewentualnym zapłodnieniu i już nie mogę się doczekać żeby zrobić test
Czy możliwe są w tak wczesnym stadium jakieś objawy? Bo mi się wydaje, że mam ich co najmniej kilka
no powiem Ci, że praktycznie każda co miesiąc ma objawy ciążowe i wtedy zostaje sprowadzona do pionu, ostrzegam, że czasami dziewczyny są bardzo brutalne, ale oczywiście życzę, aby twoje objawy nie były urojone
Stary 2013-07-30, 17:14   #454
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana tu wszystkie tak myslą

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Kochana tu wszystkie tak myslą
A jakie masz te objawy?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:19   #455
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

A jakie masz te objawy?
Senność, zmęczenie, jakieś dziwne uczucie rozpychania w brzuchu i obolałe piersi Wiem, że te objawy mogą być urojone
Senność i zmęczenie może być winą ostatnich upałów, piersi zbliżającą się @ .... To mój pierwszy cs, więc szukam wszystkiego co by mogło zwiastować ciążę
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:28   #456
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Senność, zmęczenie, jakieś dziwne uczucie rozpychania w brzuchu i obolałe piersi Wiem, że te objawy mogą być urojone
Senność i zmęczenie może być winą ostatnich upałów, piersi zbliżającą się @ .... To mój pierwszy cs, więc szukam wszystkiego co by mogło zwiastować ciążę
Ja w ostatnim cyklu miałam niby mdłości tydzień przed @, 2 dni takiego zmęczenia, że przeleżałam całe dnie
Teraz odczuwam jakby niewielkie kłucia w piersiach od 3-4 dc do dziś.
Były też bóle ala miesiączkowe

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:41   #457
vioris
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jak to dobrze, że mam w telefonie aplikacje z naszego forum i mogłam na bieżąco podglądać co piszecie
Inaczej bym przegapiła fotki i nie dowiedziała się jakie modelki tutaj mamy Śliczne zdjęcia ślubne i Wy jesteście świetne babki

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Ale muszę Wam powiedziec ze jestem troche zaskoczona, jesteście takie kochane i bez spiny ktos nowy, Witacie sie to bardzo miłe i Kurcze niestety coraz rzadziej spotykane. Zazwyczaj w ogóle tylko podczytuje bo to takie przykre jak sie czasami niektórzy zachowują. A u Was od razu jak w domu.. <3

Ach i jedna rzecz, pisze zawsze zaplikacji i tu nie umiem albo po prostu nie da sie cytowac kilku osob na raz wiec czasem wybaczcie pisze osobno do każdej
Witaj i się rozgość
Ja nie piszę z tej aplikacji, bo ogólnie jak mam dużo pisać na telefonie to mam dość Ale cytować się da, tylko to trochę więcej czasu zajmuje - mi przynajmniej łatwiej na laptopie.

Cytat:
Witaj

A mój właśnie uwielbia warzywa a mięso mogło by dla niego nie istnieć !! w ogóle mój mąż jest nie z tej planety bo lubi sprzątać, gotować, prać itd.
Nie mów głośno, bo się jeszcze jakaś zazdrosna znajdzie i Ci go sprzątnie sprzed nosa Takich facetów po prostu nie ma

Cytat:

Ja robiłam morfologię i ogólne moczu kilka m-cy temu oraz cytologię i usg, na którym wyszło, że mam 2 mięśniaki macicy i tyłozgięcie.... Czy któraś z Was z czymś takim się boryka? Proszę o wszystko co wiecie o tym..
Witaj
W tak wczesnym stadium raczej niewiele objawów jest,ale jak się tu wszystkie starają to wyczuwają najmniejsze piknięcie w jajniku, czy delikatne mdłości i już objawy ciążowe sobie wmawiają ale....to normalne Chyba każda z nas takie akcje ma, choć po kilku cyklach się inaczej do tego podchodzi. A prawda jest taka, że najczęściej jak się serio zajdzie to nie ma żadnych objawów

Ja badań nie robiłam, ale też mam tyłozgięcie. 7 lat temu po 10 cyklach zaszłam w ciążę i mam córcię, więc tyłozgięcie jakoś wyjątkowo mocno nie przeszkadza

Cytat:
Staraj się nie szukać wiem, że to trudne, ale nakręcanie się wcale nie jest dobre. Bo po pierwsze można się zablokować a po drugie jak się widzi 10 objawów a @ jednak przychodzi to rozczarowanie jest większe

Ja mam 35 dc i nadal nic. Oczywiście brzuch boli na @ i cycki mi rozsadza.
Do tego miałam dziś niezłe zawroty głowy w tramwaju jak z pracy wracałam a dziś 20 stopni tylko. Ja sobie wmawiam teraz odwrotnie, że niemożliwe abym zaszła więc to objawy @ Chyba mi tak łatwiej. Lepiej się zdziwić niż rozczarować
Jutro jak nie przyjdzie @ to kupuję test i w czwartek testuję. Przynajmniej będę wiedziała na czym stoje, a już tyle dni po terminie powinno coś wyjść chyba. Obym tylko nie musiała do gina biegać po tablety na wywołanie
Stary 2013-07-30, 18:51   #458
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Chyba w niego zainwestuję

Nie ma co rozpaczać Nowy cykl - nowe szanse Wdrażam plan wiesiołek + conceive plus + serduszka co drugi dzień przez cały cykl
ambitnie wtedy musi się udać
a tak poza tym to nie było mnie chwile, a już tyle stron natrzaskały

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Cześć, podczytuje Was mocno. Postanowiłam sie ujawnić jako staraczka mamy 15 miesięcznego synka teraz marzy mi sie córeczka, ale, najwazniejsze zeby zdrowe. Witajcie!
Witaj! powodzonka w staraniach

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość

Dobra baby, uspokójcie się już, bo ja za 10 minut idę do domu i jak już zrobię obiad to nie dam rady was nadrobić. Macie profilaktycznie

Do później
ajjjjjjjj! lubię takie profilaktyczne bacikowanie

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A to ja
wow piękna!

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
ooo ale wysysp nowych kobitek pewnie
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 18:51   #459
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam co miesiąc objawy a mianowicie ból jajników, ból (.)(.) i kopnięcia w brzuchu a to się okazuje spóźniona @ i pracujące jelitka
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 18:55   #460
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam starania zaiweszone, ale w dówch poprzednich (a szczególnie w pierwszym) miałam wszystkie możliwe objawy więc obserwuj, notuj, ale wcale to nie musi świadczyć o ciąży, chociaż bardzo Ci tego życzę

co do tyłozgięcia to nikt mi nigdy nie mówił, żebym coś takiego miała, ale wiem, że są tu dziewczyny, które je mają, wieć może one troszkę więcej pomogą
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-30, 18:57   #461
D0tk4
Zadomowienie

Matko, dziewczyny! ile wyście napisały!

dziewczyny, które prosiły o dopisanie, bądź zmienienie danych na pierwszej stronie - zrobione!

Kamel nie zdążyłam obejrzeć Twoich fotek ślubnych! Ani tych "7 lat później" Ale założe się, że pieknie wyglądałaś i wyglądasz

no i God, Ty też usunęłaś fotki zanim zdążyłam Cię zobaczyć buuuuu, tyle mnie omija!

I cowie, i anya i fantastka i brydzia i manieczka, marszalka, leine! co Wy dałyście dziewczyny! no specjalnie żeście to wszystko przede mna pousuwaly! foch!

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Co do pracy, to zapraszam na Cypr Tutaj w bankowosci akurat jest duzo pracy. Nie w stacjonarych bankach , ale wlasnie w forexie, inwestycje itd A widzisz ja za to bym chciala w nieruchomosciach pracowac, chyba przez tego idiote obrzydlo mi wszystko
Taki to raj w bankowości na Cyprze? To muszę powiedzieć mężowi, zeby tam sobie pracę znalazł, bo on właśnie w tym siedzi z tym, że na Wyspach. A wiadomo, że dzieciaczka fajniej by było w południowym klimacie wychowywać

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Czy to normalne ? Chyba już zacznę odliczać czas do @ , jak już musi to niech przychodzi przynajmniej się winka napiję z Mężuchem
Ja alko w ustach od naszej rocznicy nie miałam, czyli od 23 czerwca. I nie wezmę, póki naszego bejbika od piersi nie odstawię

Cytat:
Byłam w toalecie i nie mam niestety dobrych wieści... Szyjka powoli się rozmiękcza i zaczyna mi się powoli mój charakterystyczny przedmałpowy ciemny śluz Czyli jakby nie patrzeć - cykl spisuję na straty. Ale i tak się cieszę, że na sam koniec wyjaśniło mi się jak to dokładnie było z tą owu Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Aaaaaaa no co za małpa z tej małpy! ale tak jak mowisz, dobrze, że z owu się wyjaśniło i powodzenia w molestowaniu męża w nowym cyklu

Lea_ny bawcie się dobrze!

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi, myślicie już o wyprawkach, w sensie finansowym? Bo czytałam, zę ok3 - 6 tys. pójdzie i nie wiem czy odkładać, czy z tego ubezpieczenia wystarczy? W sumie w czasie 9 miesięcy też można odłożyć sporą kwotę, ale tak myślę, czy nie zacząć już teraz, coby potem nie martwić się, że nie poradzimy sobie...
My kupiliśmy sobie taką dużą skarbonkę z napisame 'Baby Fund' i tam wrzucamy tylko dwufuntówki. Na opakowaniu mówili, że wypełnione po brzegi dwufuntówkami własnie daje ponad tysiąc funtów. wiec na pare rzeczu już będzie. A, a zapełniliśmy już połowę

Cytat:
Będę jak Chuck Norris - wezmę ten cykl z półobrotu
oł je bejbe!

Barboletta i Lila_27 witajcie i sie udzielajcie

a ja mialam taki sajgon w pracy ostatnio, wiec muszę wykorzystać fakt, że trochę się luzik teraz robi i biorę jutro pół dnia wolnego i idę na "spa pedicure". a co! kto bogatemu zabroni !
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 19:04   #462
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Ja mam 35 dc i nadal nic. Oczywiście brzuch boli na @ i cycki mi rozsadza.
Do tego miałam dziś niezłe zawroty głowy w tramwaju jak z pracy wracałam a dziś 20 stopni tylko. Ja sobie wmawiam teraz odwrotnie, że niemożliwe abym zaszła więc to objawy @ Chyba mi tak łatwiej. Lepiej się zdziwić niż rozczarować
Jutro jak nie przyjdzie @ to kupuję test i w czwartek testuję. Przynajmniej będę wiedziała na czym stoje, a już tyle dni po terminie powinno coś wyjść chyba. Obym tylko nie musiała do gina biegać po tablety na wywołanie
a ile dni trwa zazwyczaj Twój cykl? może coś z tego będzie ?

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

a ja mialam taki sajgon w pracy ostatnio, wiec muszę wykorzystać fakt, że trochę się luzik teraz robi i biorę jutro pół dnia wolnego i idę na "spa pedicure". a co! kto bogatemu zabroni !
ja dziś po powrocie z pracy zaliczyłam godzinną drzemkę a teraz idę zrobić sobie spa, ale w domciu
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-30, 19:13   #463
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, dziewczyny! ile wyście napisały!

dziewczyny, które prosiły o dopisanie, bądź zmienienie danych na pierwszej stronie - zrobione!

Kamel nie zdążyłam obejrzeć Twoich fotek ślubnych! Ani tych "7 lat później" Ale założe się, że pieknie wyglądałaś i wyglądasz

no i God, Ty też usunęłaś fotki zanim zdążyłam Cię zobaczyć buuuuu, tyle mnie omija!

I cowie, i anya i fantastka i brydzia i manieczka, marszalka, leine! co Wy dałyście dziewczyny! no specjalnie żeście to wszystko przede mna pousuwaly! foch!

Taki to raj w bankowości na Cyprze? To muszę powiedzieć mężowi, zeby tam sobie pracę znalazł, bo on właśnie w tym siedzi z tym, że na Wyspach. A wiadomo, że dzieciaczka fajniej by było w południowym klimacie wychowywać

Ja alko w ustach od naszej rocznicy nie miałam, czyli od 23 czerwca. I nie wezmę, póki naszego bejbika od piersi nie odstawię

Aaaaaaa no co za małpa z tej małpy! ale tak jak mowisz, dobrze, że z owu się wyjaśniło i powodzenia w molestowaniu męża w nowym cyklu

Lea_ny bawcie się dobrze!

My kupiliśmy sobie taką dużą skarbonkę z napisame 'Baby Fund' i tam wrzucamy tylko dwufuntówki. Na opakowaniu mówili, że wypełnione po brzegi dwufuntówkami własnie daje ponad tysiąc funtów. wiec na pare rzeczu już będzie. A, a zapełniliśmy już połowę

oł je bejbe!

Barboletta i Lila_27 witajcie i sie udzielajcie

Dotka świetny pomysł z odkładaniem do puszki pieniędzy od dziś też będę wrzucać drobne do skarbonki

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 19:56   #464
D0tk4
Zadomowienie

Barboletta, jesteś już na pierwszej stronie!

Cytat:
Dotka świetny pomysł z odkładaniem do puszki pieniędzy od dziś też będę wrzucać drobne do skarbonki
No właśnie, bo w sumie nie czujesz, że odkładasz, a jednak. Ja bym polecała wrzucać 2zl, albo 5zł, a nie każdy grosz, bo szybko zapełnicie, a wiele nie uzbieracie. A tak dwójka Was nie zaboli, a z tego może być już pokaźna sumka
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 19:58   #465
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie, bo w sumie nie czujesz, że odkładasz, a jednak. Ja bym polecała wrzucać 2zl, albo 5zł, a nie każdy grosz, bo szybko zapełnicie, a wiele nie uzbieracie. A tak dwójka Was nie zaboli, a z tego może być już pokaźna sumka
Mi właśnie chodziło o 2zł 5 zł grosze mam do tej pory i nie chce mi się ich wymienić ;p

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-07-30 o 19:59
Stary 2013-07-30, 20:04   #466
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
To ja tez zakładam minikonto oszczędnościowe + skarbonka
Ubrania dla dziewczynek są tak bajeczne ze troche dziekowalam Bogu za chłopca bo by wszytskie oszczędności poszły
Ale z drugiej strony po synku wtedy spokojnie prawie nówki sprzedam to zawsze cos tam wpadnie.
A OshKosh ma przecenę przeceny dodatkową .. Eh.

A sluchajcie mamy starajace sie, jak to jest jak sie jeszcze karmi i zachodzi w ciążę?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:

Uuu dzięki, na pierwszej stronie, brzmi prawie jak na okładce ;D

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 20:11   #467
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
ja dziś po powrocie z pracy zaliczyłam godzinną drzemkę a teraz idę zrobić sobie spa, ale w domciu
korzystaj korzystaj bo przy noworodku już tego nie będzie muhahaha
Cytat:

się obudziła ze zdjęciami
Cytat:
A sluchajcie mamy starajace sie, jak to jest jak sie jeszcze karmi i zachodzi w ciążę?
moja kuzynka karmiła + dokarmiała mm i zaszła w 2 ciążę. Ponoć nie można karmić bo to powoduje skurcze macicy i można poronić Ale ona dalej karmiła, bo gin mówił inaczej. Nie dopytywałam się jak to jest. Jak nie ma zagrożonej ciąży to może karmić
Przecież niemożliwością jest np. karmienie piersią przez np. 5 lat i nie mieć @ a takie osoby się zdarzają... dobrze, że rzadko...
taki pięciolatek: 'mamo mogę cycka?' a mamusia: 'tak synciu ale nie odchodź za daleko'

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-07-30 o 20:15
Stary 2013-07-30, 20:11   #468
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
nie mam pojęcia ja dopiero o pierwsze dziecko się staram, więc nie pomogę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-07-30, 20:15   #469
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
korzystaj korzystaj bo przy noworodku już tego nie będzie muhahaha

się obudziła ze zdjęciami

moja kuzynka karmiła + dokarmiała mm i zaszła. Ponoć nie można karmić bo to powoduje skurcze macicy Ale ona dalej karmiła, bo gin mówił inaczej. Jak nie ma zagrożonej ciąży to może karmić
Przecież niemożliwością jest np. karmienie piersią przez np. 5 lat i nie mieć @ a takie osoby się zdarzają... dobrze, że rzadko...
taki pięciolatek: 'mamo mogę cycka?' a mamusia: 'tak synciu ale nie odchodź za daleko'
najdłużej jak znam to moja kuzynka, prawie 3 lata, ja juz w zasadzie coraz mniej 1-2 w ciagu dnia i raz nad ranem zeby jeszcze dospał.

Dzięki Wam założyłam Ovu, rzeczywiscie bardzo fajna strona, zobaczymy czy pomoże.

Stary 2013-07-30, 20:17   #470
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
witaj, oczywiście że możesz
Stary 2013-07-30, 20:20   #471
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
najdłużej jak znam to moja kuzynka, prawie 3 lata, ja juz w zasadzie coraz mniej 1-2 w ciagu dnia i raz nad ranem zeby jeszcze dospał.

Dzięki Wam założyłam Ovu, rzeczywiscie bardzo fajna strona, zobaczymy czy pomoże.
3 lata to długo, ale im dłużej tym ciężej odstawić moje koleżanki to smarowały cycka musztardą, a to diabły malowały i nic Także wesoło na pewno jest
Ja karmiłam krótko więc mam z tym tematem spokój, ale z drugim chcę dlużej Najlepiej spytać gina, poczytać, bo opinie są podzielone.

Fajnie, ze masz konto! Witaj w osobach podniecających się swoim wykresem! ja kilka razy dziennie patrzę jaki jest cudowny to podchodzi pod paranoję
Stary 2013-07-30, 20:22   #472
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:
3 lata to długo, ale im dłużej tym ciężej odstawić moje koleżanki to smarowały cycka musztardą, a to diabły malowały i nic Także wesoło na pewno jest
Ja karmiłam krótko więc mam z tym tematem spokój, ale z drugim chcę dlużej Najlepiej spytać gina, poczytać, bo opinie są podzielone.

Fajnie, ze masz konto! Witaj w osobach podniecających się swoim wykresem! ja kilka razy dziennie patrzę jaki jest cudowny to podchodzi pod paranoję
Diabła malowaly? Lol hahahhahah padłam ze śmiechu jakos jak wiem jak mu jest bezpiecznie i dobrze jakos nie umiem odmowic ale z drugiej strony coraz mniej prosi

Stary 2013-07-30, 20:22   #473
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Haha to tak jak moja mam chciała odzwyczaić brata i wcześniej wcierała sok z cytryny ale nie powiem bo pomogło

Stary 2013-07-30, 20:25   #474
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Diabła malowaly? Lol hahahhahah padłam ze śmiechu jakos jak wiem jak mu jest bezpiecznie i dobrze jakos nie umiem odmowic ale z drugiej strony coraz mniej prosi
nie dziwię się, że nie możesz odmówić... w końcu duże przywiązanie, bliskość, przyjemność
Cytat:
Haha to tak jak moja mam chciała odzwyczaić brata i wcześniej wcierała sok z cytryny ale nie powiem bo pomogło
To najważniejsze! Ciekawe jakby tak sobie wódką posmarować czy by poskutkowało czy chciało więcej można wtedy wyczytać czy dziecko ma ciągotki do alko czy nie Oczywiście żarcik
Stary 2013-07-30, 20:29   #475
God Of War 20
Zakorzenienie

Przepraszam Dotka, tyle tu było ruchu dziś.. i tak usunęłam ostatnia

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-07-31 o 22:33
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 20:43   #476
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Przepraszam Dotka, tyle tu było ruchu dziś.. i tak usunęłam ostatnia
Specjalnie dla Ciebie wstawię
męże mogłaś nam pokazać, miałyśmy robić symulacje wyglądu dzieciaczków

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
męże mogłaś nam pokazać, miałyśmy robić symulacje wyglądu dzieciaczków
a ty oczywiście wyglądałaś bosko
Stary 2013-07-30, 20:50   #477
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
nie dziwię się, że nie możesz odmówić... w końcu duże przywiązanie, bliskość, przyjemność

To najważniejsze! Ciekawe jakby tak sobie wódką posmarować czy by poskutkowało czy chciało więcej można wtedy wyczytać czy dziecko ma ciągotki do alko czy nie Oczywiście żarcik
A to już inna bajka byliśmy u babci jak mój brat miał kilka lat i było jakieś święto mama miała w kieliszku oczywiście wódkę a brat to wypił po czym się skrzywił i powiedział do mamy "mamo jaka ta woda jest nie dobra po co Ty ją pijesz? " do 18 lat nic nie pił !!

P.S. A to moje dzieło !! Uwielbiam szydełkować i pewnego dnia wpadłam na pomysł zrobienia parasolki na szydełku znalazłam dość łatwy wzór i powstało takie cudeńko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9e8ec19cc1.jpg (70,6 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-07-30 o 20:56
Stary 2013-07-30, 20:57   #478
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

HA! Od słów przeszłam do czynów Po wyjściu z pracy kupiłam Oeparol Femina, a teraz byłam na zakupach z TŻ i zakupiłam Conceive Plus Co śmieszniejsze, na allegro kosztuje 69 zł + przesyłka, a w Super Pharm zapłaciłam 44 zł Wiesiołek już wzięłam, nie zasypiam gruszek w popiele

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Nie mów głośno, bo się jeszcze jakaś zazdrosna znajdzie i Ci go sprzątnie sprzed nosa Takich facetów po prostu nie ma
Mój co prawda nie gotuje (ale robi zarąbiste sushi ), ale sprząta i potrafi wszystko w domu naprawić i skonstruować Tak że potwierdzam, tacy mężczyźni SĄ
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:00   #479
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
HA! Od słów przeszłam do czynów Po wyjściu z pracy kupiłam Oeparol Femina, a teraz byłam na zakupach z TŻ i zakupiłam Conceive Plus Co śmieszniejsze, na allegro kosztuje 69 zł + przesyłka, a w Super Pharm zapłaciłam 44 zł Wiesiołek już wzięłam, nie zasypiam gruszek w popiele

Mój co prawda nie gotuje (ale robi zarąbiste sushi ), ale sprząta i potrafi wszystko w domu naprawić i skonstruować Tak że potwierdzam, tacy mężczyźni SĄ

Ja również potwierdzam mój Mąż gotuje, prasuje , sprząta itd.

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:02   #480
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Elfka jakie Ty masz kocie oczy śliczny makijaż! Ładna z Ciebie kobietka, w sam raz na tap madl
u makijażystki byłam wtedy pierwszy i ostatni raz w życiu, nawet bez próbnego i fajnie wyszło chyba

Cytat:
Dla mojego 100 to minimum
Yyyyy jak mój miał 100 to bałam się, że mnie zgniecie całkiem
i co to byłaby za pozycja - na naleśnika??

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
wow piękna!
jakaś pomyłka dzięki

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Lila i Barboletta cześć, bom się wcześniej nie przywitała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości