Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 06:45   #4291
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
nadrobiłam prawie połowę wątku

w szpitalu jestem od wczoraj, na wizycie wód wyszło o połowę mniej niż te 2 tygodnie temu
w nocy i dzisiaj dostałam po jednej dawce sterydów na rozwój płuc Mai, 3x dziennie ktg, codzienne sprawdzanie wód i sikanie do butelki w celu kontroli picia i wydalania
Super,że się odzywasz passionku Przykro mi tylko,że ze szpitala.
Tak jak któraś z dziewczyn już podpowiadała pij,pij i jeszcze raz pij. Proponuję baniaczek 5l i do tego długą słomeczkę

Ogromne kciuki za Was

Cytat:
aaa, w temacie, żeby nie było, że się wbijam wypadało coś mężowie obiecać na po ślubie, obiecałam loda z polewą ale do tej pory jakoś się nei schodziło, nad czy nie ubolewam
eeeee no nie godzi się tak obiecywać i nie dotrzymywać słowa

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nie no... czasem zastanawiam sie czy ja nie jestem wewnetrznie blondynka (bez obrazy dla nikogo )

popatrzylam jeszcze raz na instrukcje, policzylam ile czego ma byc i sie kuzwa zgadza... a ja poprostu na zla plyte patrzylam dzizas... teraz musze maila z przeprosinami pisac i sie wytlumaczyc ze swej glupoty nie no... przebilam kaski kleszcza

Co ta ciąża robi z człowieka

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Piszecie jak szalone - i w ogóle pełno tu zboczeńców na tym wątku
Prawda? I pomyśleć,że to same ciężarne

Cytat:
I przyszło mi dziś wreszcie żelazko nowe porządne - od dwóch lat miałam grata strasznego - i alleluja! chyba znów pokocham prasowanie

wow zazdroszczę nowego żelazka. Mnie też czeka zakup bo moje przestało wypuszczać parę a ja takim bez pary nie potrafię prasować.

Super takie warsztaty dla słodkich ciężarówek-jeśli dobrze prowadzone to na pewno dają dobry przegląd dozwolonych produktów i rozjaśniają w głowie.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 06:58   #4292
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Dziendoberek!
Powiem Wam ze te ostatnie noce strasznie mnie wykańczaja-a chodzi mianowicie o czestsze chodzenie do toalety..Rozumiem wstac ze trzy razy w nocy no ale nie co godzine albo i częsciej:/

Zdałam sobie sprawe ze dzis to juz sierpien jest a wiec w tym miesiącu prawdopodobnie bede miała swoję dziecię przy sobieAle to napawa optymizmem
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:12   #4293
ewacia85
Wtajemniczenie

witam Wczorajsze nadrabianie was spowodowało że miałam zboczone sny
NIe wiem co komu miałam pisać a ze ostatnia strona najbardziej w głowie to bajkaty to masz przeboje
shure z pierwszej strony wynika ż edużo dzieciaczków tez w tych tygodniach miałao niską wagę ale nikt nue straszył ze jest źle, wiadomo że dzieciątko pod koniec rośnie najszybciej więc głowa do góry
passion
bedzie dobrze moc jest z tobą
logoasia ja tez jestem bardzo zadowolona z wizyt na NFZ Owszem są opóźnienia godzinne nieraz ale gdzie ich nie ma , pozatym jak sie przyjdzie wcześniej przed rejestrowanymi (bo wiadomo różne są przypadki) to lekarz nie kręci nosem tylko przyjmuje i dlatego te opóźnienia potem. Ja tak ostatnio już kilka wizyt zaliczyłam bo nie było miejsca na zapis i położna kazała mi tak przychodzi i łapać doktorka na korytarzu W poniedziałek mówie mu że znowu będzie miał opóźnienia z mojego powodu to usłyszałam : Pani Ewo prosze sie niczym nie przejmować, musimy tak zrobić żeby było dobrze a nie byle jak a siedziałam tam 30-40min kazał sie zapisac za dwa tyg ale znowu nie było miejsca i położna tez kazała mi przyjść przed wszystkimi
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:20   #4294
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam Wczorajsze nadrabianie was spowodowało że miałam zboczone sny
NIe wiem co komu miałam pisać a ze ostatnia strona najbardziej w głowie to bajkaty to masz przeboje
shure z pierwszej strony wynika ż edużo dzieciaczków tez w tych tygodniach miałao niską wagę ale nikt nue straszył ze jest źle, wiadomo że dzieciątko pod koniec rośnie najszybciej więc głowa do góry
passion
bedzie dobrze moc jest z tobą
logoasia ja tez jestem bardzo zadowolona z wizyt na NFZ Owszem są opóźnienia godzinne nieraz ale gdzie ich nie ma , pozatym jak sie przyjdzie wcześniej przed rejestrowanymi (bo wiadomo różne są przypadki) to lekarz nie kręci nosem tylko przyjmuje i dlatego te opóźnienia potem. Ja tak ostatnio już kilka wizyt zaliczyłam bo nie było miejsca na zapis i położna kazała mi tak przychodzi i łapać doktorka na korytarzu W poniedziałek mówie mu że znowu będzie miał opóźnienia z mojego powodu to usłyszałam : Pani Ewo prosze sie niczym nie przejmować, musimy tak zrobić żeby było dobrze a nie byle jak a siedziałam tam 30-40min kazał sie zapisac za dwa tyg ale znowu nie było miejsca i położna tez kazała mi przyjść przed wszystkimi
Ja tez chodze na NFZ i tez nie miałam nigdy zadnego problemu.U Nas jest tak ze jak sie nie załapie na numerek to i tak lekarz tak czy siak przyjmie. Wchodzimy naprzemiennie.Czyli numerek a pozniej osoba bez numerka.Tak wiec kazdy sie doczeka swojego wejsciaCzasem jednak nie wszystkie Panie z numerkiem wiedza o tym systemie i robia problemy..
Stary 2013-08-01, 07:20   #4295
ewacia85
Wtajemniczenie

i jeszcze wrzucam fotki z wczoraj bo się naoglądałam waszych brzuszków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-31-867_1.jpg (104,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-07-31-866_1.jpg (114,4 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-08-01, 07:20   #4296
kaska87
Zakorzenienie

siemka
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Pierwsze jej zdanie do mnie " A jednak kobiety po ślubie tyją" Nosz kur**** jestem w 7 miesiącu ciąży.
powalona piecze ją pewnie, bo mimo ciąży jesteś sexi foką
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
albo jak chcesz to załóż, trzeba będzie tylko pilnować żeby tam nie skrobały
tak, ja przypilnuję
Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj w Ikei facet zwrócił uwagę, że nie powinnam jeść w ciąży hot-doga, bo utyję, przy czym sam ważył dobre 150 i w każdej tłustej łapce trzymał czekoladowego batonika
Więc mu odpowiedziałam, że dziękuje za troskę, ale już za dwa miesiące gwałtownie schudnę
następna gwiazda a za hot-doga ja Cię zbije fuj fuj

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Hahaha, chodź Kaśkę postawimy na straży
W ramach zemsty
możecie mi zaufać
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Moj tż lubi durne bajki typu south Park. Oglądał dzisiaj na comedy central. Zgadnijcie o czym było. ..
Idę z łazienki i słyszę radosny refren: 'obciagnij mi, obciagnij mi'. Splakalam się a tż zadowolony ze mi się piosenka z South Park u podoba
nieee

Cytat:
w szpitalu jestem od wczoraj, na wizycie wód wyszło o połowę mniej niż te 2 tygodnie temu
w nocy i dzisiaj dostałam po jednej dawce sterydów na rozwój płuc Mai, 3x dziennie ktg, codzienne sprawdzanie wód i sikanie do butelki w celu kontroli picia i wydalania
pijcie dużo dziewczyny
Cytat:
aaa, w temacie, żeby nie było, że się wbijam wypadało coś mężowie obiecać na po ślubie, obiecałam loda z polewą ale do tej pory jakoś się nei schodziło, nad czy nie ubolewam
przez 2 lata się nie udało?

Cytat:
nie no... czasem zastanawiam sie czy ja nie jestem wewnetrznie blondynka (bez obrazy dla nikogo )
popatrzylam jeszcze raz na instrukcje, policzylam ile czego ma byc i sie kuzwa zgadza... a ja poprostu na zla plyte patrzylam dzizas... teraz musze maila z przeprosinami pisac i sie wytlumaczyc ze swej glupoty nie no... przebilam kaski kleszcza
mój kleszcz jest the best ale wiesz.... ja jestem blondynka więc mnie nie pobijesz sory winetu
Cytat:
Śliczny buń zgrabniutki I 5 kg tylko - szybko wrócisz do formy po porodzie No i już 9 miesiąc!
fajnie by było

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:22   #4297
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ja tez chodze na NFZ i tez nie miałam nigdy zadnego problemu.U Nas jest tak ze jak sie nie załapie na numerek to i tak lekarz tak czy siak przyjmie. Wchodzimy naprzemiennie.Czyli numerek a pozniej osoba bez numerka.Tak wiec kazdy sie doczeka swojego wejsciaCzasem jednak nie wszystkie Panie z numerkiem wiedza o tym systemie i robia problemy..
ja jak chodziłam w pierwszej ciazy prywatnie to też tak było że przyjmowane były godzine przed rejestrowanymi panie nierejestrowane a jak sie ich czas skończył a jeszcze jakieś były to wtedy tak mieszali
Stary 2013-08-01, 07:22   #4298
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Piekny!!
Stary 2013-08-01, 07:26   #4299
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek!
Powiem Wam ze te ostatnie noce strasznie mnie wykańczaja-a chodzi mianowicie o czestsze chodzenie do toalety..Rozumiem wstac ze trzy razy w nocy no ale nie co godzine albo i częsciej:/

Zdałam sobie sprawe ze dzis to juz sierpien jest a wiec w tym miesiącu prawdopodobnie bede miała swoję dziecię przy sobieAle to napawa optymizmem
wiem, ze łatwo mi pisać, ale dzięki takim nocom z dzidzią będzie łatwiej po urodzeniu, bo zdążysz się przyzwyczaić do nocnego patrolowania

Cytat:
wow na tym pierwszym w ogóle nie widać ze w ciąży jestes super brzuszek!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:28   #4300
ewacia85
Wtajemniczenie

wczoraj wracałam ze sklepu z siostrą i mijałam sie z koleżanka z matka , od której zawsze słyszałam ze jestem ta gruba ( w porównaniu do siostry i jej córki byłam i jestem pulchniejsza) i słyszę " ewciu przytyło ci się" i mi na doope pokazuje palcem Powiedziałam tylko z uśmiechem na twarzy ze takie życie. Ale jednak przykro mi się zrobiło. Siostra mi mówi nie przejmuj sie mi tez powiedziała że przytyłam a waże tyle samą z jej córką( jakies 48kg) tyle tylko że siostra moja 2 dzieci urodziła a tamta póki co nie a juz będzie z 9 rok po ślubie i póki co nie chce dzieci bo uważa że nie dorosła. Szkoda mi tylko jej męża bo na pewno by chciał bo jest starszy o 8 lat...no ale przyjdzie czas to będą mieli

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2013-08-01 o 07:31
Stary 2013-08-01, 07:35   #4301
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek!

Ja wstaję tak średnio 2-3 razy ale potem za każdym razem przewracam się w wyrku jakiś czas
poli u ciebie to pewnie 2 max 3 tygodnie i przytulisz Lilusię

ewaciu bardzo zgrabnie wyglądasz. Śliczny buniek

Miałam właśnie pisać,że Ty jesteś zadowolona z gina na NFZ -Twój gin to w ogóle jakiś wyjątkowy I jeszcze boja pisała,że jest zadowolona,no i teraz poli.
Stary 2013-08-01, 07:35   #4302
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj wracałam ze sklepu z siostrą i mijałam sie z koleżanka z matka , od której zawsze słyszałam ze jestem ta gruba ( w porównaniu do siostry i jej córki byłam i jestem pulchniejsza) i słyszę " ewciu przytyło ci się" i mi na doope pokazuje palcem Powiedziałam tylko z uśmiechem na twarzy ze takie życie. Ale jednak przykro mi się zrobiło. Siostra mi mówi nie przejmuj sie mi tez powiedziała że przytyłam a waże tyle samą z jej córką( jakies 48kg) tyle tylko że siostra moja 2 dzieci urodziła a tamta póki co nie a juz będzie z 9 rok po ślubie i póki co nie chce dzieci bo uważa że nie dorosła. Szkoda mi tylko jej męża bo na pewno by chciał bo jest starszy o 8 lat...no ale przyjdzie czas to będą mieli
no stress! my jesteśmy piękne w porównaniu do paszczurów, które zwracają nam non stop uwagę. piękne jest to, że chcemy dzieci i poświęcamy całe nasze życie, zeby je mieć. Myślę, że mama koleżanki poprostu nie przemyślała co mówi, nie przejmuj się
Stary 2013-08-01, 07:40   #4303
kaska87
Zakorzenienie

moje dziecko mnie bije od rana, już 40 minut się pcha, rozpycha i brzuch mnie boli co za Zbój chyba głodny idę nakarmić Smoka

Stary 2013-08-01, 07:43   #4304
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV

Troszke Was podczytuje, ale mam slabe dni ostatnio. Wyczytalam, ze niektore z Was czuly glowke przy aplikacje roznych tablet dopochwowych. Moja ginka przy badaniu na samolocie zakomunikowala, ze spotkala sie z glowa malej i mam teraz stresa, bo to jeszcze 9 tygodni...

Do tego twardnieje mi brzuch i bola krzyze i dostalam Staveran i Fenoterol do polykania. Nie lubie tablet, ale mam nadzieje, ze pomoga. Macie jakies doswiadczenia w tej materii?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:43   #4305
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
no stress! my jesteśmy piękne w porównaniu do paszczurów, które zwracają nam non stop uwagę. piękne jest to, że chcemy dzieci i poświęcamy całe nasze życie, zeby je mieć. Myślę, że mama koleżanki poprostu nie przemyślała co mówi, nie przejmuj się
pięknie to ujełaś
Stary 2013-08-01, 07:49   #4306
ladanseuse14
Zakorzenienie

nie mogę spać od 6 więc cichaczem włączyłam lapka, żeby nie budzić D.

Cytat:
Ja zamówiłam materacyki do kołyski i wózka, prześcieradełka, jeszcze szukam rożków i kocyka jednego Zamówiłam też torbę do szpitala
Jeszcze kosmetyki po weekendzie zamówię, popiorę pieluchy tetrowe i jakieś inne pozostałości i w zasadzie jestem gotowa do pakowania torby, ale nie ma pośpiechu, zamierzam mieć spakowaną 21.08
poka poka torbę

Cytat:
trzymam za was mocno mocno

Cytat:

wybacz, ale poplułam się ze śmiechu czytając to - jakbym siebie widziała

Cytat:
Moje drogie, idę spać, wątku nie zakładałam, więc jakbyście ten wykończyły podczas mojej nieobecności, to towarzyszka ladanseuse Wam nowy założy
łeeeeeeee, zobaczysz - grzeczne będziemy

Cytat:
hihi zdaj relacje czy nie bylo rewolucji
no właśnie nie było

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

poza tym to... mamy sierpień
jakiś strach mnie ogarnął - boję się, że nie dam rady z noworodkiem, nie będę umiała go wykąpać, przewinąć itp.. poza tym martwię się, że pierwsze co wyjdę ze szpitala to co chwile będę mieć jakieś "odwiedziny", a sama najpierw chciałabym się zapoznać z własnym dzieckiem, ogarnąć temat...
Stary 2013-08-01, 07:49   #4307
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV

Ewciu - bardzo zgrabny bun. Zadnym gadaniem sie nie przejmuj, kobity sa jednak zawistne

Passion - mam nadzieje, ze Ci tych wod przybedzie. Szkoda, ze nie moge sie z Toba podzielic, bo ja akurat mam za duzo...

Natala - :thumbup: za wizyte.

Oczywiscie, wcxoraj zasnelam po 23, bo znow mnie naszly mysli porodowe. Ale pospalam az do 7:30 wow.

Stary 2013-08-01, 07:53   #4308
logoasia
Zakorzenienie

ladan od 6 nie mozesz spac i dopiero sie odzywasz? ja tu od 4:30 kwitne myślę, wszystkie śpią, ok przeczytałam wszystkie możliwe newsy, wyprawiłam tż z Andzią i czekam
Stary 2013-08-01, 07:55   #4309
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Oczywiscie, wcxoraj zasnelam po 23, bo znow mnie naszly mysli porodowe. Ale pospalam az do 7:30 wow.

widzę, że nie tylko ja mam problemy ze spaniem
ja zasnęłam po 1, a obudziłam się około 6

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

Cytat:
ladan od 6 nie mozesz spac i dopiero sie odzywasz? ja tu od 4:30 kwitne myślę, wszystkie śpią, ok przeczytałam wszystkie możliwe newsy, wyprawiłam tż z Andzią i czekam
no bo jeszcze walczyłam, ale się poddałam
Stary 2013-08-01, 07:56   #4310
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, ze łatwo mi pisać, ale dzięki takim nocom z dzidzią będzie łatwiej po urodzeniu, bo zdążysz się przyzwyczaić do nocnego patrolowania

Co racja to racjaNie pomyslałam o tym
Stary 2013-08-01, 07:56   #4311
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]poza tym to... mamy sierpień
jakiś strach mnie ogarnął - boję się, że nie dam rady z noworodkiem, nie będę umiała go wykąpać, przewinąć itp.. poza tym martwię się, że pierwsze co wyjdę ze szpitala to co chwile będę mieć jakieś "odwiedziny", a sama najpierw chciałabym się zapoznać z własnym dzieckiem, ogarnąć temat...
bez zapowiedzi i zaproszenia to raczej nikt nie przyjdzie moi teściowie przyjechali po 2tyg, przyjaciele odwiedzili po miesiącu urwaliśmy na chwilę kontakt ze swiatem zewn po narodzinach Andzi, tak żeby mieć trochę czasu na poznanie się i przyzwyczajenie do siebie
Stary 2013-08-01, 07:57   #4312
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Co racja to racjaNie pomyslałam o tym
hmm, może nasze organizmy się po prostu przyzwyczajają
Stary 2013-08-01, 07:58   #4313
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ja wstaję tak średnio 2-3 razy ale potem za każdym razem przewracam się w wyrku jakiś czas
poli u ciebie to pewnie 2 max 3 tygodnie i przytulisz Lilusię

[/B]
Ja mam o tyle dobrze ze od razu zasypiam.
Oby to byly te 2-3 tyg nnie dłuzej
Stary 2013-08-01, 07:58   #4314
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
bez zapowiedzi i zaproszenia to raczej nikt nie przyjdzie moi teściowie przyjechali po 2tyg, przyjaciele odwiedzili po miesiącu urwaliśmy na chwilę kontakt ze swiatem zewn po narodzinach Andzi, tak żeby mieć trochę czasu na poznanie się i przyzwyczajenie do siebie
mam nadzieję
no bo jak im delikatnie wytłumaczę, że nie chcę NIKOGO w domu po porodzie
Stary 2013-08-01, 07:58   #4315
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm, może nasze organizmy się po prostu przyzwyczajają

Cos w tym musi byc.
Stary 2013-08-01, 07:59   #4316
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam o tyle dobrze ze od razu zasypiam.
Oby to byly te 2-3 tyg nnie dłuzej
to już tak blisko
Stary 2013-08-01, 08:00   #4317
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bez zapowiedzi i zaproszenia to raczej nikt nie przyjdzie
chyba nie znasz rodziny mojego męża ja czasem myslę, że on jest adoptowany- na szczęście się nie wdał w mamunię

Stary 2013-08-01, 08:00   #4318
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
]
poza tym to... mamy sierpień

Ano mamy sierpień

ladan każda młoda mama ma masę wątpliwości. Pamiętam ,że jak urodziłam Natalkę to bałam się zmienić Jej pampki bo bałam się,że połamię Jej nóżki albo uszkodzę bioderka Najgorszy jest pierwszy raz a potem to już samo leci

A częstotliwość wizyt tak naprawdę zależy tylko od Was. U nas już wszyscy wiedzą,że pierwsze 2-3 tygodnie chcemy być absolutnie sami w czwórkę by móc się poznawać i delektować swoją obecnością. To są bardzo intymne,prywatne i niepowtarzalne chwile.
Wszyscy wiedzą,że ze mną nie ma dyskusji i koniec
Stary 2013-08-01, 08:01   #4319
policzanka
Wtajemniczenie

Bardzo blisko.I jeszcze ten czas tak szybko płynie..Domyslam sie ze te 2-3 tyg zlecą nie wiadomo kiedy
Stary 2013-08-01, 08:03   #4320
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
A częstotliwość wizyt tak naprawdę zależy tylko od Was. U nas już wszyscy wiedzą,że pierwsze 2-3 tygodnie chcemy być absolutnie sami w czwórkę by móc się poznawać i delektować swoją obecnością. To są bardzo intymne,prywatne i niepowtarzalne chwile.
Wszyscy wiedzą,że ze mną nie ma dyskusji i koniec
też bym tak chciała

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba nie znasz rodziny mojego męża ja czasem myslę, że on jest adoptowany- na szczęście się nie wdał w mamunię
no właśnie ja się najbardziej obawiam mojej T, a na weselu kuzynka D. powiedziała, że jak urodzę to przyjedzie od razu - ona mieszka w Poznaniu i ma 19 lat

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości