|
|
#1921 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Kurka, w rozm 22 to już prawie nic nie zostało, a ja bym chciala by raczej skórkowe były, są skórzane od rozm 24, hmmmm ;] |
|
|
|
|
#1922 |
|
Lurker ;)
|
Dolaczam sie do zachwytow nad Lidlem- moje ostatnie odkrycie lody Tiramisu. Zakochalam sie.
Caly czas wypatruje jaki bedzie tydzien i co moge kupic dobrego ![]() Teraz czekam na tydzien Fitness ![]() Cos wbic sie nie moge, wkurzona chodze od wczoraj. Chrzciny mialy byc na poczatku sierpnia. Chrzestna przylatuje... we wrzesniu Macie jakis pomysl na schab? Aha i kiedy mozna dac dzidziolowi gotowany schab zmiksowany z warzywkami?
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
charliz, ne ne ne żadnej ironi !!
a co do 24 to chyba tak na 2 lata? ale mogę się mylić zreszta to jest takie no niewiadome.... szaja mi napisała że najwyżej po domu będzie w nich latać i wzięłam
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
kurna, jade w niedziele nad j.białe i bedziemy tak do ok piątku, co wziac małej o losiee........
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42029464]http://www.youtube.com/watch?v=4lWrk...ature=youtu.be[/QUOTE]
, nie cierpię!Cytat:
![]() -------------------- Już nie wiem, co lepsze. Spać ciągiem do godz. 6, czy z 3/4 pobudkami do 9/10. ![]() Upał wrócił, 29 stopni i słońce napierdziela.
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, Bokeh: super rzeczy dla maluchów.
Ja akurat kupowałam z tych grup, używki to są, ale w super stanie wszystko i tego zupełnie nie widać. Mam mega ogrodniczki i tunikę-sweterk next - to były najdroższe rzeczy, ale w sumie u jednej pani za 11 rzeczy wyszło mi 116zł, więc myślę, że może być )A od drugiej mam 2 pary super spodenek dresików za 4zł /para Żal nie brać było - tym bardziej, że rozmiar lub dwa większe, żeby służyło dłużej, bo pod kątem jesieni też. W Zarze nie patrzyłam, bo wyszłam z założenia, że nie mam za wiele $. Pytanie do mam ; butki z sieciówek typu własnie HM, zara czy inne tam - są okej dla maluszków? |
|
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
kurka, Ola znowu taka bidulka , nic nie mówi , leży mi na klacie wtulona i ani be ani me ani matka podaj żyr
no już Wam nie smęcę.fajna jest zara , ale po regularnych cenach na niewiele mnie stać dżiny od nich kocham Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1931 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do zatrucia- byc moze, lody wczoraj jadłam ![]() a Bartulo zastyga w bezruchu, nie mruga, nie rusza oczami, nic.... wtedy sikanko na bank aj tam, wcale nie, tylko ciekawa Cytat:
pociesze Cie, że ja jak znalazłam okazje na all to mam ciuszków zimowo-wiosenych jak dla blizniaków, w tym 3 kurtki ![]() Cytat:
Matka, nie czepiaj sie- szkoda dziewczynie dnia na spanie ![]() Cytat:
![]() ![]() "szybka kupa" alescie na mnie wsiadły, no wiecie co? nieładnie, oj nieładnie ![]() ja złośliwa? ja? albo dilerów zmniecie albo zacznijcie cos brac SZAJA- ja pitole, Kaziolo mi po głowie łazi i nuce non stop, aż małz jak po nocy wstał to zauwazył, ze repertuar zmieniłam ugotowałam małemu rosołek z gołębia, z kaszką kukurydzianą- sama bym zjadła tak pachnie
|
|||||
|
|
|
#1932 |
|
Konto usunięte
|
A Dorka dzisiaj NIE dla łyżeczki. Ani kaszka, ani obiadek, ani butelka z mlekiem :/ tylko pierś.
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia : nie strasz... jak na razie to szacuję sobie ile czego potrzebujemy na jesień i listę robię i wg niej szukam... mam nadzieję, że aż tak się nie rozpędzę.
Stwierdziłam że po trochu lepiej i poluję na jakieś okazje, bo potem i tak będę musiała kupić, a na raz wyłożyć dużo $ mi się nie uśmiecha, więc szperam. Ale zajarana trochę jestem, bo sama do lumpków możliwości nie mam teraz, a tu sobie mogę wybrać co mi się podoba i nie płacić przy tym po 40zl za bluzeczkę czy 60 za spodenki np. Zwłaszcza, że te jedne co mam to nowe z 80-90zl chodzą - śliczne są na prawdę, a po regularnej nie kupiłabym never. ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Szaja: my jeszcze nie jadłyśmy bo dzieć mi śpi już 2gi raz. Przed spaniem była pierś, tak usnęła. Obudzi się, odczekamy swoje i będziemy próbować warzywną zupkę słoiczkową jeść. |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, z tymi krzesełkami do karmienia to mi chodziło o to, że, wg mnie oczywiście, drewniane są lepsze od tych wszystkich, które tu wrzuciłaś. My mamy drewniane i w przyszłości z tego można zrobić stolik i krzesełko oddzielnie.
|
|
|
|
#1935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze serek kozi i chlebek śródziemnomorski mniam ![]() A Hania coś nie chce dziś jesć :/
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Drewniane ma jedną wadę: nie reguluje się, nie nadaje się dla dziecka jeszcze nie siedzącego.
Laski, na grupie , jedna dziewczyna wystawiła wisiadło..ale chyba zagryzę zęby, co się będę komuś wpierniczać... |
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
bede i poczytam wieczorem!
całuję!
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie mega <3, Julasek wrócił!
Cała: podobna do ciebie. |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
na ostanim jaka kita! to moja ma taki sczypiorek
i widzisz jeszcze niedawno nie stala na czworakach !Marsi, kiedy lecicie na krete??
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
na razie badałam grunt i jak okazało się, że mam wszystkie skłądniki w domu, to stwierdziłam ,że nie mam czasu to jak zrobisz, to daj cynk, czy dobreo jaaaa, jest nasza fotomodelka a marudziłaś tak; i kita jej się zagęściła
|
#1941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli macie gdzie wychodzic w szpilach, to ja Wam zazdrozscze, bo ja ciagle z wozkiem albo Borysem na rekach, wiec ew. koturny, a szpilek mam 3 nowe pary jeszcze z wyprzedazy zimowych, jakies ZArowe bo po 70 - 80 zl byly no i dupa. W szafie sie kurza
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Julasek spoważniał
![]() Cytat:
nasza znajoma chorwatka zaproponowała nam wynajem całego domu za 30euro/doba (taniej niż w PL z gwarancją pogody) więc to nam się bardziej opylatym bardziej,że jej mąż jest lekarzme i będę spokojniesza bedac na miejscu z malym dzieckiem w razie W 27.08 mamy być już w Chorwacji w ramach tanszych wakacji moze sobie zimą gdzies jeszcze wyskoczymy |
|
|
|
|
#1943 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakos tak podrosla, wydoroslala czy mi sie wydaje ![]() Cytat:
![]() tez slyszalam ze to na siusiu Cytat:
wyobrazilam to sobie ![]() Cytat:
![]() hej ksiezniczko! |
|||||
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, to zależy niektórzy chodzą w szpilkach ot tak, może je ubierze na jakiś egzamin albo impreze jak kiedyś pójdzie. Ja np bym pewnie nie kupiła bo nawet na takie okazje chodze w płaskich bo źle się czuje ze względu na wzrost. Ale czasem kupuję coś bo mi się podoba i wiem, że wyjde w tym raz lub dwa.....
|
|
#1945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Ci, ze ja nawet torebki nowej nie kupuje, choc mi sie kilka podobal bo i tak ciagle z wozkiem i wszytsko mam w wozku, nie dalabym rady jeszcze taszczyc torebki
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
czekam, aż się Filip obudzi, żeby pójść na lody i oczywiście śpi jak zabity
![]() hope, wpadaj do Florencji ![]() znalazłam fajną kurteczkę na zimę, taką jakby narciarską, ale rozmiar 74, to chyba za mała będzie ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
oj zlociutkie, ja w takich butach chadzam, na egzamin, na niedzielę, na chrzciny bym miała. może nie będę w nich latala non stop , ale nie mam takich butów, a przydadzą sie
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
cala, Julasek jaka cudna! musze wstawic jeszcze zdj ze spotkania jak leza na podlodze, superancko wygladaja!
a masz zdj ze spotkania? bedziesz miec czasa to wyslesz? ![]() dzisiaj jabluszko poszlo zgrabnie!!! kupilam dzisiaj kominek zapachowy i olejek sandalowy i lawendowy ale cudnie pachnie!!! tylko jak tego uzywac? dziec spj a ja czytam was z czipsami i mirinda. tia pstryniu, mi o to samo chodzilo co hje dlatego potem pytalam czy sa regulowane drewniane bo dżejkob nie siedzi. pietraszko tez nie i mamy stare paskudne od siostry michala sprzed 7 lat - no, ale kudde, z ANGLII!
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kominka, to woda i parę kropel olejkuCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

zreszta to jest takie no niewiadome.... szaja mi napisała że najwyżej po domu będzie w nich latać i wzięłam 

, nie cierpię!
panadol daje 3x3,5ml . No i dziś już poszły dwie rzadkie kupy. Dodam, że dziąsełka u góry coraz bardziej spulchnione i jakby białe. Martwię się , bo pediatra wczoraj powiedział, że jak temp będzie sie utrzymywała, to trzeba będzie do szpitala. Normalnie od rana boli mnie głowa i płakać sie chce 

)

Opowiadam co mi jest- "te plamienia to po tabletkach pewnie". Qwa, jakie plamienia- toc to jak z prosiaka sie leje. Mowie jej,ze jak po porodzie." Achh no to moze rzeczywiscie warto skonsultowac"
I jakis gin bedzie tam na zastepstwie,na 9 sierpnia wizyta
Nie bedzie bungowania chyba do tego czasu,no bo jak

a marudziłaś tak; i kita jej się zagęściła