|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() miała któraś do czynienia z tym kubkiem? słaba jakos zdjecia,bo dziś w tesco foto zrobiłam ciekawe czy lepszy byłby niż te niekapki
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Cytat:
![]() a główka tu przy karku zcasem jak są te upały po 30st. Biega po domu w samym pampku i cała się lepi ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
chociaż u Ciebie Kinie zęby tłumaczą, a u nas ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Osiwieje zasnella na 20minut i obudziła sie z taką histeria, że az zwymiotowala i nie chce sie uspokoić ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Uff sytuacja opanowana,zanosi sie jeszcze wtulona we mnie ale o co taką nagla zadyma nie wiem i czemu zwymiotowala, pewne z nerwów siedzialam na kompie w drugim pokoju i pisałam na klubie, raz się obudzila dałAM cyca do dzioba, zasnela na chwilę, zaczęła jeczec mówię nie idę,bo pewnie sie coś śni, a tu nagle dziki krzyk i że spania już chyba nici będą, a mialam naleśniki smazyc
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam opinie bo mnie też zainteresował i jednak jak na razie nie zdecydowałam się. Na plus jest to że fajnie się z niego pije, ładne kolory i wygodny. Na minus że jak spadnie na podłogę to się wylewa. A że Mati nagminne rzuca butelkami i już dwie pękły to u nas byłoby wszystko zalane. Odpada. |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Cytat:
![]() Teraz już nie wyobrażam sobie w nocy z cycem latać już sie odzwyczaiłam
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja z niego pije odkąd skończyła 6 miesięcy. Na początku bardzo niezdarnie i zamiennie z butelką, a teraz tylko z tego lovi 360. |
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Co Wasze dzieciaczki najchętniej jedza same, raczkami?bo próbuje i próbuje z owocami i warzywami i sama kocha jejsc kanapki, już nawet kaszki nie chce
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okolo 12 , z moich wyliczen , ale okaze sie b.izej urodzin kto bedzie kogo nie ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- witam nową mamusię i Bartosza czy Bartłomieja? ![]() Bartosza ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- a u mnie dzis rano Bartek rozcial sobie palec i krew sie strasznie lala ;/ zalozylam mu plaster ale on ciagle sie nim interesowal i go zdejmowal zebami i musialam mu co jakis czas wyjmowac go z buzi ! o masakra, wiecej bylo nerwow i stania niz tego spaceru ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#548 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co godzinę to gorzej jak przy noworodku...współczuję. Mój jak zaśnie to ja mogłabym wtedy poćwiczyć,ale zwykle głodna jestem i muszę coś zjeść.A wieczorem to często mi się już nie chce ![]() To mu walnął komplement ![]() Cytat:
dla Jagódki.Jest bardzo do Ciebie podobna,więc ludzie mają w tym przypadku racje![]() Babka oczywiście się broniła,ale my dobrze wiemy w jakim wózek był stanie.I skomentowała,że teraz te młode mamusie to takie nerwowe głupie babsko![]() Co do kubka lovi 360 to pamiętam,że katiem go polecała Cytat:
Jak jest gorąco to mu się poci Cytat:
Cytat:
Cytat:
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-07-31 o 18:16 |
||||||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Kate nie wiem sama czy fajne,bo dawno w sklepie nic nie kupowalam. Wstawilam na shopping. Mąż skrytykowal, że sukienki dla mnie za krótkie
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
o kuchenke, bo kupilismy nowa do kuchni a stara sprzedalismy ale babeczka co ja kupila za kilka dni ma ja odebrac,no i ona stoi w przedpokoju i dolazl do niej
|
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cicho bo sie chwale ![]() Alan stoi sobie saaaaam
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja siedze na dyżurze. Iwoncia super, że z mamą lepiej. ![]() Asia to miłego wypoczynku za wczasy życze ![]() Angel przypomniałaś mi, że ja też mam schowne Lovi 360 - musimy spróbować. A leje się podobno z tych nowych, bo mają jakąś uszczelke zmienioną. Można dokupić samą uszczelke i ona jest z tej starej technologii.
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
|
|
|
|
#554 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A serio to też tak mam ![]() Ciastka na szybko to muffinki,poszukaj przepisu w którym miesza się łyżką składniki suche i mokre.Błyskawiczne są Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Salud widziałam Cię, co sie nie odzywasz
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Tutaj są opinie: https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...dukt=97&next=1 |
|
|
|
|
#557 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się, u nas pogoda dzisiaj była straszna. Cały dzień padało, a my się na daleki spacer wybraliśmy
![]() zapomniałam pochwalić Antka, że nauczył się pić z bidonu i teraz woli go, niż niekapkaCytat:
i trzymam kciuki, by tak zostałoz wózkiem masakra, jaka kobieta ![]() a co do jagodzianek, nie daję bo zapomniałam o nich muszę kupićCytat:
musiały być dla niego stresujące te zakupy ![]() ja sukienki na chrzciny nie znalazłam i poszłam w spodniachCytat:
Antkowi się poci główka, ale to chyba przez włosy... Cytat:
chyba zgapię pomysł, by bez obiadu było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może coś jej się przyśniło strasznego pięknie
|
|
#558 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
do niedzieli bedzie mnie malo bo mam najazd gosci z dwojka dzieci. Mlodsza corka jest po prostu nieznosna, ma 4 lata, piszczy, wrzeszczy i rzuca sie po podlodze. I rzuca zabawkami w moje dziecko. Rodzice niby tam mowia zeby przestala ale tak naprawde ciesza sie ze corcia ma zajecie. Kroku nie moge zrobic bo lataja za mna i Z., bidka reaguje nerwowo. Wlasnie schowalam sie w sypialni i udaje ze usypiam małą zeby troche od nich odpoczac.
|
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 201
dziękuje Alan też najczęsciej na kolanach, ale jak go przystawie do czegoś czego może sie złapać to stoi super ![]() Cytat:
a możesz wstawić link lub fotke Waszego bidonu? Tez chce kupic bo bedzie małemu sie lepiej piło i na bank nke bedzie chciał potem niekapka Cytat:
Jakby mi czyjes dziecko rzucało w moje zabawkami to by mnie szlag trafił chyba
|
||
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Iwoncia, coś takiego
http://canpolbabies.com/pl/produkty/...:2/category:12 tylko my mamy z kubusiem puchatkiem i kupowałam w biedronce, resztki z tej gazetki dzieciowej
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
O własnie taki fajny
![]() Ta chowająca sie słomka jest dobra. Musze kupić jednak Pora spać bo już padam. Oby mały dzisiaj też ładnie kimał bo jak coś to chyba go nie usłysze. Chociaż spie metr od niego ![]() Dobranockam |
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Czesc,dawno mnie nie było i nie jestem na bieżąco,stęskniłam się,ale udało mi sie od wczoraj nadrobic ten ostatni wątek.Troche mielismy ostatnio problemów i nie miałam siły już na kompa,mam nadzieje,że się to zmieni. Fajnie znów Was poczytac! Gratuluje wszystkim dzieciaczkom postępów.Będe dopingowac mojego małego,bo chyba ruchowo i werbalnie na szarym końcu się plasuje.
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana, stalam sie żywym smoczkiem Jagody
przed chwila znów jej powietrza zabrakło i maz kazał siedzieć tak z nią, aż mocno przysnie. Zaje#iscie do rana tak bede siedzieć mam dość kp! ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------
|
|
#564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poćwiczyłam godzinę, wykąpałam się i zmykam na seksik
|
||||
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() U nas dzisiaj wyjątkowo leniwy dzień, bez żadnych niezwykłych wydarzeń. ![]() Marta widziałam wczoraj jedno zdjęcie Zuzi z sesji na fb. PIĘKNE!!! Nooo brawo!!! ![]() ![]() klask i: Cieszę się, że u Twojej mamy lepiej z uchem.Cytat:
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel trzymaj sie
moze sprobuj ze smoczkiem?Tamlin zazdroszcze ale nie cwiczen ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- PS. Ja juz w lozku, mala terrorystka dalej szaleje. |
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może rzeczywiście Jagódka ma gorsze dni, bo idą jej te wyczekiwane ząbki. Trzymam mocno kciuki, aby tak właśnie było. Przyjemności.
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
O kurcze, a któż to jest? :/ Iwoncia brawa dla Alanka!!!
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ona nie chce smoka, nawet nie potrafi go użyć właściwie tylko gryzie plastik z drugiej strony
od ur bezsmoczkowa. Ta noc to jakąś tragedia wisiała na mnie do północy, zasnrla na 1,5h i od 1:30do 4:45 skakala po nas w naszym łóżku,bo postanowiłam cyca nie dac. Ale w końcu dostała histerii i sie poddalam i dopiero nad ranem udało mi sie podmienic cyca na butle, wypija połowę i chciała znów cyca jestem zalamana i padam na pysk. Myślałam, że chociaż rano odespi, a tu ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Dearlie dziękuję,oby to było przez zęby, a nie jakieś nowe hobby wiszenia na piersi jak noworodek: bo matka wyjdzie i mnie wsadzą![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- W ogóle w nocy tu pisałam i sie nie dodalo ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Tamlin no właśnie zazwyczaj budziła sie koło północy, napila sie wody, czasem wzięła dwa lyki cyca i nyny dalej. Drugi raz koło 3/4godziny sie budziła i wtedy jak bardzo marudzila podmienialam cyca na butle. A teraz coś sie jej odwidzialo i od kilku dni w ogóle butli nie chce i czujna jak cholera jak tylko próbuje ją odłożyć. Nawet nie ssala dzisiaj tego cyca dużo tylko trzymala w buzi i oddać nie chciała
|
#570 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzymaj się Cytat:
Współczuję nocki
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

chociaż u Ciebie Kinie zęby tłumaczą, a u nas
siedzialam na kompie w drugim pokoju i pisałam na klubie, raz się obudzila dałAM cyca do dzioba, zasnela na chwilę, zaczęła jeczec mówię nie idę,bo pewnie sie coś śni, a tu nagle dziki krzyk
i że spania już chyba nici będą, a mialam naleśniki smazyc
już sie odzwyczaiłam
Ja dziś znów co godzinę wstawałam 
o masakra, wiecej bylo nerwow i stania niz tego spaceru 

klask i: Cieszę się, że u Twojej mamy lepiej z uchem.