Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 23:08   #91
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Branoc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:11   #92
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Subskrybuje nowy wątek i zaczynam nadrabiać stary...

Tak mi smutno...

Dziś są moje urodziny...stwierdziłam, że pojadę do swojej babci z rodzicami, żeby się odstresować. Ale nic z tego. Miałam mnóstwo telefonów z pracy. Okazało się, że do nie wszystkich moich ludzi (czyli do 306 osób) poszły wczoraj przelewy i było duże sprucie, nieprzyjemne sytuacje i w ogóle... Ponieważ byłam na wsi to nawet nie mogłam sprawdzić jaka jest przyczyna i zamiast cieszyć się rodzinnym spotkaniem, pogodą to myslałam co jest grane. Teraz zrobiłam ale chciałabym, żeby była już sobota, żeby nie było jutra i dzwoniących ludzi, żeby im się nie tłumaczyć.

Z TŻ-tem się nie zobaczyłam bo pojechał na żniwa. W sumie zostawił czekoladki i Colę "Słoneczko". Nawet miło mi się zrobiło. Z wielkiego grona znajomych tylko kilka osób o mnie pamiętało...

Nie mam siły. Rozwaliło mnie wszystko...
Jeszcze znowu idą upały.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:16   #93
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Witam się w nowym wątku.

Agusia gratki za wizytę no i za normalnego w końcu gina

Susana za wizytę

Figulina sto latek

Fikusek bardzo mi przykro

Idę kończyć walkę z ogórkami, którą zaczęłam o 19 i będę dalej nadrabiać bo o dziwo nie chce mi się spać.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:18   #94
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość

Tak mi smutno...

Dziś są moje urodziny...stwierdziłam, że pojadę do swojej babci z rodzicami, żeby się odstresować. Ale nic z tego. Miałam mnóstwo telefonów z pracy. Okazało się, że do nie wszystkich moich ludzi (czyli do 306 osób) poszły wczoraj przelewy i było duże sprucie, nieprzyjemne sytuacje i w ogóle... Ponieważ byłam na wsi to nawet nie mogłam sprawdzić jaka jest przyczyna i zamiast cieszyć się rodzinnym spotkaniem, pogodą to myslałam co jest grane. Teraz zrobiłam ale chciałabym, żeby była już sobota, żeby nie było jutra i dzwoniących ludzi, żeby im się nie tłumaczyć.

Z TŻ-tem się nie zobaczyłam bo pojechał na żniwa. W sumie zostawił czekoladki i Colę "Słoneczko". Nawet miło mi się zrobiło. Z wielkiego grona znajomych tylko kilka osób o mnie pamiętało...

Jeszcze znowu idą upały.
oj bidulo100 lat, jeszcze 45 min mozesz swiętować
oby do weekendu i odpoczniesz

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

a ja się kładę, póki sie ogarne, za godzine fenek i lulu dobrej nocki
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:21   #95
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Tak mi smutno...

Jeszcze znowu idą upały.
ode mnie również STO LAT i wielki buziak

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:22   #96
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak mi smutno...

Jeszcze znowu idą upały.

Już niedługo weekend to odsapniesz. No i wszystkiego najlepszego

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-08-01, 23:27   #97
tassia
Zakorzenienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

badzia sto lat
ladna data na urodziny
trzymaj sie cieplutko

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:33   #98
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Doczytałam o Dirty i bardzo się cieszę że wieści są tak optymistyczne . Niech się obie mocno trzymają i niech Lilka ładnie przybiera

Maharet trzymaj się

Mój kochany mąż znudzony moim marudzeniem że tyle rzeczy mam jeszcze do kupienia wziął mnie dziś na zakupy i cierpliwie znosił moje zakupowe szaleństwo. Odwiedził ze mną aptekę, rosmann, sklepy dziecięce i tym sposobem z wyprawki zostało mi naprawdę bardzo niewiele. Termometr i dla mnie koszulę i staniki. Ale mam radochę

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-08-01, 23:40   #99
83monia
Zakorzenienie

wlasnie wyczytalam ze banki nid udzielaja kredytow hipotecznych jak ktos przebywa na chorobowym dluzej niz 30 dni... Dziekujemy za mozliwosci!

Mi z wyprawki brakuje materaca do lozeczka i kombunezonu. Kombinezon kupie jutri za 10 zł od jakiejs laski z miasta

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:52   #100
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Dziękuję dziewczyny

Muszę się jakoś ogarnąć. Ale jakoś tak te nieudane wizyty u ginekologa mnie dołują...

Widzę, że nie ja jedna mam dzisiaj urodzinki więc Wszystkiego Naj dla Figuliny

your Angel- duży Dzidziuś...

nena_milka- wow, co kraj to obyczaj. Ale kąpiel dziecka raz na tydzień? No way...

Super, że u Dirty wszystko dobrze

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:56   #101
tassia
Zakorzenienie

dobrej nocy
kluje mnie serce wiec sprobuje zasnac

[/RIGHT]
Stary 2013-08-02, 00:23   #102
ladanseuse14
Zakorzenienie

ja na szybko z tel..

kaska jestem z Ciebie taka dumna

Lola jak zakladalam watek to sprawdzalam i ten wygrywal, przepraszam...

agusia ciesze sie jutro pouzupelniam dane

reszta jutro dobranoc moje kochane wizazanki
Stary 2013-08-02, 03:17   #103
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Witam się w nowym wątku
Padam dziś po pracy, więc ogarnę kolejną część przeprowadzki póki mam jeszcze resztki sił i idę w kimono..

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a wlasnie
mam zagwozdke

jak wiecie mam skrocona szyjke do 35mm
i znalazlam dzis usg z 7tc na ktorym szyjka ma zmierzone 34mm
zakladam ze jeden mm to granica bledu
i tak sobie mysle czy przypadkiem nie jest tak ze taka moja uroda i ze tak naprawde nic sie nie dzieje?
jak myslicie?

Myślę, że taka uroda. Ja mam od początku ~32mm i wszystko jest git
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 06:15   #104
kaska87
Zakorzenienie

hej
dzisiaj mi się śniło, że urodziłam bliźniaki chłopczyka i dziewczynkę, a Bajka mi przywiozła drugi fotelik, bo chcieliśmy z małżem gdzieś jechać, a mieliśmy tylko jeden
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A nie, dziś miałam czas na zakup huśtawki FP i ubranek... okazja była
super

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Troche mi go zal, bo poszedł spać o 21.30, bo obił sobie ptaszka i jajka o paletę w pracy. I go boli.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Atrakcji bylo sporo.
co do towarzyszy podróży
a małż też agent, oby nową pracę miał

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wlasnie wyczytalam ze banki nid udzielaja kredytow hipotecznych jak ktos przebywa na chorobowym dluzej niz 30 dni... Dziekujemy za mozliwosci!
a na macierzyńskim?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
kaska jestem z Ciebie taka dumna
ja z siebie też

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-02 o 06:18
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:04   #105
tassia
Zakorzenienie

dzien dobry
ja ostatnio spac nie moge
zamiast zbierac sily i spac poki moge to ja 5 lub 6fodzin i pobudka

[/RIGHT]
Stary 2013-08-02, 07:10   #106
kaska87
Zakorzenienie

mnie rodzice obudzili jak szli do pracy ale zaraz zjem śniadanko, cos porobię, pognam kota nakarmić a w drodze powrotnej te przeklęte sexi-focze koszule muszę kupić i plan jest taki, że biorę jakie będą byle rozmiar pasował nie mam serca do takich zakupów

Stary 2013-08-02, 07:14   #107
Madzia000
Zadomowienie

Kaska 87: ja tez cala noc rodzilam ;P chyba po tej wiadomosci z cc, tyle ze w snie urodzilam sn
Pytanie do dziewczyn ze skierowaniem na cc: w jakie majtki sie zaopatrujjecie? Bo chyba siateczkowe te jednorazowe beda zbedne, ja na codzien w stringolach smigam, ale mysle kupic jakies wieksze figi bawelniane nieuciskajace ;>

I czy beda na mnie dziwnie patrzec jak sie wstawie na cc z wymalowanymi paczałkami ? Tzn tylko kredka i tusz wogole mysle nad tym czy nie isc na rzesy 1:1, po slubie trzymaly mi sie miesiac wiec prawie na ten najgorszy okres ta sprawe mialabym z glowy

Wogole to mowilam wczoraj gince o moim stawianiu sie niesymetrycznie brzucha kilka razy w ciagu dnia, raczej niebolesnym i trwajacym minute, dwie... myslalam ze to normalne, ale kazala zazywac nospe x3 dziennie...

Hm od poczatku ciazy ani raz nie mialam zgagi, czyzby moje dziecko wg dawnych przekonan mialoby byc łyse ;p?

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:15   #108
Diorisha
Zakorzenienie

Witam się piątkowo

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Wróciłam od gina
Jestem zadowolona bo:
- szyjka krótka ale trzyma (ok. 25 mm) i nie zabronił przytulanek oraz niezbyt forsownych spacerów ale generalnie odpoczywać
- miałam robione to badanie na posiew - tylko z jednej dziurki ale za to mało przyjemne :/
- młody oczywiście nadal jest nisko główką ale łożysko nie wykazuje aby poród miał się odbyć już niebawem
- młody waży ok. 28000 kg (może trochę mniej) w 36 tygodniu i wszystko z nim OK
- wyniki z krwi mam OK, nie mam wirusa żółtaczki ale w moczu mam dość sporo przekroczone krwinki - przez całą ciążę mam jakieś problemy z pęcherzem :/
- wód nie ma aż tak dużo ale póki co mieszczą się w normie
- mam nadal obserwować ruchy i wpisywać na kartę
- muszę dotrwać do 37 tygodnia (no to w sumie już jestem praktycznie w 37) a najlepiej do 15 sierpnia (hehe a 20-go mam następną wizytę - ciekawe czy się odbędzie )
- oczywiście zaraz jak się położyłam do badania usg to brzuch mi stwardniał wiec powiedziałam, że może to są te skurcze przepowiadające...?? Powiedział, że obawia się iż nie i mam sobie zwiększyć dawkę do 4 fenoteroli w zależności jak będzie się zachowywał brzuch. Spoko, nie trzęsę się po nim i mam go brać do 20 sierpnia.
- póki co przytyłam 4 kg i jest lekko zadziwiony... nawet męża pytał czy jem normalnie
- jest szansa, że poród będzie szybki bo mały jest tak nisko położony główką i naciska na szyjkę - oby!!!
- wstępnie umówiliśmy się na oglądanie oddziału czyli miejsca kaźni na 9 sierpnia

I tyle. Po wizycie poszliśmy zakupić sobie rożki z Biedrony.
Czyli generalnie wizyta oki. A dzidziuś jaki już duży

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
po ktg, nie spodobało sie położnym, jakaś lekarka zrobiła mi usg, wód mało dalej małowodzie, nie wiem co ten lekarz wczoraj widział ten apart inny ale mimo to przez 16 dni na wadze praktycznie nei przybrała słąbo czuję ruchy bo nei ma miejsca, przepływy na razie ok ale trzeba kontrolować. Na razie nie rozwiążą wcześniej ciąży ale i na to trzeba być gotowym także nie wiem czy jutro wyjdę, wcale nei chcę

powiem Wam, że po problemach w ogóle z zajściem w ciążę, problemami z początku, tych kilka pobytów w szpitalu, już myślałąm, że jest z górki, że teraz już będzie tylko lepiej, nie spodziewałam się takich problemów

Przykro mi passionku. Ale tak jak bajka napisała- Majeczka będzie największą i najwspanialszą nagrodą.

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Nowy pan ginekolog jest super! Dostałam skierowanie nantoxo i onciążenie glukozą 75.

Maja waży 1800g w 33tc

Super,że jesteś zadowolona I brawa dla maleńkiej

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku dopiero zasiadam do nadrabiania, bo zapierdzielalam w domu jak glupia.... jutro chyba gin wysle mnie do szpitala bo ledwo laze. no ale zgadnijcie czyja to zasluga? chyba juz nudne bedzie jak napisze, ze maz sie do mnie nie odzywa.... baaa nawet zabral poduszke i bedzie spal na materacu w salonie oby mu powietrze z niego zeszlo do zera

Ten Twój stary to gorszy niż baba z okresem

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a to dzieło mojego tż pączusie w trakcie smażenia będzie wyżera za chwile

Powiedz Mu,że jest wielki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Edi dopiero się kładzie, ja nie wiem, czy z nim nie usne...

Atrakcji bylo sporo. Najpierw tz się nie mógł rano zebrać, więc byliśmy 2 minuty przed odjazdem pociągu, bez jedzenia. "Na szczęście" pociąg był 40 minut opóźniony, więc kupiłam kawę, jakieś przegryzki. Ale tz musiał iść do pracy, więc zostaliśmy sami. Oczywiście z wózkiem, torba i plecakiem, brzuchem i Edim wsiadalam sama, bo po co ktoś miałby pomoc wysiadalismy też sami...

W Lublinie było ogólnie fajnie, ale męcząco. Edi nie chciał spać w wózku, więc musiałam go wziąć na ręce, nie polecam w 8 mc

Rozwalila mnie pani z pieskiem, bo jechaliśmy ja w ciąży, Edi i koleżanka z 2-latka, no i koleżanka sie jej pyta, czy może ustąpić miejsca, ta do niej, przerywając lacina, ze niby co ona ma, psa na kolana wziąć, żeby którąś z nas mogła usiąść?? kolejna nie lepsza, jeszxze pretensje miała, ze dziecko koło niej siedzi

Potem zadzwonil tz, ze go wyrzucili z pracy... Już mialam poważnie dość. A ten cały happy. No to nie ogarniam i pytam, ze niby co. A ten, ze jedni go nie.chcą, ale kto inny się zdecydowal i być może w poniedziałek zaczyna coś bardziej pod jego umiejętności więc nie ma tragedii.

Skończyło sie na tym, ze mój budyn zgubił telefon i na dworcu byłam minutę po tym, jak pociąg miał odjechać... Cudem zdążyłam i oto jestem

Wy to jesteście globtroterzy Tylko kochana oszczędzaj się z tym dźwiganiem
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:19   #109
ewacia85
Wtajemniczenie

witam tyle mojego ile Adi będzie spał
Dopiero 7 a ja się głowię co na obiad zrobić
Widzę że dzieciaczki nam rosna konkretnie Jejciu to jest naprawdę coraz bliżej
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:23   #110
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn ze skierowaniem na cc: w jakie majtki sie zaopatrujjecie? Bo chyba siateczkowe te jednorazowe beda zbedne, ja na codzien w stringolach smigam, ale mysle kupic jakies wieksze figi bawelniane nieuciskajace ;>
Cytat:
I czy beda na mnie dziwnie patrzec jak sie wstawie na cc z wymalowanymi paczałkami ? Tzn tylko kredka i tusz wogole mysle nad tym czy nie isc na rzesy 1:1, po slubie trzymaly mi sie miesiac wiec prawie na ten najgorszy okres ta sprawe mialabym z glowy
chcesz być miss porodówki?

Cytat:
Hm od poczatku ciazy ani raz nie mialam zgagi, czyzby moje dziecko wg dawnych przekonan mialoby byc łyse ;p?
moje pewnie łyse będzie, ale sądząc po zgaguni to powinno mieć afro

Stary 2013-08-02, 07:28   #111
ewacia85
Wtajemniczenie

dziewczyny podeślijcie mi link które podkłady poporodowe kupowałyście bo widze że te z hartmana mają rozmiarówki i zgłupiałam
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:31   #112
pszczoua
Zakorzenienie

Witam sie w nowym watku. W weekend pewnie nie bede sie odzywac bo dzisiaj wieczorem robimy wypad nad jezioro pod namiot
Stary 2013-08-02, 07:31   #113
83monia
Zakorzenienie

majtki po cc - oczywiscie siateczkowe i wysokie w pasie. Najlepiej te hartmanna lub podobne. Rana musi oddychac a wydzieliny beda leciec tak samo jak po sn wiec wielka podpacha bedzie

Stary 2013-08-02, 07:33   #114
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Aż nie mogłam dzisiaj spać, byłam tak podekscytowana wczorajszą wizytą i nowym ginem, aż TŻ był zazdrosny

Właśnie mnie ptak obsrał! A to niby na szczęście - dobrze, że mam wiglotne chusteczki...też wiedział gdzie srać - prosto na cycek...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:34   #115
kaska87
Zakorzenienie

mój dzieć się dzisiaj uparł na miażdżenie moich żeber po kim on może być taki złośliwy?

Stary 2013-08-02, 07:35   #116
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
dzisiaj mi się śniło, że urodziłam bliźniaki chłopczyka i dziewczynkę, a Bajka mi przywiozła drugi fotelik, bo chcieliśmy z małżem gdzieś jechać, a mieliśmy tylko jeden
super

co do towarzyszy podróży
a małż też agent, oby nową pracę miał

a na macierzyńskim?

ja z siebie też
tak na macierzynskim juz daja ale czasem z zastrzezeniem ze sie wychowawczego nie bedzie bralo. Zwyczajnie czas chorobowego nue jest wliczany do dochodu- dla mnie to dziwne bo przeciez mam wtedy dochod

Stary 2013-08-02, 07:37   #117
kaska87
Zakorzenienie

aaa! budyń!
Witamy w 36tc czyli 9 miesiącu

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Agusia jeden z moich ulubionych tekstów z killera "co się stało, że się zesrało"

Stary 2013-08-02, 07:38   #118
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Kaska 87: ja tez cala noc rodzilam ;P chyba po tej wiadomosci z cc, tyle ze w snie urodzilam sn

Wogole to mowilam wczoraj gince o moim stawianiu sie niesymetrycznie brzucha kilka razy w ciagu dnia, raczej niebolesnym i trwajacym minute, dwie... myslalam ze to normalne, ale kazala zazywac nospe x3 dziennie...

wlasnie wczoraj u kosmetyczki rozmawialam o rzesach
powiedziala ze to nie najlepszy pomysl bo pomimo tego ze nie mialam reakcji uczuleniowej ostatnio to w ciazy ona mi gwarancji nie da i bedzie problem
bo przez hormony delikatnieje organizm a te kleje sa dosc mocne
polecila mi jakas mega odzywke za 250zl po ktorej rzesy rosna dwukrotnie podobno to patent jakiegos kolesia ktory zrobil to dla zony po xhemioterapii i jwat jakis mega hit
mowi ze wszystkie jej klientki po miesiacu uzywania maja rzesy jak po 1do 1
sama zamierza zaczac uzywac
to przyjaciolka mojej mamy wiec napewno mi nie wciska marketingu

jesli chodzi o cc to ja zakupilam te majtki siateczkowe zeby mi blizny nie uciskaly po cieciu, nie chce mi sie szukac innych szczegolnie ze yeoretycznie ta blizna ma.sie miescic w lini bikini wiec jak dla mnie kazde majtki beda ja uciskac

moje kolezanki ktore mialy ostatnimi czasy rozne zabiegi pod zzo czy innym znieczuleniem musialy isc soute do zabiegwiec tusz do rzes tez bym.sobie darowala

[/RIGHT]
Stary 2013-08-02, 07:39   #119
agaabuu
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku....dziś miałam ciężką noc....zostałam w nocy skopana w żebra i prosto w żołądek - w pierwszej chwili myślałam, że to tż mnie uderzył przez przypadek, ale nie.....to moja Julka Dziś mam wizyte u endokrynologa - babka powiedziała, że to już ostatnia przed porodem Ciekawa jestem jak moje wyniki TSH i anty TPO.....a za tydzień wizyta u gina i okaże się czy muszę się położyć do szpitala ,aby mieć podane te sterydy na rozwój płuc Mam nadzieję, że dzidzia sporo urosła
Stary 2013-08-02, 07:42   #120
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku....dziś miałam ciężką noc....zostałam w nocy skopana w żebra i prosto w żołądek - w pierwszej chwili myślałam, że to tż mnie uderzył przez przypadek, ale nie.....to moja Julka Dziś mam wizyte u endokrynologa - babka powiedziała, że to już ostatnia przed porodem Ciekawa jestem jak moje wyniki TSH i anty TPO.....a za tydzień wizyta u gina i okaże się czy muszę się położyć do szpitala ,aby mieć podane te sterydy na rozwój płuc Mam nadzieję, że dzidzia sporo urosła
ja następny raz do endo już p porodzie a fT4 nie robisz w ciąży?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości