Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 21:59   #2131
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
. Nie zawsze i nie dla każdego. Na mojej 20 siostra kolegi wypiła 1/3 wódki bez pytania, gdy na chwilę wyszliśmy. Miała 13 lat. Nie muszę opowiadać jakie były tego konsekwencje. Dobrze, że jej rodzice niczego nie zauważyli. . Ale twierdzi, że porzeczkowa smakowała
Lubelska?
Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem Ale ogarnę to w końcu, a jak nie, to wyląduję na wersalce u Ver
Nooo, czyli będziesz

Pluskotko, byłaś może 2 dni temu na rowerze?
Stary 2013-08-01, 21:59   #2132
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Wiem jakie to uczucie, jak z biciem serca podchodziłam do kasy z tą wodą destylowaną, a kasjerka się dziwnie na mnie patrzyła. Po czym pytała czy to na pewno wszystko No jak przestępca kurdem.

Kaś, a to serio lepsza ta destylowana niż do iniekcji? Na blogach naczytałam się, że do iniekcji najlepsza, a Ty tu z solą wyjeżdżasz i siejesz postrach w moim umyśle, bo przeca tydzień temu ukręciłam sobie wyjątkowo na iniekcyjnej wodzie krem Póki co najlepsza dotychczas formuła, nic nie zapycha, od tygodnia mam czystą cerę i teraz przestaję myśleć, że to od mleczanu sodu, a przez sól, która mnie pewnie podsusza, a potem cera się ładnie "odwdzięczy"
Woda do iniekcji wiele składników zdestabilizować może (np. kapsułkowany filtr), a jeśli chodzi o zapychanie czy coś - efekt na wodzie destylowanej w tym aspekcie byłby identyczny, z całym szacunkiem

Sama w sobie nie jest złem wcielonym, ale do liposomów czy jakiś właśnie kapsułkowanych czy nanoskładników nie polecałabym.

Pochwaliłam się już :P
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:01   #2133
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Ale do facetów na stałe nie mam szczęścia

Nie wiem, zawsze lepiej się dogadywałam z facetami. I ktoś mi kiedyś powiedział, że umówić się ze mną to duża sztuka, bo często gaszę chłopów w miejscu ? (nie przypominam sobie, może o styl bycia chodzi ).
Zrób tak jak ja kiedyś. Upatrz sobie amanta i krzycz :,,Ej, wpadłeś mi w oko'' 25 sierpnia minie 4lata z tym amantem.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Lubelska?

Nooo, czyli będziesz

Tak, ta którą polecałaś . Piliśmy jeszcze jabłkową i ananasową. Na końcu była czysta
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:02   #2134
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób tak jak ja kiedyś. Upatrz sobie amanta i krzycz :,,Ej, wpadłeś mi w oko'' 25 sierpnia minie 4lata z tym amantem.
mnie ostatnio obcy facet zagadywał o... rajstopy pytał jaka firma, jaki kolor, czy to przypadkiem nie pończochy, itd.
Stary 2013-08-01, 22:02   #2135
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Pozwalam facetom polować jednak
Stary 2013-08-01, 22:05   #2136
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Aż głupio się przyznać jak się poznaliśmy . Ja już w podstawówce umiałam zagadać. .

Teraz bym nie zagadała
Stary 2013-08-01, 22:07   #2137
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Aż głupio się przyznać jak się poznaliśmy . Ja już w podstawówce umiałam zagadać. .
Ja potrafię, ale gdy nie zmusza mnie do tego życie nie korzystam z tej opcji Do tej pory musiałam chyba trzy razy, tak to sami w końcu zagadywali
Stary 2013-08-01, 22:13   #2138
moooniek
Zakorzenienie

Domiwika, a widziałaś gdzieś lubelską malinową? bo niby jest, a nigdzie nie ma

A co do osób płci przeciwnej. 3 lata temu przyjaźniłam się z R. było fajnie, dopóki się nie zakochał, później kontakt nam się urwał(choć mieszkamy w jednym mieście i przez rok chodziliśmy razem do szkoły). Ale od jakiś 2 lat systematycznie mu się o mnie przypomina i 3-4 razy w roku spotykamy się, żeby pogadać itp. Wczoraj do mnie napisał, bo obecnie siedzi w Niemczech i że niby w radio leciała jakaś piosenka i mu się o mnie przypomniało. Pisaliśmy dość długo i jak zwykle przeszło do tematu przeszłości, z tym, że tym razem dowiedziałam się: "poniekad mi Ciebie brakuje.. nie w takim znaczeniu jak kiedys...

W sumie nie wiem w jakim.." i w sumie nie wiem, co myśleć. Czy takie rzeczy na pewno pisze osoba, która rzekomo już nic do mnie nie czuje?

Wiem, problemy jak z trudnych spraw, ale nie wiem, co myśleć... Wolałabym, żeby napisał to sobie ot tak, bo był pijany... ale nie był
Stary 2013-08-01, 22:16   #2139
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam więc na fotki kociego maluszka, może będzie bardziej uchwytliwy

A czemu to nie czujesz się częścią tej grupy?
Mała jest bardzo wystraszona. Do tego ma zapalenie płuc i spuchnięte łapki- walczę o jej życie. Podjęłam się dorywczej pracy by ją ratować. Dlatego nie cykam jej zdjęć.

Bo nie mam nic ciekawego do napisania. Życie w miarę stabilne- także nie ma co pisać. Mam bzika na punkcie swojej fretki. I innych bezbronnych zwierząt. Ani nie jestem zabawna ani fajna, ani mądra ani ładna. Nie odchudzam się. Nic do włosów nie kupiłam. Kładę ciągle w zasadzie to samo. Walczę z problemami włosowymi. Nie wychodzi mi. Więc są brzydkie. Dziś tylko spotkało mnie coś miłego. Ale to nie ma związku z włosami, więc nic ciekawego. Także doszłam do wniosku, że tu nie pasuję.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:19   #2140
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Domiwika, a widziałaś gdzieś lubelską malinową? bo niby jest, a nigdzie nie ma

A co do osób płci przeciwnej. 3 lata temu przyjaźniłam się z R. było fajnie, dopóki się nie zakochał, później kontakt nam się urwał(choć mieszkamy w jednym mieście i przez rok chodziliśmy razem do szkoły). Ale od jakiś 2 lat systematycznie mu się o mnie przypomina i 3-4 razy w roku spotykamy się, żeby pogadać itp. Wczoraj do mnie napisał, bo obecnie siedzi w Niemczech i że niby w radio leciała jakaś piosenka i mu się o mnie przypomniało. Pisaliśmy dość długo i jak zwykle przeszło do tematu przeszłości, z tym, że tym razem dowiedziałam się: "poniekad mi Ciebie brakuje.. nie w takim znaczeniu jak kiedys...

W sumie nie wiem w jakim.." i w sumie nie wiem, co myśleć. Czy takie rzeczy na pewno pisze osoba, która rzekomo już nic do mnie nie czuje?

Wiem, problemy jak z trudnych spraw, ale nie wiem, co myśleć... Wolałabym, żeby napisał to sobie ot tak, bo był pijany... ale nie był
Wiesz, że nie. Ciekawe o co chodzi.

Co do R to moim zdaniem chciałby z Tobą być, ale nie wie czy go nie odrzucisz.
Stary 2013-08-01, 22:23   #2141
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli nie miałam omamów? Ja Cię "ropoznałam" po koleżance, w sensie ją zobaczyłam, bo wygląda jak kopia swojej siostry, którą przecież znam. A potem mi mignęłaś Ty ale tylko Twój tył widziałam, więc stwierdziłam, że nie będę zawracać sobie głowy i kompromitować się, nie mając pewności, że Ty to Ty

Cytat:
Woda do iniekcji wiele składników zdestabilizować może (np. kapsułkowany filtr), a jeśli chodzi o zapychanie czy coś - efekt na wodzie destylowanej w tym aspekcie byłby identyczny, z całym szacunkiem

Sama w sobie nie jest złem wcielonym, ale do liposomów czy jakiś właśnie kapsułkowanych czy nanoskładników nie polecałabym.

Pochwaliłam się już :P
Dobrze wiedzieć, bo właśnie liposomy dodałam do kremu Nie będę zatem kombinować i będzie tylko destylowana, albo kiedyś jakiś hydrolat jak się napatoczy.

Już widzę, spóźniony zapłon mam. Tak trzymać!
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 22:32   #2142
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
łohoho widzę, że ostro się tu zrobiło...

a ja proszę o GHW
jutro na wieczór jadę z moim TŻ nad morze, mam nadzieję, że będzie fajnie, chociaż dziś już się posprzeczaliśmy troszkę...
udanego wyjazdu

Cytat:
Ale do facetów na stałe nie mam szczęścia

Nie wiem, zawsze lepiej się dogadywałam z facetami. I ktoś mi kiedyś powiedział, że umówić się ze mną to duża sztuka, bo często gaszę chłopów w miejscu ? (nie przypominam sobie, może o styl bycia chodzi ).
no ale od czegoś trzeba zacząć

ja bym sobie chętnie porandkowała

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
mnie ostatnio obcy facet zagadywał o... rajstopy pytał jaka firma, jaki kolor, czy to przypadkiem nie pończochy, itd.
chyba jakiś fetyszysta

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość

Bo nie mam nic ciekawego do napisania. Życie w miarę stabilne- także nie ma co pisać. Mam bzika na punkcie swojej fretki. I innych bezbronnych zwierząt. Ani nie jestem zabawna ani fajna, ani mądra ani ładna. Nie odchudzam się. Nic do włosów nie kupiłam. Kładę ciągle w zasadzie to samo. Walczę z problemami włosowymi. Nie wychodzi mi. Więc są brzydkie. Dziś tylko spotkało mnie coś miłego. Ale to nie ma związku z włosami, więc nic ciekawego. Także doszłam do wniosku, że tu nie pasuję.
eee przesadzasz, każda z nas jest zwyczajną dziewczyną i każda ma w sobie coś wyjątkowego, Ty też, pisz częściej

a tak poza tym to wrzucałaś swoje zdjęcia i jesteś bardzo bardzo ładna
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:34   #2143
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli nie miałam omamów? Ja Cię "ropoznałam" po koleżance, w sensie ją zobaczyłam, bo wygląda jak kopia swojej siostry, którą przecież znam. A potem mi mignęłaś Ty ale tylko Twój tył widziałam, więc stwierdziłam, że nie będę zawracać sobie głowy i kompromitować się, nie mając pewności, że Ty to Ty
Uf, czyli z moim wzrokiem także nie jest tak źle Chciałam się później upewnić, czy to Ty, ale skręciliście na Rolną i Swoją drogą nie mów, że mieszkasz przy tej ulicy?!
A co do N. to faktycznie wygląda jak M. ale cały czas twierdzą, że są zupełnie inne
Stary 2013-08-01, 22:35   #2144
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

A ja dzisiaj w sumie zrobiłam sobie dzień piękności

Było: manicure, pedicure, depilacja, ciało naolejkowane, ma włosach ztunigowana maseczka pod czepek, maseczka na twarz a teraz leże pod kocem z koncentratem antycellulit na udach i owinięta folią

normalnie aż czuję się piękniejsza
Stary 2013-08-01, 23:03   #2145
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie wiem Ale ogarnę to w końcu, a jak nie, to wyląduję na wersalce u Ver
No weeeeź. Musisz być!
Versalka czeka
Cytat:
czyli to będzie Versalka

Cytat:
No kiedyś tak chyba wezmę i zrobię

Powiem Wam, że dzisiaj nawet COŚ ze stylizacji wyszło i zdobyłam foty, ale to jutro. (Niestety nie umiem opanować nakładania żelu i do 1/3 włosów wcale nie dotarł ).

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:09   #2146
Limone
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście Nie ma już mowy abym po raz drugi była w top 10 spamerek

A ja dzisiaj w lokach. Po farbowaniu umyłam, poodgniatałam i wyszło bardzo ładnie. Tylko teraz przydałoby się, aby się przez noc utrzymały Tej części jak dotąd opanować nie umiem
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:13   #2147
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Spoko, dworzec autbusowy jest ok 10 metrów od dworca kolejowego raczej się nie nachodzę.
Uderzę do Ciebie jutro na PW, bo już mi cycki opadają przez te moje mendy. Powiem Ci tylko tyle, że przyjadę do Czewy ze swoim prywatnym fotografem

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
co za baza i za ile, bo jeszcze nie wiem, czy chcem
Baza Essence Peel Off, ułatwia demontowanie brokatów z paznokci.

Oprócz bazy Peel Off kupiłam jeszcze lakier, jak Scarrabeo będzie miała ochotę, to w pon. podejdziemy do Natury po olejki GP i piaski PR, spędziłam też miły dzień z Tż. Nadrobię jutro, teraz przeleciałam Was na szybko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 23:43   #2148
versatille
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Uderzę do Ciebie jutro na PW, bo już mi cycki opadają przez te moje mendy. Powiem Ci tylko tyle, że przyjadę do Czewy ze swoim prywatnym fotografem
Ok. Lepiej, żeby Ci się ten fotograf do niczego nie przydał

Limone, fotka!

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 05:07   #2149
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Ok. Lepiej, żeby Ci się ten fotograf do niczego nie przydał
Nawet mnie nie denerwuj

Przeżyję wszystko, ale muszę jutro wyjść z domu po 7:00

Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 06:11   #2150
Limone
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:

Limone, fotka!
Za późno
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 06:43   #2151
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Też o tym pomyślałam. Przy osobie w wieku powyżej 20 lat można oczekiwać dojrzałości emocjonalnej i kultury. .
Podzielam Twoje zdanie.
Cytat:
Napisane przez Wegolka Pokaż wiadomość
No widzisz, wielu rzeczy oczekujemy od życia ....

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Jeej, to już ja się chyba dojrzalej zachowuję, a mam 16 lat
Zdecydowanie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Ano widzisz, ale nie porównuj siebie do niej.
Twoje podejście, a podejście Wegolki, to dwa różne światy.

I z wszystkim tym co napisałaś się zdecydowanie zgadzam- ja, osoba, która tu też wcale długo nie jest.
I ja również, a jestem tu od tygodnia
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Faktycznie lekko się wywijają przy twarzy ale całość ładnie współgra na tych ostatnich zdjęciach

Również jestem tu nowa, atmosfera była na prawdę przyjemna, zachęcała aby się przyłączyć i mam nadzieję, że już niedługo wróci

Dolczi co prawda nie znamy się ale powaliłaś mnie na kolana
Mnie też !

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
łohoho widzę, że ostro się tu zrobiło...

a ja proszę o GHW
jutro na wieczór jadę z moim TŻ nad morze, mam nadzieję, że będzie fajnie, chociaż dziś już się posprzeczaliśmy troszkę...
Trzymam kciuki, zeby ta drobna sprzeczka nic nie zrobiła, a żeby wyjazd udał się tak, jak może udać się najbardziej

Cytat:

Cytat:

Czuje coś z pewnością tylko nie wie, jak to ugryźć, bo zapewne zdaje sobie sprawę, jakie masz podejście, w końcu po 3. latach przyjaźni musi Cię znać na tyle, żeby to osądzić . Sentyment dla Ciebie w jego sercu jest obecny i pewnie będzie, jak to mówią- stara miłość nie rdzewieje .

Cytat:
No weeeeź. Musisz być!
Versalka czeka

No kiedyś tak chyba wezmę i zrobię

Powiem Wam, że dzisiaj nawet COŚ ze stylizacji wyszło i zdobyłam foty, ale to jutro. (Niestety nie umiem opanować nakładania żelu i do 1/3 włosów wcale nie dotarł ).
Czekamy
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 06:57   #2152
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Hej wszystkim. Jestem lekko mówiąc zła - po wczorajszym hennowaniu obudziłam się dziś z obleśnym brązem. Coś się stanie, jak naciapam dziś na włosy jakiś szampon koloryzujący w kolorze mahoniu? Z tego co pamiętam zielone włosy wychodzą przy próbie rozjaśnienia henny lub położenia jej na włosy rozjaśniane, ale wolę się upewnić...
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:22   #2153
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
. Nie zawsze i nie dla każdego. Na mojej 20 siostra kolegi wypiła 1/3 wódki bez pytania, gdy na chwilę wyszliśmy. Miała 13 lat. Nie muszę opowiadać jakie były tego konsekwencje. Dobrze, że jej rodzice niczego nie zauważyli. . Ale twierdzi, że porzeczkowa smakowała
To się młoda zabawiła
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
nie bądź już taka skromna
Ja mam strasznie niską samoocenę, więc nie umiem inaczej
Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość

Zdecydowanie

Dzisiaj obudziłam się z niewiadomo czym na głowie po wczorajszej stylizacji, reanimować się nie dało, więc zmoczyłam i wysuszyłam na prosto..
Kurcze, my się usmażymy w tym parku..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 07:51   #2154
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42070002]Hej wszystkim. Jestem lekko mówiąc zła - po wczorajszym hennowaniu obudziłam się dziś z obleśnym brązem. Coś się stanie, jak naciapam dziś na włosy jakiś szampon koloryzujący w kolorze mahoniu? Z tego co pamiętam zielone włosy wychodzą przy próbie rozjaśnienia henny lub położenia jej na włosy rozjaśniane, ale wolę się upewnić... [/QUOTE]
Zrób fotki i wrzuć. Może wcale nie jest tak źle, jak Ci się wydaje ?
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
To się młoda zabawiła

Ja mam strasznie niską samoocenę, więc nie umiem inaczej

Dzisiaj obudziłam się z niewiadomo czym na głowie po wczorajszej stylizacji, reanimować się nie dało, więc zmoczyłam i wysuszyłam na prosto..
Kurcze, my się usmażymy w tym parku..
Wiara czyni cuda, ta w siebie też Ale rozumiem Cię, bo u mnie podobnie sytuacja się przedstawia
Dacie radę

Ja przespałam noc z olejem lnianym, ciekawe, jakie będą moje hery po umyciu
Znalazłam fotki włosów sprzed jakiegoś czasu, później wrzucę i będę prosić o pomoc, czy są falowane, czy proste, bo całe życia wmawiano mi, że jestem prostowłosa, ale urodziłam się z burzą czarnych lokasków, a teraz wywijają mi się dość Liczę na Was
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:54   #2155
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam aparatu, a ten w komórce nie łapie takich niuansów kolorystycznych niestety. Obiektywnie rzecz ujmując nie mam na głowie katastrofy, natomiast subiektywnie... Cóż, nie podoba mi się to i tyle. Zostało mi jeszcze trochę henny, pohennuję drugi raz. Jak nie wyjdzie to pomyślę o szamponie koloryzującym, choć boję się kolejnej przygody z wypadającymi włosami.

Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Czas edycji: 2013-08-02 o 08:01
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 07:54   #2156
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Witam z rana

Właśnie obudził mnie kurier bo dostałam wymienioną tunikę. Ale i tak miałam zaraz ustawiony budzik.

Jakie plany macie na dzisiaj?

Ja najpierw dermatolog (ciekawe co powie na to moje wypadanie) a potem jakieś zakupy
Stary 2013-08-02, 07:57   #2157
Wegolka
Raczkowanie

Cytat:

Wiara czyni cuda, ta w siebie też Ale rozumiem Cię, bo u mnie podobnie sytuacja się przedstawia
Dacie radę

Znalazłam fotki włosów sprzed jakiegoś czasu, później wrzucę i będę prosić o pomoc, czy są falowane, czy proste, bo całe życia wmawiano mi, że jestem prostowłosa, ale urodziłam się z burzą czarnych lokasków, a teraz wywijają mi się dość Liczę na Was
Ja urodziłam się z burzą loków, póżniej jakoś pod wpływem rozczesywania prostowały mi się i kręciły tylko na końcach.... następnie od prostowania zrobił mi się puch nie ziemski. Całe życie myślałam że mam falowane włosy a okazało się że mam jednak kręcone.
A okazało się to dopiero tutaj na vizażu, bo dziewczyny mnie uświadomiły.
Stary 2013-08-02, 08:06   #2158
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:

Dacie radę

No podobno tak, ale czasem ciężko uwierzyć

Na pewno falowane, jeśli się wywijają

Ja urodziłam się łysa, ale później miałam blond ( ) loczki- takie spiralki aż
Cytat:
Witam z rana

Właśnie obudził mnie kurier bo dostałam wymienioną tunikę. Ale i tak miałam zaraz ustawiony budzik.

Ja najpierw dermatolog (ciekawe co powie na to moje wypadanie) a potem jakieś zakupy
Ja dzisiaj mam spotkanie klasowe, a później jeszcze nie wiem co będę robić, na pewno pod wieczór poćwiczę

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 08:09   #2159
Wegolka
Raczkowanie

Cytat:
Witam z rana

Też miałam problem z wypadaniem włosów, ale okazało się że mam niedoczynność tarczycy, przez co też przytyło mi się :/
Biore suplementy i jest lepiej, tyle że muszę się odchudzać z tego co przybrałam :/
Stary 2013-08-02, 08:16   #2160
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Roxiak urósł- niedługo kawalerowie się będą ustawiać w kolejce. A zdjęcia jej mam, ale jak za przeproszeniem sra. Ona ciągle biega i "duchy" wychodzą. W sobotę wzbogaciłam się o kotkę- menel chciał ją utopić, więc dałam mu tanie wińsko za nią. Mała ma miesiąc ledwo chodzi. Jest odwodniona i niedożywiona. Jest w trakcie leczenia, a potem poszukam jej nowego domu- nie może zostać u mnie na stałe.
Przestałam pisać, bo nie czuję się częścią tej grupy. Teraz tylko czytam.
Dobra kobieta z Ciebie..

Cytat:
Hue hue

Każdy sposób dobry na podryw haha

Cytat:
Mała jest bardzo wystraszona. Do tego ma zapalenie płuc i spuchnięte łapki- walczę o jej życie. Podjęłam się dorywczej pracy by ją ratować. Dlatego nie cykam jej zdjęć.

Hmm...
Podobnie się czuje...

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość

Baza Essence Peel Off, ułatwia demontowanie brokatów z paznokci.

Oprócz bazy Peel Off kupiłam jeszcze lakier, jak Scarrabeo będzie miała ochotę, to w pon. podejdziemy do Natury po olejki GP i piaski PR, spędziłam też miły dzień z Tż. Nadrobię jutro, teraz przeleciałam Was na szybko

Miło nam

Ja na wczorajszy olej, nałożyłam Lady Spa i sobie pachnę
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości