|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;42075375]Tak, klasyczną hennę czy Khadi czy inną trzyma się w cieple 12h
![]() Zazdroszczę, ze ta AiJ wychodzi Ci "czerwono"... właśnie dla podobnego efektu ją kupiłam a jestem brązowo-czarna ![]() Mi wychodzi ona rudo- czerwona. Szczególnie na końcach (mam niezamierzone ombre, tyle, że ciemniejsze w dół). Zanim położę hennę to fundnę chyba końcom i odrostom kąpiel rozjaśniającą, by wyszło równo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co będzie później tego nie wiem, się okaże.
![]() |
#2283 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Gratuluję ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak ogólnie można leczyć niedoczynność bądź nadczynność ![]() Moja mama ma nadczynność a siostra mojego taty niedoczynność i obie się leczą od dłuższego czasu, gdyż kiedy odstawią na dłużej leki pogarsza im się.. więc nie wiem jak można suplementami załatwić sprawę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teście to teście, a wy to wy. Dwa różne pokolenia, dwa spojrzenia na świat. Sama miałam możliwość zamieszkać z K i teściami " na chwilę", póki nasz dom nie stanie, ale wolałam wynająć mieszkanie i nie żałuję. Teściowa super, teść przemiły, ale wiem, że nie dałabym rady z nimi mieszkać. Po prostu zamęczylibyśmy się wszyscy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Raczkowanie
|
uważacie że ja was krytykowałam/krytykuje.
A same krytykujecie mój styl życia. dobra nie ważne. Lubie tu być ale, powiedzcie tylko słowo i mnie nie będzie . Nie chce ciągłych pojazdów, tak będzie lepiej dla nas wszystkich .
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
siedzę z olejem awokado
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ja z mieszanką Seri z zieloną herbatą i Kallosa Latte. Za 20 min idę zmywać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aby wrócić do tematu włosowego, to w sumie dzisiaj mam zamiar myć i olejować ale nie wiem o której wrócę ![]() ![]() Dyfuzor spisuję się świetnie, a ja w końcu nie muszę czekać 4 h, aż włosy same wyschną, podsuszam i delikatnie wilgotne zostawiam zanim idę spać są suche ![]() ![]() Zatem jestem wdzięczna dziewczynom z zakręconego, że mnie nim pokusiły, poprzednia suszarka musiała być beznadziejna bo nic nie wychodziło, a podejść do dyfuzora miałam sporo, czyli dobrze, że siostra ją wykończyła ![]() M4rt3czk4_92 ja z moim jestem hmm 2 lata i 8 miesięcy (łatwo liczyć bo zgodnie z miesiącami data leci :brzydal) co prawda o zaręczynach coś tam kiedyś była mowa nawet chciał, żebym pokazała mu " w razie czego" jakie pierścionki mi się podobają, od razu mu wyłożyłam kawę na ławę jeśli chodzi o mieszkanie na pewno nie zamieszkam z jego rodzicami, na szczęście mamy to samo zdanie i on też tego nie chce ![]() Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-08-02 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Raczkowanie
|
Przeglądam listę moją zakupów :/ XminorXlosX mi napisała ale nie wiem co jest odżywką, maską a co szamponem :/ nie jeźcie tylko po mnie, bo nie mam zielonego pojęcia . -Garnier Awokado i Karite Isana z bawełną, niebieska Garnier Oleo Garnier Fruitty Passion (
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam, co LV proponuje nam na jesień-zimę i jedyne, co przychodzi mi do głowy, to : powiedzcie, że to jakiś żart !
![]() Coraz częściej mam wrażenie, że projektanci już nie idą w jakość, klasę i wygląd, a w ekstrawagancję (?!) i dziwność. Że niby "takie to brzydkie, że aż mi się podoba". No, niestety, nie mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Spaceroholiczka
|
Wszystko to odżywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
AiK, Isana, Oleo i FP to wszystko odżywki są, ale spokojnie można stosować na dłużej jako maski, czy kompresy pod czepek i ręcznik, szczególnie Awokado i Karite. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jadę jednak dziś do miasta. Mój facet jedzie. i nie wiem czy go nie wysłać. jak napisać mu to żeby zrozumiał liste ... Ale myśle że da mu się wytłumaczyć . to zamiast FP kupie G.Damage ,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() popsuły mi się dziś włosy, nie wiem czemu. a wczoraj miałam jeszcze loki ... teraz za to są dredy
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- izaa29 mój powtarza raz za jakiś czas, że będziemy mieć swój dom, ale z takimi zarobkami jak oferuje PL, czuję, że będzie ciężko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Ja sie boję tego samego. Dlatego praktycznie na każdym spotkaniu mu przypominam, że nie ma mowy bym mieszkała z jego rodzicami. Ja wiem, że wolałby zostać w domu- wygodnie ma. Ale doskonale wiem, że prędzej go zostawię niż zamieszkam z jego rodzicami. Po prostu nie dażę sympatią jego rodziców.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda teściowa, choćby nie wiem jak kochana, uważa, że wie lepiej, co dla synka odpowiednie i zawsze będzie wtrącać swoje trzy grosze. Dlatego uważam, że potrzebna jest jakaś zdrowa odległość między mamusią, a dzieckiem, żeby małżeństwo mogło żyć swoim życiem, a ludzie w nim- zajmować się bez skrępowania swoimi sprawami. ![]() Nie wyobrażam sobie latać w samej koszuli w domu gdzie jest teść i teściowa. Nie wyobrażam sobie chodzić do popołudnia w koszuli nocnej, bo tak mi chcę chce, czy też zostawić bałagan w łazience wiedząc, że sprzątnie to za mnie teściowa. A w swoim domu mogę robić to i wiele więcej. Nie uśmiecha mi się także być ocenianą przez pryzmat "nie poszli w niedzielę do kościoła", a wiem, że tak by było, bo teściowie są wierzący i co niedzielę rano latają do kościoła. Cenię sobie po prostu swobodę. ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() A kredytów też nie warto brać, bo to duże ryzyko. Niestety, własny, nawet najmniejszy domek to kupa kasy. A jak chcesz jeszcze, żeby przetrwał długie lata i ładnie wyglądał- licz się człowieku z tym, że wyplujesz porządną sumkę.. ![]() Jesteśmy w trakcie budowy. Powiem szczerze- masakra. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie miał ojca, wychowywała go matka, jest jedynakiem. Miała się nie wtrącać do czasu było ok, widziałam jak się hamuje żeby nie było że się wcina. Ale z czasem było co raz gorzej, zawsze stawiała go w takiej sytuacji żeby było "albo ona albo ja" obiecywał że się wyprowadzimy ale zawsze jego matka wzbudzała wyrzuty sumienia. Dała nam pokój ale nie pozwoliła nic z nim zmieniać . U mnie nie mógł byc bo stale dzwoniła że ma jej pomóc, na każdy telefon zrywał się z łóżka i jechał .... dlatego powiedziałam dość!!!
![]() |
#2303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Swoją drogą, nie wiem jaką matką, czy kobietą trzeba być, żeby symulując zmuszać swoje dziecko do poczucia winy z byle jakiego powodu.. ![]() Ale i chłop nie święty. Drugi postawiłby sprawę jasno, wytyczył granicę. A skoro się na to godził- widocznie był pogodzony z tym, co ma miejsce.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
Dlatego wiem, że nawet tymczasowe mieszkanie nie wchodzi w grę. Tż jest do tego jedynakiem, o którego teściowie starali się 10 lat. Dlatego wiem jak mogłoby to wyglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |||||||||
Zakorzenienie
|
ja akurat czarne cały czas próbuję rozchodzić, bo mnie obcierają
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja do szminek niedawno się przekonałam (do czerwonych i Lovely nr 5 zwłaszcza ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle co to za jazdy były jak mnie nie było przez chwilę ![]()
![]() |
#2307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Stale wmawiała mu że ona go sama wychowała, że z nikim innym się już nie związała całe zycie żeby miał dobrze. Że ma tylko jego. Matkę ma się tylko jedną - stale mówiła Ja byłam tą gorszą ... powodem kłótni bo chciałam odrobinę prywatności a ona większość czasu spędzała z nami . Uważała że spać można tylko z żoną dlatego spałam w salonie :/ - zamiast syneczka . Budziła mnie o 6.00 rano bo jej się nudziło i wymyślała że musi iść ze mną na zakupy , na cmentarz, do banku ... a jej synek do 12.00 spał twierdziła że ślub urządzają tylko rodzice, a że ja nie mam rodziców to ona się zajmie wszystkim :/ Byłam głupia, ale cóż pierwsza miłość zazwyczaj taka jest . Żyłam nadzieją że coś się zmieni. Cieszę się że go rzuciałam i ułożyłam sobie życie z wolnym od zakazów facetem, jego rodzice są w porządku, mają własny świat. i zaznałam szczęścia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Lista ignorowanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Szczególik. Będziesz mi to teraz wypominać ?
![]() Cytat:
No to ładnie sfiksowana babka.. Dziećmi chyba nie jesteście, tak ? Więc uważam, że macie pełne prawo do prywatności. Swoją drogą, gdyby znalazła faceta, to synalkowi też by się wielka krzywda przecież nie stała ? Co to za problem mieć dziecko i być w związku.. Ale jak widać, robiła tylko wymówki, by wzbudzić poczucie winy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.