Krakowianki po raz XXIII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 16:00   #2431
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: Krakowianki po raz XXIII

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Przecież masz już jedną
No właśnie tylko jedną

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Yyy.... umawiałyśmy się na 17 tak mi się wydaje.
Mam rozumiem, że ostatecznie zrobiłaś rezerwację na 18 i o tej porze widzimy się na Floriańskiej?
Tak, bo nie wszyscy byli w stanie dojechać na 17. Ale ja też zaraz zwijam się z pracy, więc jak coś to możemy się gdzieś wcześniej umówić
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:19   #2432
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
"jeśli nie zabierze"... a może zwinąć kasę pan Ziutek o refleksie szachisty
no może alr że tak powiem- trzeba myśleć

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42021947]
Tak, bo nie wszyscy byli w stanie dojechać na 17. Ale ja też zaraz zwijam się z pracy, więc jak coś to możemy się gdzieś wcześniej umówić [/QUOTE]

dobra, ja wychodzę, idę do pasmanterii i na rynek
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:36   #2433
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Jeśli któraś jeszcze nie widziała, to przypominam, że rozliczenie zamówienia z frikooo w klubie. Zamawiam dopiero jak będę mieć wszystkie przelewy. Brakuje mi jeszcze od Ineso, oli_gie, 6m i koleżanki hiper.

gg22, góra od kostiumu śliczna

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 23:25   #2434
ola_gie
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42013988]Dziewczyny chcę się zaopatrzyć w nowe naszyjniki. Czy możecie mi polecić jakieś sklepy / blogi z opcją zakupu ciekawej biżuterii? Patrzę teraz na allegro, ale raczej wybór ogranicza się do 3-4 większych "galerii prac" za kosmiczne ceny.[/QUOTE]
A co byś chciała konkretnie?
Cholerka kiedyś wklejała linka do profilu na allegro dziewczyny, która robi ładne sutasze na zamówienia w dobrych cenach. Mnie się niezmiennie podoba wiele biżuterii z wszelkich galerii internetowych typu pakamera. By Dziubeka ma też swój sklep internetowy Poza tym możesz zerknąć na wizażowe podforum "katalog rękodzieła" i może tam coś wyłowisz - mimo, że podforum raczej martwe, to na pewno twórcy chętnie coś wykonają na zamówienie, jeśli znajdziesz coś, co Ci odpowiada

Btw, jakbyś chciała coś z kategorii klasycznego hand made, tzn nie metaloplastyka, tylko typowa biżuteria sztuczna, to możesz opisać potrzeby - mogłabym coś podłubać

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
biały z ażurową wstawką, taką jak robioną na szydełku
góra lekko usztywniana wiązana na szyję, dół- bokserki z paskiem ok. 2-3cm grubości przełożonym przez szlufki. pasek + mała wstawka między miseczkami jest z materiału typowego dla stroi kąpielowych. reszta jest właśnie z tego ażurowego wzoru
Przepiękny jest!
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Jeżeli to ten to szczerze Ci go zazdroszczę
http://wiosnalato.pl/wp-content/uplo...ato-2013-4.jpg

Cytat:

Ostatnio (wiadomo, zakochana) zostawiłam w bankomacie 300 zł. Po prostu wypłaciłam, bankomat wysunął pieniądze a ja odebrałam kartę i poszłam zadowolona zostawiając kasę. W Biedronce zorientowałam sie co się stało i kilka dni pozniej zgłosiłam to w banku. I dzisiaj sprawdzam konto - przelali mi pieniądze a na przyszłość będę się pilnować
Wow, to super mojemu koledze zdarzyło się coś takiego, że za granicą bankomat mu zjadł wypłacone pieniądze (momentalnie je wsysnął z powrotem), a mbank najpierw zwrócił mu kasę, po czym zabrali mu tę kwotę z konta, ponieważ reklamacja jednak nie została uznana "mdleje:

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 00:20   #2435
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Patrzcie co jest w aptece, w której zamawia gg
http://www.apteka7na7.pl/bt_pharma_s..._sutki)/9.html
Ale to musi być niewygodne

gg super strój, szkoda, że nie ma zdjęcia dołu.

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

help!

wiecie gdzie mogę zrobić fotoskiążkę w rozmiarach 9x13, 10x15? chodzi mi o taką małą, z niewielką liczbą stron. mam razem z przesyłką max 10dni. wszystko jedno skąd
Miesiąc temu robiłam w fotoUNIDRUK. Odbierałam na Bronowicach na drugi dzień Z jakości jestem zadowolona, chociaz ich program do składania książki podobał mi się mniej niż taki, z którym pracowałam wcześniej. Ale też zależało mi na czasie.

Mistrzyni, Wredna przelałam

Dziewczyny w Centro jest duża wyprzedaż. Wszystko oprócz butów i torebek po 3 zł A buty i torebki chyba 40zł 1 sztuka, 60 - 2 sztuki, 80 - 3. Na buty nie patrzyłam bo wydaje mi się, że mają kiepskie, ale tych rzeczy za 3 zł kupiłam 12
Babka przede mną wzięła za ponad 500 zł, chyba ma swój sklep

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2013-07-31 o 10:02
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:58   #2436
201608010929
Konto usunięte

Czekam na relację z Domu Strachu
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:19   #2437
Lenkapuma
Zakorzenienie

Relacja? Proszę bardzo, moja:

Na pewno lepiej bawiłabym się bez obecności znajomego hiper, który szedł jako pierwszy (i jedyny miał latarkę). Raz, że facet wysoki jak dąb (coś koło 2 metrów? ) i zasłaniał widok, a dwa że wchodził pierwszy do pomieszczeń i komentował w stylu "o, tutaj leży trup to pewnie zaraz wstanie", "a tutaj mamy dużo krwi i pająki" itp itd. Nie pozwalało mi to na wczucie się w klimat, a jako zaprawiona w bojach miłośniczka horrorów miałam co do wypadu spore oczekiwania.
Tutaj jednak muszę podziękować hiper i gg, bo tak darły się ze strachu w niebogłosy że po części i mi się udzieliło Ogólnie to było zabawnie, bo pomieszczenia dosyć ciasne (nie wyobrażam sobie w nich grupy 8osobowej, nas była 6stka i uważam, że to za dużo), więc jak zrobił się korek na początku (bo odważna gg bała się wejść dalej), a mnie zaczęło coś gonić z tyłu i chciałam uciec do kolejnego pomieszczenia, to wpadałam na mur nie do przebycia - czyli skamieniałą gg i granatową Więc był krzyk i pisk: mój, bo nie miałam jak uciec, a ich bo bały się przejść dalej hahah. Hiper cały czas nerwowo rżała ze śmiechu i kurczowo trzymała się kumpla prosząc by się od niej nie oddalał. Oczywiście to wszystko między jednym nerwowym chichotem a drugim Jej brata ledwo było słychać - podobno kamienieje ze strachu
Z imprezy wyszłam uchachana i zdeptana przez stado spłoszonych koni (pozdro dla gg i granatowej ).
Widzę dwa minusy. Pierwszy - za krótko to trwało Wyobrażam sobie, że byłaby o wiele lepsza zabawa, gdyby zorganizowali to w jakimś starym, opuszczonym magazynie, a pomieszczeń byłoby nie kilka, lecz kilkanaście (albo nawet dziestąt). Coś na kształt horroru Piła. A drugi minus (ale mały) - mogło być nieco ciemniej, tak by latarka faktycznie była jedynym źródłem światła. Chociaż panował półmrok dało się i bez latarki zobaczyć choćby zarysy ekspozycji itp itd.

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:21
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 10:07   #2438
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Relacja? Proszę bardzo, moja:

Na pewno lepiej bawiłabym się bez obecności znajomego hiper, który szedł jako pierwszy (i jedyny miał latarkę). Raz, że facet wysoki jak dąb (coś koło 2 metrów? ) i zasłaniał widok, a dwa że wchodził pierwszy do pomieszczeń i komentował w stylu "o, tutaj leży trup to pewnie zaraz wstanie", "a tutaj mamy dużo krwi i pająki" itp itd. Nie pozwalało mi to na wczucie się w klimat, a jako zaprawiona w bojach miłośniczka horrorów miałam co do wypadu spore oczekiwania.
Tutaj jednak muszę podziękować hiper i gg, bo tak darły się ze strachu w niebogłosy że po części i mi się udzieliło Ogólnie to było zabawnie, bo pomieszczenia dosyć ciasne (nie wyobrażam sobie w nich grupy 8osobowej, nas była 6stka i uważam, że to za dużo), więc jak zrobił się korek na początku (bo odważna gg bała się wejść dalej), a mnie zaczęło coś gonić z tyłu i chciałam uciec do kolejnego pomieszczenia, to wpadałam na mur nie do przebycia - czyli skamieniałą gg i granatową Więc był krzyk i pisk: mój, bo nie miałam jak uciec, a ich bo bały się przejść dalej hahah. Hiper cały czas nerwowo rżała ze śmiechu i kurczowo trzymała się kumpla prosząc by się od niej nie oddalał. Oczywiście to wszystko między jednym nerwowym chichotem a drugim Jej brata ledwo było słychać - podobno kamienieje ze strachu
Z imprezy wyszłam uchachana i zdeptana przez stado spłoszonych koni (pozdro dla gg i granatowej ).
Widzę dwa minusy. Pierwszy - za krótko to trwało Wyobrażam sobie, że byłaby o wiele lepsza zabawa, gdyby zorganizowali to w jakimś starym, opuszczonym magazynie, a pomieszczeń byłoby nie kilka, lecz kilkanaście (albo nawet dziestąt). Coś na kształt horroru Piła. A drugi minus (ale mały) - mogło być nieco ciemniej, tak by latarka faktycznie była jedynym źródłem światła. Chociaż panował półmrok dało się i bez latarki zobaczyć choćby zarysy ekspozycji itp itd.
Ja chcę tam iść!!
Stary 2013-07-31, 10:41   #2439
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dobrze dobierz towarzystwo, bo od tego sporo zależy.
Ja się dobrze bawiłam, chociaż impreza nie spełniła moich oczekiwań, bo spodziewałam się czegoś... mocniejszego

Stary 2013-07-31, 10:44   #2440
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Czekam na relację z Domu Strachu
Masz i moją:

Podpisuję się pod recenzją Lenki
Rzeczywiście i zachowanie Dawida i brak egispkich ciemności popsuły nam zabawę (Gośce uratowały życie). Mimo to w pewnym momencie złapałam się na tym, że jakoś tak dziwnie wiję rękoma w okolicach brzucha (nigdy wcześniej nie zauwazyłam u siebie takiego zachowania!) - to było apogeum strachu i wygląda na to, że w zyciu tak się nie bałam Poza tym krótkim epizodem czułam się ot tak, prawie normalnie. Prawie, bo jednak lekki dyskomfort był. Na pewno przerażające było znajdowanie się na końcu naszej grupy i opuszczanie pokoju ostatnim - jakoś każdy wiał, przeciskał się i robił wszystko by na końcu nie być Ja byłam raz, naprawdę spanikowana - zwłaszcza, że gonił nas jakiś szaleniec z wielkim tasakiem! Generalnie tam sporo rzeczy Cię goni, więc jeśli jesteś na początku to dobiegasz do drzwi, ale strach nie pozwała Ci ich otworzyć i wejść do innego pomieszczenia, bo przecież tam nie wiadomo co będzie?! Więc stoisz jak słup soli, reszta na Ciebie napiera, bo ich coś/ktoś goni i robi się korek
W sumie motyw z porwaniem ostatniej osoby mógłby być dobry - albo nie, dwóch ostatnich. Wtedy czwórka idzie dalej, drzwi zamknięte, więc nie da się ich uratować - strach narasta, no bo kto będzie następny? A po wyjściu z całej wystawy można wtedy tę dwójkę uwolnić i puścić, żeby też doszli do końca i zobaczyli wszystko, skoro zapłacili Albo nie puszczać dalej, ale oddać kasę po wyjściu i zachęcić w ten sposób do powrotu innego dnia, aby zobaczyli resztę i nie dali się porwać tym razem
Stary 2013-07-31, 11:19   #2441
ola_gie
Zakorzenienie

Wasze relacje ->

Moje drugie podejście do zrobienia hummusu zakończone sukcesem!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:24   #2442
Konto usunięte

Cytat:
Na pewno lepiej bawiłabym się bez obecności znajomego hiper, który szedł jako pierwszy (i jedyny miał latarkę). Raz, że facet wysoki jak dąb (coś koło 2 metrów? ) i zasłaniał widok, a dwa że wchodził pierwszy do pomieszczeń i komentował w stylu "o, tutaj leży trup to pewnie zaraz wstanie", "a tutaj mamy dużo krwi i pająki" itp itd.
Same mu dobrowolnie oddałyście tą latarkę
A komentarze były z dedykacją dla gg22

Cytat:
Hiper cały czas nerwowo rżała ze śmiechu i kurczowo trzymała się kumpla prosząc by się od niej nie oddalał.
Nieprawda, tylko raz chwyciłam go za rękę, to już prędzej granatowo się go kurczowo trzymała

Cytat:
Dobrze dobierz towarzystwo, bo od tego sporo zależy.
Ja się dobrze bawiłam, chociaż impreza nie spełniła moich oczekiwań, bo spodziewałam się czegoś... mocniejszego
Ja się bawiłam tak jak się spodziewałam że będę, nie oczekiwałam większego wow, było po prostu fajnie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Albo nie puszczać dalej, ale oddać kasę po wyjściu i zachęcić w ten sposób do powrotu innego dnia, aby zobaczyli resztę i nie dali się porwać tym razem
Gdybym ja była tą porwaną osobą to bym się naprawdę wkurzyła
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:28   #2443
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Same mu dobrowolnie oddałyście tą latarkę
A komentarze były z dedykacją dla gg22

Nieprawda, tylko raz chwyciłam go za rękę, to już prędzej granatowo się go kurczowo trzymała

Gdybym ja była tą porwaną osobą to bym się naprawdę wkurzyła [/QUOTE]
Ja szybko zrozumiałam swój błąd, ale niestety nie dał sobie już odebrać latarki
Gdyby to Ciebie uprowadzono, to role kata-ofiary szybko by się odwróciły na niekorzyść porywacza Podejrzewam, że mogłabyś bardziej przerażać wtedy niż dziewczynka z Ringu haha

Stary 2013-07-31, 11:39   #2444
Konto usunięte

Cytat:
Ja szybko zrozumiałam swój błąd, ale niestety nie dał sobie już odebrać latarki
To trzeba było mówić! Przecież bym mu odebrała tą latarkę, nawet siłą
Stary 2013-07-31, 11:39   #2445
Malla
Nie depcze krokusów

Nie miałam pojęcia, że jest w Krk takie miejsce...
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Moje drugie podejście do zrobienia hummusu zakończone sukcesem!
Podaj przepis!
Stary 2013-07-31, 11:40   #2446
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam pojęcia, że jest w Krk takie miejsce...
Oni działają dopiero od maja

Stary 2013-07-31, 11:41   #2447
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Nieprawda, tylko raz chwyciłam go za rękę, to już prędzej granatowo się go kurczowo trzymała
[/QUOTE]
To prawda
Złapałam go za rękę, momentalnie zrobiło mi się dziwnie, bo od tylu lat łapię za ręce tylko mojego Tż i w głowie myśl - co tu robić? Przecież nie mogę z obym chłopem za rękę chodzić a z drugiej storny strach go puszczać... Suma summarum, przemogłam strach i puściłam
Stary 2013-07-31, 11:49   #2448
Konto usunięte

Cytat:
To prawda
Złapałam go za rękę, momentalnie zrobiło mi się dziwnie, bo od tylu lat łapię za ręce tylko mojego Tż i w głowie myśl - co tu robić? Przecież nie mogę z obym chłopem za rękę chodzić a z drugiej storny strach go puszczać... Suma summarum, przemogłam strach i puściłam
Jednak chłopy to się czasem przydają
Ale nie martw się, akurat D. to taki swojski typ, że wszędzie byś go mogła łapać, a on i tak luuuuuz
Stary 2013-07-31, 11:50   #2449
granatowo
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42034982]Gdybym ja była tą porwaną osobą to bym się naprawdę wkurzyła [/QUOTE]
Ale wiesz, byłabyś porwana, tam w tym pokoju ktoś by się nad Tobą znęcał - bez ucinania palca, ale np. związał Cię, zakneblował i straszył jakimiś robalami czy cuś do czasu aż pozostałe osoby skończyłyby zwiedzać wystawę. Potem by Cię rozwiązał i pozwolił odejśc. Albo nie! Stwór by zniknął a na podłodze obok leżałby jakiś nóż, którym mogłabyś się rozwiązać i iść dalej.
Woow! to by było coś
Zawał na miejscu

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2013-07-31 o 11:53
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:54   #2450
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wiesz, byłabyś porwana, tam w tym pokoju ktoś by się nad Tobą znęcał - bez ucinania palca, ale np. związał Cię, zakneblował i straszył jakimiś robalami czy cuś do czasu aż pozostałe osoby skończyłyby zwiedzać wystawę. Potem by Cię rozwiązał i pozwolił odejśc. Albo nie! Stwór by zniknął a na podłodze obok leżałby jakiś nóż, którym mogłabyś się rozwiązać i iść dalej.
Woow! to by było coś
Zawał na miejscu
Entuzjastka ekstremalnych doznań
Pozostań Ty lepiej przy Himalajach, co?

Stary 2013-07-31, 11:55   #2451
Konto usunięte

Nie ma któraś ochoty dzisiaj na siłownię?
Stary 2013-07-31, 11:56   #2452
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Entuzjastka ekstremalnych doznań
Pozostań Ty lepiej przy Himalajach, co?
Haha, a sama pisałaś, że oczekiwałaś mocniejszych wrażeń
Stary 2013-07-31, 11:59   #2453
Konto usunięte

Cytat:
Woow! to by było coś
Zawał na miejscu
To mi się już zdecydowanie bardziej podoba
Stary 2013-07-31, 12:01   #2454
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Woow! to by było coś
Zawał na miejscu
...albo piła
Stary 2013-07-31, 12:05   #2455
2016070953
Konto usunięte

mnie się nie bardzo podoba perspektywa znęcania się nade mną przez zupełnie obcą mi osobę :P robali sie bardzo brzydzę i dlatego nie pójdę na tę wystawę.

Ola podaj przepis na hummus
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 12:08   #2456
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Oni działają dopiero od maja
I chyba zostaną na stałe, prawda?
Chciałabym się przemóc i tam pójść Szkoda, że nie załapałam się na wyjście z Wami
Stary 2013-07-31, 12:13   #2457
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42035600]Nie ma któraś ochoty dzisiaj na siłownię?[/QUOTE]
Zgłupiałaś?!

Cytat:
Haha, a sama pisałaś, że oczekiwałaś mocniejszych wrażeń
Wiem, wiem... tak się tylko droczę. Dla mnie było za mało tych wrażeń. I widzę potencjał w naszym pomyśle - wynajęciu magazynu i stworzeniu bardziej ekstremalnej rozrywki. Tylko to wymagałoby już dużych nakładów finansowych - począwszy od kosztów najmu, a skończywszy na mechanizmach straszących (na wyciągach, przemieszczające się zrobotyzowane jednostki) itp itd No wypisz wymaluj, ja bym stworzyła Piłę w wersji light, gdzie light oznaczałoby, że nie zginiesz człowieku ale co najesz się strachu to Twoje!

Cytat:
Chciałabym się przemóc i tam pójść Szkoda, że nie załapałam się na wyjście z Wami
Chłopak mówił. że na pewno do Halloweenu, a potem nie wiadomo. Tak więc masz czas

Stary 2013-07-31, 12:36   #2458
Konto usunięte

Cytat:
...albo piła
O, a to już jest w ogóle świetny pomysł

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Lenkapuma - w kwestii fajnych horrorów to ostatnio widziałam Kronikę opętania (http://www.filmweb.pl/film/Kronika+o...ia-2012-190315), która podobała mi się głównie ze względu na wplecione motywy polskich korzeni. Łącznie z tym, że śpiewają tam taka pioseneczkę po polsku

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

A w ogóle to czytam teraz świetną książkę mojej ukochanej pisarki Anne Rice - Belinda. Polecam, trzyma w napięciu i zaskakuje co kilka rozdziałów
Można sobie ode mnie ściągnąć pdf'a - https://dl.dropboxusercontent.com/u/...%20Belinda.pdf

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Zgłupiałaś?!
No co? Przecież są teraz tylko 24 stopnie... Po Kryspinowie w niedziele już nic mi nie straszne

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
A co byś chciała konkretnie?
Cholerka kiedyś wklejała linka do profilu na allegro dziewczyny, która robi ładne sutasze na zamówienia w dobrych cenach. Mnie się niezmiennie podoba wiele biżuterii z wszelkich galerii internetowych typu pakamera. By Dziubeka ma też swój sklep internetowy Poza tym możesz zerknąć na wizażowe podforum "katalog rękodzieła" i może tam coś wyłowisz - mimo, że podforum raczej martwe, to na pewno twórcy chętnie coś wykonają na zamówienie, jeśli znajdziesz coś, co Ci odpowiada

Btw, jakbyś chciała coś z kategorii klasycznego hand made, tzn nie metaloplastyka, tylko typowa biżuteria sztuczna, to możesz opisać potrzeby - mogłabym coś podłubać
Dzięki za odpowiedź, zaraz poszperam
W sumie to sama nie wiem czego dokładnie szukam, póki co muszę się czymś zainspirować
Stary 2013-07-31, 12:52   #2459
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
może zmontujemy kolejna ekipe bo ja tez chcialabym pojsc
Stary 2013-07-31, 13:03   #2460
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Hiper ostatnio widziałam na żywo taką biżuterię z zamków błyskawicznych. Wygladała super... tylko strona ich nie działa a na facebooku jakaś lipa ze zdjęciami - https://www.facebook.com/Taagu?direc...t_id=0#!/Taagu

Są z Krakowa.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości