Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 21:33   #1771
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No taaak, ochrzcić Na zakurzonej podłodze i z rurą od odkurzacza chyba bo TŻ jeszcze w pracy Sama tyrałam jak wół
Padłam

Cytat:
Butterfly Mineral Silk Foundation - ma złe noty na kwc ale dla mnie na dziś jest naprawdę super. Ale zobaczymy jak będzie się "w terenie" sprawował.
Na ślub kupię sobie Revlona - teraz potrzebowałam czegoś na ten miesiąc tylko.
A gdzie to cudo można kupić? nie mów, że tylko w L'eclerku bo nie mam u siebie...
Revlon jest świetny sama się będziesz malować do ślubu?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:37   #1772
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
J

Oooo kochana jakie zakupy Zazdraszczam
Ze stópkami mam ten sam problem I też muszę sobie coś kupić, ale pewnie kupię coś Scholla, bo jakoś nie lubię kosmetyków przez net zamawiać...
A ja się powolutku przekonuję do zakupów przez internet, ale miałam kiedyś tak samo jak Ty - wolałam sobie pomacać itp.. Ale do kupowania ciuchów przez neta wciąż jestem troche na nie Chociaż na asosie czasem takie piękności Ja jak mi dojdzie ten płyn i go wypróbuję, to Ci dam znać, ale mojej mamy kosmetyczka poleciła- mama ma tak smao jak ja, nawet jeszcze gorzej, a w pracy musi być na obcasie, lata po różnych budynkach, więc stopa się niesamowicie męczy.. i wyobraź sobie, że kosmetyczka sobie średnio nawet radziła z jej stopami- a teraz mama przyszła ostatnio i stópki są naprawde łał Więc kazałam jej zadzwonić i zapytać, co to za cudo

Cytat:
No taaak, ochrzcić Na zakurzonej podłodze i z rurą od odkurzacza chyba bo TŻ jeszcze w pracy Sama tyrałam jak wół
hahahaha, oj Paula, Paula
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:38   #1773
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Daj spokój, do końca roku nie kupuję kosmetyków!!
Taaa, tak się mówi ile razy ja to powtarzałam

Cytat:
Oj taaam
Ja ciągle liczę na to że TŻ kupi coś po drodze Więc wcale się nie dziwię...
Ale wychodzić mi się serio nie chce. Ale wypiłabym że hej
Wstyd mi, ryli że też to tak wciąga...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-31, 21:49   #1774
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Taaa, tak się mówi ile razy ja to powtarzałam
Tja, tak się mówi, jak się ma fundusze Ja dzisiaj przefurałam kasę, którą miałam sobie dołożyć do laptopa, w wakacje nie dostaję od rodziców pięniędzy, roboty najwcześniej będę szukać dorywczej w październiku jak Bozia da, także serio uzbieram jakieś zaskórniaki w okolicach końca roku.. a że w grudniu ma urodziny mój brat, tata, są Mikołajki, potem święta, a potem rocznica PIĄTA (o ja pierdzu.... jak to brzmi ) to śmiem twierdzić, że nawet i wtedy nie poszaleję w drogeriach Ale w sumie teraz powkładałam do szafek wszystko i jest duużo zapasu- a jeszcze paczki dojdą. Kolorówki używam oszczędnie, także dam se jakoś radę

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

Wode z cytryną sączyć, a nie bebzole piwne chodować! Paula, na bebzonik narzekasz, a piwko pijesz ( mnie łatwo mówić, po piwa nie lubię, ale możecie na mnie krzyczeć jak się dorwę do Cherry Coke, bo wtedy mam to co Wy )

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

dzizas, dziewczyny, mam zgagę chyba Nigdy nie miałam, ale to chyba to, pali mnie przełyk niesamowicie i mi niedobrze... nie wiem od czego, jadłam dziś w sumie zdrowo, tylko przed południem gryza ciastka... A za późno, żeby na moich przedmieściach do apteki gnać, a do centrum to już w ogóle mi się strasznie nie chce
Stary 2013-07-31, 21:52   #1775
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tja, tak się mówi, jak się ma fundusze Ja dzisiaj przefurałam kasę, którą miałam sobie dołożyć do laptopa, w wakacje nie dostaję od rodziców pięniędzy, roboty najwcześniej będę szukać dorywczej w październiku jak Bozia da, także serio uzbieram jakieś zaskórniaki w okolicach końca roku.. a że w grudniu ma urodziny mój brat, tata, są Mikołajki, potem święta, a potem rocznica PIĄTA (o ja pierdzu.... jak to brzmi ) to śmiem twierdzić, że nawet i wtedy nie poszaleję w drogeriach Ale w sumie teraz powkładałam do szafek wszystko i jest duużo zapasu- a jeszcze paczki dojdą. Kolorówki używam oszczędnie, także dam se jakoś radę
Przyznaj się ile wydałaś
Kasa na kosmetyki znajdzie się zawsze mniej jedzenia kupisz, ale odżywkę do włosów musisz mieć no ale jak narobiłaś zapasów to może Cię korcić nie będzie chociaż ja nawet jak mam zapasy to jak zobaczę PROMOCJĘ to mi się gały świecą i nieważne, że promocje są zawsze jak nie tu, to tam, albo za jakiś czas (wtedy kiedy akurat kiedy coś się skończy ) - no ale kupić muszę

Cytat:
Wode z cytryną sączyć, a nie bebzole piwne chodować! Paula, na bebzonik narzekasz, a piwko pijesz ( mnie łatwo mówić, po piwa nie lubię, ale możecie na mnie krzyczeć jak się dorwę do Cherry Coke, bo wtedy mam to co Wy )
Masz absolutną rację
Stary 2013-07-31, 21:53   #1776
dzaga1989
Zakorzenienie

TŻ ciągle nie ma z pracy Hmm...

Cytat:
A gdzie to cudo można kupić? nie mów, że tylko w L'eclerku bo nie mam u siebie...
Revlon jest świetny sama się będziesz malować do ślubu?
A nie wiem...Może tak może nie - zależy jak z bratową TŻ mi się relacje ułożą Ona na razie za granicą jest, tylko na FB czasem gadamy, ale tak w realu to jednak inaczej Widzę ją i w ogóóóle Ale do rzeczy - jak będzie spoko to ją poproszę a jak nie to samaaa.

Cytat:
Ja jak mi dojdzie ten płyn i go wypróbuję, to Ci dam znać, ale mojej mamy kosmetyczka poleciła- mama ma tak smao jak ja, nawet jeszcze gorzej, a w pracy musi być na obcasie, lata po różnych budynkach, więc stopa się niesamowicie męczy.. i wyobraź sobie, że kosmetyczka sobie średnio nawet radziła z jej stopami- a teraz mama przyszła ostatnio i stópki są naprawde łał Więc kazałam jej zadzwonić i zapytać, co to za cudo
Koniecznie daj znać w takim razie! Z góry dziękuję

Cytat:
A ja jeszcze dodatkowo sobie móżdżę jakich my to smakołyków procentowych narobimy po remoncie - Malibu i Baileys obowiązkowo

Cytat:
Mi po wodzie z cytryną jeść się tylko chce
Ojj wiem ale kurde winiacze drogie, a po pierwsze czegoś % się chce, a po drugie naprawdę uwielbiam piwooo
Stary 2013-07-31, 22:03   #1777
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ ciągle nie ma z pracy Hmm...
A o której zazwyczaj jest w domu?

Cytat:
A nie wiem...Może tak może nie - zależy jak z bratową TŻ mi się relacje ułożą Ona na razie za granicą jest, tylko na FB czasem gadamy, ale tak w realu to jednak inaczej Widzę ją i w ogóóóle Ale do rzeczy - jak będzie spoko to ją poproszę a jak nie to samaaa.
Aha
No i nie odp. mi na pytanie gdzie dostanę ten podkład

Cytat:
Mi po wodzie z cytryną jeść się tylko chce
Serio?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:03   #1778
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Przyznaj się ile wydałaś
Kasa na kosmetyki znajdzie się zawsze mniej jedzenia kupisz, ale odżywkę do włosów musisz mieć no ale jak narobiłaś zapasów to może Cię korcić nie będzie chociaż ja nawet jak mam zapasy to jak zobaczę PROMOCJĘ to mi się gały świecą i nieważne, że promocje są zawsze jak nie tu, to tam, albo za jakiś czas (wtedy kiedy akurat kiedy coś się skończy ) - no ale kupić muszę

Masz absolutną rację
Nie powiem szczerze, to nawet nie chce zaglądać na stan konta Ja nie jestem jakoś podatna na promocje, ale przyznaję, że jeśli chodzi o szeroko pojętą pielęgnacje, to jestem niesamowita Szczególnie te moje kłaczki - ale w końcu zrealizowałam listę must-have z maskami, odżywkami i wcierkami, więc już nic nie kusi Mój chłopak mi powiedział, że mam zrobić zdjęcie szafki z kosmetykami i sobie na tapetę w telefonie wrzucić i to mnie będzie hamować ma trochę racji, bo dla mnie telefon to taki bliźniak syjamski, złączeni moją ręką nonstop
Stary 2013-07-31, 22:09   #1779
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie powiem szczerze, to nawet nie chce zaglądać na stan konta Ja nie jestem jakoś podatna na promocje, ale przyznaję, że jeśli chodzi o szeroko pojętą pielęgnacje, to jestem niesamowita Szczególnie te moje kłaczki - ale w końcu zrealizowałam listę must-have z maskami, odżywkami i wcierkami, więc już nic nie kusi Mój chłopak mi powiedział, że mam zrobić zdjęcie szafki z kosmetykami i sobie na tapetę w telefonie wrzucić i to mnie będzie hamować ma trochę racji, bo dla mnie telefon to taki bliźniak syjamski, złączeni moją ręką nonstop
No nie bądź taaaaka mnie by takie zdjęcie chyba średnio motywowało
Stary 2013-08-01, 00:15   #1780
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Pierwszy raz? no to gratki! a jakie?
Nooo pierwszy raz w ogóle coś upiekłam i to dla mojego TŻta. Pyszne wyszły Już tylko 3 zostały z 12 a ja zjadłam 2 jeszcze qmpela przyszła przed chwilą pojechała do domu

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
hej Ja jestem byłam u rodziców pół dnia i pojechałam do nich rowerkiem Czyli dziś skalpel i 40 min rowerem zaliczone
Brawo za wytrwałość

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
tak w ogóle dziś się zdołowałam Bo jak byłam u rodziców to przymierzyłam swoją suknię ślubną i co? i dupa Nie mogłam się zapiąć!!!!!!:mu r: Jestem zła ale sama sobie winna Przymierzyłam ją z ciekawości bo chciałam wziąć ją nad morze i zrobić sobie plener ślubny i teraz nie wiem co robić Ale jeszcze coś Poszłam się zważyć i co? wazę więcej niż tydzień temu przed ćwiczeniami i dietą Hura, hura, hura Byłam w aptece i kupiłam sobie test ciążowy Jutro go zrobię W sumie nie wiem po co bo w ciąży raczej nie jestem ale chyba szukam usprawiedliwienia

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

dzięki
Nie załamuj się

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 00:17   #1781
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
hej kochana!! W końcu jesteś! Cieszę się, że u Ciebie dobrze, podczytywałam na blogu

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Fajnie, że Ci w miarę poszło dziś a babcinym pierogom to i ja bym się nie oparła, pamiętam, że mój Dziadek robił ruskie i jeszcze je na głębokim oleju smażył, do tego skwareczki z boczku, ze 1500 kcal na porcje pewnie, ale jaka pyyyycha Ale wtedy to ważyłam 46 kilo i żarłam jak smok Kup jutro jabłka a pączka to bym wcisnęła jednak TŻ No i co to ten macerat kawowy? Ja nieokrzesana jestem, to nie wiem
dziękuję kochana

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 05:52   #1782
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki

Wstałam, umyłam włoski i będę się zbierać pomału do pracy. Week coraz bliżej ma być ładna pogoda, więc znów mam zamiar spędzić czas na basenie

Wczoraj po pracy zaliczyłam siłkę, później obkupiłam się w Lidlu w spożywkę i piwka i zatankowałam samochód, więc można śmigać :P

Cindy
gratuluję wypieków

Pipson jeeej mnie kosmetyki w ogóle nie ruszają przechodzę zawsze obok nich obojętnie. Nie kupuję, bo potem mi się nie chce ich stosować oczywiście posiadam podstawowe produkty jak podkład, szampon, odżywka, lakiery itp ale w małych ilościach - takich wystarczających
I na kosmetyki zawsze mi szkoda kasy za to gazetki typu real, auchan - tooo tooo ja lubię oglądać

Dżaga no właśnie mów gdzie kupiłas ten podkład, ja codziennie używam Revlonu, ale teraz mam za jasny bo sie mocno opaliłam i potrzebuję jakiegoś taniego a trochę ciemniejszego na lato, dopóki opalenizna nie zejdzie

Milena teraz pogoda nie sprzyja, każda z nas puchnie. Ja wystarczy, że wyjdę w południe na 15 min i już opuchnięte nogi i ręce...

Heroine
kiedy wybierasz się do RZ. poszłybyśmy na jakie piwko

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 06:06   #1783
heroine86
Zakorzenienie

Dooobry Gwiazdy Moje

Oczywiście witam Was przy piękny dzień się zapowiada wyobraźcie sobie jakie ja mam zakwasy mówiłam, że ta niepozorna Tiffany nieźle mi da w kość dwa dni pod rząd, a ja jestem połamana serio, schylić się nie mogę spać też nie mogłam

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
za to gazetki typu real, auchan - tooo tooo ja lubię oglądać
czyli wydawać na spożywkę

Cytat:

Heroine
kiedy wybierasz się do RZ. poszłybyśmy na jakie piwko
A na razie się nie wybieram a są jakieś wyprzedaże w sklepach?

Tinekk, brawo za siłkę
Stary 2013-08-01, 06:25   #1784
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
A to wcześniej nie robiliście pleneru, tak?
Hej, no nie robilismy takiego pleneru jak teraz młode pary sobie robią i mieliśmy w te wakacje nad morzem sobie zrobić Marzyło mi się nad morzem
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 06:32   #1785
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, no nie robilismy takiego pleneru jak teraz młode pary sobie robią i mieliśmy w te wakacje nad morzem sobie zrobić Marzyło mi się nad morzem
Rozumiem no plener nad morzem piękne zdjęcia można wyczarować
Stary 2013-08-01, 06:39   #1786
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewuszki

Pipson jeeej mnie kosmetyki w ogóle nie ruszają przechodzę zawsze obok nich obojętnie. Nie kupuję, bo potem mi się nie chce ich stosować oczywiście posiadam podstawowe produkty jak podkład, szampon, odżywka, lakiery itp ale w małych ilościach - takich wystarczających
I na kosmetyki zawsze mi szkoda kasy za to gazetki typu real, auchan - tooo tooo ja lubię oglądać
To mnie kosmetyki biorą bardzo. ale raczej pielegnacja niz kolorowka, nie lubie za bardzo twarzy pacykować gratuluje silki

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Dooobry Gwiazdy Moje

Oczywiście witam Was przy piękny dzień się zapowiada wyobraźcie sobie jakie ja mam zakwasy mówiłam, że ta niepozorna Tiffany nieźle mi da w kość dwa dni pod rząd, a ja jestem połamana serio, schylić się nie mogę spać też nie mogłam

Zakwasy zakwasami, ale brawo za cwiczonka !

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

No hej wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjeżdzam wracam w środę, także do napisania- chyba, że znajde chwile, aby Wam odpisać. Ale watek bede sledzic na biezaco ) postram sie nie utyc prze ten tydzien!
Stary 2013-08-01, 06:42   #1787
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No hej wpadlam sie pozegnac, bo dzis wyjeżdzam wracam w środę, także do napisania- chyba, że znajde chwile, aby Wam odpisać. Ale watek bede sledzic na biezaco ) postram sie nie utyc prze ten tydzien!
Dziękować!

Spakowana? Zwarta i gotowa do podróży?
Stary 2013-08-01, 06:54   #1788
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siemkaaaaa kochane

Jezu co u mnie sie dzieje

Z tym remontem to bede sie grzebac chyba z tydzien!
Na dodatek moja mama zlapala zajawke, uznala ze warto bedzie salon lekko zmodyfikowac i przedpokoj
Oszalala chyba

U mnie jest jeden wielki rozp.dol
Juz niczego znalesc nie moge

Takze kazda zdrowaska za mnie na wage złota

Cytat:
Dooobry Gwiazdy Moje

No nie mow! Musze w takim razie koniecznie z nia pocwiczyc
Juz sie nie moge doczekac az bede miala warunki

Bo wczoraj juz nie cwiczylam, bo nie mam jak
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:05   #1789
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Siemkaaaaa kochane

Na dodatek moja mama zlapala zajawke, uznala ze warto bedzie salon lekko zmodyfikowac i przedpokoj
Oszalala chyba

Buahahahaha poprawiłaś mi humor z rana
Twoja mamuśka idzie za ciosem jak już rozpie.rdolnik to na całego, co się będzie dwa razy kurzyć, brudzić i sprzątać

Odmówię dziś zdrowaśkę w Twojej intencji w trosce o Twoją kondycję fizyczną i psychiczną

Cytat:
No nie mow! Musze w takim razie koniecznie z nia pocwiczyc
Juz sie nie moge doczekac az bede miala warunki

Bo wczoraj juz nie cwiczylam, bo nie mam jak
No masakra jest lekkie, niepozorne ćwiczenia, trwające zaledwie 11 minut tak mnie sponiewierało, że chodzenie sprawia ból

Ty się teraz zmachasz przy remoncie to masz ćwiczenia odbębnione

pipson, trzymaj się tam dzielnie z jedzeniem (bagietki, sery i te sprawy ), dużo spaceruj, a waga nie wzrośnie zresztą, jedziesz na wakacje! Wyluzuj i nie myśl o tym! później będziemy się martwić w razie co życzę szczęśliwego, bezproblemowego lotu (bezpośredni tak? ) i udanego wypoczynku do napisania!
Stary 2013-08-01, 07:27   #1790
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie wiem czy bym się w swoją zmieściła pewnie nie
Moja bylaby z pewnoscia za luzna. Schudlam od slubu.

Cytat:
No taaak, ochrzcić Na zakurzonej podłodze i z rurą od odkurzacza chyba bo TŻ jeszcze w pracy
Padlam:ha haha:.

Cytat:
Mam to samo dzień bez piwa/wina- dzień stracony boszzzz, jak to brzmi jak wyznanie AA trza się ogarnąć, bo ileż można chlać ja to w ogóle sobie ciąży nie wyobrażam
U mnie juz z gora 4 lata od ostatniego kieliszka. Jakos zyje.
Polatalam wczoraj troche po schodach, spocilam sie jak glupia potem rozciaganie lydek i kapiel. TZ wyjechal - sama siedze.
Wczoraj pisalam z kolezanka z pracy na Skypie - ma anemie. Domyslam sie, ze to od restrykcyjnych diet odchudzajacych... jest troche wyzsza ode mnie, tak z 173-4 i wazy cos okolo 55-56 kg. No, figure ma piekna, ale taka powazna choroba to niefajnie w dodatku zle toleruje czerwone mieso, wymiotuje po nim (myslelismy ze ma bulimie, ale to nie to). Hemoglobine ma 70, a norma dla kobiet to 120.
Pamietam, jak ona czasem caly dzien tylko wode pila.... no i jak tu przetlumaczyc, rece opadaja. Moze teraz troche zmadrzeje, jak sie po szpitalach przelezy na transfuzje krwi...szpikuja ja zelazem na calego. No, horror.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:30   #1791
dzaga1989
Zakorzenienie

No jestem. Piję i czytam
Nie wiem co to dziś porobić. Nie mam pomysłu na dzień w ogóle Jeszcze jesteśmy wkurzeni bo w.ujową farbę kupiliśmy i beznadziejnie kryje - pewnie jeszcze jedną trzeba będzie kupić a to wiadomo - kasa
Idę coś wszamać pewnie

Cytat:
A o której zazwyczaj jest w domu?
No i nie odp. mi na pytanie gdzie dostanę ten podkład
Serio?
Heroine, TŻ poszedł na piwko i oczywiście "raczył mi o tym napisać" Wkurza mnie to strasznie bo jeszcze pół bidy gdy wraca w dzień, ale w nocy to już się zaczynam martwić. Także wczoraj wymiana zdań była U mnie mama to "meldowanie" wyrobiła i pewnie teraz od innych tego oczekuję, no ale..wiesz o co chodzi..
A piwka dla nie wziął na dodatek bo kolega stawiał
Jeżuuu, myślałam, a zapomniałam o tym podkładzie napisać Ja go kupiłam w sklepie wszystko za 2,99 Dziś możliwe że pójdę po zapro jak zadzwonią (już 5 dni minęło a miało być max 5 ) to przetestuję go w terenie.
A po wodzie/herbacie z cytryną - w ogóle po cytrusach/kwaśnych jabłkach - od razu chce mi się jeść Mam ssanie niesamowite. Ja zauważyłam że w ogóle białkowa dziewucha jestem.

Cytat:
Wstałam, umyłam włoski i będę się zbierać pomału do pracy. Week coraz bliżej ma być ładna pogoda, więc znów mam zamiar spędzić czas na basenie

Dżaga no właśnie mów gdzie kupiłas ten podkład, ja codziennie używam Revlonu, ale teraz mam za jasny bo sie mocno opaliłam i potrzebuję jakiegoś taniego a trochę ciemniejszego na lato, dopóki opalenizna nie zejdzie
Tineczku oby była prawda z tą pogodą My też chcemy gdzieś się wyrwać. Mieliśmy jechać na wieś ale dopiero za tydzień pojedziemy.
Z kosmetykami mam identycznie jak Ty - w ogóle ograniczam się do minimum i nawet gdy intensywniej dbam o siebie to kupuję takie jak najbardziej wielofunkcyjne kosmetyki żeby jak najmniej kupić. Też mi szkoda kasy tym bardziej na te drogie, ale już pomyślałam że niech stracę - na ślub kupię Revlona
A gazetki to moja ulubiona lektura I tam mnie zawsze coś kusi, szczególnie te "tekstylne" strony, np. wczoraj w Leclercu były baleriny za 15zł O tego typu tylko bez tej siatki i z innym kółkiem klik Ale nie wzięłam choć już mi się śniły
A podkład ze sklepu wszystko za 2,99 - ja wzięłam odcień 20 (który jest drugi po najjaśniejszym odcieniu) więc na 100% coś wybierzesz. Ja go kupiłam bo też właśnie przejściówki szukam. Moja buzia jest w takim stanie że w sumie i bez podkładu mogę chodzić ale ja się czerwienię plackami i dlatego wolę jednak coś mieć
A kochana którego Revlona masz? I jak?
Stary 2013-08-01, 07:31   #1792
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Och miałam to samo po Skalpelu jak go megapopprawnie wykonywałam
Przez 2 dni nie mogłam na usiąść normalnie.

Cytat:
Kochana przywieź croissanta na wątek
Baw się dobrze, życzę udanej podróży i całego pobytu. Zrób jakieś fociszki - choćby telefonem. Chociaż coś mówiłaś o aparacie No tak czy inaczej czekamy tu na Ciebie

Cytat:
Oszalala chyba
No co Ty
Kochana miałam dokładnie to samo tylko że ze zdwojoną siłą. Bo jedyne co mi się marzyło to pomalowanie ścian na biało w całym domu. Natomiast TŻ kupił płytki, zamówił typa od kuchni, zaczął gładzić nierówne ściany i robić sufit w salonie No i masz babo placek Ale mam nadzieję że już niedługo, chociaż na kuchnię mam jeszcze ponad tydzień czekać
Stary 2013-08-01, 07:32   #1793
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Dooobry Gwiazdy Moje

czyli wydawać na spożywkę

A na razie się nie wybieram a są jakieś wyprzedaże w sklepach?

Tinekk, brawo za siłkę
Wyprzedaże sa od dawna, teraz to już przebrane i trza mocno grzebać kupiłam pare rzeczy

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:52   #1794
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
A kochana którego Revlona masz? I jak?
Ja też używałam Revlona 150 buff albo 180 . Ale leży na półcem jak dla mnie na lato on jest za ciężki. I możliwe że po nim mnie wysypywało wiec póki co używam true match vanilie albo mamie kradne max factora 2w1 hie hie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:54   #1795
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Dieta

Dokładnie jak pisze Kretka, co to znaczy że mięsa jeść nie można??
Ja jem mięso i ładnie chudnę Z mięska to tak jak już wyżej napisane: pierś z kurczaka, ew. udka z kurczaka (bez skóry) lub pierś z indyka, udka z indyka (bez skóry), polędwica, no i nie pamiętam co tam jeszcze. Przede wszystkim unikać tłustego mięsa, m.in. wieprzowiny, niektórych części wołowiny itp. Oczywiście mięsko najlepiej smażyć bez tłuszczu lub na niewielkiej ilości tłuszczu. Do tego micha sałaty z warzyw, owoce też można jeść, chociaż najlepiej unikać jak narazie winogron, bananów. Pić 1,5l wody dziennie, można też wszelkiego rodzaju herbatki (czerwona, zielona, itp.). Jeść 5 posiłków dziennie, z tego 3 dania podstawowe + 2 przekąski pomiędzy tymi daniami.
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 07:59   #1796
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson macerat kawowy robiłam grzejąc olej i zalewając dwie łyżeczki kawy fusiastej, miałam to stać w ciemnym przez 3 tyg ( chyba ? ) co jakis czas mieszając Po tym czasie odcedzasz przez jakąś pończochową skarpetkę, żeby oddzielić fusy no i masz macerat kawowy taki zwykły kawowy olej daje na skórę głowy i długość, niby ma pobudzić wzrost włosów
Nita6 tu wszystko dokładnie opisałam KLIK
Heroine spokoo, każę Jej się tu wstawić, a nie haha racja, matka założycielka nie może sobie pozwalac na takie wybryki
Pipson noo babcine pierogi są najlepsze też były z boczkiem i skwareczkami, ale ja sobie nie polewałam tłuszczem
No i żeś mnie teraz do pionu sprowadziła tak czekałam na tego pączusia, a teraz go nie zjem zjem nektarynkę i wypiję kefir a pączka niech ktoś zje
Dzaga tak żeby się wcale nie pocić to nie mam, ale naprawdę upały muszą być okropne, żebym się spociła przy 25-30 stopniach jeszcze jest ok, ale jak było tak jak ostatnio 35-40 to już przegięcie było

Ja też bym jakis puder/podkład kupiła, bo mam jeden który pasuje do koloru cery, a reszta za jasna chciałam ten z Loreala ( haha promocja na mnie tez działa ) ale nie zużyję go całego, bo jak nie będę się już opalać to zaraz zblednie mi buzia i go nie zużyję muszę czegoś tańszego poszukać

A w ogóle to cześć dziś już mały spadek na wadze 49,0 kg ale dalej na + 2 cm w brzuchu i 1cm w udzie
Stary 2013-08-01, 08:24   #1797
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Likeeee, dla mnie spodnie są bezbłedne i tak właśnie na Tobie leżą! Ja w ogóle o swoich białych zapomniałam A obiecałam sobie że w lecie w nich pochodzę. Czasem tych swoich nie oddawaj!
A skąd one? Ja swoje mam z SH - Fishbone, ale w Stradim były takie fajne, mięciutkie

dzięki Ty to zawsze umiesz człowieka pocieszyć
Kupiłam je w Reserved.Z przodu mają złote zipy,w sumie mi się podobają,bo są dobrze szyte i z cienkiego jeans'u,a nie szmaty
CindySuper,że u Ciebie wszystko się układa!Ja wczoraj już kimałam o 21 odkąd TŻ przyjechał to śpię po 3-4 godziny,no i obżeram się nocami

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Siemkaaaaa kochane

Oszalala chyba

Bidoczku no,ale się poremntujesz i będziesz się cieszyć ody.ebaną chatą
Stary 2013-08-01, 08:38   #1798
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Wczoraj pisalam z kolezanka z pracy na Skypie - ma anemie. Domyslam sie, ze to od restrykcyjnych diet odchudzajacych... jest troche wyzsza ode mnie, tak z 173-4 i wazy cos okolo 55-56 kg. No, figure ma piekna, ale taka powazna choroba to niefajnie w dodatku zle toleruje czerwone mieso, wymiotuje po nim (myslelismy ze ma bulimie, ale to nie to). Hemoglobine ma 70, a norma dla kobiet to 120.
Pamietam, jak ona czasem caly dzien tylko wode pila.... no i jak tu przetlumaczyc, rece opadaja. Moze teraz troche zmadrzeje, jak sie po szpitalach przelezy na transfuzje krwi...szpikuja ja zelazem na calego. No, horror.
O kurde... nieciekawa sprawa ja też powinnam pójść na badania... na bank mam anemię

Cytat:
No jestem. Piję i czytam
Nie wiem co to dziś porobić. Nie mam pomysłu na dzień w ogóle Jeszcze jesteśmy wkurzeni bo w.ujową farbę kupiliśmy i beznadziejnie kryje - pewnie jeszcze jedną trzeba będzie kupić a to wiadomo - kasa
Ja już drugą piję a jeszcze śniadania nie jadłam zaraz coś wciągnę TŻ wrócił z dyżuru i poszedł spać, więc mam chwilę dla siebie
A co to za farba felerna?

Cytat:
Heroine, TŻ poszedł na piwko i oczywiście "raczył mi o tym napisać" Wkurza mnie to strasznie bo jeszcze pół bidy gdy wraca w dzień, ale w nocy to już się zaczynam martwić. Także wczoraj wymiana zdań była U mnie mama to "meldowanie" wyrobiła i pewnie teraz od innych tego oczekuję, no ale..wiesz o co chodzi..
A piwka dla nie wziął na dodatek bo kolega stawiał
Jeżuuu, myślałam, a zapomniałam o tym podkładzie napisać Ja go kupiłam w sklepie wszystko za 2,99 Dziś możliwe że pójdę po zapro jak zadzwonią (już 5 dni minęło a miało być max 5 ) to przetestuję go w terenie.
A po wodzie/herbacie z cytryną - w ogóle po cytrusach/kwaśnych jabłkach - od razu chce mi się jeść Mam ssanie niesamowite. Ja zauważyłam że w ogóle białkowa dziewucha jestem.
O kurde, też bym się wkurzyła na szczęście mój TŻ zawsze mnie informuje o ewentualnym spóźnieniu czy coś. I chwała Bogu bo zawsze już s.ram po gaciach i piszę w myślach najgorsze scenariusze chociaż dzisiaj już się zaczęłam denerwować, bo kurde dyżur powinien skończyć o 7, więc 7.30-7.45 powinien być w domu a przyjechał prawie w pół do 9 no ale musiał zostać bo Mu jakieś dziecko przywieźli, potem poszedł do kadr i tak zeszło
Nieładnie, że Tobie piwka nie kupił
Haha, dzięki ciekawe czy u mnie są takie sklepy szczerze mówiąc to nie widziałam no i jeszcze kwestia taka, czy te podkłady tam są muszę się rozejrzeć
No ja po jabłkach też mam ssanie ale po wodzie z cytryną nie no, białko najlepiej zapycha na parę godzin.
Stary 2013-08-01, 08:58   #1799
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Och miałam to samo po Skalpelu jak go megapopprawnie wykonywałam
Przez 2 dni nie mogłam na usiąść normalnie.
no ja normalnie czuję się jak zwłoki ani się przekręcić, ani kichnąć dzisiaj chyba odpuszczam ćwiczenia chyba, że jedynie rowerek zaliczę

Cytat:
Wyprzedaże sa od dawna, teraz to już przebrane i trza mocno grzebać kupiłam pare rzeczy
Buuuu to się spóźniłam ;/ a to co upolowałaś?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też używałam Revlona 150 buff albo 180 . Ale leży na półcem jak dla mnie na lato on jest za ciężki. I możliwe że po nim mnie wysypywało wiec póki co używam true match vanilie albo mamie kradne max factora 2w1 hie hie
Ja też mam 180 i też go na razie nie używam bo za ciężki. A True Match (tyż Vanilia ) jest teraz dla mnie za jasny a zawsze był za ciemny pozostał mi ten z Lirene- w sumie też za jasny jest ale lepszy rydz niż nic

Madziu, ale spadek jest super
Stary 2013-08-01, 09:53   #1800
dzaga1989
Zakorzenienie

Pomogłam trochę TŻ w malowaniu a potem poszłam po bułki do sklepu i co? Lody kupiłam Ale takie małe Agatki - smak gumy balonowej mnie skusił I wzięłam sobie serek homo do ryżu - taki dziś będę miała obiad, a TŻ niech pierogi szama.

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
dzięki Ty to zawsze umiesz człowieka pocieszyć
Kupiłam je w Reserved.Z przodu mają złote zipy,w sumie mi się podobają,bo są dobrze szyte i z cienkiego jeans'u,a nie szmaty

Ooo to wydają się być jeszcze fajniejsze - uwielbiam zamki Masz w nich chodzić i wrzucać focisze

[QUOTE=heroine86;42052460]Ja już drugą piję a jeszcze śniadania nie jadłam zaraz coś wciągnę TŻ wrócił z dyżuru i poszedł spać, więc mam chwilę dla siebie
A co to za farba felerna? [quote]
A jakaś Ultra Biel - Śnieżka się pod nią podpisała, więc myśleliśmy że spoko. A ona w ogóle się wałka nie trzyma, jakaś wodnista jest - także tak na przyszłość odradzam
Jedz śniadanie
2 kawę z ekspresu? Taaaa...Mnie TŻ pewnie też zaraz będzie na kolejną namawiał, albo gdzieś koło 12 jak już do pracy będzie się zbierał
Cytat:
O kurde, też bym się wkurzyła na szczęście mój TŻ zawsze mnie informuje o ewentualnym spóźnieniu czy coś. I chwała Bogu bo zawsze już s.ram po gaciach i piszę w myślach najgorsze scenariusze chociaż dzisiaj już się zaczęłam denerwować, bo kurde dyżur powinien skończyć o 7, więc 7.30-7.45 powinien być w domu a przyjechał prawie w pół do 9 no ale musiał zostać bo Mu jakieś dziecko przywieźli, potem poszedł do kadr i tak zeszło
Nieładnie, że Tobie piwka nie kupił
Haha, dzięki ciekawe czy u mnie są takie sklepy szczerze mówiąc to nie widziałam no i jeszcze kwestia taka, czy te podkłady tam są muszę się rozejrzeć
No ja po jabłkach też mam ssanie ale po wodzie z cytryną nie no, białko najlepiej zapycha na parę godzin.
No ja straszne - i zazdroszczę osobom które mogą ją od tak pić i mogą jeść jabłka na 2 śniad i nie są później głodne. Ja 2 śniad muszę mieć konkretne - serek, jogurt, buła.

Noo Twój TŻ chociaż działał w szlachetnej sprawie A mój oczywiście też daje mi znać ale w przypadkach gdy np. czeka na autobus bo poprzedni mu uciekł albo gdy idzie na jakieś zakupy. A w tym przypadku mówił że zaraz wydrę ryja że idzie beze mnie na piwo (w dodatku do nas na osiedle - w ogóle chamstwo totalne - tożbym też wypiła ) to już nie pisał i myślał że pewnie siedzę na Wizażu i tej pół godziny spóźnienia i tak nie zauważę. To źle myślał

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości