|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Nie
ale śpi pol na łóżku pol na podłodze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3245 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy !
Hej!!
Kochane wpadłam na chwileczkę dosłownie podejrzeć co się u Was dzieje. Ja pracuję na wysokich obrotach. Oczka mi się kleją, ale - TO JUŻ W SOBOTĘ!!!!!!!!!!! Pokupowaliśmy dziś ostatnie napoje, ostatecznie jesteśmy z TŻtem ubrani (kupiłam pończochy, Tż bieliznę, skarpety i pasek), zrobiliśmy zakupy do torby podręcznej, odebraliśmy zamówione kiełbasy itp i inne potrzebne rzeczy na na czwartkowe trzaskanie (a w sumie to robi się z tego polter). Wczoraj cała rodzina stawiała wielki namiot u nas na ogrodzie - 15mx5m, co przeobraziło się w imprezkę :P Przygotowuję zabawy, wydrukowałam "mapy skarbów" dla dzieci - mają mapę skarbów, na której znajduje się jakiś element wystroju z naszej restauracji- muszą go znaleźć, bo tam jest następna mapka, z następnym elementem. Jak znajdą ostatnią mapkę-czeka na każdego z nich "skarb" - malutki prezencik Pokupowaliśmy też nagrody dla gości za konkursy. Noooo po prostu -DZIKI SZAŁ :P Pajac od kuchni ma jeszcze jutro przyjechać ją skończyć montować- jak nie to go chyba wykastruję - kuchnia miała być gotowa 20.VII!!! I jeszcze kuzyn ma jutro urodziny!!! ławki mają nam przywieźć żebyśmy mogli na ogródku ustawić dla gości... jeszcze trochę zakupów zostało. DO tego musimy napoje z piwnicy wyciągać i myć zakurzone butelki! ... OMG!!
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
będzie ciężko, bo 17 sierpnia mam panieński... a ja małolitrażowa jestem...
|
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Ahhh 27 miałam Panieński- nie pisałam Wam relacji
Laski urządziły mi na ogródku dziki zachód - normalnie powstał saloon :P Nasze zdjęcia w ramkach "wanted". Zabawy typu poszukiwanie złota też były (wykopywałam z miski z wodą i piachem grosiki ). Potem impreeeeeza na dyskotece. Bawiłyśmy się do białego rana. Było zarąbiście!!
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Ahhh i dziś sie dowiedziałam, że moja dobra kumpela nie będzie na weselu- bidulka musi leżeć, bo jest w ciąży (super!!), ale niestety- fasolka jest zagrożona
i lekarz zabronił jej wstawać z łóżka. Bidulka. Ale aż mi łezki zakręciły w oku (mimo całej radości z brzdąca), że jej nie będzie :/
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Babiszony idę spać
![]() Oby do weekendu, bo mam sajgon w pracy
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdzi
Cytat:
ale jesteś pełna emocji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę z
Całe żart w tym, że psychicznie nie czuję tego, że TO JUŻ, ale fizycznie... czuję
jestem zmęczona, a moje jelita mają pasaż jelitowy i przemiałjak na autostradzie A4 w godzinach szczytu, kiedy wszystkie auta chcą jak najszybciej stamtąd spadać... jeśli wiecie o co mi chodzi :P hahaha---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Aaah i zaprawiam sie do ślubu- na panieńskim całkiem sporo płynów przyjęłam... :p ale nic mi nie było, teraz balowanie z rodzinką - też dziennie coś, właśnie popijam piwko pakując przebrania ;] w czwartek trzaskanie, to BĘDZIE SIĘ ...DZIAŁO - spodziewamy się duuuuużo ludzi :P sąsiedzi, znajomi, goście weselni-wszyscy mają być!!! ....a w poniedziałek zapisuję się na AA i ustawiam w kolejce po przeszczep wątroby
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Calipso - trzymam kciuki, żeby wszystko było tak, jak sobie wymarzyliście
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
A nie ma więcej niż Ty pod biustem? Bo przy różnych obwodach miseczki o tej samej literze się różnią...
|
|
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj mąz mi powiedział ze jestem superżoną!! Jak zwykle po obiedzie mu sie zbiera na takie wyznania
![]() Czy któras z Krakowa i okolic ma jakąś godną polecenia firmę robiącą kuchnie na wymiar? W sensie meble, miejsca na AGD itp... ? Need bardzo!!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zjeść coś, bo głodna jestem strasznie
![]()
|
|
|
|
#3258 |
|
Zadomowienie
|
Moze salatkę z kurczakiem? Mam nadmiar
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa zachorowaliśmy na kolejne auto
Jeśli tylko będzie dostępne, pojedziemy w sobotę po nie i chyba kupimy...
|
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Jakie?
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się Raz lepiej raz gorzej. Zalezy od dnia, bo jednego mogę w miarę śmigać, a drugiego nie ustoję przy robieniu obiadu ![]() Byłam dziś umówić się na fryzurę i makijaż próbny. Okazało się, że fryzura robiona na szybkiego bez tony lakieru i całej reszty jest w gratis, tzn. w cenie ślubnej (max 150 zł). A makijaż 50 zł próba i 50 docelowy. Niska cena mnie przeraża ![]() Przyszła mi też paczka z tubami, tablicami, pudełeczkami i tiulem, ale nie spakowali kokard na klamki. Czekam co mi napiszą. No i zabrałam się za produkcję gadżetów na podziękowania dla rodziców.
C6H5-NH-C2H5 I&M 31.08.2013 ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-07-31 o 00:16 |
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ale stanęło na zwykłych kanapkach
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
3 dni do ślubu a od jutra urlop mamy jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia że nie wiem jak to wszystko uda się załatwić, ale tak to jest jak się wszystko zostawia na ostatnią chwilę najwyżej będziemy improwizować zastanawiam się co wymyślić na urozmaicenie obiadu, żeby nam goście nie pomarli z nudów przez te parę godzin zielona, jak to było u was? ![]() Dziś podpisałam umowę z florystką i kupilismy alkohol w Makro. Zrobiłam też wstępny plan stołów, ale dzięki cudownemu podejściu mojego TZ i tak będę musiała go konsultować z menagerką lokalu ![]() Jutro idę do fryzjera (totalna metamorfoza ), jak zdążę to skoczę zrobić zdjęcia do nowego dowodu i kupić pończochy. Po południu jedziemy z TZ podpisywać umowę w klubie. W czwartek jedziemy do restauracji dogadać szczegóły i zarezerwować salę toastów. W piątek idę na hybrydę, nadal zastanawiam się nad kolorem french i nude odpadają, nuuuuda ![]() Powiem wam że mam dość tych wszystkich przygotowań i chciałabym być już po nie wyobrażam sobie organizować wesela z tymi wszystkimi szczegółami, dlatego naprawdę was podziwiam
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Melduję się o 3 nad ranem u Was ![]() Jakoś jest. Troszkę lepiej. Wyjaśniłyśmy sobie dużo, jest mi nadal przykro i pewne słowa, które usłyszałam ciągle obijają mi się w głowie. Ale.Jutro jedziemy obejrzeć kościół i zdecydować co z dekoracją.Póki co stwierdziłam,że damy kwiaty na ołtarz, delikatnie przyozdobimy nasze siedzenia i damy coś na pierwszych ławkach po obu stronach. I chyba nic więcej nie chcę ![]() W USA najczęściej ślub w kościele ( podobno) trwa 10-15 minut - może on być dany bez mszy. I młodzi nie siedzą przed ołtarzem, tylko gdzieś z boku. Mam nadzieję,że przeforsujemy siedzenie przed ołtarzem w trakcie mszy, bo nie wyobrażam sobie siedzenia po kątach. Układamy listę ciast na poczęstunek w domu. Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-07-31 o 03:29 |
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
![]() Kurcze, maz poszedl do pracy o 3.30 a ja od tamtej pory nie moge cos spac.. Zreszta kot, tez nie spi co mnie zlosci.. Bo sie nauczyl tylko jesc karme z saszetki, miesko a suchej to nie tknie.. :p i mam ochote zabic sasiada !! Wyobrazcie sobie ze sobie od czasu do czasu wiercenie urzadza ! Przeciez ja chce spac!! :[ |
|
|
|
#3266 |
|
404 Not Found
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Dzień dobry. Tradycyjnie mi się nie chce. Kiedy ją odpocznę?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3267 |
|
Uzależnienie
|
Eh własnie dostałam pierwszą odmowę, która mnei naprawde zabolała, mój najlepszy przyjaciel nie przyjedzie, bo jego dziewczyna nie dostała urlopu
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie moze pezyjsc sam? Skoro to najlepszy przyjaxiel...
|
|
#3269 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
Skoro mi napisał, że nie przyjdzie to widocznie nie...
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P
Witam po chwilowej nieobecnosci
![]() Pokój pomalopwany, nowy kolor naprawdę bardzo mi się podoba, muszę tylko dokupić komodę i kilka pierdołek i gotowe ![]() Z praca :dupa: A w piątek wreszcie sesja plenerowa Co słychać ciekawego? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

ale śpi pol na łóżku pol na podłodze
Pokupowaliśmy też nagrody dla gości za konkursy. Noooo po prostu -DZIKI SZAŁ :P 
Laski urządziły mi na ogródku dziki zachód 

i lekarz zabronił jej wstawać z łóżka. Bidulka. Ale aż mi łezki zakręciły w oku (mimo całej radości z brzdąca), że jej nie będzie :/
ale jesteś pełna emocji 

Jeśli tylko będzie dostępne, pojedziemy w sobotę po nie i chyba kupimy...

najwyżej będziemy improwizować 
"