Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI! - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 21:22   #4861
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
no ja właśnie nienawidzę kupować spodni wszystkie na mnie za długie i musze skracać

To samo mam :p ale na szczęście babcia i chrzestna są krawcowymi, więc nie ma z tym problemu większego.
Dla mnie dobre są spodnie, ktore normalnie powinny być 7/8

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:32   #4862
MalinEstanyol
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury

Skoro już sie wtryniłam to tak myślę, myślę , wiec i was zapytam:
Mam włosy rozjaśniane ( od roku) , wiadomo odrost jest , rozjaśniałam, farbowałam.
Radzicie dalej rozjaśniać czy wrócić do naturalnek - mam teraz "normalny" blond,a z natury ten okropny odcien wody po myciu naczyn/mysi blond.
Co ciekawe za młodu miałam ciemny blond.
Sama nie wiem , bo kazdy mowi jaki mi pasuje, a bardzo dbam o włosy ( team włosomaniaczek <3) i jestem w kropce...
MalinEstanyol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:40   #4863
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na

Cytat:
Napisane przez MalinEstanyol Pokaż wiadomość
Mam włosy rozjaśniane ( od roku) , wiadomo odrost jest , rozjaśniałam, farbowałam.
Radzicie dalej rozjaśniać czy wrócić do naturalnek - mam teraz "normalny" blond,a z natury ten okropny odcien wody po myciu naczyn/mysi blond.
Sama nie wiem , bo kazdy mowi jaki mi pasuje, a bardzo dbam o włosy ( team włosomaniaczek <3) i jestem w kropce...
Dobrze trafilas, prosto pod moje skrzydła
Jak bardzo rozjasniasz? Skoro nie lubisz swojego koloru to.może spróbuj czegoś typu ciemny, złoty blond? Jak wejdę na kompa to pokaże o co.mi chodzi.
Oczywiście, możesz wrócić do naturalnych i włosy będą w lepszej kondycji, ale jeżeli masz się z nimi czuć źle to spróbuj może innych, ciemniejszych odcieni blondu, a nuż Ci się takie spodobaja.
Jest gros wlosomaniaczek, które farbuja i mają świetne włosy, więc Tobie też tego życzę

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 21:41   #4864
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

Cytat:
Napisane przez MaRaKuIa Pokaż wiadomość
zbankrutowalabym
ja nie cierpie szukac czegos z musze kupic, a spodni w szczegolnosci
toteż ja ciągle z pustym portfelem chodziłam
Cytat:
Dołączam ^^
1. Imię. Malwa
2. Skąd jesteś? Piła k. Poznania
3. Co lubisz, hobby etc. Czytanie, włosy ;D
4. Masz TŻ? Ile razem jesteście? Robiliście to? Nie mam. Dobijająca nieśmiałość i pech ;(
5. Jakie oglądasz seriale? Oglądałam House, ale się skończył.
6. Ile godzin nie pijesz? Duuużo
7. Lubisz fizykę? NIEE
8. Lubisz rozmawiać o pytongach? Haha, cóż za pytanie.
Heeej
serio masz na imię Malwa? Ciekawe
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Bo (włączam smet)
Nic na mnie dobrze nie leży, jak zakrywa dobrze kałdun to marszczy się przy cyckach. Dół: marszczy się na udach. Podkreśla kałdun. Pogrubia.
(koniec smęta)

Tak będę mieć w Łodzi, galeria kino pod nosem, dwie ulice dalej Piotrkowska biada mnie i mojemu portfelowi.

głuptas jesteś, na pewno nie jest tak źle za krytycznie na siebie patrzysz
Cytat:
eeem... myślę że ciężko jest cokolwiek doradzić skoro nie wiemy jaki masz dokładnie kolor i jak wyglądasz tj. doradzić co pasuje i co masz zrobić
Ja z góry odradzam wszelkiego rozjaśniania bo to jest rzeźnia dla włosów o które ponoć mówisz że dbasz

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 21:42   #4865
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

Cytat:
Dołączam ^^
1. Imię. Malwa
4. Masz TŻ? Ile razem jesteście? Robiliście to? Nie mam. Dobijająca nieśmiałość i pech ;(
7. Lubisz fizykę? NIEE

to chyba wszystkie mamy ten sam problem jesli chodzi spodnie
Stary 2013-08-01, 21:44   #4866
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

głuptas jesteś, na pewno nie jest tak źle za krytycznie na siebie patrzysz
Jak schudnę będę patrzeć na siebie lepiej

O takie odcienie blondu mi chodziło:
http://img546.imageshack.us/img546/8783/kolorwosw.jpg
http://uroda-makijaz-moda.blog.onet...._tr_image4.jpg
http://i.pinger.pl/pgr133/c7369f6a00...bf4aa7ca6d.jpg

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 21:45   #4867
Czokou
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Ja normalnie jak skończę tą szkołę to mam z około 40 książek do sprzedania
ja z... 5? w zeszłym roku szkolnym byłam oszczędna z kupowaniem książek, poza tym miałam mało przedmiotów (odpadła mi fiza, chemia i bio). Krótki rok był to co miałam szastać

Cytat:
ja na moim biurku mam tylko lampkę i modem bo z laptopem siedzę w łóżku praktycznie cały czas ostatnio, więc miejsca jest dużo ja miałam po szafach zachomikowane zeszyty, jeszcze w jednej szafce mam zeszyty i to jeszcze z czasów gimbazy muszę się któregoś dnia zebrać i to wywalić też
ja to na biurku mam wszystko, aktualnie skupisko wszelkiego rodzaju pożywienia, często też leżą tu jakieś randomowe ciuchy W roku szkolnym zawsze zawalone książkami, mimo że mam na to dwie półki.

Cytat:
Jak dobrze, że omijają mnie wszystkie te wyprzedaże, chociaż... Nie lubię kupować ciuchow, to dla mnie pasmo frustracji

dla mnie frustracją jest to, że siedzę w domu, powynajduję miliardy ciuchów, teraz na wyprzedażach, a nie mogę sobie ich kupić bo nie mam kasy. I jakiś taki żal w sercu

Cytat:
Napisane przez MaRaKuIa Pokaż wiadomość
w sumie to tak jak ja
osobiscie lubie robic zakupy jesli nie jade w poszukiwaniu czegos konkretnego
noo to ja na odwrót zupełnie

Cytat:
to ja mam gorzej bo duże miasto mam pod nosem a jak jeszcze chodziłam do szkoły to miałam centrum handlowe (stary browar) i największą handlową ulicę, 2 minuty spacerkiem, pod nosem dosłownie No i gdzie tu iść na blałkę jak nie tam, chociażby na kawę do starbucksa? już nie mówię o uciekaniu z fakultetów
ja mieszkam w samym centrum, 10 minut spacerkiem do dwóch galerii, tramwajami dojadę praktycznie do każdej. No i jak tu żyć

Cytat:
Dołączam ^^
1. Imię. Malwa
7. Lubisz fizykę? NIEE
hej
Stary 2013-08-01, 21:51   #4868
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
to nie ma co się użalać tylko do roboty

jeżeli taki kolor można uzyskać bez rozjaśniania to jak najbardziej, w przeciwnym wypadku ja i tak zawsze będę na nie
Cytat:
Napisane przez Czokou Pokaż wiadomość
ja z... 5? w zeszłym roku szkolnym byłam oszczędna z kupowaniem książek, poza tym miałam mało przedmiotów (odpadła mi fiza, chemia i bio). Krótki rok był to co miałam szastać

ja mieszkam w samym centrum, 10 minut spacerkiem do dwóch galerii, tramwajami dojadę praktycznie do każdej. No i jak tu żyć
na czymś trzeba oszczędzać, padło na książki
ale ja też nie kupiłam wszystkiego, spoko. Zdawałam gegre rozszerzoną bez żadnego repetytorium

No ja właśnie miałam szkołę w centrum Ale jakbym miała mieszkać to przysięgam, nie miałabym na jedzenie Tj. jakbym sobie sama kupowała

Stary 2013-08-01, 21:52   #4869
MaRaKuIa
Zakorzenienie

GG do MaRaKuIa

Cytat:
dla mnie frustracją jest to, że siedzę w domu, powynajduję miliardy ciuchów, teraz na wyprzedażach, a nie mogę sobie ich kupić bo nie mam kasy. I jakiś taki żal w sercu
niestety mam to samo
Stary 2013-08-01, 21:56   #4870
MalinEstanyol
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na ło

Cytat:
Dobrze trafilas, prosto pod moje skrzydła
Jak bardzo rozjasniasz? Skoro nie lubisz swojego koloru to.może spróbuj czegoś typu ciemny, złoty blond? Jak wejdę na kompa to pokaże o co.mi chodzi.
Oczywiście, możesz wrócić do naturalnych i włosy będą w lepszej kondycji, ale jeżeli masz się z nimi czuć źle to spróbuj może innych, ciemniejszych odcieni blondu, a nuż Ci się takie spodobaja.
Jest gros wlosomaniaczek, które farbuja i mają świetne włosy, więc Tobie też tego życzę

Rozjaśniam tylko odrosty. Ostatni raz z 3 miesiące temu,potem będąc w pracy nad morzem w majówkę wpadłam w ręce kosmetyczek z moje pokoju, które przefarbowały mnie Joanna Słodkie Cappuchino. Kolor bardzo mi się podobał... do 3-4 mycia ;/ Teraz farbowałam nią znowu, bo miałam już ze 3 cm odrostu, a pomyslałam,że jest mniej inwazyjna niż rozjaśniać, a zakryła co miała zakryć.
Właśnie chodzi o to, że ja się czuje dobrze i w jasnych i w ciemnych i tu jest dylemat. Zaraz ogarne jakieś zdjęcia.
Ze starych za ciemnych włosów mam tylko to jedno w miare ogarnięte z okropna grzywką i masakrycznymi brwiami -.-
Drugie też jest takie sobie, ale przynajmniej widać odrost.

Kolory, które pokazałaś są chyba podobne do tego co mam , chociaż na zdjęciach jest ciemniejszy, a na niektórych wygląda na jaśniejszy...

Minthema
Mam na imię Malwina, ale tam mówią na mnie tylko w domu Nie ma mnie nawet na Coca- Coli.
Stary 2013-08-01, 22:01   #4871
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:

jeżeli taki kolor można uzyskać bez rozjaśniania to jak najbardziej, w przeciwnym wypadku ja i tak zawsze będę na nie
pojadę klasykiem: żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce

Myślę, że dałoby radę bez tego, no ale trzeba by zobaczyć jak włosy wyglądają. Malin, dasz zdjęcie?

Ja jestem zdania, że jeżeli nie zakrawa to o platynę to można to przeżyć, jakieś 2-3 tony max.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Rozjaśniam tylko odrosty. Ostatni raz z 3 miesiące temu,potem będąc w pracy nad morzem w majówkę wpadłam w ręce kosmetyczek z moje pokoju, które przefarbowały mnie Joanna Słodkie Cappuchino. Kolor bardzo mi się podobał... do 3-4 mycia ;/ Teraz farbowałam nią znowu, bo miałam już ze 3 cm odrostu, a pomyslałam,że jest mniej inwazyjna niż rozjaśniać, a zakryła co miała zakryć.
Właśnie chodzi o to, że ja się czuje dobrze i w jasnych i w ciemnych i tu jest dylemat. Zaraz ogarne jakieś zdjęcia.
Ze starych za ciemnych włosów mam tylko to jedno w miare ogarnięte z okropna grzywką i masakrycznymi brwiami -.-
Drugie też jest takie sobie, ale przynajmniej widać odrost.

Kolory, które pokazałaś są chyba podobne do tego co mam , chociaż na zdjęciach jest ciemniejszy, a na niektórych wygląda na jaśniejszy...
Mysi kolor kojarzy mi się zawsze z chłodnym odcieniem, ja bym spróbowała nadać mu bardziej ciepłego, złotego lub nawet miedzianego tonu. Myślę, że nie trzeba by wielkiej inwazji w kolor, a efekt byłby super. Czekam na zdjęcia

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 22:07   #4872
MalinEstanyol
Raczkowanie

Fotki się nie dodały. Wizażowe początki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie2.jpg (98,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (29,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-08-01, 22:13   #4873
Inspire
Kuźnia inspiracji

Widzę na głowie sporo odcieni
ja bym została przy zaznaczonym kolorze, bo jeśli to nie wina światła, to przy końcach widzę jakaś lekką rudość.

Podrążę dalej: czym farbujesz i czym pielęgnujesz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (30,2 KB, 5 załadowań)

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 22:17   #4874
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja to na biurku mam wszystko, aktualnie skupisko wszelkiego rodzaju pożywienia, często też leżą tu jakieś randomowe ciuchy W roku szkolnym zawsze zawalone książkami, mimo że mam na to dwie półki.

u mnie teraz na biurku to najczęściej brudne naczynia stoją, których nie mam czasu wynieść do kuchni, taka się leniwa zrobiłam

wypiłam sobie zimne kakao

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 22:19   #4875
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:

narobiłaś mi smaka, jutro będzie owsianka z kakao

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 22:26   #4876
MalinEstanyol
Raczkowanie

To jest akurat zdjęcie z listopada. Moze to z marca bardziej pokaze kolor.
Używam:
Mycie : BD, Ziajka żel do mycia ciała i włosów ( bez mydła , sls, sles), raz na jakiś czas oczyszczająco Fructis Color Resist.
Odżywianie: Issana różowa i niebieska, Wella Repair, Schwarzkopf Lekkość i Pielęgnacja ( nowy nabytek użyłam jej 2 razy, ze składu wynika , że bez silikonowa), Gloria
Olejowanie: Oliwka BD, olejek rycynowy Próbowałam na mokro, na wilgotne włosy, na sucho - zero róznicy.
Dodatkowo: woda pokrzywowa, woda brzozowa, gliceryna,skrzyp oraz tabletki humavit drożdze i witaminy z grupy B.

Dzisiaj dokupiłam mgiełke z GP i Pantine Aqua Light - potrzebuje silikonu, a była za 4 zł zamiast 11 ^^
Aha i farbuje jedynie tą Joanna Cappuchino , a wcześniej rozjaśniałam rozjaśniaczem też z Joanny tylko odrost. A pierwsze rozjaśnianie - rok temu to już nawet nie pamiętam czym...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ww.jpg (12,4 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez MalinEstanyol
Czas edycji: 2013-08-01 o 22:27
Stary 2013-08-01, 22:34   #4877
Inspire
Kuźnia inspiracji

Nie pisałaś przypadkiem w wątku Walka o zdrowe i piękne włosy?
Utrzymuj ten kolor, który masz jeśli się da bez rozjaśniacza.
A i jeszcze spróbuj nie czesać włosów na sucho, mocny potencjał na fale widzę, a wydaje mi się, że to puch po szczotce ale w razie pytań pisz już na PW, żeby nie robić już śmietnika z wątku

WYMIANA
Stary 2013-08-01, 22:40   #4878
MalinEstanyol
Raczkowanie

Cytat:
Nie pisałaś przypadkiem w wątku Walka o zdrowe i piękne włosy?
Utrzymuj ten kolor, który masz jeśli się da bez rozjaśniacza.
A i jeszcze spróbuj nie czesać włosów na sucho, mocny potencjał na fale widzę, a wydaje mi się, że to puch po szczotce ale w razie pytań pisz już na PW, żeby nie robić już śmietnika z wątku
Pisałam pisałam , niestety nie otrzymałam żadnej konkretnej odpowiedzi ;c Próbowałam nie czesac, ale rano jak się obudzę i rozczeszę to znów są proste.
Stary 2013-08-01, 22:54   #4879
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
narobiłaś mi smaka, jutro będzie owsianka z kakao

na pewno będzie smaczna

przed chwilą przeżyłam atak ćmy, prawie dostałam zawału

Stary 2013-08-01, 23:34   #4880
Czokou
Zadomowienie

Cytat:
na czymś trzeba oszczędzać, padło na książki
ale ja też nie kupiłam wszystkiego, spoko. Zdawałam gegre rozszerzoną bez żadnego repetytorium

No ja właśnie miałam szkołę w centrum Ale jakbym miała mieszkać to przysięgam, nie miałabym na jedzenie Tj. jakbym sobie sama kupowała
no dokładnie znajomi pilnie nosili to ich wykorzystywałam.

no ja albo nie mam na ciuchy, bo kupuje jedzenie w miejscach typu Mac albo nie mam na jedzenie, bo kupuje ciuchy. I to rozdarcie- co wybrać?

Cytat:
Minthema Mam na imię Malwina, ale tam mówią na mnie tylko w domu Nie ma mnie nawet na Coca- Coli.
e spoko, mojego też nie ma

Cytat:
u mnie teraz na biurku to najczęściej brudne naczynia stoją, których nie mam czasu wynieść do kuchni, taka się leniwa zrobiłam

ja też, ale tylko jak nie ma mojej matulki, bo jak jest to strasznie mnie goni i tak już nigdy nie będę dbała o porządek, w sercu mam bałaganiarę i lenia Pogodziłam się z tym

ja wczoraj piłam taką kawę z saszetki, jacobs milkowy, czekolada, z mega pianką. Zakochałam się w tej kawie, serio, jest przegenialna
Stary 2013-08-01, 23:51   #4881
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Minthema
Mam na imię Malwina, ale tam mówią na mnie tylko w domu Nie ma mnie nawet na Coca- Coli.
Tak myślałam
Cytat:
piąteczka, ale u mnie teraz na biurku nie ma miejsca więc brudny talerz po kolacji, kubek po porannej kawie, miseczka po drugim śniadaniu i kilka łyżeczek spoczywa na parapecie czekam aż zawieje wiatr otwierając okno i zrzucając mi tą stertę na ziemię.
Cytat:
Używam:
Mycie : BD, Ziajka żel do mycia ciała i włosów ( bez mydła , sls, sles),
Poczułam się zainteresowana. Dobrze Ci się sprawuje ta Ziajka? Ma silikony? Jakieś olejki? Ile kosztuje i ile ma ml? Kocham BDFM miłością wielką i nie zamierzam go porzucić ale czasami szukam czegoś tańszego o podobnych właściwościach.
Cytat:
przed chwilą przeżyłam atak ćmy, prawie dostałam zawału
ćma rządna krwi, dobry tytuł na horror, zastanów się, to mógłby być hit.
Cytat:
no ja albo nie mam na ciuchy, bo kupuje jedzenie w miejscach typu Mac albo nie mam na jedzenie, bo kupuje ciuchy. I to rozdarcie- co wybrać?

e spoko, mojego też nie ma
pewnie że ciuchy

podejrzewam że mojego też nie. Muszę się rozglądać albo poprosić żeby inni to robili bo mimo że coli nie lubię i nie piję to butelkę ze swoim imieniem bym chciała To się nazywa marketing, udało się coca-coli to...

Stary 2013-08-02, 00:53   #4882
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja też, ale tylko jak nie ma mojej matulki, bo jak jest to strasznie mnie goni i tak już nigdy nie będę dbała o porządek, w sercu mam bałaganiarę i lenia Pogodziłam się z tym

ja wczoraj piłam taką kawę z saszetki, jacobs milkowy, czekolada, z mega pianką. Zakochałam się w tej kawie, serio, jest przegenialna

moja matka też ma fioła na punkcie porządku, jest okropną pedantką jak ścieram kurze, to ona potrafi przyjść i poprawić po mnie ale ja też jestem bałaganiarą i leniem

aa to chyba wiem jaką

Cytat:
piąteczka, ale u mnie teraz na biurku nie ma miejsca więc brudny talerz po kolacji, kubek po porannej kawie, miseczka po drugim śniadaniu i kilka łyżeczek spoczywa na parapecie czekam aż zawieje wiatr otwierając okno i zrzucając mi tą stertę na ziemię.

ćma rządna krwi, dobry tytuł na horror, zastanów się, to mógłby być hit.

u mnie na biurku aż za dużo miejsca, z resztą ja potrafię kubki nawet na szafkach pozostawiać, a matka potem na mnie wrzeszczy lepiej niech Ci nie rozwali tej sterty

weź, jak wleciała na mnie to narobiłam pisku, tak, że P. mnie obśmiał na skype..

Stary 2013-08-02, 08:20   #4883
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
moja matka też ma fioła na punkcie porządku, jest okropną pedantką jak ścieram kurze, to ona potrafi przyjść i poprawić po mnie ale ja też jestem bałaganiarą i leniem

weź, jak wleciała na mnie to narobiłam pisku, tak, że P. mnie obśmiał na skype..
moja też jest pedantką... a jak się potrafi obrazić jak nie zmyję naczyń po swoim obiedzie zanim wróci z pracy (moje naczynie, słownie: jedna patelnia, jeden głęboki talerz, jeden widelec/łyżka, opcjonalnie kubek który nie jest nawet brudny tylko od wody. Tak, zajmuje to caaałą kuchnie i nikt po mnie nie ma miejsca na zrobienie obiadu), no po prostu foch na cały dzień o ile nie więcej. Wczoraj tak było, schodzę na dół po list z uczelni (wam też tak spamują tymi listami? geez) i wodę a ta na mnie z japą czy nie może być kiedyś tak że ona wróci z pracy a w kuchni będzie porządek, no cholera mnie bierze, zazwyczaj po sobie sprzątam a raz mi się zdarzy i już od razu że nigdy nie sprzątam. Powiedziałam jej że "Wczoraj tak było. NA PRZYKŁAD" to się zamknęła, powinna dwa razy pomyśleć zanim coś palnie

A oczywiście naczynia z ich obiadu leżą do teraz brudne w kuchni, piękna hipokryzja Tyle że ich jest 5x więcej bo przygotowując obiad ja na bieżąco zmywam w wolnej chwili a ona nie, wszystko sobie gromadzi na koniec.

Ja jak zobaczę pająka to też robię tyle pisku Teraz jak M. chce zabić jakiegoś pająka którego nie zauważyłam no najpierw prosi żeby wyszła z pokoju, wtedy już jestem cała najeżona bo wiem że ON GDZIEŚ TAM JEST

hyhy, dzisiaj znowu mikro shopping

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2013-08-02 o 08:21
Stary 2013-08-02, 10:29   #4884
MalinEstanyol
Raczkowanie

Cytat:
Tak myślałam

Poczułam się zainteresowana. Dobrze Ci się sprawuje ta Ziajka? Ma silikony? Jakieś olejki? Ile kosztuje i ile ma ml? Kocham BDFM miłością wielką i nie zamierzam go porzucić ale czasami szukam czegoś tańszego o podobnych właściwościach.

podejrzewam że mojego też nie. Muszę się rozglądać albo poprosić żeby inni to robili bo mimo że coli nie lubię i nie piję to butelkę ze swoim imieniem bym chciała To się nazywa marketing, udało się coca-coli to...
Bardzo dobrze się sprawuje, nie plącze włosów tak jak BD. Nie ma silikonów ( jest na KWC, więc nie zamieszczam składu) . Nie ma olejków, ale ma pantenol i syrop kukurydziany. Ja pierwsze opakowanie kupiłam razem z ... maścią pośladkową dla niemowląt, która swoją drogą świetnie się sprawdziła jako tłusty krem na dzień za 6 zł, a drugie w naturze w promocji za 6 zł. Normalna cena 8-9 zł/400 ml

Poczułam się zawiedziona, że jest Żaneta, Konrad, a nie ma Coca- Coli Malwiny...

Mój pokój też wygląda jak pobojowisko, nic nie robie, ale sprzątać też się nie chce =.=

Edytowane przez MalinEstanyol
Czas edycji: 2013-08-02 o 10:32
Stary 2013-08-02, 11:36   #4885
el amor
Zakorzenienie

Czokou wysłałam Ci zaproszenie na facebooku trochę czasu temu już
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 12:44   #4886
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam, za pierwszym razem jak robiłam rok temu używałam butelek z wodą - mega niewygodne, wyślizgują się, woda lata na wszystkie strony, z hantlami nie do porównania
A gdzie kupiłaś hantle? Bo wiem, że pisałaś, ale zapomniałam
Cytat:
to ja mam gorzej bo duże miasto mam pod nosem a jak jeszcze chodziłam do szkoły to miałam centrum handlowe (stary browar) i największą handlową ulicę, 2 minuty spacerkiem, pod nosem dosłownie No i gdzie tu iść na blałkę jak nie tam, chociażby na kawę do starbucksa? już nie mówię o uciekaniu z fakultetów
Hi5 Ja miałam największą galerię w mieście jakieś 5 min spacerkiem od szkoły..
Cytat:
Dołączam ^^
1. Imię. Malwa
7. Lubisz fizykę? NIEE

Cytat:
Właśnie U mnie fajny spadek, mogę się pochwalić, jeszcze 1,1kg i zmieni mi się cyfra z przodu
Cytat:
pojadę klasykiem: żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
to by Ci się odechciało od samego chcenia
Cytat:
'mam tak samo jak Ty..'

Położyłam się spać w swoim łóżku dopiero o 7 rano, z psem całą noc siedziałam I wstałam niedawno, zważyłam się i dzień piękniejszy od razu Ale dziś jadę do rodzinki na weekendowe chlańsko, więc albo będę głodować albo w poniedziałek znowu się wku.rwię

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:02   #4887
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
moja też jest pedantką... a jak się potrafi obrazić jak nie zmyję naczyń po swoim obiedzie zanim wróci z pracy (moje naczynie, słownie: jedna patelnia, jeden głęboki talerz, jeden widelec/łyżka, opcjonalnie kubek który nie jest nawet brudny tylko od wody. Tak, zajmuje to caaałą kuchnie i nikt po mnie nie ma miejsca na zrobienie obiadu), no po prostu foch na cały dzień o ile nie więcej. Wczoraj tak było, schodzę na dół po list z uczelni (wam też tak spamują tymi listami? geez) i wodę a ta na mnie z japą czy nie może być kiedyś tak że ona wróci z pracy a w kuchni będzie porządek, no cholera mnie bierze, zazwyczaj po sobie sprzątam a raz mi się zdarzy i już od razu że nigdy nie sprzątam. Powiedziałam jej że "Wczoraj tak było. NA PRZYKŁAD" to się zamknęła, powinna dwa razy pomyśleć zanim coś palnie

A oczywiście naczynia z ich obiadu leżą do teraz brudne w kuchni, piękna hipokryzja Tyle że ich jest 5x więcej bo przygotowując obiad ja na bieżąco zmywam w wolnej chwili a ona nie, wszystko sobie gromadzi na koniec.

Ja jak zobaczę pająka to też robię tyle pisku Teraz jak M. chce zabić jakiegoś pająka którego nie zauważyłam no najpierw prosi żeby wyszła z pokoju, wtedy już jestem cała najeżona bo wiem że ON GDZIEŚ TAM JEST

no to moja z naczyniami ma tak smao, ale staram się zawsze je zmyć zanim wróci z pracy, żeby nie robiła mi awantury
ja to po prostu wychodzę z założenia, że zostałam stworzona do tworzenia chaosu i bałaganu, nawet moje życie nie jest uporządkowane, więc jak mam ogarniać pokój i w ogóle

ja na szczęście przed pająkami nie panikuję, przed ćmami niby też, ale jak ta mi wleciała prosto w twarz parę razy to się przestraszyłam porządnie ale największego krzyku robię jak mam w pokoju konika polnego.. nie mówiąc już o moim lęku przed żabami

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
'mam tak samo jak Ty..'

Położyłam się spać w swoim łóżku dopiero o 7 rano, z psem całą noc siedziałam I wstałam niedawno, zważyłam się i dzień piękniejszy od razu Ale dziś jadę do rodzinki na weekendowe chlańsko, więc albo będę głodować albo w poniedziałek znowu się wku.rwię

klik

jak tam się Twój pies miewa?

Stary 2013-08-02, 13:12   #4888
Czokou
Zadomowienie

Cytat:

hyhy, dzisiaj znowu mikro shopping
och, moja też się tego zawsze czepia, jak wrócili z urlopu to zaraz było 'Boże, jaki syf' mimo, że syfu nie było, może nie błyszczało wszystko jak nowe, ale też nie przesadzajmy

ja zawszę gromadzę jak jestem sama i wieczorkiem jak mnie najdzie to wszystko zmywam. Na bieżąco to niee- leń.

pająki

co dorwałaś?

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość

Czokou wysłałam Ci zaproszenie na facebooku trochę czasu temu już
a przepraszam, już sprawdzam, bo mi nie zawsze wyskakuje, że dostałam zaproszenie

Cytat:
no to moja z naczyniami ma tak smao, ale staram się zawsze je zmyć zanim wróci z pracy, żeby nie robiła mi awantury
ja to po prostu wychodzę z założenia, że zostałam stworzona do tworzenia chaosu i bałaganu, nawet moje życie nie jest uporządkowane, więc jak mam ogarniać pokój i w ogóle

ja na szczęście przed pająkami nie panikuję, przed ćmami niby też, ale jak ta mi wleciała prosto w twarz parę razy to się przestraszyłam porządnie ale największego krzyku robię jak mam w pokoju konika polnego.. nie mówiąc już o moim lęku przed żabami
ja generalnie dużo naczyń nie używam, np. jak robię sobie kanapki to biorę w ręce, bo na co mi talerz, tylko będę brudzić niepotrzebnie

no dokładnie a ja się lepiej odnajduję w bałaganie, może nie jakimś totalnym, że wala mi się tysiące rzeczy po podłodze, ale generalnie w szafkach nie mam poukładane

koniki są fajne! Żaby tym bardziej, a takie malutkie są urocze Ja tylko pająki, i to takie większe, no i jakieś latające bąki, szarańcze czy osy, brrr
Stary 2013-08-02, 13:23   #4889
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
a przepraszam, już sprawdzam, bo mi nie zawsze wyskakuje, że dostałam zaproszenie
Nie szkodzi Nawet nie wiedziałam, że mieszkasz tak blisko mnie
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:23   #4890
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja generalnie dużo naczyń nie używam, np. jak robię sobie kanapki to biorę w ręce, bo na co mi talerz, tylko będę brudzić niepotrzebnie

no dokładnie a ja się lepiej odnajduję w bałaganie, może nie jakimś totalnym, że wala mi się tysiące rzeczy po podłodze, ale generalnie w szafkach nie mam poukładane

koniki są fajne! Żaby tym bardziej, a takie malutkie są urocze Ja tylko pająki, i to takie większe, no i jakieś latające bąki, szarańcze czy osy, brrr

no to robisz tak, jak ja jak mi talerz niepotrzebny to go w ogóle nie biorę i po problemie, zero zmywania

też nie mam poukładane w szafkach, ale matka mnie gania.. a w sumie co jej do tego. chociaż ona jest chora na punkcie porządku, jak jej się nudzi to sprząta.. mimo że w domu jest czysto i można jeść z podłogi wręcz..

nie są fajne.. takie długości mojego fakersa nie są małe żabki tak, ale duże żaby i ropuchy są okropne.. zmieniłabyś zdanie, gdybyś taką znalazła w swoim bucie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości