|
|
#2431 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
No właśnie tylko jedną
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42021947] Tak, bo nie wszyscy byli w stanie dojechać na 17. Ale ja też zaraz zwijam się z pracy, więc jak coś to możemy się gdzieś wcześniej umówić dobra, ja wychodzę, idę do pasmanterii i na rynek
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli któraś jeszcze nie widziała, to przypominam, że rozliczenie zamówienia z frikooo w klubie. Zamawiam dopiero jak będę mieć wszystkie przelewy. Brakuje mi jeszcze od Ineso, oli_gie, 6m i koleżanki hiper.
gg22, góra od kostiumu śliczna
|
|
#2434 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42013988]Dziewczyny chcę się zaopatrzyć w nowe naszyjniki. Czy możecie mi polecić jakieś sklepy / blogi z opcją zakupu ciekawej biżuterii? Patrzę teraz na allegro, ale raczej wybór ogranicza się do 3-4 większych "galerii prac" za kosmiczne ceny.[/QUOTE]
A co byś chciała konkretnie? Cholerka kiedyś wklejała linka do profilu na allegro dziewczyny, która robi ładne sutasze na zamówienia w dobrych cenach. Mnie się niezmiennie podoba wiele biżuterii z wszelkich galerii internetowych typu pakamera. By Dziubeka ma też swój sklep internetowy ![]() Btw, jakbyś chciała coś z kategorii klasycznego hand made, tzn nie metaloplastyka, tylko typowa biżuteria sztuczna, to możesz opisać potrzeby - mogłabym coś podłubać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mojemu koledze zdarzyło się coś takiego, że za granicą bankomat mu zjadł wypłacone pieniądze (momentalnie je wsysnął z powrotem), a mbank najpierw zwrócił mu kasę, po czym zabrali mu tę kwotę z konta, ponieważ reklamacja jednak nie została uznana "mdleje:
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gg super strój, szkoda, że nie ma zdjęcia dołu. Cytat:
Mistrzyni, Wredna przelałam Dziewczyny w Centro jest duża wyprzedaż. Wszystko oprócz butów i torebek po 3 zł ![]() Babka przede mną wzięła za ponad 500 zł, chyba ma swój sklep
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2013-07-31 o 10:02 |
||
|
|
|
#2436 |
|
Konto usunięte
|
Czekam na relację z Domu Strachu
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Relacja? Proszę bardzo, moja:
Na pewno lepiej bawiłabym się bez obecności znajomego hiper, który szedł jako pierwszy (i jedyny miał latarkę). Raz, że facet wysoki jak dąb (coś koło 2 metrów? ) i zasłaniał widok, a dwa że wchodził pierwszy do pomieszczeń i komentował w stylu "o, tutaj leży trup to pewnie zaraz wstanie", "a tutaj mamy dużo krwi i pająki" itp itd. Nie pozwalało mi to na wczucie się w klimat, a jako zaprawiona w bojach miłośniczka horrorów miałam co do wypadu spore oczekiwania.Tutaj jednak muszę podziękować hiper i gg, bo tak darły się ze strachu w niebogłosy że po części i mi się udzieliło Ogólnie to było zabawnie, bo pomieszczenia dosyć ciasne (nie wyobrażam sobie w nich grupy 8osobowej, nas była 6stka i uważam, że to za dużo), więc jak zrobił się korek na początku (bo odważna gg bała się wejść dalej), a mnie zaczęło coś gonić z tyłu i chciałam uciec do kolejnego pomieszczenia, to wpadałam na mur nie do przebycia - czyli skamieniałą gg i granatową Więc był krzyk i pisk: mój, bo nie miałam jak uciec, a ich bo bały się przejść dalej hahah. Hiper cały czas nerwowo rżała ze śmiechu i kurczowo trzymała się kumpla prosząc by się od niej nie oddalał. Oczywiście to wszystko między jednym nerwowym chichotem a drugim Jej brata ledwo było słychać - podobno kamienieje ze strachu ![]() Z imprezy wyszłam uchachana i zdeptana przez stado spłoszonych koni (pozdro dla gg i granatowej ).Widzę dwa minusy. Pierwszy - za krótko to trwało Wyobrażam sobie, że byłaby o wiele lepsza zabawa, gdyby zorganizowali to w jakimś starym, opuszczonym magazynie, a pomieszczeń byłoby nie kilka, lecz kilkanaście (albo nawet dziestąt). Coś na kształt horroru Piła. A drugi minus (ale mały) - mogło być nieco ciemniej, tak by latarka faktycznie była jedynym źródłem światła. Chociaż panował półmrok dało się i bez latarki zobaczyć choćby zarysy ekspozycji itp itd.
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-07-31 o 09:21 |
|
|
|
#2438 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze dobierz towarzystwo, bo od tego sporo zależy.
Ja się dobrze bawiłam, chociaż impreza nie spełniła moich oczekiwań, bo spodziewałam się czegoś... mocniejszego
|
|
#2440 |
|
Zadomowienie
|
Masz i moją:
Podpisuję się pod recenzją Lenki ![]() Rzeczywiście i zachowanie Dawida i brak egispkich ciemności popsuły nam zabawę (Gośce uratowały życie). Mimo to w pewnym momencie złapałam się na tym, że jakoś tak dziwnie wiję rękoma w okolicach brzucha (nigdy wcześniej nie zauwazyłam u siebie takiego zachowania!) - to było apogeum strachu i wygląda na to, że w zyciu tak się nie bałam Poza tym krótkim epizodem czułam się ot tak, prawie normalnie. Prawie, bo jednak lekki dyskomfort był. Na pewno przerażające było znajdowanie się na końcu naszej grupy i opuszczanie pokoju ostatnim - jakoś każdy wiał, przeciskał się i robił wszystko by na końcu nie być Ja byłam raz, naprawdę spanikowana - zwłaszcza, że gonił nas jakiś szaleniec z wielkim tasakiem! Generalnie tam sporo rzeczy Cię goni, więc jeśli jesteś na początku to dobiegasz do drzwi, ale strach nie pozwała Ci ich otworzyć i wejść do innego pomieszczenia, bo przecież tam nie wiadomo co będzie?! Więc stoisz jak słup soli, reszta na Ciebie napiera, bo ich coś/ktoś goni i robi się korek ![]() W sumie motyw z porwaniem ostatniej osoby mógłby być dobry - albo nie, dwóch ostatnich. Wtedy czwórka idzie dalej, drzwi zamknięte, więc nie da się ich uratować - strach narasta, no bo kto będzie następny? A po wyjściu z całej wystawy można wtedy tę dwójkę uwolnić i puścić, żeby też doszli do końca i zobaczyli wszystko, skoro zapłacili Albo nie puszczać dalej, ale oddać kasę po wyjściu i zachęcić w ten sposób do powrotu innego dnia, aby zobaczyli resztę i nie dali się porwać tym razem
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze relacje ->
Moje drugie podejście do zrobienia hummusu zakończone sukcesem!
|
#2442 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A komentarze były z dedykacją dla gg22 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Same mu dobrowolnie oddałyście tą latarkę
A komentarze były z dedykacją dla gg22 ![]() Nieprawda, tylko raz chwyciłam go za rękę, to już prędzej granatowo się go kurczowo trzymała Gdybym ja była tą porwaną osobą to bym się naprawdę wkurzyła [/QUOTE]Ja szybko zrozumiałam swój błąd, ale niestety nie dał sobie już odebrać latarki ![]() Gdyby to Ciebie uprowadzono, to role kata-ofiary szybko by się odwróciły na niekorzyść porywacza
|
|
#2444 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie miałam pojęcia, że jest w Krk takie miejsce...
Podaj przepis!
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Oni działają dopiero od maja
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Nieprawda, tylko raz chwyciłam go za rękę, to już prędzej granatowo się go kurczowo trzymała
[/QUOTE] To prawda ![]() Złapałam go za rękę, momentalnie zrobiło mi się dziwnie, bo od tylu lat łapię za ręce tylko mojego Tż i w głowie myśl - co tu robić? Przecież nie mogę z obym chłopem za rękę chodzić a z drugiej storny strach go puszczać... Suma summarum, przemogłam strach i puściłam
|
#2448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie martw się, akurat D. to taki swojski typ, że wszędzie byś go mogła łapać, a on i tak luuuuuz |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Gdybym ja była tą porwaną osobą to bym się naprawdę wkurzyła
[/QUOTE]Ale wiesz, byłabyś porwana, tam w tym pokoju ktoś by się nad Tobą znęcał - bez ucinania palca, ale np. związał Cię, zakneblował i straszył jakimiś robalami czy cuś do czasu aż pozostałe osoby skończyłyby zwiedzać wystawę. Potem by Cię rozwiązał i pozwolił odejśc. Albo nie! Stwór by zniknął a na podłodze obok leżałby jakiś nóż, którym mogłabyś się rozwiązać i iść dalej. Woow! to by było coś ![]() Zawał na miejscu
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-07-31 o 11:53 |
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostań Ty lepiej przy Himalajach, co?
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma któraś ochoty dzisiaj na siłownię?
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2453 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2455 |
|
Konto usunięte
|
mnie się nie bardzo podoba perspektywa znęcania się nade mną przez zupełnie obcą mi osobę :P robali sie bardzo brzydzę i dlatego nie pójdę na tę wystawę.
Ola podaj przepis na hummus
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
I chyba zostaną na stałe, prawda?
Chciałabym się przemóc i tam pójść Szkoda, że nie załapałam się na wyjście z Wami
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42035600]Nie ma któraś ochoty dzisiaj na siłownię?[/QUOTE]
Zgłupiałaś?! ![]() Wiem, wiem... tak się tylko droczę. Dla mnie było za mało tych wrażeń. I widzę potencjał w naszym pomyśle - wynajęciu magazynu i stworzeniu bardziej ekstremalnej rozrywki. Tylko to wymagałoby już dużych nakładów finansowych - począwszy od kosztów najmu, a skończywszy na mechanizmach straszących (na wyciągach, przemieszczające się zrobotyzowane jednostki) itp itd No wypisz wymaluj, ja bym stworzyła Piłę w wersji light, gdzie light oznaczałoby, że nie zginiesz człowieku ale co najesz się strachu to Twoje!Cytat:
|
|
|
#2458 | |
|
Konto usunięte
|
O, a to już jest w ogóle świetny pomysł
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Lenkapuma - w kwestii fajnych horrorów to ostatnio widziałam Kronikę opętania (http://www.filmweb.pl/film/Kronika+o...ia-2012-190315), która podobała mi się głównie ze względu na wplecione motywy polskich korzeni. Łącznie z tym, że śpiewają tam taka pioseneczkę po polsku ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- A w ogóle to czytam teraz świetną książkę mojej ukochanej pisarki Anne Rice - Belinda. Polecam, trzyma w napięciu i zaskakuje co kilka rozdziałów ![]() Można sobie ode mnie ściągnąć pdf'a - https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20Belinda.pdf ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- No co? Przecież są teraz tylko 24 stopnie... Po Kryspinowie w niedziele już nic mi nie straszne ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
W sumie to sama nie wiem czego dokładnie szukam, póki co muszę się czymś zainspirować |
|
|
|
|
#2459 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Hiper ostatnio widziałam na żywo taką biżuterię z zamków błyskawicznych. Wygladała super... tylko strona ich nie działa a na facebooku jakaś lipa ze zdjęciami - https://www.facebook.com/Taagu?direc...t_id=0#!/Taagu
Są z Krakowa. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

a na przyszłość będę się pilnować