|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
za wizytke ![]() Jestem pod wrazeniem Uczysz sie polskiego od 13 roku zycia i tak ładnie piszesz ![]() Niejeden Polak mogłby sie powstydzic co jest z polskim od urodzenia .Cytat:
Cytat:
za chrzciny i za dziabniecie ![]() Moj Tz wczoraj o to pytał ale go zbeształam.Mnie czasem jeszcze kapa pobolewa i szwy sie nie do konca rozpusciły a jemu takie rzeczy w glowie ![]() Cytat:
Moj Tez byl na urlopie przed porodem ![]() Stokrotko G R A T U L A C J E!!!!!!!!!
|
|
#4052 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Cytat:
Już jutro będziesz tulic Fi [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42054398]Ssak waży 3380 przybiera ponad 300 g w tydzień [/QUOTE] Pięknie przybrał Klocuszek się zrobił z Arteczka [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42054689]Aaa i miałam Wam napisać jak u nas ze szczepionkami..... My będziemy pod koniec sierpnia szczepic na zoltaczke, kupujemy sami bo jest lepsza niż na NFZ, a z reszta szczepionek się wstrzymujemy jak mały skończy pare miesięcy. Uzgodnilam tak z pediatra. Jeszcze zastanawiam się czy 5w1czykazda osobno..Rota nie robimy, pneumo i meningo może żrobimy ale po 2 roku życia bo wtedy tylko jedna dawka.. A do tego czasu maluchy maja tyle wklucia ze masakra..[/QUOTE] A nie boisz się że Ci starszak coś przyniesie z przedszkola i zarazi Leosia? Ja z tego względu będę szczepić 5w1, na rota i na pneumo Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do 2 w szpitalu- u mnie bardzo pilnowali i tego i 1. Wydaje mi się że dlatego żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku- nie zaszyty odbyt, praca jelit w normie, etc. Według mnie lepiej wziąć nawet czopka w szpitalu i się wypróżnić niż kłamać i mieć ew. potem jakieś problemy z 2 w przyszłości
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie do mam po cc
ciągacie ciężary ? zakupy, wózek z piętra ? ja jeszcze czuje się nie gotowa i się zastanawiam czy jakbym zaczęła czy mi nie zaszkodzi
|
|
|
|
#4054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heej
Ale Mały dał dziś pospać ![]() Za to teraz nadrabia i spać wcale nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy Wam pisałam, ale mój mąż zawiózł mnie na porodówkę po 6 piwach! No fakt faktem, że wypił je do 22, a jechaliśmy 0 3 w nocy ALE Cytat:
Gotowałam 5 minut i nic się z nią nie stało Cytat:
Ja dziś zdążyłam śniadanie tylko przygotować ale jak miałam w końcu chwilę czasu to już obiad był Nadrabiam dalej |
||||||
|
|
|
#4055 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[Sammi
za wizyte i ktg ![]() QUOTE=Asiunia1230;4204753 8]Inaczej nie chcieli wydać dokumentów stwierdzających, że byliśmy ochrzczeni i bierzmowani... Poza tym musieliśmy zapłacić dodatkowo za połowę ślubu. A od księdza usłyszeliśmy "Nie głosowaliście przeciwko podatkom dla księży to teraz płaćcie. Co to jest 300 zł w tym morzu wydatków weselnych..." Najłatwiej jest liczyć czyjeś pieniądze!! Jak to usłyszałam to myślałam, że go zwyzywam, najbrzydsze słowa świata przychodziły mi na myśl, ale się powstrzymałam. Tego dnia obiecałam sobie, że po kolędzie nie dostaną od nas złamanego grosza.[/QUOTE] czysty cham,tyle Ci napisze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fiazo ja biore w nocy laure do odbijania ale nie zawsze mi odbija...zazwyczaj juz zasypia na ramieniu po jedzeniu
|
|
#4056 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj się zaczyna cosik dziac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja raz myłam klatke jak mieszkałam na wiezowcu o 4 rano bo spac nie mogłam ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;42053838]Kejt -trzymam kciuki nieustannie !!! Oby to juz ![]() Ja dzisiaj w koncu sama w chłopakami.. Mąż wrócił do pracy Noc miałam do d.upy.. Jak do 1 w nocy spał ciurkiem 3 godzinki to potem budził się co godzinę Zapomniałam juz jaka to masakramz takim szkrabem... I to noszenie na rękach.. Znów mi stare miejsće w uszkodzonych kręgosłupem się odzywa.. ![]() Oby kolejna noc była lepsza Miłego dnia dziewczynki[/QUOTE] U nas w ciągu dnia do ok 14 tak co godzinke rytuał sie powtarza i to juz 3 dzien...wczesniej laura ładnie spała po 2-3 godziny. Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42055522]Dziecko mi śpi 3 godzinę po spacerze i nie wiem, co że sobą zrobić... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Korzystaj i ciesz sie chwilą. U mnie noc byla taka sobie, duzo wstawania na siusiu, do tego materac mamy teraz twardy, czuje kazda sprezyne i kregoslup nawala mi bardziej od niego, niz przez ciaze A tak poza tym, to mam dzis leniwy dzien, zadnych planow, zadnych zajec i zamierzam to w pelni wykorzystac ![]() Milego dnia wszystkim [/QUOTE]Obijaj sie totalnie ,zatesknisz za takimi chwilami,wierz mi ![]() Cytat:
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
ooo czyli mogę sobie powoli próbować bo mi to jeszcze kręgosłup się odzywa po dłuższych pracach, ale u mnie fakt, że nie sama cesarka tylko jeszcze powikłania ciążowe były to dlatego słabsza jestem miałam dziś małą załamkę, wczoraj wypatrzyłam w sklepiku na przeciw przez lornetkę super sukienkę na chrzest i taka że łatwo do cyca było by się dostać żeby karmić, ale wczoraj syn spał i nie miałam z kim zostawić, dziś zachodzę i już jej nie było a 30zł kosztowała została tylko biała, ale się prześwitywała, tamta była szara |
|
|
|
#4060 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Tza dzielny jest ![]() .[/QUOTE] Elaine no to mały kibic nam rosnie ![]() Cytat:
![]() i dla rozstępów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i zeby ten kryzysik juz nie wrócił.....Cytat:
Laura tez miała w 2 dobie badany słuch i ma certyfikat z logiem WOSP-U
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z lidla, bosz, znowu myślałam, że nie dojdę, brzuch całą drogę jak skała
![]() Ale takie upały to ja spokojnie przeżyję, fakt na dworze gorąco (ale nie upalnie), ale wieje chłodny wiaterek i w domu jest przyjemnie, a z wiatraczkiem to nawet i błogo ![]() Ale przynajmniej wiem, co będzie na obiadek, jajko sadzone+fasolka z bułką tartą+standardowe młode z zasmażką cebulkową
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
mój wrzaskun się obudził i nie zdążyłam prania powiesić
|
|
|
|
#4063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Twoja teściowa to świruska Cytat:
Cieszę się [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42054398]Ssak waży 3380 przybiera ponad 300 g w tydzień ![]() [/QUOTE] Super!
|
||||
|
|
|
#4064 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
A czy przekarmilam? Nie wiem Zawsze je tyle ile chce- z tym, że jak sie naje to pierś wypluwa więc nie ciamkal tak żeby ciamkac. Gdyby nie ten nagły przyrost ilość kup to bym sie chyba tak nie martwila. Z drugiej strony kolor, konsystencje mają taka jak zawsze więc sama nie wiem... Jak nie robi kup i steka to źle, jak za dużo robi to też nie za dobrze- zwariuje chyba z niewiedzy ![]() A co do badania słuchu- nie wiem dlaczego byłam przekonana, ze w Polsce nie robia- tak powstaja właśnie plotki :p Przepraszam za sianie plot ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo, nie dość, że się okropnie pocę, to ciągle mam wrażenie, że nawet po 10 prysznicach bym śmierdziała ![]() Ja w ogóle mam lipę straszną, bo cierpię na nadpotliwość i zawsze miałam z tym ogromny problem. Myslałam, że już nie może być gorzej, ale niestety jest ![]() Cytat:
dla Kuby, że dał mamie pospać ![]() I jak, mniejszy stresik był dla męża dzięki temu? ![]() Obawiam się, że tak wielkich misek nie produkują, żebym mogła się zmieścić ![]() Cytat:
|
|
#4066 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42055522]Dziecko mi śpi 3 godzinę po spacerze i nie wiem, co że sobą zrobić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Serio? Ja nie wiem w takich momentach za co się zabrać ![]() Dziś poszłam do łazienki umyć zęby, a wstawiłam pranie i wysprzątałam całą łazienkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też miałam taką wodnistą wydzielinę ok tygodnia przed porodem, ale na szczęście miałam w domu papierki lakmusowe i sprawdzałam nimi czy to wody czy nie. Oczywiście to nie były wody ![]() |
|||
|
|
|
#4067 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Najpierw się pochwalę bo potem zapomnę:
Lila ma już miesiąc Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze trzymm do odbicia, przy pierwsi po paru minutach dawałam sobie spokój, ale po butli czasami czekałam pół godziny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz zrobię tż obiad, wskoczę pod prysznic i do kościoła ustalić termin chrztu
|
|||||||
|
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Noo... Nasza fiazo nawet cenę truskawek potrafi dojrzeć za pomocą lornetki na straganie obok domu siedząc wygodnie w fotelu
:thumbup: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
A więc z nadrabiania:
kejt super, ze podjęli w końcu decyzje! Już jutro będziesz miała Fifka po tej stronie brzuszka ![]() cynamonku mam nadzieje, ze to był jednorazowy incydent i już Adasiek nie będzie Mamy straszył ![]() dzoan Twój notesik w środku nocy wymiata ja pamietam ze nawet nie wiedziałam jak sie skurcze liczy i po prostu zapisywalam w tel godzinę o której skurcze przychodziły ![]() misiaczka Twój Tz mnie rozwalil, hahahaha ![]() neni piooona, nasi synowie maja widzę takie same humory, bo Moj tez dzisiaj wyjątkowo dobrze spał. Była pobudka o 3 i potem o 7 ![]() samantha codziennie wydaje mi sie, ze Twoja teściowa nie jest w stanie nas już niczym zaskoczyć, ale potem dochodzę do wniosku, ze jednak jest madi za szybki przyrost Witka i wyjście do domu ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- fiazo lornetka surka za miesiąc Lilki już masz niemowlaka, a nie noworodka ![]() malinka Moj młody dostawał hipp boi combiotic w szpitalu i dobrze reagował. W kauflandzie ostatnio widziałam za 17,99/350g. My byśmy na nie przeszli gdyby mały złe reagował na bebiko, ale je, robi kupy bez wysiłku póki co przy tym no i jest dopajany herbatka z kopru, więc narazie nie potrzebujemy zmian. Mam nadzieje, ze Milence sie polepszy ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- anulka kurcze, mam nadzieje, ze sie u Was szybko poprawi nawet nie wiem co doradzić, ale sciskam mocno!cynamonku właśnie, nie siej plotek bo mały tez ma certyfikat ze wszystko ze słuchem ma dobrze
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4070 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Zatem nadszedł czas kiedy i mnie dopada wqurw
![]() Pisałam rano, że przed 5.00 obudziły mnie jakieś tam bóle, nic znaczącego. Ale po śniadaniu i wklepaniu faktur Tż do tabelki wróciły. Myślę sobie, no tak, teraz będzie mnie 2 tyg cos takiego nachodzić ![]() Pojechałam na KTG na 10.30, oczywiście opóxnienie. Weszłam o 11.00. O 11.30 udało się wejść do gin. Ta patrzy i mówi, jakie to ja mam skurcze. No to mówię, że coś mnie tam od rana pobolewa. Ale najgorsze było to, że tętno małego wyszło dziwne, jakies mega skoki przez pare minut...No to gin kazała mi się dotlenić, napić herbaty i wrócić za pół godziny znowu na ktg. A tymczasem zbadała mnie na fotelu tak fest, tzn nie bolało ale było bardzo nieprzyjemnie ja oczywiście nie chciałam ale w głębi duszy sobie pomyslałam, że fajnie by było urodzić. Tyle, żeby w domu się rozkręcało, a nie na patologii czy przedporodowym. Juz łapałam za telefon i miałam smarować do Czarowniczki, że chyba zostaję w szpitalu, ale pomyślałam, że nie ma co zawczasu rozniecać ognia - jak się okazało słusznie ![]() No i polazłam na tę herbatę, zjadłam coś, wróciłam. Zrobili mi KTG, na nim znowu skurcze, ale najważniejsze że tętno małego w porządku. Chociaz powiem Wam, że intuicja mi podpowiadała, że nie jest jak poprzednio...no ale póki co, nie panikuję. Idę do gin z tym zapisem, popatrzyła i mówi no ok. I pyta mnie, kiedy mnie ostatnio badała rozumiecie, nie pamiętała, że byłam u niej godzine wcześniej...a w tym czasie przyjęła 1 pacjentkę ![]() No i mówi, że na następne KTG mam się zapisać na poniedziałek i środę. A ja zwolnienie mam do wtorku. Więc mówię, że ostatnio poinformowała mnie, że dzisiaj wypisze mi skierowanie do szpitala, żebym się kładła na oddział w poniedziałek. To popatrzyła na mnie i mówi, że szkoda mnie jej kłaść (że indukcja, męczenie itp) ![]() nosz ku.wa to po co mi wypisała zwolnienie do 6.08 ale w końcu wypisała mi skierowanie, że max do 08.08 mam się stawić - co z tego, że jak już pisałam, do 06.08 mam L4 nie mogła dojść do ładu z moimi terminami, bo jak pisałam Wam wcześniej u mnie to poplątane z pomieszanym.I skończyło się na tym, że w poniedziałek mam przyjść na KTG z samego rana przed innymi pacjentkami (na co w rejestracji położna przewróciła oczami, westchnęła i pow żebym po prostu przyszła raniutko i mi zrobią osobno w gabinecie ginki ale zapisana nigdzie nie jestem), a potem na wizytę do niej od razu. I mąż żeby ze mną był, żebym już z torbą w razie w była wypisałaby mi to zwolnienie na 2 tygodnie więcej i po sprawie. A tak to analogicznie, jak u Dzoan, przed swoim urlopem chce mnie po prostu załatwić ![]() I na odchodne usłyszałam, że mam ruchy obserwować, jak będę je słabiej czuła albo jak mi wody odejdą to od razu na IP - sobie myślę: DO PRAWDY??? ![]() Ta jedna wizyta zepsuła mi cały obraz tej gin. Dzisiaj jestem na nią wściekła. Mam nadzieję, że w poniedziałek po ludzku uda mi się cokolwiek załatwić. Albo najlepiej żebym urodziła do tej wizyty... I na koniec mojego elaboratu - w domu zauważyłam, że po tym badaniu na fotelu mam krew na wkładce pewnie naczynko jakieś pękło.Po prostu świetnie... Jeśli któraś dotrwała i przeczytała to dziękuję. Już nie marudzę, powściekam się pewnie z godzinę i mi przejdzie.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cynamonku nadrabiasz jak za czasów dwupaku ![]() Elaine a długo trwało to szkolenie ze skoków rozwojowych? Rocky ale zazdroszczę spacerku z piesiorkami ![]() Fiazo nie dźwigaj póki nie czujesz się pewnie Karolajn mówisz, odkurzacz działa Hania jest hardkorem skoro suszarka jej nie rusza Neni to Ty przy dziecku dzisiaj spałaś więcej niż ja (wycieczki do wc )
|
||||||
|
|
|
#4071 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odważnie I co Mamusia na to? Moja by się wściekła ![]() Cytat:
Tak w ogóle od dziś zaczęłam kłaść go już na chorym boczku, ale pokrzykuje mi trochę i jest niespokojny. I nie wiem, czy go boli, czy jest nieprzyzwyczajony po prostu![]() A można kłaść na brzuszek jak jeszcze kikut nie odpadł? Cytat:
![]() Cytat:
Może ma skok rozwojowy?Cytat:
![]() Mój też ma problem z ulewaniem I też raz mu tak chlusnęło![]() U nas problemem jest to, że Mały nie umiał dobijać (już potrafi!! Jeśli ładnie zabrudza pieluszki i przybiera na wadze to jest ok. Położna zaleciła mi też-karmić mniej ale częściej ( u nas to niewykonalne) i odczekać min 30 min z karmieniem po ulaniu (u nas to niewykonalne) A co do zupy- jakoś się ona u Was nazywa? Bo ja nadałam jej dumną nazwę "ryżówka bez pomidorówki" No widzisz jakie masz fory na koniec
|
|||||
|
|
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Hej
jestem nowa w tym wątku ja dowiedziałam się w środę, że jestem w ciąży. w piątek byłam u tępego lekarza.... ale nie ważne. zmieniłam go na innego aczkolwiek prywatnie, gość sympatyczny. z tym że martwie się o ciążę... miałam wczoraj robione B HCG wynik 4253 mlU/ml (za bardzo nie wiem jak go odczytać), na USG miałam pęcherzyk 10mm z tym, że bez żółtka :/ jak nawet lekarz twierdzi powinnam być w conajmniej 7 tc a ciąża stoi w miejscu (pewnie ze względu na późniejsze zapłodnienie czy coś) co wy o tym sądzicie? bo nie wiem co myślęć
|
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cynamonowa, nie wiem co Ci doradzic odnosnie tego ulewania Ciekawe co polozna na to powie, podejrzewam, ze stwierdzi, ze to wszystko jest normalne Doczytalam, ze mu sie nie odbilo i moze to jest przyczyna ulewania.Bioderka z tego co wiem w UK sie sprawdza, a nad zoltaczka po prostu tak bardzo sie nie rozwodza, bo u niemowlat jest ona naturalnym zjawiskiem. Ja sama nie wiem co jest lepsze, nadmiar opieki (tak jak w PL) czy tez podejscie bez paniki (w UK). Elaine, super, ze uczeszczasz na zajecia odnosnie niemowlat. Dowiesz sie nowych rzeczy i przy okazji spedzisz czas w nowym towarzystwie. Powiem Ci, ze odkad skonczylam prace to zaczelo mi brakowac towarzystwa. Niestety nie mam tu bliskich przyjaciolek i zaczyna mi ciazyc taka codzienna samotnosc Moze po urodzeniu Edzia tez postaram sie znalezc jakies zajecia dla maluszkow i przy okazji nie bede sama Surka, dla Lilki za miesiac. Wasze dzieciaczki juz beda przechodzily kolejne skoki rozwojowe, podczas gdy ja dopiero co przywitam swego noworodka, co za roznica
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
Surka
dla Lilki za skończony miesiącEnle to Ty też dzisiaj pospałaś, brawa dla Tomcia, że tak pięknie wydłuża sobie czas snu ![]() Fiazo szkoda kiecki ale.... ![]() |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
sarna
za wizytę dobrze, ze maluch jeszcze siedzi grzecznie w brzuszku!sammi Chciałam Wam powiedzieć, ze moje dziecko w ogóle mnie nie przypomina. W OGÓLE ! Ciemniejsza karnacja- po Tzcie, ciemne oczy- po Tzcie, usta- po Tzcie i w ogóle jakiś taki jakbym to nie ja urodziła może powinnam jechać do szpitala z awantura gdzie Moj bobas?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-08-01 o 15:59 |
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, zdecydowałam, że dzisiaj rodzę
Idę szorować łazienkę
|
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
Sammi, no to fajna masz ginekolog, skoro po godzinie Cie nie rozpoznala
Zrozumialabym olewactwo, gdybys przyszla pierwszy raz i na NFZ, ale podejrzewam, ze to byla prywatna wizyta i lekarz prowadzi Twoja ciaze od poczatku. No niezle. A Ty sie tak nie denerwuj BeautifulLie, witaj
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moja to babka koło 50tki. Telefonu prywatnego niet ![]() Co do bobasa - nie wspominając, że od pasa w dół też do Ciebie niepodobny ![]()
|
|
|
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Antyperspirantu nie musiałam nawet używać No ale już muszę I włosy na nogach znów rosną, a już było tak fajnie ![]() TŻ był bardziej osrany ode mnie ![]() ![]()
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Jedyne filologiczne studia jakie skonczylam, to filologia rosyjska. Zawsze bylam pewna, ze robie sporo bledow zarowno gramatycznych, jak i stylistycznych
Poza tym jezyk polski nie jest dla mnie jezykiem ojczystym, ucze sie go odkad skonczylam 13lat
Byc moze fakt, ze jestem dwujezyczna sprawia, ze pisze tak jak pisze. Nie wiem, ale dziekuje Ci za komplement
).
za wizytke 
Ale piątek i sobotę ma wolną, a od poniedziałku 2 tygodnie urlopu 
To już trzeci raz. Ostatnio była w ubiegły piątek. I przez nią muszę się zabrać za sprzątanie, a nie wiem jak to zrobić bo mała w dzień nie daje mi praktycznie nic zrobić 

więcej skurczów nie było
Jedyne co, to Lol całą noc strasznie mi się wwiercał..co wstawałam na siku, to straszne kłucie czułam, aż syczałam.. A już myślałam, że urodzę 1 sierpnia 

Odważnie
Może ma skok rozwojowy?