|
|
#2731 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Megi dla Puszkai ogromne dla Igorka za postępy...Cytat:
a mi 7 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Małpka no ten twój Karol to po prostu jest prze-agent i ma sporą publikę bo ja też się chwaliłam Tżtowi on normalnie tak przekręca dupkę że tylko patrzeć a będzie siadał![]() Hej laseczki No więc wczoraj nie miałam prądu od 9-16 masakabra dziadygi a później to już nie wiem co ale wieczór był jakiś feralny młody padł niby o 21.20 ale się przebudził więc dałam cyca a ten tylko mnie pogryzł i tyle więc się wkurzyłam dałam smoka w dziuba ululałam na rękach przy czym on sobie mruczał i marudził ale padł ok. 22.30 albo dalej nie pamiętam. Ale toż to kosmici jacyś albo co bo jeszcze tak nie było. No ewentualnie upał ale był i upał i jakoś spał więc nie wiem.A dziś byliśmy na kontroli bioderek i jest troszkę poprawa ale mamy jeszcze ćwiczyć i rutynowa kontrola we wrześniu. Także trzeba się przyłożyć by ładnie wszystko było. Skromnie proszę o kciuki przydadzą się. ![]() No udałam się do sh i obkupiłam malucha w ciuszki już trochę na zapas i na teraz. I byłam też w Smyku kupiłam komplet 3 pajacy za 35zł i komplet body z dł. za 20 i tatuś kupił bodziaka kibicowego Polska![]() Ot taki dzień pełen wrażeń Ale synuś zniósł dzielnie mimo gorąca.Idę luknąć na fb
|
|||||||
|
|
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Torresa, że tyle wytrzymał Mój maks. połowę.Środa minie, tydzień zginie ![]()
|
|
|
#2733 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
aaaaa ale sennie taka temp to może być, ciepło ale nie gorąco -dostaje moją rekomendacje ![]() Malpka widzisz jaki Karol ma tu fan club - wrócicie znad morza to już pewnie będzie raczkował i nas to ominie - rób filmiki Mój też... muszę przeskakiwać strony bo mu się nudzi... a już 3 razy rozpłakał się zaraz po haha widać nie czytam tak jak Panika :PP muszę przyjść na korepetycje... kwiatuszku podobnie jak Ptaszyko uważam, że nie ma co doszukiwać się czegoś tam gdzie tego nie ma ! A i jeszcze ten strój foliowy do gimnastyki.. ha ha - może i się człowiek więcej spoci, ale poza utratą wody efektu większego bym się nie spodziewała )
|
|
#2734 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dzielnie zniesiona szczepionkeno i slicznie przybiera na wadze no i za przkereta na brzuszek Cytat:
![]() mowisz ze na razie NIE - szkoda, dalej mnie ciekawi ktora z nas 1wsza pojdzie na poczekanie, ja swoj starch w oczahc ju zprzezylam, wiec u mnie celibat zero Sexu hahaCytat:
- po malutku az do skutku, moze taka jego uroda, zobac ysz raz dwa trzy osiem a z waga ruszy i za zgubienie kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i witamy Cytat:
hahano nic ide czytac dalej - pozaznaczam i znowu pewnie po 3h odpisze ![]() ale Milus ost czasu bardzo absorbujacy - no i po malu sie pakuje - tu jakies pranie i tym podobne ![]() wiec wiecie
|
||||||
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne!
Cytat:
a ja nie mam takich warunków 'trenerskich' i mój z srednim entuzjazmem podchodzi do obala także barterowo coś pomyślimy ![]() hehe rosnie nam nasza mlodziez ![]() Info dla Krakowianek od jutra wyprzedaze w Empiku na Rynku. Do konca sierpnia trwaja... Nie bedzie juz Mega Stora
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zadomowienie
|
hej hej!
u nas zimno i wieje.. nic mi się nie chce.. ale alee mogę odliczać dni do urlopu także dziś 10...Cytat:
super zdjęcia i malutka jaka grzeczna, uśmiechnięta.. chyba sie podobało! przypominam, że wrzucamy zdjęcia w klubie oczywiście jak ktoś chce to może i tutaj i w klubie i na fb.. ale główna idea była taka aby chronić prywatność naszych dzieciaczków Cytat:
u nas póki co tylko kupa się zmieniła na bardziej wodnistą ale za to mniej śmierdzącą (przynajmniej na razie- nie padam przy sztachnięciu ) brawo za poprawę bioderek no i trzymam kciuki mocno mocno będzie dobrze! ![]() ehh mi zostały 2 kg od wagi przed ciążą (z 19tu) ale ćwiczę brzuch bo nie mogę na niego patrzeć ;/ skąd macie taki piękne opaski ja szukam na chrzciny ( w razie gdyby od teściowej okazała się za mała lub za duża lub po prostu nie gusta me )no i szukałam szukałam i nic.. tak samo nie umiem znaleźc takich malych bucikow ![]() no bo jak to na boso do kosciola? tzn w samych rajtuzach? ![]() moje dziecię dziś bez apetytu.. tylko 2 butle 120ml reszta cyc! w ogóle zauważyłam, że jakby piersi pełniejsze ( może dlatego, że moje dziecko zaczęło się budzić w nocy! częściej karmię =więcej mleka |
||
|
|
|
|
#2737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a my mamy awarie laptopa trzeba sie rozejrzeć na nowym lapkiem
|
|
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
tyle miałam do napisania i figę z makiem pamiętam
a Agateczka za bioderka i jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy odnośnie wyginania się widać wszyscy tak mają łeb mi trzaska, w mieszkaniu jak w piekle + wrzeszczący Lolek szkoda, że nie mam urządzenia do mierzenia hałasu, bo ten jego pisk ma chyba z milion decybeli a ostatnio tak się rozgadał (a raczej rozwrzeszczał i rozpiszczał), że buzia się nie zamyka. zawzięcie sprawdza siłę swojego głosu ale wreszcie padł (od 13:46 ani minutki snu)idę spać a jutro uciekamy na wieś i nie wracam dopóki upały się nie skończą ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- przypomniało mi sie: Oliwka prześliczna jest Twoja Anielka
|
|
#2739 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i kciuki oczywiście Cytat:
![]() dzisiaj Karol stojąc na czworaka stanął na stopach tzn rękami sie opierał o ziemie ale zamiast na kolanach stanął na stopy poleciałam po aparat bo tak fajnie to wyglądało a ten nagle bum na nosa Cytat:
a to chodzi o wiatrak w kompie
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie to wygląda.I pluje strasznie robi ciągle brrrr ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Ale żeby nie było do miSZcza Karola mu daleko
|
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2743 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie byłoby się z którąś z Was spotkać - ale za jakieś 4-5 lat.Cytat:
Dziewczyny, są już większe wyprzedaże w Smyku, ale jeszcze mogli nie zdążyć zmienić cen. TŻ dziś kupował bodziaki i powiedział, że pani przy kasie mu zmieniła cenę z 35 na 25 - 5-ciopak bodziaków z długim rękawem.
|
|
|
#2744 |
|
MBZ♥
|
Jolan ja kupiłam balerinki mięciutkie w hmie różowe i czarne
z nexta też mamy białoniebieskie, brązowe z kwiatuszkami, i trochę nołnejmów wszystko miękkie![]() Agateczka ![]() Córko, u nas w Smyku już w poniedziałek pani mi własnie przy kasie zmieniała ceny ale zapomniałam napisać![]() Monicca, witam w klubie Plujek Roszpunka też podnosi kuperek jak leży na brzusiu i odpycha się stópkami ale jeszcze nie kuma, że ręce też muszą w tym uczestniczyć![]() Dziś widziałam się z koleżanką, której Synek jest tydzień młodszy i On tak się skubany Spryciarz próbuje dźwigać do siadania nie wiem czy to nie a sprawą poduszki na której leży i podciągniętego trochę spodu w gondolce Roszpunka leży na płaskoDragusiu współczuję awarii ![]() Moja Siostra znalazła dziś bardzo drogi telefon, wyłączony, sprawdziła kartę sim i poszła do salonu operatora, pan sprawdził do kogo należy i oddała go
|
|
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż sobie obejrzałam dawne fotki ale ta Julka była śmieszna jakie miny stroiła jeju aż sie wzruszyłam ze była taka malutka pysia![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
dla siostrymoj w gondolce też na plasko bo zwykle tam na brzuchu lezy
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak pisałyście ostatnio o gorączkach u maluchów po szczepieniach, ja ostatnio rozmawiałam z bratową i mówiła że jej mały pierwsze 2 przeszedł bezobjawowo natomiast po 3 miał po 40 stopni gorączki tak więc chyba najgorsze dopiero przed nami i ogólnie nie bratowa nie jest jedyną która po 3 szczepieniu takie gorączki przeżywała, choć ja ma nadzieję że nasze maluszki przejdą łagodniej albo i nawet bezobjawowo wszystkie szczepienia.
My dopiero 2 szczepienie mamy mieć w piątek. Dziękuję w imieniu Anielki za pochlebstwa BYou a jak/gdzie kupujesz ciuszki z nexta? |
|
|
|
|
#2747 |
|
MBZ♥
|
Malpko
![]() Roszpunki ulubioną pozycją w wózku jest leżenie na boczku ![]() Oliwko, nawet nie strasz z tym szczepieniem Ciuszki kupuje mi przyjaciółka w UK czasem coś na all kupuję.
|
|
|
|
|
#2748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mój też nie za chętnie je mm teraz przez ten upał i też woli cyca no i też mi się wydaje że mleka więcej ale w nocy pobudka bez zmian.Cytat:
ale gdzie tam 3 tygodnie różnicy w wieku więc jeszcze poczekam na razie zadowolę się twoim Krolusiem ![]() z tym wiatrakiem tak samo pomyślałam ![]() Cytat:
![]() ![]() No to ja nie wiem jak to jest z tym smykiem u nas nie było większych przecen skoro ja kupiłam 3 pak bodów z dł. za 20 zł ehhDobra zmykam kolorowych |
|||
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł ,heloł
wróciłam ![]() miałam super pogode upał,upał i tylko 2 dni chłodniejsze .plazowałam ,w piasku kopalam i nawet udało mi sie kilka ksiązek przeczytac . Roszek to debesciak mam do nadrobienia 20 str...... w połowie plazingu niechcąco wyłączyłam tableta i zapomniałam pinu
|
|
#2750 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już na piątek! ![]() Cytat:
(Gapo )![]() A ja po obejrzeniu horroru boję się iść spać... ![]() No ale już najwyższa pora
|
|
|
#2751 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
haha ...moge,moge wszystko ... ale na bank jeszcze nie napadłam
dobre Cytat:
kuba i nina byli na słoiczkach ,to i roszek tez bedzie . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no nic przeleciałam 5 str. i padam ... reszta jutro ,dobranoc
|
|
|
#2752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zamotałam? ![]() Dobranoc lasencje!
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() OC z ta folia to dobry sposob zeby sie wyszczuplic na szybko np. przed weselem Oliwka piekne zdjecia Nestelle super ze wyjazd udany ![]() My mamy isc na 3 szczepienie teraz ale poczekam do poniedzialku ze zludna nadzieja ze sie ochlodzi
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
oby!Nestelle, witaj
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
za udany wyjazd
|
|
|
#2756 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O,a w rynku moja ulubiona księgarnia to ta: http://www.bonamedia.pl/ na Kanoniczej - fajny wybór książek i właśnie - wybór a nie jak leci... niestety w empiku spooooro badziewia także ja tak strasznie za nim płakać nie będę Cytat:
dla uczciwej siostry ![]() Super, że jesteś i że wszystko się udało. Jak pojechałaś to coś dyskusja siadła D Cytat:
![]() Cytat:
wiem, że nic śmiesznego i znam takie dni - ale pięknie to opisałaś. Cytat:
A możliwe, że przez ubytek wody takie może być złudzenie.
|
|
|
#2757 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla siostryCytat:
za udany wyjazd i podwójne dla RoszkaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jadę po wyniki Nikosia i jak będzie pediatra to od razu skonsultować ![]() i przy okazji do zusu w sprawie macierzyńskiego. |
|||||
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
MAMY ZĘBA!!!!!!!
DOLNA PRAWA JEDYNKA !!
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurka już minęło 10 dni, ja pitolę ale czas leci....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

dla Puszka
a mi 7 

masakabra dziadygi a później to już nie wiem co ale wieczór był jakiś feralny młody padł niby o 21.20 ale się przebudził więc dałam cyca a ten tylko mnie pogryzł i tyle

klask i:

szkoda, że nie mam urządzenia do mierzenia hałasu, bo ten jego pisk ma chyba z milion decybeli a ostatnio tak się rozgadał (a raczej rozwrzeszczał i rozpiszczał), że buzia się nie zamyka. zawzięcie sprawdza siłę swojego głosu ale wreszcie padł (od 13:46 ani minutki snu)
05.07.2008 

w połowie plazingu niechcąco wyłączyłam tableta i zapomniałam pinu