|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
spadam do spania
dobranocki
|
#1832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przytulam Cie w związku z problemami Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widziałam foty Bardzo ładnie urządziliście sobie mieszkanko Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Nie szkodzi ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Lady wypasiony kącik karmieniowy
A na tej kanapie w salonie te poduchy były w komplecie czy dokupowało się ekstra jakieś uniwersalne? Bo mam trochę podobny narożnik ale denerwuje mnie przyklejanie się do skóry i szukam czegoś pod cztery litery ![]() Szaja Agatka będzie na razie spać na dole czy (zgodnie z naszymi przewidywaniami) zachorowała na górny poziom? Charlizz a po tyłku chcesz? Nie jesteś beznadziejną matką, każdej z nas się zdarzyły albo zdarzą jakieś wpadki w roli mamy ale przecież kochamy te nasze dzieciaki najbardziej na świecie i chcemy dla nich jak najlepiej, tylko że nie wszystko da się przewidzieć... Niestety człowiek się uczy na błędach ![]() Witam urlopowiczki, jak było? Co do kojca - w małym mieszkanku niekoniecznie potrzebny, w większym albo w domu jak najbardziej tak. Przy Grześku nie miałam, siedzieliśmy w zasadzie w jednym pokoju (miałam zainstalowaną bramkę w drzwiach żeby sobie nie poszedł zwiedzać bez mojej wiedzy). Jak potrzebowałam go zostawić samego to wkładałam do łóżeczka. Teraz na piętrze mam drewniane a na dole w salonie turystyczne (z włożonym materacem kokos gryka więc podłoga twarda). Wrzuciłam do środka zabawki i jest git Bez tego łóżeczka na dole byłoby ciężko, za duża przestrzeń i nieraz jest potrzeba zapakowania dziecka do czegoś "kojcowatego"
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poka ![]() Ja ostatnio w zarze sukienke kupilam, o taka: http://www.zara.com/uk/en/woman/dres...0p1047523.html Swietnie lezy nafiyqo nie przejmuj sie glupim gadaniem menequ kochana, czy moglabys mi jeszcze raz napisac nazwe tego japonskiego sklepu podobnego do ikei?
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- silver, cala witajcie ponownie! ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- debrah gratulacje skonczonej sesji! Wszystkim dziekuje za gratulacje! ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc spiochy!
Ale to wygoda z samochodem. Wlasnie z zakupow wrocilysmy. A z gorszych wiadomosci, to pralka sie chyba popsula. Nie mozna drzwi otworzyc... Macie jakis pomysl? Nam sie juz ubrania i reczniki czyste koncza... |
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
jakie spiochy?!
![]() fewciu, sylwia, widze was ![]() fewcii, kolezanko niedoli, jak tam nocka? u nas koszmaru cig dalszy, mlody wstawal co 30min, ciagle mu cos nie pasowalo, eh, moze trzeba faktyczmie go przetransportowac do lozeczka, do jego pokoiku juz
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() napiszec wiecej jak mi Bartulo zasnie- pobudka o 5,30, marudny jest i chyba za cieplutki jak na mój gust... |
|
|
|
#1841 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, poplynelismy miala byc jeszcze wieksza ale malz sie nie zgodzil wiesz, cale zycie gnietlismy sie na malych beznadziejnych kanapach i po weselu zaszalelismy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kciuki za szczepienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Debrah, to wyglada na to, ze,mamy to samo...
rozumiem, ze idziesz za potrzeba Amelki? Nie martwi Cie to przywiazanie do cycusia...? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-31 o 07:20 |
|
|
|
#1843 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesz, i fotel i podnozek sa...bardzo mobilne ![]() wystarczy kopnac noga i sie przesuwaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wiesz, u pathi jak zamawialam mt to byly takie wzory klubowe zamowione przez tatusiow ![]() Cytat:
tak myslalam, ze mlody moze nie budzi sie z glodu a np nieywgodnie mu czy cos, ale jak on sie przyssie do cycka to nie ma bata, 5-6min lekko pozera, wiec raczej mu glod doskwiera, a tego go raczej nie oducze? poza tym.....jak on butli nawet nie tknie kochana a jaka to byla butla ktora macie? ta ktora imituje cycusia? Cytat:
![]() www. allegro.pl/kojec-drewniany-bialy-120-x-120-kije-gratis-i3423676436.html taki bedziemy brac tez do ikei musimy skoczyc.... Cytat:
![]() a jak tam zamawianie Twojego? wybralas jakies wzory juz? ![]() ja wczoraj mlodrgo zapakowalam na plecy i niebo a ziemia, z przodu zle mi lezal ale z tylu super. oczywiscie tylko na chwile, ale musialam takie sliczne jest kurcze ze szkoda ze w szafie lezy Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w komplecie byly ![]() Deli, bo zjadlo cytata, za kanape 4500
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak: nie moge sie ogarnąc odkąd wstalismy, mam biegunkę- nawet nie mysle, zeby po chleb isc bo nie miałabym szans dobiec tych 200 metrów... do tego złapałam chyba zapalenie pęcherza, bo pierońsko boli... ehhhhh- przyjemnosc za przyjemnoscią
LADY- piekne mieszkanko, po kolei pouzupełniasz braki, a dla Pietraszka brawa za bananka ![]() MENEQ- gratuluje prawka i super, ze jestes wreszcie z mężem CHARLIZZ bardzo dobrze, ze pojechałas, olej głupie gadki FEWCIU- rób swoje, bo najlepiej wiesz, co dobre dla Blaneczki HOPE- Dadus agent niesamowity PSTRYNIU- Twój mąż mnie rozwala SZAJA- za każdym razem od nowa zakochuje sie w Twoim głosie ELLLMI- dojrzałas wreszcie do decyzji o zakupie słoników? troche Ci sie zeszło CAŁA- dawaj Julasa witaj z powrotem
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Najpierw lekkie stekanie, a potem taki jazgot, ze i na rekach trudno bylo go uspokoic. czyli co - za wczesnie jeszcze dla nas na takie luksusy jak samodzielne zasypianie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawijko- moja Amelka tez bez cyca nie uśnie, nie miałam z nią wcześniejszego problemu, ba, zasypiała sama i spała normalnie w swoim łózeczku, a teraz? teraz bez cyca cięzko, na dodatek jak juz zaśnie to musze jej podkładac misia do przytulenia! słodkie to, ale wczoraj biegłam z wanny bo się przebudziła i ryk był bo misia nie było;> ;p mmm jakie slonce za oknem! sniła mi sie Marsii i Samuel ;> że spędzili u mnie wigilie! ale już chyba znam powód ;> Marsii zawsze pisze o swoim jedzonku, a ja wczoraj przeglądałam pare przepisów
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
Prosimy o kciuki, dzisiaj idziemy na szczypienie a mały marudny jak nie wiem co od rana
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dzien dobry
Charlizz dobrze zrobilas przeciez jestes wspaniala mamuskaHej Cala Hej Silver Meneq- gratulejszyn za prawko i ciesze sie,ze jestescie w domku Nawijko,u nas to samooo. Kiedys dawalam to mm na noc,do lozeczka,polezal i zaraz kimono. A po 3 miesiacu jakos koniec laby:p po 2 godziny nieraz usypiam. I noe wystarczy raz dac cycka. Czasem i po 7 razy dostaje w czasie usypiania... Okropne to. Nie chodzi o to,ze chce sie go pozbyc czy cos.... Ale to i tak juz nie jest czas na zabawe, on sie meczy,a ja jestem juz wtedy padnieta i zaraz tez ide spac- takim sposobem rilaxu zero Ale tez chwytam sie tego,ze to uklad nerwowy sie rozwija,tak jak Debrah mowi U nas nocka nawet dobra... Budzil sie o 1,3 i o 5 juz pobudka Ale ja dostalam znowu ten krwotok Znowu wszystko usyfione,ale chociaz szybciej ustapil,bo ostatnio to po 6 godzinach Ale juz wiem od czego- od bunga bunga. I to tylko przy glebszej penetracji,jak TZ byl u gory to nic sie nie dzialo. I to nie blizna po szyciu,boli mnie przy jajniku lewym,on byl kiedys chory, ale w czasie ciazy sie ponoc wyleczyl Ide do gina sie zapisac zaraz. Nie moge sobie pozwolic na to,zeby nagle tu zemdlec jak bede z maluchem sama Milego dnia
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
hej
Byłam z Zuzą u lekarza wczoraj, bo jej w nosku furkocze ![]() No i tak kataru nie ma, osłuchowo czysto, tylko właśnie w nosku furkocze i gardełko zaczerwienione. No na pewno ode mnie złapała, PAni doktor powiedziała, że dzielnie walczy z infekcją, ale trzeba jeszcze cały czas obserwować. Mam nadzieję, że nic więcej się nie rozwinie. Cała, Silver LAdy mieszkanko super bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nomen, o ranysiu....... lec do gina, w te pędy! mam nadzieje, ze nie dostaniesz zakazu bungowania ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- http://demotywatory.pl/4173833/Puka-sie |
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta za cieplutki mowisz? Dawid też wstał cieplutki i miał 38. Nie wiem skąd mu się temperatura nagle wzieła kurcze
W nocy ładnie spał poszedł przed 21, na śpiocha zjadł po 3 i wstał po 6. Dałam pedicetamol i zbiło mu. Mam nadzieję że to przez zęby..
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
Noo Sylwia,maluch sie obudzi i idziemy sie do gina zapisac. Hehe,szkoda by bylo nie bungowac sie,skoro juz mi sie zachcialo nawet ostatnio i lepiej nam sie chyba zaczyna ukladac z TZtem Dziwne to,taki krwotok jak z zarzynanej swini Aha,Ellmi, gratuluje dokonanej decyzji dotyczacej slonikow Przynajmniej wiesz,ze to byl gruntownie przemyslany i przesondowany wybor
|
||
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Lady mieszkanko przytulne
nomen koniecznie idź do gina biedulo... |
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Dziś Tż ma wolne więc pewnie mało mnie tu będzie. A jutro znów wyjeżdżam. To nie nacieszyłam się Wami :/ buu. Miłego dnia laseczki. My za godzinke wybywamy na szczepienie.
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
kciuki za szczepienia
![]() my też mamy w tym tygodniu, czekam tylko na wypłatę, bo jeszcze prócz wzwb to ostatnia dawka pneumo |
|
|
|
#1856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kanapa rzeczywiście rewelka, ale ja bym chyba tyle kasy nie dała ![]() hej kochana no jak Ci się mieszka na starych śmieciach?Cytat:
![]() Cytat:
dla ZuziMała gratulacje dla Oskara za 4 zęby. Idzie jak burza ![]() za szczepienia!U nas noc średnia. Kręci się ta moja Domcia okrutnie. Wczoraj wstała o 5, a dziś o 6, ale od 5 kręciła się strasznie. Kiedy to się skończy?
|
|||
|
|
|
#1857 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
podziekowania za wynalezienie wiatraka! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
twoj tz sie boxuje???? tak na serio, serio? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje
Helllo ![]() ![]() Mamusie, czy my sie jeszcze kiedys wyspimy U nas pobudka o 6:30 Lili wstala na mleczko i obudzila Gabi. Przychodzi maly zarazek co noc do naszego lozka, jakby spala u siebie w pokoju to by jej Lili nie obudzila BuuuKciuki za szczepienia ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Serio, serio kochana. Czasem po sparingu z poobijana facjata tydzien chodzi, wiecie jaki wstyd
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
olej glupie gadanie! najwazniejsze ze z dzidzia jest ok
Cytat:
![]() najchetniej to bym se obczujnikowala caly samochod dookola Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wlasnie nie siedzi i musze miec krzeselko z regulacja |
|||
|
|
|
#1860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

i wiecie co- on tak serio
Boże normalnie z płaczem do tego lekarza jechałam ,tak sie o nią boję, że szok, w dodatku moja mama nawrzeszczała że to moja wina, bo dziecko leżało na kocyku i balkon przy tym był otwarty wczoraj! i że czapki nie zakładam i uszy moczę w kąpieli. A ja już nie mam argumentów Jeszcze M idiota do mnie czy nie było jakiejś innej przychodni na NFZ albo na IP mogłam jechac, "no ale jak masz kasę..." ku..rna idiota jakby zobaczył, że dziecko sie męczy i jest takie smutne to ciekawe czy byłby taki mądry, łatwo mu sie mądrzyć jak nie widzi i jak to nie jest na jego głowie. z resztą ja na Oleczka mogę wydać ostatnie pieniądze i tydzień z tego powodu nic nie jeść, byleby tylko jej niczego nie brakowało. Po drugie za wizytę zapłacił mój tata, rzucił sie że nawet portfela nie zdążyłam wyciągnąć i nie chce słyszeć w ogóle o tym jak próbuje mu tę kasę dać.
co ja poczne?!

) i coś stuka - patrzę - widać ząbka

poka 

i jeszcze pare rzeczy i firankę na metry bo była za 3,99 za mb
Ide do gina sie zapisac zaraz. Nie moge sobie pozwolic na to,zeby nagle tu zemdlec jak bede z maluchem sama
W nocy ładnie spał poszedł przed 21, na śpiocha zjadł po 3 i wstał po 6. Dałam pedicetamol i zbiło mu. Mam nadzieję że to przez zęby..

Przynajmniej wiesz,ze to byl gruntownie przemyslany i przesondowany wybor