|
|
#2341 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cudny
![]() Cytat:
W takim razie zakupie na pewno bo w takim odcieniu chyba nawet rozu nie mam Ogolnie to mam caly kufer kosmetykow a uzywam ciagle czterech tych samych Cytat:
![]() charlizz fajny przepis, wyprobuje na pewno jak tylko drozdze kupie
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() a jak sie okazalo podczas spotkania z badzia ze jej tescie kupili mieszkanie od ciotki mojego meza... albo ze badziowy maz ma rodzine w mojej wiosce... albo ze jej bardzo dobra kolezanka to moja rodzina, dosyc bliska - babcia tej kolezanki i moja śp babcia to siostry rodzone!!! to jest dopiero magia wizazu! |
|
|
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
haha ja też
![]() mi odgadło różne postacie z serialii i pisarza i bohaterów książek szok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle zrobiło mi się coś na języku
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
U nas przerwa w spaniu godzinna w nocy. TZ tak mnie wqrwia że go chyba wypierdasze z pokoju. Nie wpadnie gnojek na pomysł żebym=Małego w nocy nakarmić, polulać. Żeby w weekend go wziąć do drugiego pokoju, żebym trochę odespała. NIC! Jego pomoc ogranicza się do zrobienia flaszki w nocy - rano wchodzę do kuchni i ZAWSZE mleko rozsypane na blacie. Jak młody kupsko walnie to mu nawet pampa nie zmieni! wszystko ja, jeszcze bezczelnie: czemu drugiego dania nie ma Idę nadrabiać, a wcześniej słodkie całusie dla IGIEGO za 7 miesięcy ![]() i Natki Sarah ![]() I buziol dla Aneczki ewulki za pół roczku
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze za na wizazu sie tylko pisze |
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
To my mamy takie, ze jest rowno brzeg i jeszcze nie wpadla na to, ze mozna go podgryzac
|
|
|
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
A dzisiaj beda sadzic "rodzicow" tego biednego chlopca http://wyborcza.pl/1,75477,14373774,...swietlaja.html
Toz to zwierzeta nie ludzie
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się w głowie nie mieści, no masakra jakaś |
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Biedny chlopczyk
![]() ![]() ![]() Ile on musial wycierpiec, szczescia w ogole nie zaznal ![]() Az sie poryczalam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia to jakby co to i ja mam taka pieluchę..nawet 2..w 2 rozmiarach..Mama, szyła dla Antonia...takze moge uzyczyc no problem. U mnie lekarz pochwzlil i powiedzial ze super..sztywne i wygodne do zakladania..Antonio już ma wsio ok z bioderkami...więc gdybys chciala albo któraś inna mamusia...
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Najgorsze, ze jak zwykle wszyscy widzieli, ze cos jest nie tak a nikt nie raczyl tego porzadnie sprawdzic, pomoc mu
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Właśnie...każdy cos widzi ale nikt nie kiwnął palcem....ile to jeszcze nieszczęść musi się zdarzyc żeby coś zaczęło się zmieniać?
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- odgadło mi jeszcze Henia z tesco
|
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
Chyba czegoś nie doczytałam. Ocb z mlekiem BD? Brakuje, nie ma? Bo dawno w rossie nie byłam, bo mam zapas i nie wiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2356 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej lasencje, mój syn dziś był dla mnie łaskawy, zasnął po 7 i do 10 kimaliśmy
w końcu odkrył że jak jest na brzuszku i się zmęczy to może odłożyć główkę i odpocząć. W efekcie trzeci dzień śpi tylko na brzuchu muszę się zebrać i iść na jakiś spacerek bo dziś "tylko" 28 stopni. Mieliśmy z tżtem pojechać gdzieś w weekend ale nic z tego bo przez teściów zostaliśmy bez auta Cytat:
Cytat:
już widzę te bączury później. Jeszcze żuru, to podstawa jest!Cytat:
albo rękawiczki bo ma zimne ręce ![]() Jak ostatnio byłam na wsi na weekend to była tam taka 8-miesięczna dziewczynka, w skarpetkach, spodniach i koszulce (35 stopni było) do tego w wózku parasolce w pozycji siedzącej (sama nie siedzi ani nie siada) i patrzyła ze zdziwieniem na Oliwiera w samym pampersie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny
hej kochane, a ja umieram nie mogę ruszyć głową, reką, leżeć nie siedzieć nie to tak jakby mi ktoś nóż wbił w mięsień albo w kość kij wie ![]() wzięłam już leki przeciwbolowe i zapalne mam nadzieję,że bedzie lepiej bo przeciez muszę dla mojego maluszka mieć power
|
|
|
|
#2358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinni najpierw przejsc przez to samo co to biedne dzieciatko a dopiero jakby im starczylo sil to do wiezienia, ftu, do kamieniolomu! Cytat:
wiec narazie szlaban na puzzle ![]() Cytat:
dolaczam sie do zyczen!wszystkiego najlepszego rybeńki kochane! baty dla meza! |
|||
|
|
|
#2359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektore przypadki to normalnie masakeros! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sadzam dzieciaka przed TV niech się sobą zajmuje. NIe. Ogląda Klinikę dla pluszaków, Jacke i piraci z Nibylandii, Zou i Klub Przyjaciół Myszki Miki, tylko w pewnych momentach - jak tam lecą piosenki. Resztę ma w dupie. I bardzo mnie to cieszy, nie mniej nie raz go zostawię żeby ogarnąć, ale i tak łepek podniesie tylko wtedy gdy śpiewają. No i nagminnie u nas leci Gumi Miś i Kaczuszki bokiem mi już wychodzi, ale dziecko wtedy happy i tańczy dupką ![]() Dlatego ja nie krytykuję Black, wrecz rozumiem, bo wiem jak nie raz trudno dzieciaka zająć. Poza tym wiem że fajnie jest sobie gadać a od wielu rzeczy odbiegam np ten gluten - wafelek od loda i teraz kaszkę dodaję. Daję próbować rzeczy, które my jemy. I nie uważam sie przez to za nierozsądną matkę. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- A co do aplikacji zgadł mi m.in Hankę Mostowiak Henia też ![]() a też np. Chestera Benningtona i bynajmniej nie przeglądałam nic n ate tematy więc to raczej metoda prób i błędów i eliminacji |
||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przeciez ja nie skrytykowalam, tylko zapytalam
u nas tv nie byl wlaczany od dwoch tygodni ani razu i..no da sie bez tego zyc, sami z malzem jestesmy zdziwieni, bo wczesniej tv niemal non stop u nas chodzilo. W planach mamy jak najdluzej nie puszczac malemu bajek ale przeciez nikogo nie krytykuje, kazdy robi po swojemu, mi to nie przeszkadza, ja sie tylko zapytalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
u nas nie było TV w domu bardzo długo i mialo nie być wcale (docelowo może będzie w pokoju gościnnym u góry) ale TZ przyniosl do x-boxa i tak jest ja tv praktycznie nie oglądam wcale, tyle co jakiś dobry film na dvd a małemu puszczam filmiki i teledyski na YT bo bardzo lubi ogladałam dziś filmik jak matka dzwonila na pogotowie,że Danielek nie oddych, qwa jedna nawet płakała Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-02 o 12:18 |
|
|
|
|
#2363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak urwałam, ale miałam nalot mamy... ech...
Cytat:
Amelka musi zobaczyć, że inne rzeczy niż pyszny cycuś, też są dobre ![]() a mi Smerfetkę! ![]() dziękuję, troszkę lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
przytulam z całej siły ![]() Cytat:
Przytulam mocno
|
||||
|
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ILLUSION I BUZIACZKI DLA IGIEGOI DLA ANULKI EWULKI KURCZE MYSLALAM, ZE TYLKO IGI I NATI Z TEGO SAMEGO DNIA ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Natusia ma dzis 7 miesiecy i dzis szczeppienie mielismy, tyym razem plakusiala przy wkluciu waży 7800 i mierzy 73cm dziewczyny czy to nie za mało 27 maja wazyla 7kilo a teraz 7800 bo jak zapytalam to sprawdzila pielegniarka na siatce centylowej ale mi chodzilo o porownanie do poprzedniej wagi z 27 maja czy nie za malo przybrała |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dzieciaczki juz tak duzo nie beda przybierac jak na poczatku na szczescie dla naszych kregoslupow, rak, nadgarstkow itp
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
a i pielegniarka od szczepien mowi ze nie namawia na pneumo ale to nasz wybor, ze jak dziecko ma jakies problemy ze zdrowiem i wiaze sie to, ze moze byc w szpitalu to wtedy szczepisc a tak by nie szczepila no ale pediatrzy co innego mowili
wiem, ze juz o tym pisalyscie ale jesli mozecie to napiszczcie ile placiliscie za pneumokoki bo u mnie w aptece 350zł |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. Widzę że nie tylko u nas noc była kijowa...
U nas (jak u Deli) brzuszek. Widziałam że Meduza pisała o tych chusteczkach Fitti (kupiłam je w tej promocji już jakiś przeszło miesiąc temu)-mi jakoś nie przypadły do gustu. Nie mają poślizgu Próbowałam też ostatnio z lidla obydwa rodzaje i te w różowych paczkach są nawet dość ciekawe,ale jak dla mnie dada są idealne (tylko zapachy mi się już znudziły ). Buziaczki dla naszych pociech za skończone miesiące
|
#2368 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2369 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czego oczekujesz i żeby zabrał Małego. Albo jak Blogerka mówiła - zostawić Mu młodego a samej iść spać. To ojciec, krzywdy nie zrobi ![]() Przyłączam się do całusków dla dzieciaczków! Igorku ![]() Natko ![]() Anusiu ![]() o tym samym pomyślałam Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
ja za pneumo 250 zł
Lady ale ja nie pije do Ciebie mówię ogólnie. A poza tym nie wiem czy Wam to mówiłam juz ale wiecie kto mi najbardziej pomógł w czasie ciąży i od urodzenia Dawida?WY nie rodzice, nie teściowa i BOJCIEŻ BOGA NIE TZ! WY ![]() I dla mnie teraz oni to Ciemnogród
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

A faktem jest, że każdy róż i każdy bronzer pasuje do każdej karnacji, trzeba tylko umiejętnie nakładać.
W takim razie zakupie na pewno bo w takim odcieniu chyba nawet rozu nie mam 

i znowu jej 2 naraz wychodzą - tzn. 3 juz się wyrznął ale 4 jeszcze nie. I qpy brzydkie i grymaszenie przy jedzeniu i nawet płacz przy jedzeniu straszliwy czasem jakby ją mocno zabolało... I jeszcze wstaje przed 6...
zaczelam sie bac ze odgryzie ten wystajacy kawalek i narazie puzle poszly w odstawke. teraz smiga na samym kocu 

Ja mam śliwki pyszniutkie
bokiem mi już wychodzi, ale dziecko wtedy happy i tańczy dupką
a od wielu rzeczy odbiegam np ten gluten - wafelek od loda i teraz kaszkę dodaję. Daję próbować rzeczy, które my jemy. I nie uważam sie przez to za nierozsądną matkę. 

przytulam z całej siły