|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Zobaczymy dziewczyny
nie dziwie sie teraz panna młodym z brzuszkami, przynajmniej nie maja takiego problemu Trzymajcie kciuki bo dzisiaj zaczynam moj ostatni dzien w pracy i przygotowania do nowego rozdziału w życiu
|
|
|
|
#4442 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, z przerwą na dwie @ rok temu ![]() Cytat:
podziwiam, naprawdę ![]() Cytat:
Tak samo miałam, ale pierwszy dzień u mnie był nawet spoko ![]() Cytat:
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
Drogie Panie
Zmobilizujcie mnie i dodajcie mi otuchy w związku z moją magisterką. Przez wypadek,szpital wszystko mi się przesunęło:/ Muszę oddać do około 25 sierpnia całość. Na razie jestem na etapie kończenia teorii, z części metodologicznej mam już przeprowadzone wszystkie badania i podliczone wyniki. Myślicie,że się wyrobie? Wiem,że nie jesteście wróżkami i chyba chcę po prostu usłyszeć,że na pewno się uda. Teraz mam 2 tygodnie wolnego więc trochę czasu na robotę mam. Muszę się obronić do końca września bo muszę zacząć robić podyplomówkę ,a warunkiem jej zaczęcia jest obrona na tym kierunku., Love Cieszę się,że sytuacja opanowana! Vonka Nowy rozdział już tuż ,tuż ;-) Ale myślę,że to co nowe jest fajne głównie ze względu na powiew świeżości ![]() Aniu Dzięki ;-) A co u Ciebie?
Edytowane przez QueenBlair Czas edycji: 2013-07-31 o 14:08 |
|
|
|
#4444 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Dasz sobie rade tylko wez sie za siebie i nie slecz na forum :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4445 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że nie znalazłam wcześniej tego wątku
tak jak cała reszta dziewcząt mam TŻta w mundurze
|
|
|
|
#4446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny, moge tym razem ja???? to powiedz cos o sobie i Twoim TŻcie, ile macie lat, gdzie służy, jak długo, moze jak długo jestescie razem? ogołnie wszystko :P |
|
|
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Ja mam 23, a Travis 27 lat. Jesteśmy parą ponad rok, on w tym momencie służy w Mozambiku, a jest w United States Marine Corps. Dołączył siedem lat temu i narazie nie zamienia zmieniać tego co ma.
Ja mieszkam obecnie w Polsce, ale kiedy skończy się jego program czyli za niecałe dwa lata, prawdobodobnie wyjadę z nim do stanów
|
|
|
|
#4448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak sie poznaliscie, wybacz ze wypytuje ale mnie to ciekawi |
|
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
Tak mój TŻ jest Amerykaninem
poznaliśmy się nadzwyczajniej w świecie na imprezie (tak, marines w Polsce potrafią się nieźle bawić )
|
|
|
|
#4450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy mnie koleżanki od munduru nie zjedza za to stwierdzenie, ale amerykański żołnierz ma chyba hmmm jak to nazwać, gorzej? tzn chodzi o to ze czesciej slyszy sie o jakiejs tragedii w kwestii marines'ów. chyba ze mi sie tylko wydaje... Edytowane przez loveemptypeople Czas edycji: 2013-08-01 o 00:47 |
|
|
|
|
#4451 |
|
Rozeznanie
|
Być może dlatego, że są zaangażowani w masę zadań etc, no i samych marines jest ponad 200 tysięcy, a oprócz tego air force, navy, Us army i pewnie jeszcze coś o czym po prostu nie pamiętam
Na pewno jest trudniej być kobietą marines'a, mają masę dziwnych zasad
|
|
|
|
#4452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
Ok to powiem inaczej. Ja mam przeje..ne
zresztą jak wszystkie co za mundurem się obejrzały |
|
|
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie przyznaje bez bicia, że nie wiedzialam, ze moj TŻ jest zolnierzem w momencie 'zakochania'
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha no widzisz
mi mój na początku nie powiedział, ale jak się dowiedziałam to bardziej się nim zainteresowalam A jeśli jest tak źle to chciałabyś dwa lub być może nawet 3 lat na odległość być w związku? Jutro jedziemy na wakacje i zobaczę go pierwszy raz od 4 miesięcy
|
|
|
|
#4456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem akurat w tej sytuacji komfortowej, że mój tż to na jednostke ma rzut beretem, więc widujemy się kiedy chcemy, ale też przeżywam rozłąki podczas poligonów i innych i z tego co pamiętam jestem jedną z nielicznych tu dziewczyn ktora ma ten komfort, ale reszta dziewczyn przeżywa to co ty więc nie jesteś sama, nie ma co sie nad sobą użalać, trzeba się cieszyć, że ma się kogoś takiego chociaż raz na 4 miesiące przy sobie |
|
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowa mundurowke
![]() Widzę, ze Love juz Cię przemaglowala zestawem pytan ![]() Moim zdaniem nie ma co porównywać naszych losów bo dosyć, ze inne kraje, inna armia, zasady to i inna mentalność ludzi. Wydaje mi sie, ze w USA żołnierzy sie szanuje, ludzie dobrze im życzą i czują po prostu dumę, a u nas pisałyśmy juz tu kiedys o "serdecznych" komentarzach pod adresem naszych TŻow także bardzo sie cieszę, ze do nas dolaczylas i poopowiadasz Nam troche o armii innej niż nasza, zwiazku na odległość itd
Edytowane przez vonka7 Czas edycji: 2013-08-01 o 08:29 |
|
|
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
Tak to prawda, bycie żołnierzem to zaszczyt i duma w stanach
|
|
|
|
#4459 | |
|
Raczkowanie
|
vonka ale sama powiedz, ty ze swojego żołnierza jak i innych w jego fachu jesteś dumna, więc nie ma co narzekać, wiadomo jaka jest PL i jacy są Polacy, więc czego my oczekujemy. Moim zdaniem ważne, żebyśmy my były dumne i nasze rodziny (co nie zawsze też jest możliwe), i żeby nasi żołnierze (w sensie nasi TŻci) to czuli i wiedzieli, że my jesteśmy dumne i cenimy ich za to że są..... Zgadza się któraś ze mna?
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Raczkowanie
|
Love pewnie, ze jestem dumna
i staram sie często mu to mówić czy okazywać. Chciałam zwrócić uwagę na różnice przez ktore nie ma sensu porównywać i licytować ktora ma gorzej czy trudniej wydaje mi sie, ze jeżeli taki żołnierz widzi, ze jego służba jest doceniana, a nie krytykowana to też sie lepiej czuje. Faceci niby maja gdzieś takie komentarze ale nie wierze w to, ze nie uderza to w ich dumę. Po co maja sie starać skoro większość i tak zle o nich myśli. To tylko moje zdanie
Edytowane przez vonka7 Czas edycji: 2013-08-01 o 11:06 |
|
|
|
#4461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak już mówiąc o wojsku w oczach innych ludzi, to jak nasi zołnierze maja być postrzegani dobrze w oczach polaków i nie tylko polaków po takich akcjach http://demotywatory.pl/4180193/Panie...ze-jak-walczyc i poczytajcie komentarze, jak macie mocne nerwy, bo da sie na prawde zdenerwować... tu oryginał http://polska-zbrojna.pl/home/articl...do-Afganistanu Edytowane przez loveemptypeople Czas edycji: 2013-08-01 o 11:32 |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Love
Siedzę na pracą oj siedzę. Ale wydaje mi się to durne ze względu na ów fakt ,że magisterka to nic odkrywczego. Raczej powielanie tego co już ktoś wymyślił. Dla mnie to jest marnowanie czasu. Ale cóż. Trzeba robić i tyle! Dzięki za otuchę. Gonya Witaj wśród nas ![]() Ja z moim dość często bycie na odległość zaliczam. Mój Tż w jedn spec siedzi więc czasem wesoło nie jest. W sensie dla mnie nie jest ,bo Tż swoją pracę ubóstwia. Ale dumna jestem z niego więc godzę się z trudnościami. Jak się poznaliśmy nie wiedziałam,że jest żołnierzem heh. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
:/
|
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mów, że dziwniejsze niż u nas Podaj jakiś przykład ![]() Wiem że na pewno mają gorzej, jak chodzi o wyjazdy na misje, bo znacznie dłuższe są, tak? a ja myślałam że to nasze wojsko jest nienormalne ![]() Cytat:
QueenBlair, przypomniesz gdzie Twój TŻ służy? U mnie dość dobrze, dzięki że pytasz dzieciaczki rosną, budowa domu w toku, tylko TŻ nie może sie doprosić urlopu
|
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się,że u Was dobrze! Dzieciaczki zdrowe, dom "się" buduje. Trzymam kciuki aby Tż dostał ten urlop.
|
|
|
#4465 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, ale jestem zmęczona. Najgorsze jest to, że teraz muszę siedzieć przez 10 godzin na lotnisku w Dubaju
a spać mi się chce strasznie :OCo do dziwactw, nie wiem czy mogę o tym wszystkim mówić nie wiem czy przypadkiem to nie jest "confidental" jak uzgodnie co jest a co nie to trochę wam poopowiadam
|
|
|
|
#4466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony super, sporo plusów, a z drugiej chyba musisz mieć jeszcze więcej cierpliwości niż w "zwykłym" wojsku ![]() Cytat:
![]() W Dubaju?? Wow
|
|
|
#4467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się bardzo, ale po 12h spędzonych na lotnisku bez snu od wczoraj jakoś nie widzi mi się ten lot 6:30 min, mam nadzieję, że zasnę, chociaż w to akurat wątpię
|
|
|
|
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Gonya Ty to musisz mieć ekscytujące życie z tym swoim Marines
![]() A ja moje drogie Panie muszę sie Wam pochwalić, że pierwsze (tak nielubiane przeze mnie) bieganie mam zaliczone całe kółko jakie narzucił mi mój osobisty trener (czyt. TŻ ) przebiegłam i czułam się świetnie, kto wie może to polubię Wczoraj też miałam ostatnią wizytę u dentysty i fobia wyleczona tylko mi język kilka razy przypiłowała tym swoim sprzętem i boli jak cholera teraz :/ Zostałam też ciocią To tyle z nowości u mnie
|
|
|
|
#4469 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu
Czasem mi wesoło nie jest. Zwłaszcza gdy wiem ,że "on jest w pracy" i nie ma jak się skontaktować. Ale z drugiej strony tak wybrałam ,więc tak mam No i sama mam motywację aby się rozwijać itp.Vonka Bieganie to bombowa sprawa. Ja jako nastka nie lubiłam tej formy sportu. Ale teraz to uwielbiam i trzaskam po 20-30 km. Kto wie może i Ty pokochasz tego typu trening ![]() Gonya Ale fajnie! Ja uwielbiam "Znosić trudy podróży". Wiem jak to brzmi ale mnie kręcą takie rzeczy (komplikacje,opóźnienia itp) Baw się dobrze ze swoim TŻ
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

nie dziwie sie teraz panna młodym z brzuszkami, przynajmniej nie maja takiego problemu

dzieciaczki rosną, budowa domu w toku, tylko TŻ nie może sie doprosić urlopu
a spać mi się chce strasznie :O