|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Ja póki co szukam żeby był fajny ciepły, taki grubszy troszkę
|
#3512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie wiem jak mi poszlo bo mama z lazienki lusterko male zabrala i nie moglam sie przegladnac jutro bede sprawdzac ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||||
|
|
|
#3513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieto, jeszcze mi na noc smaka robisz, okrutna!![]() Cytat:
są dobre wózki w przystępnych cenach. Ja się zdecydowałam na Tako Captiva, ogólnie jestem zadowolona ale duży minus za nieporęczny kosz od koleżanek wiem, że Jedo Fyn jest spoko, oba te wózki w dość przystępnej cenie![]() wg mnie lepiej kupić 2w1 i fotelik osobno, np Maxi Cosi (mają dobre wyniki w testach i nie są koszmarnie drogie) - my tak zrobiliśmy. No i często są w zestawie z wózkiem od razu. Do tych fotelików wózkowych jakoś nie mam zaufania... Cytat:
świetnie się nadaje pod plecy i wtedy masz podłokietniki w łóżku![]() córa dopiero zasnęła mąż jak co tydzień na piłce, a ja umęczona po całym dniu opieki nad małą... zaraz wskakuję do wyrka i zapodaję nowy odcinek serialu
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2013-07-31 o 22:00 |
|||
|
|
|
#3514 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taki biały Cytat:
Cytat:
![]() Co tam nawojowalas z tymi wlosami? jakies drastyczne ciecie, nielad artystyczny itd?---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
PS. moja blizniaczka przytyla 4 kg w drugiej ciazy
|
||||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cos mi sie wydaje ze ciezka noc przede mna jest mi tak straszbie ciezko oddychac.. Jak nigdy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Pewnie dzidziolek się ułożył jakoś tak że mamusi ciężko oddychać, ja tak miałam wczoraj. Dzieciaczki coraz większe, miejsca w brzuszku coraz mniej i pewnie będą jakieś niedogodności coraz częściej. Spróbuj może poszukać jakiejś wygodnej pozycji
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Poszałały tyle stron !!!!!!!!!!!!!! :mdleje:
Gratuluję wszystkich tygodni i miesięcy Ja dzisiaj miałam latający dzień,najpierw glukoza potem galeria,obiad spanko i lekarz.Niestety pojechałam na próżno bo mnie nie przyjął.Powiedział że z chęcią, ale nie ma fizycznie możliwości tyle pacjentów.Poczekałam 1,5 godziny(przyjmował 2) z nadzieją że ktoś nie przyjdzie na USG ale wszyscy się pojawili :/// więc tylko czas stracony.Ale przynajmniej próbowałam No nic pójdę normalnie za tydzień na termin umówiony.Lecę czytać,pewnie to Lineczki sprawka tyle postów znowu!!!!! ![]() |
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie popołudniu brzuch zaczął twardnieć, znaczy się podbrzusze i troche mnie bolał raz po lewej stronie a później już po dwóch, tak w pachwinach. Wzięłam nospę i poleżałam - jest lepiej Ale jak wstałam do wc to trochę jeszcze pobolewa ![]() Też miałam trochę zalatany dzień....musiałm skoczyć 40km do miasta sprawę załatwić i przy okazji wstąpiłam do galerii i TkMaxxa Kupiłam sobie torebkę i baleriny a dla małej ręcznik z kapturkiem i myjką Pogoda nam się popsuła i w jedną stronę jak jechałam to na autostradzie tak lało, że nic nie było widać ![]() Nemosek szkoda, że lekarz nie przyjął...ale tydzień szybko zleci Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-31 o 22:23 |
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiem co a raczej KTO jest sprawca mojego dzisiejszego zlego samopoczucia
![]() Rozebralam sie do kapieli a tu brzuch "wypchany" na lewa strone, a po prawej wciecie w talii Tak mnie caly dzień ciagnie i kłuje w tym lewym boku ze masakra a to Jasko sie wygodnie ulozyl i mnie gniecie
|
|
|
|
#3520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Maomami, mnie się ta pierwsza kocykowa aukcja "widzi"
Idę spać. Czas na nas, jeszcze może z TŻ coś obejrzę ![]() Nie naszalejcie do rana |
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez już Was opuszczam, jutro pewnie zaglądnę, ale mam zabiegany dzień więc niestety nie będę na bieżąco
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Maoami piekny brzuś
Dzastin super, że wizyta udana, a z Kamila kawał już chłopa Ciekawe ile nasza chyba Hania już waży ![]() Ryba Ty jeszcze na wolności czy powlekli w kajdanach w siną dal? ![]() ![]() Popłakałam się ze śmiechu jak przeczytałam o tym kocie
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały dzień w jednym miejscu siedzi, mi by się już dawno znudziło
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Magalska Dzięki za gratki ![]() Iskra Hej Na szyjkę to leżenie i dużo odpoczynku Lineczka Też mam murzyńskie sutki Czyżby zaczynała się produkcja ? A Twój tż to mnie dobił.Spróbuj go jakoś przekonać żeby spędził ten czas z Wami.Woodstock nie ucieknie,pojedzie następnym razem Ja sobie nie wyobrażam aby mój mężul tak mi powiedział Oj rozczarowałabym się i to bardzo ![]() Albo jedziemy razem w albo w ogóle.Dla mnie krótka piłka. Ale z drugiej strony jak się już wcześniej zgodziłaś ![]() A do jakiejś koleżanki nie możesz uderzyć?Wyjść do miasta?Na spacer?Doczytałam Siedzenie w domu nie robi dobrze,swojego czasu byłam w tym ekspertem wiem co mówię Można się depresji nabawićAnoula Dzięki |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym wolała, żeby wybierał pozycje wygodne dla nas obojga
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Ja też już w łóżku, wcześnie, ale jakoś padnięta jestem i coś mnie głowa pobolewa
![]() Dobrej nocy mamcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzuciła mi w oczy się suszarka do włosów,myślicie że Wam się przyda w szpitalu ![]() Domi,Budowniczka Kurcze jakby nie wypadł moje lekarskie wizyty w przyszłym tygodniu to też jechałabym nad Solinę z siostrą szwagrem i znajomymi z dzieciakami.Tylko oni jadą gdzieś dalej do miejscowości Polana.Ale do Polańczyka na pewno zawitają ![]() Byłaby okazja do spotkania ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Taka opinie slyszalam, ze rzadko ktora siedzi w szpitalu 3 dni... ale zobaczymy, ciekawe ktora pierwsza bedzie rodzila
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już też uciekam spać do jutra mamusie |
|
|
|
|
#3533 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Tż dziś znowu przyłożył ucho do brzucha i słuchał, twierdzi że słyszy takie bąbelki, takie jakby pukanie (opisał tak : przyłóż ucho do piłki plażowej i puknij palcem z drugiej strony to tak słychać) i jeszcze takie ocieranie, ja jakoś mu nie wierzę, czy to możliwe bo w sumie to nic nie czuję |
||||
|
|
|
#3534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak zabiera głowę z mojego brzucha to aż mam ucho odciśnięte na brzuchu tak mocno się przyciska. ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- A wogóle przypomniało mi się, kiedyś pisałyście o chusteczkach nawilżających dla maluchów i pamiętam że któraś pisała że dobry mają skład rossmanowskie babydream, się zdziwiłam trochę ponieważ jakiś czas temu u mnie w rossmanie nie było ani jednej paczki na półce, a że kupowałam je sama dla siebie bo mi odpowiadały, to zapytałam w kasie czemu ich nie ma i podobno były wycofane na jakiś czas bo coś tam z nimi było nie tak ale po jakimś czasie znowu powróciły...
Edytowane przez Sylwiaaa88 Czas edycji: 2013-07-31 o 23:47 |
|
|
|
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3537 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubię Anny Muchy
![]() Cytat:
La Millou są cudne,ale można uszyć taniej Maomami Fajna piła ![]() Dzastin Świetnie że ok z Kamilo No i magiczny kilogram przekroczony Cytat:
U nas chyba zostanie x lander ![]() Jeszcze w temacie kocyków,poszukajcie w Pepco.Ja ostatnio kupiłam za 14,99 taki cienki do przykrycia dla mnie.Cena korzystna, a jakość ok.Ale były też inne grubsze,milusie. anka Śliczne łoże ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tu masz linka: http://www.srokao.pl/search/label/Ch...nawil%C5%BCane
|
|
|
|
|
#3539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A po za tym mam łożysko na przedniej ścianie macicy i czytałam że przez to też można dopiero później odczówać ruch i słabiej
|
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystko jest na dobrej drodze, wazne zeby miedzy nami bylo ok, a problem pieniedzy jakos sie wyjasni. Gdy jest uczucie, wszystko inne to pikus, kazdy z nas popelnia bledy i nalezy dac szanse, chyba, ze ja zmarnuje...Jak narzie widze ze chce... a to najwazniejsze, wkoncu jestesmy rodzina, a w niej rozne sa sytuacje. ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

a kicia jest na moje nazwisko jeszcze panieńskie i muszą sprawdzić ze starym dowodem . HAHAHAHA. paranoja co sie dzieje. nie ogarniam już tego.... 
w sumie jeszcze nie do końca wiem czy jest dokładnie, ale to zadnie męża, powiedziałam mu że jak nie chce mi pomóc przy goleniu to chociaż ma mi zrobić przegląd czy jest ok żeby nie było siary przy lekarzu :P
kobieto, jeszcze mi na noc smaka robisz, okrutna!
od koleżanek wiem, że Jedo Fyn jest spoko, oba te wózki w dość przystępnej cenie
świetnie się nadaje pod plecy i wtedy masz podłokietniki w łóżku