Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 20:57   #3511
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ja nie mogę się zdecydować który kocyk najfajnieszy wszystkie są super.
Ja póki co szukam żeby był fajny ciepły, taki grubszy troszkę

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:57   #3512
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
O dzizys jakie sliczne

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Ps. włąsnie dzwonil mąż że policja u nas czeka na mnie. Żal. sąsiadka powiedziała ze ukradłam jej kota. a kicia jest na moje nazwisko jeszcze panieńskie i muszą sprawdzić ze starym dowodem . HAHAHAHA. paranoja co sie dzieje. nie ogarniam już tego....
kradziejko kotow Ty

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Jestem i to dumna z siebie bo obyło się bez kropelki krwi w sumie jeszcze nie do końca wiem czy jest dokładnie, ale to zadnie męża, powiedziałam mu że jak nie chce mi pomóc przy goleniu to chociaż ma mi zrobić przegląd czy jest ok żeby nie było siary przy lekarzu :P

Ja nie wiem jak mi poszlo bo mama z lazienki lusterko male zabrala i nie moglam sie przegladnac jutro bede sprawdzac

Cytat:
A ja nadal szukam wózka i zaraz się popłaczę
Dziewczyny ile średnio powinnam wydać na wózek?
Bardziej się opłaca się kupić wszystko osobno czy 3 w 1?
Wg mnie wychodzi to mniej wiecej to samo ostatnio nawet tu wyliczalam ile wyjdzie oddzielnie. .. Ile powinnas wydac na wozek to juz sama musisz okreslic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:58   #3513
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie wcinam hod-dogi, kupiłam dzisiaj bułki w lidlu, były jeszcze przecenione bo do jutra, ketchupik, majonez paróweczka i Zuzi smakują
kobieto, jeszcze mi na noc smaka robisz, okrutna!

Cytat:
A ja nadal szukam wózka i zaraz się popłaczę
Dziewczyny ile średnio powinnam wydać na wózek?
Bardziej się opłaca się kupić wszystko osobno czy 3 w 1?
spokojnie, cena zależy od tego ile możesz wydać są dobre wózki w przystępnych cenach. Ja się zdecydowałam na Tako Captiva, ogólnie jestem zadowolona ale duży minus za nieporęczny kosz od koleżanek wiem, że Jedo Fyn jest spoko, oba te wózki w dość przystępnej cenie

wg mnie lepiej kupić 2w1 i fotelik osobno, np Maxi Cosi (mają dobre wyniki w testach i nie są koszmarnie drogie) - my tak zrobiliśmy. No i często są w zestawie z wózkiem od razu. Do tych fotelików wózkowych jakoś nie mam zaufania...

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Widziałam że wcześniej rozmawiałyście o poduszce dla ciężarnych, niestety tyle się rozpisałyście że ciężko cokolwiek znaleźć:P Tak więc chciałabym sobie zamówić taką, tylko nie wiem jaka będzie wygodniejsza...mała do 100cm czy długa 170-190cm. Już teraz nie potrafię zasnąć bez chociażby zwiniętej w kłębek kołdry między nogami:P
ja polecam długą, świetnie mi się z nią spało w pierwszej ciąży a w dzień sobie zwijałam na pół i kładłam na niej nogi jak mi bardzo puchły świetnie się nadaje pod plecy i wtedy masz podłokietniki w łóżku

córa dopiero zasnęła mąż jak co tydzień na piłce, a ja umęczona po całym dniu opieki nad małą... zaraz wskakuję do wyrka i zapodaję nowy odcinek serialu
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2013-07-31 o 21:00
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:03   #3514
budowniczka
Rozeznanie

Mam ten z ostaniej aukcji brązowy... zalezy jakie masz wymagania, ja jestem zadowolona, malego nie bede przykrywac kocykiem- tylko moja mam zrobila piekny na szydelku taki biały

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
też bym się o to zapytała, zwlaszcza w nowym budownictwie, które jest do niczego. mieszkałam w tak zimnym mieszkaniu, że masakra. z załączonym ogrzewaniem nie było czuć prawie różnicy. szok. szybko z tamtąd uciekłam. a właściciel zapewniał że jest ok. 11*C przy załączonym ogrzewaniu zimą to skandaliczne.
Ja tak samo jest to wazny element, najwazniejszy przy mieszkaniu z dzieckiem
Cytat:
Napisane przez tunieczka Pokaż wiadomość
Wróciłam z nową fryzurką od razu mi lepiej
Widze że zrobiłam trochę zamieszania z tym farbowaniem, ale chodziło mi o to, że po pierwsze przez hormony to podobno może wyjść inny kolor ( a biore cały czas luteinę a to też dodatkowa dawka hormonu), a po drugie nie wiem czy będę miała czas na regularne farbowanie, a nie chce zapuszczona chodzić. Ostatnio farba spłukała mi się do naturalnego koloru, więc nie mam odrostów (robione miałam kemonem naturalnym bez amoniaku). Rozmawiałam z fryzjerem i mówił że spokojnie można farbami bez amoniaku malować, po protu robie sobie przerwę.
Ktosiulka no ja na tym Holterze to mam tylko o tych przedwczesnych napisane to pewnie nie jest źle. Mam to konsultować z internistą.
Budowniczanka też myśle że 4 tys. to nie jest jakoś dużo, przy wynajmowaniu, rachunkach, opłatach, dojazdach. Wiem, że sporo osób utrzymuje się za mniej i też da rade ale 4 tys. to nie są też jakieś kokosy.
My mieliśmy różne okresy, raz było więcej raz mniej, a zawsze daliśmy radę. Teraz niby mamy więcej, a jedną całą pensję pochłania kredyt i opłaty. Mieszkanie nie do końca wykończone, więc odkładamy i powoli inwestujemy w jakieś sprzęty. Teraz na tapecie będzie pokoik dziecięcy
Wiem, TŻ mnie troche uspokoił, rozmawialam z nim na ten temat...mamy 1,5 roku na nadgonienie musimy sie sprezyc i bedzie dobrze... on namawia mnie na powrot do pracy w zawodzie kosztorysanta, musze to przemyslec

Co tam nawojowalas z tymi wlosami? jakies drastyczne ciecie, nielad artystyczny itd?

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Jakie wy piekne brzuchy macie
Po mnie nic nie widać, połowa 5 mies. i nic. Budowniczanka kiedy Ci zaczoł się brzuszek powiększać? Bo chyba będe miała jak Ty długo długo nic, a później coś się pokaże. Mama mi mówiła ostatnio, że ona w ciąży to przytyła 5-7kg zależy w której, ale nie więcej niż 7. Mam nadzieje że to dziedziczne
W 24 tc jestem teraz w 25 prawie koncze25... ale boziuuu przez tydzien to sie baaardzo 'wybombił' PS. moja blizniaczka przytyla 4 kg w drugiej ciazy
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:11   #3515
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cos mi sie wydaje ze ciezka noc przede mna jest mi tak straszbie ciezko oddychac.. Jak nigdy

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:13   #3516
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Cos mi sie wydaje ze ciezka noc przede mna jest mi tak straszbie ciezko oddychac.. Jak nigdy

Pewnie dzidziolek się ułożył jakoś tak że mamusi ciężko oddychać, ja tak miałam wczoraj. Dzieciaczki coraz większe, miejsca w brzuszku coraz mniej i pewnie będą jakieś niedogodności coraz częściej. Spróbuj może poszukać jakiejś wygodnej pozycji

Stary 2013-07-31, 21:13   #3517
nemosek
Zakorzenienie

Poszałały tyle stron !!!!!!!!!!!!!! :mdleje:

Gratuluję wszystkich tygodni i miesięcy póki pamiętam

Ja dzisiaj miałam latający dzień,najpierw glukoza potem galeria,obiad spanko i lekarz.Niestety pojechałam na próżno bo mnie nie przyjął.Powiedział że z chęcią, ale nie ma fizycznie możliwości tyle pacjentów.Poczekałam 1,5 godziny(przyjmował 2) z nadzieją że ktoś nie przyjdzie na USG ale wszyscy się pojawili :/// więc tylko czas stracony.Ale przynajmniej próbowałam No nic pójdę normalnie za tydzień na termin umówiony.

Lecę czytać,pewnie to Lineczki sprawka tyle postów znowu!!!!!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 21:20   #3518
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie przed chwilą czytałam o tym ciężkim oddychaniu...teraz macica jest już duża i uciska na przeponę, stąd te trudności

A mnie popołudniu brzuch zaczął twardnieć, znaczy się podbrzusze i troche mnie bolał raz po lewej stronie a później już po dwóch, tak w pachwinach. Wzięłam nospę i poleżałam - jest lepiej Ale jak wstałam do wc to trochę jeszcze pobolewa

Też miałam trochę zalatany dzień....musiałm skoczyć 40km do miasta sprawę załatwić i przy okazji wstąpiłam do galerii i TkMaxxa Kupiłam sobie torebkę i baleriny a dla małej ręcznik z kapturkiem i myjką Pogoda nam się popsuła i w jedną stronę jak jechałam to na autostradzie tak lało, że nic nie było widać na szczęśnie popołudniu się trochę wypogodziło

Nemosek szkoda, że lekarz nie przyjął...ale tydzień szybko zleci

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2013-07-31 o 21:23
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:22   #3519
domii29
Zakorzenienie

Juz wiem co a raczej KTO jest sprawca mojego dzisiejszego zlego samopoczucia
Rozebralam sie do kapieli a tu brzuch "wypchany" na lewa strone, a po prawej wciecie w talii
Tak mnie caly dzień ciagnie i kłuje w tym lewym boku ze masakra a to Jasko sie wygodnie ulozyl i mnie gniecie
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:27   #3520
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Rozebralam sie do kapieli a tu brzuch "wypchany" na lewa strone, a po prawej wciecie w talii
Tak mnie caly dzień ciagnie i kłuje w tym lewym boku ze masakra a to Jasko sie wygodnie ulozyl i mnie gniecie
Jemu jest najwyraźniej bardzo wygodnie mamo przecież dziecku musi być wygodnie żeby sobie mogło pospać w dobrej pozycji, odpocząć po męczącym dniu

Stary 2013-07-31, 21:29   #3521
nasturcja7667
Zadomowienie

Maomami, mnie się ta pierwsza kocykowa aukcja "widzi"

Idę spać. Czas na nas, jeszcze może z TŻ coś obejrzę

Nie naszalejcie do rana
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 21:31   #3522
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Jemu jest najwyraźniej bardzo wygodnie mamo przecież dziecku musi być wygodnie żeby sobie mogło pospać w dobrej pozycji, odpocząć po męczącym dniu
Nie mialabym nic przeciwko temu gdyby jednak wybieral sobie bardziej wygodne pozycje dla nas obojga
Stary 2013-07-31, 21:32   #3523
maomami
Wtajemniczenie

Ja tez już Was opuszczam, jutro pewnie zaglądnę, ale mam zabiegany dzień więc niestety nie będę na bieżąco

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Nie mialabym nic przeciwko temu gdyby jednak wybieral sobie bardziej wygodne pozycje dla nas obojga
Jesteś zbyt wymagająca , przecież to taki maluszek nie bądź taką surową mamusią

Stary 2013-07-31, 21:33   #3524
anulka2205
Wtajemniczenie

Maoami piekny brzuś

Dzastin super, że wizyta udana, a z Kamila kawał już chłopa Ciekawe ile nasza chyba Hania już waży

Ryba Ty jeszcze na wolności czy powlekli w kajdanach w siną dal?
Popłakałam się ze śmiechu jak przeczytałam o tym kocie Kurna ludzie są cudowni, a policji przecież pracy brakuje, to niech szuka kotów po sąsiadach

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:38   #3525
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez już Was opuszczam, jutro pewnie zaglądnę, ale mam zabiegany dzień więc niestety nie będę na bieżąco

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Jesteś zbyt wymagająca , przecież to taki maluszek nie bądź taką surową mamusią
Nie wymagam wcale tak wiele cały dzień w jednym miejscu siedzi, mi by się już dawno znudziło
Stary 2013-07-31, 21:38   #3526
nemosek
Zakorzenienie

Magalska
Dzięki za gratki

Iskra Hej
Na szyjkę to leżenie i dużo odpoczynku

Lineczka Też mam murzyńskie sutki zresztą każda będzie z nas mieć/ma i białe kropeczki są cały czas,nie znikają
Czyżby zaczynała się produkcja ?
A Twój tż to mnie dobił.Spróbuj go jakoś przekonać żeby spędził ten czas z Wami.Woodstock nie ucieknie,pojedzie następnym razem
Ja sobie nie wyobrażam aby mój mężul tak mi powiedziałOj rozczarowałabym się i to bardzo
Albo jedziemy razem w albo w ogóle.Dla mnie krótka piłka.
Ale z drugiej strony jak się już wcześniej zgodziłaś
A do jakiejś koleżanki nie możesz uderzyć?Wyjść do miasta?Na spacer?Doczytałam
Siedzenie w domu nie robi dobrze,swojego czasu byłam w tym ekspertem wiem co mówię Można się depresji nabawić

Anoula
Dzięki

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-31, 21:53   #3527
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
mój sobie dziś upodobał prawą stronę i wyglądam jak z krzywym brzuchem też bym wolała, żeby wybierał pozycje wygodne dla nas obojga

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:54   #3528
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
mój sobie dziś upodobał prawą stronę i wyglądam jak z krzywym brzuchem też bym wolała, żeby wybierał pozycje wygodne dla nas obojga
No to widze ze mamy podobnie

Uciekam spac, dobranoc
Stary 2013-07-31, 22:04   #3529
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Ja też już w łóżku, wcześnie, ale jakoś padnięta jestem i coś mnie głowa pobolewa

Dobrej nocy mamcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:04   #3530
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam, że ktoś miał robionego Holtera i mam pytanie jakie wyniki? Bo ja dziś odebrałam swojego i mam "Pojedyńcze pobudzenia przedsionkowe przedwczesne, Pojedyńcze pobudzenia komorowe", ale niestety miałam robione jak było chłodno, a mi zazwyczaj ostatnio słabo i serce mi kołacze jak jest gorąco. Może ktoś umie zinterpretować te wyniki?
Ja będę mieć dopiero jutro,ale Ktosiula miała.

Rzuciła mi w oczy się suszarka do włosów,myślicie że Wam się przyda w szpitalu

Domi
,Budowniczka Kurcze jakby nie wypadł moje lekarskie wizyty w przyszłym tygodniu to też jechałabym nad Solinę z siostrą szwagrem i znajomymi z dzieciakami.Tylko oni jadą gdzieś dalej do miejscowości Polana.Ale do Polańczyka na pewno zawitają
Byłaby okazja do spotkania

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Jeju dziewczyny w końcu nadrobiłam zajęło mi to wczorajszy wierczór i dziś od rana do tej godz ale jestem na bierząco ale jestem z siebie dumna haha
Witam się w 21 tygodniu
Pisałyście o papierosach, ja na ten temat się nie wypowiadam bo coś czuję że po porodzie znowu zacznę palić
Jezeli chodzi o sytuację materialną to większości z was mogę rękę podać, też nam będzie cieżko.
A i wogóle odezwała się w pon ta sąsiadka co wam pisałam co miała nam dać znać jak będzie z wynajmem, odstępne nie jest jakieś wygórowane, jest do przyjęcia nawet za naszą prośbą opuściła nam 50zł, obejrzeliśmy mieszkanie i ogólnie jest fajne, zadbanemogę nawet powiedzieć że baaardzo mi pasuje, już oczywiście miałam wizję gdzie co ustawię, gdzie będzie łożeczko, gdzie nasze łóżko, jak zrobie sobie salon i wogóle ale najbardziej martwi mnie fakt że ona nadal będzie miała wystawione te mieszkanie na sprzedaż i co będzie jak my się wprowadzimy, urządzimy, a ona za msc, za dwa albo po tygodniu powie że ma kupca tak mnie to boli
Co ona chce 2 sroki za ogon złapać

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-31, 22:08   #3531
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ja będę mieć dopiero jutro,ale Ktosiula miała.

Rzuciła mi w oczy się suszarka do włosów,myślicie że Wam się przyda w szpitalu

Domi
,Budowniczka Kurcze jakby nie wypadł moje lekarskie wizyty w przyszłym tygodniu to też jechałabym nad Solinę z siostrą szwagrem i znajomymi z dzieciakami.Tylko oni jadą gdzieś dalej do miejscowości Polana.Ale do Polańczyka na pewno zawitają
Byłaby okazja do spotkania

Co ona chce 2 sroki za ogon złapać
Nemosku jesli dobrze pojdzie, to w Roztoce trzymaja 2 dni w szpiatlu, to prysznic po porodzie i do domu
Taka opinie slyszalam, ze rzadko ktora siedzi w szpitalu 3 dni... ale zobaczymy, ciekawe ktora pierwsza bedzie rodzila
Stary 2013-07-31, 22:08   #3532
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

Postaraj się znaleźć dobrą pozycję, może szerzej otwórz okno..biedna obyś szybko zasnęła.
Ja już też uciekam spać do jutra mamusie
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:08   #3533
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
A mnie naszło że pochwalę Wam się moim brzucholem. Wybaczcie, że jakość nie jest super dobra ale widać. Jak tak patrze sobie na niego z góry to wydaje mi się że nic nie rośnie, stoi w miejscu, ale jak stanę bokiem do lusterka to jednak nie stoi w miejscu :P
ładniutki
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar pakować torbę na początku października.

Jaki ładny, okrągły

Co do kocyka takiego większego,to ja się zastanawiam nad tym:
http://allegro.pl/duzy-kocyk-bawelna...389459185.html

maomami, ja tam już się golę na oślep.. muszę sobie lusterko kupić
fajny kocyk trn siwo niebieski jak dla mnie

Cytat:
Idę robić inwerke bo mówie Wam jeszcze 3 godziny tu zostanę przez Was no cóż.. moja wina bo zamiast pracować siedziałam na forum. w związku z czym wyłączam neta. co by mnie nie korciło ;d Do jutra

Ps. włąsnie dzwonil mąż że policja u nas czeka na mnie. Żal. sąsiadka powiedziała ze ukradłam jej kota. a kicia jest na moje nazwisko jeszcze panieńskie i muszą sprawdzić ze starym dowodem . HAHAHAHA. paranoja co sie dzieje. nie ogarniam już tego....

Cytat:
A ja właśnie wcinam hod-dogi, kupiłam dzisiaj bułki w lidlu, były jeszcze przecenione bo do jutra, ketchupik, majonez paróweczka i Zuzi smakują
ja też chcę

Mój Tż dziś znowu przyłożył ucho do brzucha i słuchał, twierdzi że słyszy takie bąbelki, takie jakby pukanie (opisał tak: przyłóż ucho do piłki plażowej i puknij palcem z drugiej strony to tak słychać) i jeszcze takie ocieranie, ja jakoś mu nie wierzę, czy to możliwe bo w sumie to nic nie czuję
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:25   #3534
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:

Mój Tż dziś znowu przyłożył ucho do brzucha i słuchał, twierdzi że słyszy takie bąbelki, takie jakby pukanie (opisał tak: przyłóż ucho do piłki plażowej i puknij palcem z drugiej strony to tak słychać) i jeszcze takie ocieranie, ja jakoś mu nie wierzę, czy to możliwe bo w sumie to nic nie czuję
A w ktorym tygodniu jestes? nic nie czujesz, dzidziusia? Bo nie rozumiem...
Stary 2013-07-31, 22:44   #3535
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
A w ktorym tygodniu jestes? nic nie czujesz, dzidziusia? Bo nie rozumiem...
Dziś zaczął się 21 tydz, no jeszcze nie czuję Poprostu nie wierzę Tżtowi że on coś tam słyszy bo ja jeszcze tego nie odczówam ale jak zabiera głowę z mojego brzucha to aż mam ucho odciśnięte na brzuchu tak mocno się przyciska.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

A wogóle przypomniało mi się, kiedyś pisałyście o chusteczkach nawilżających dla maluchów i pamiętam że któraś pisała że dobry mają skład rossmanowskie babydream, się zdziwiłam trochę ponieważ jakiś czas temu u mnie w rossmanie nie było ani jednej paczki na półce, a że kupowałam je sama dla siebie bo mi odpowiadały, to zapytałam w kasie czemu ich nie ma i podobno były wycofane na jakiś czas bo coś tam z nimi było nie tak ale po jakimś czasie znowu powróciły...

Edytowane przez Sylwiaaa88
Czas edycji: 2013-07-31 o 22:47
Stary 2013-07-31, 22:45   #3536
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Dziś zaczął się 21 tydz, no jeszcze nie czuję
A kiedy masz nastepna wizyte, z tego co slyszalam mozesz czuc dopiero od 22 tc
ale jesli nie bedziesz, to muisz powiedziec lekarzowi, ja czulam od 20 tc...
Stary 2013-07-31, 22:45   #3537
nemosek
Zakorzenienie

Też nie lubię Anny Muchy

Cytat:
Ceny nie zobaczylam ale kocyk

TŻ zarabia ok 2500 zł czasami wiecej; ja mam wyplate 1700 macierzynski gdzie pewnie 1500 malo, ale trzeba bedzie sie wyrobic... Trudno, Lepiej razem w spokoju i troszke skromniej niz w luksusach a w chaosie taki nasz wybor
Dla mnie to dużo!

La Millou są cudne,ale można uszyć taniej

Maomami Fajna piła

Dzastin Świetnie że ok z Kamilo No i magiczny kilogram przekroczony

Cytat:
Dziewczyny ratujcie mnie proszę bo zwariuję!!!!!
Mam potworny problem z wózkiem, jakiej firmy polecacie wózek?
Nie tylko Ty

U nas chyba zostanie x lander

Jeszcze w temacie kocyków,poszukajcie w Pepco.Ja ostatnio kupiłam za 14,99 taki cienki do przykrycia dla mnie.Cena korzystna, a jakość ok.Ale były też inne grubsze,milusie.

anka Śliczne łoże

Cytat:
Idę robić inwerke bo mówie Wam jeszcze 3 godziny tu zostanę przez Was no cóż.. moja wina bo zamiast pracować siedziałam na forum. w związku z czym wyłączam neta. co by mnie nie korciło ;d Do jutra

Co??????????????????????? ????

Cytat:
Mam to samo, nie chce tez tam pracowac, tak poradzil mi mediator... a co do tż teraz miedzy nami jest pieknie i widze, ze sie stara...

Nasz Mediator rodzinny stwierdzil zeby wyeliminowac osoby trzecie w zwiazku a bedzie dobrze i jest

Chodze takze indywidualnie do psychologa srednio co 10 dni, bo pieniedzy brakuje... i tez stwierdzil, ze naszym/ tz bledem bylo, ze pozwolil swojej mamie rzadzic naszym slubem rodzina itd. teraz widze, ze sie stara... wiem ze ze rok moze byc ciezko... ale widze ze chce zbudowac ta rodzine, wyjezdzamy na wakacje, wynajmuje mieszkanie... jezdzi ze mna do ginekologa, byl na porodowce... nie pisze o nim teraz duzo, bo jeszcze wiele wiele pracy przed nami, ale mamy badzieje ze bedzie dobrze.

Przeraza mnie wizja dziecka w żlobku, ale jeszcze bardziej sie boje, ze pracy nie bede miala bo w Nowym Sączu jest okropnie...
Widzę że spotkania przynoszą skutek

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Poza tym jakie ludzie mają wymagania, z zapytań wynika, że chcieliby jakiś apartament wykończony złotem, aż się zaczynam dziwić że mi się moje mieszkanie podoba, bo wychodzi na to, że zadowalam się byle czym jedna osoba jednocześnie pytała, czy w mieszkaniu nie jest w zimie za zimno i czy nie za gorąco w lecie
Temu się akurat nie dziwię, bo np w narożnym może p.izgać zimą,a na ostatnim piętrze może być za gorąco latem od nagrzanego dachu.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:50   #3538
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Dziś zaczął się 21 tydz, no jeszcze nie czuję

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

A wogóle przypomniało mi się, kiedyś pisałyście o chusteczkach nawilżających dla maluchów i pamiętam że któraś pisała że dobry mają skład rossmanowskie babydream, się zdziwiłam trochę ponieważ jakiś czas temu u mnie w rossmanie nie było ani jednej paczki na półce, a że kupowałam je sama dla siebie bo mi odpowiadały, to zapytałam w kasie czemu ich nie ma i podobno były wycofane na jakiś czas bo coś tam z nimi było nie tak ale po jakimś czasie znowu powróciły...
Moim zdaniem najlepszy sklad maja huggiesy te zielone tu masz linka: http://www.srokao.pl/search/label/Ch...nawil%C5%BCane
Stary 2013-07-31, 22:50   #3539
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
A kiedy masz nastepna wizyte, z tego co slyszalam mozesz czuc dopiero od 22 tc
ale jesli nie bedziesz, to muisz powiedziec lekarzowi, ja czulam od 20 tc...
Mam na 13.08 będę równo w 22 tyg, mam nadzieję że do tej wizyty już będę coś czuła, szkoda że sama nie mogę przyłożyć ucha
A po za tym mam łożysko na przedniej ścianie macicy i czytałam że przez to też można dopiero później odczówać ruch i słabiej
Stary 2013-07-31, 22:58   #3540
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Też nie lubię Anny Muchy

Dla mnie to dużo!

La Millou są cudne,ale można uszyć taniej

Maomami Fajna piła

Dzastin Świetnie że ok z Kamilo No i magiczny kilogram przekroczony

Nie tylko Ty

U nas chyba zostanie x lander

Jeszcze w temacie kocyków,poszukajcie w Pepco.Ja ostatnio kupiłam za 14,99 taki cienki do przykrycia dla mnie.Cena korzystna, a jakość ok.Ale były też inne grubsze,milusie.

anka Śliczne łoże

Co??????????????????????? ????

Widzę że spotkania przynoszą skutek

Temu się akurat nie dziwię, bo np w narożnym może p.izgać zimą,a na ostatnim piętrze może być za gorąco latem od nagrzanego dachu.
Powiem Ci, ze tak, we dwoje stwierdzilismy, ze gdy nie ma tematu 'mama' to ja jestem spokojniejsza, bo wiem, ze nie rzadzi... i on bo sie nie unosze wszystko jest na dobrej drodze, wazne zeby miedzy nami bylo ok, a problem pieniedzy jakos sie wyjasni. Gdy jest uczucie, wszystko inne to pikus, kazdy z nas popelnia bledy i nalezy dac szanse, chyba, ze ja zmarnuje...

Jak narzie widze ze chce... a to najwazniejsze, wkoncu jestesmy rodzina, a w niej rozne sa sytuacje.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Mam na 13.08 będę równo w 22 tyg, mam nadzieję że do tej wizyty już będę coś czuła, szkoda że sama nie mogę przyłożyć ucha
A po za tym mam łożysko na przedniej ścianie macicy i czytałam że przez to też można dopiero później odczówać ruch i słabiej
Oj tak ! to na pewno ja mam na tylnej... a brzuch mi rosnie... jakos tak dziwnie sie czuje, bo nie mialam tak stopniowo jak Wy tylko nagle tak wystrzelil
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości