|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
DZIEWCZYNY!
wiem, ze to nie jest wątek o kulinariach i wgl, ale zrobilam sobie obiad i jest taki dobry, ze chce wam polecic makaron rury, papryka uduszona z ziolami i pomidorkiem. a do tego taki gotowy sos zaziki z zott - jeju jakie dobre, tanie i w sumie nawet zdrowe :d ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- chcialam juz skonczyc o niej, ale znalazlam to i mnie zabilo... Moralność Pani Dulskiej Hej Dzięki wrażliwosci moich słuchaczek i czytelniczek oraz widzów jakich mam na kanale YouTube zostałam oskarżona o bicie swoich dzieci. Dlaczego ? Moralność się w was odezwała? A jak usuwają kobiety nie narodzone dzieci? To jest dobrze? Jak są mordowane noworodki zaraz po porodzie, wrzucane do kanału i zawiazywane we worek i rzucane do śmieci? To jest dobrze? Jak wasza sąsiadka ukrywa ciąże i wy tego nie widzicie to też jest dobrze, prawda? Jeszcze jak zabjają NIEMOWLAKI KILKU MIESIĘCZNE TEŻ JEST DOBRZE, TAK? Kochanek pijany w domu, kopie i bije oraz rzuca o ściane dziećmi lub je topi w wannie, to też jest dobrze? Jakim prawem mnie umoralniasz? Moje filmiki pokazywały codzienność dnia. Dziecko się przewróciło albo jedno drugiemu zabrało zabawkę i się rozpłakało. To znaczy że jestem wyrodną matką, tak? Używam słów nie cenzuralnych? Wy jakich używacie ? Czy jeszcze macie coś do powiedzenia? |
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze niby ta mona ma racje, ale w jej odbiorze jest cos tak dziwnego- ze sie boje po prostu
czasem jak sie dziecko wywali to fakt- wstaj e i idzie dalej, ale spier...nie powidzialabym never |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do mony, to i tak uważam, że ma jakieś zaburzenia, piszę wizaż prze rz, wali błędny na każdym kroku, a tu nagle takie wypracowanie, bez byków i na dodatek logiczne... to po prostu taki przypadek już nikt tu nie pisał, że wrzucanie dzieci do kanału jest dobre...ale ta krzywda, która się dzieje na świcie nie usprawiedliwia jej zachowania w stosunku do dzieci
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2013-08-02 o 14:54 |
|
|
|
|
#1954 |
|
Dossisława I
|
Było juz to wklejane. Ten wpis nie ma nic do tego jakie jest jej zachowanie podczas nagrywania filmiku. Jeśli filmiki pokazują codzienność jej dnia to bardzo współczuje tym dzieciom.
|
|
|
|
#1955 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Wyślę Ci ją via PW - myślę, że nie warto zaśmiecać tej przestrzeni moimi bredniami ![]() Może to zbieg okoliczności, ale mnie właśnie na dolegliwości żołądkowe ów sok pomógł. Chodzi o to, że często [ok godziny po posiłku typu chipsy, ale również chleb pełnoziarnisty w takich prostokątnych kromkach] odczuwałam pewien silny ból, który dzięki nabytej jako-takiej wiedzy anatomicznej, lokalizowałam na górną część żołądka. Czasem ten ból promieniował wyżej - gdzieś aż w okolice nasady szyi. Nierzadko oblewałam się przy tym potem, naprawdę bolało. Po jakimś czasie takich zmagań zaczęłam pić sok - rano, na czczo i wieczorem - tuż przed snem. I - nie wiem, może to zbieg okoliczności, nie chcę zachwalać bez pojęcia - bóle ograniczyły się praktycznie do zera; zaś te, które - podkreślam - bardzo rzadko, ale jednak czuję, nie są tak nasilone, jak poprzednio. /Przede wszystkim durnotę robię, że nie zgłosiłam się z tym do lekarza. Odradzam takie postępowanie - nawet, jeśli z tego czy innego powodu u mnie się to uspokoiło. Edytowane przez 201609140906 Czas edycji: 2013-08-02 o 15:36 |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tak Was podczytuje i kupiłam dzisiaj ten sok z aloesu, kurcze on jest ochydny:/ czuję w nim samą chemię..to tak ma być?
Zmuszam się żeby go pić i zatykam nos, źle mi się ten smak kojarzy :/
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez sniadania? nieeeee moze tak byc! moja przyjaciolka je pierwszy posilek o 19, ile ja sobie nerwow napsulam martwiac sie o nia ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- powaga? a kupilas ten z SP ? on chyba jest czystym sokiem z aloesu 100% nie? czy tam cos ma w skladzie jeszcze nie tak? |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
dyskusje na tematy nie związane z filmikami urodowymi piszcie na szaro
nie wiem ile razy jeszcze trzeba to napisać.
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu późno wstaje i późno jem, bo mi się zwyczajnie wcześniej nie chce, jeszcze ten upał...wieczorem nadrabiam, a to jest złe
|
|
#1961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
hmmm. to nie ten soczek , ten co jest teraz w promocji w super pharm ma inna butle
|
||
|
|
|
#1963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Każdy sok z aloesu jest wg mnie wprost OBRZYDLIWY w smaku. evvelinek, dzięki za uwagę nt szarości postów offtopowych, umknęło mię coś ;D |
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie macie podejście do tatuowania sobie imion dzieci ?
![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...65102515_n.jpg |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku w ogóle nie zrozumiałam o co chodzi, co to za dziwny dialog
![]() To są jej jakieś wyobrażenia ,tak? |
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pominę fakt, że ten tatuaż przypomniał mi o tej dziewczynce co to sobie robi tatuaże żelopisami ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Mickiewicza pewnie też kiedyś nie rozumieli... |
||
|
|
|
#1969 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
ładny styl
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2013-08-02 o 15:58 |
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
okropny smak, nie znoszę takiego chemicznego posmaku i zapachu naprawdę źle mi się kojarzy ale cóż
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, w tym najnowszym filmiku Mony w 4:58 słychać trzask i wołanie "Mama", a ona dokończyła na luzie film
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
sama jednak bym sobie nie zrobiła nic podobnego.
|
||
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a da sie ten smak do czegokolwiek porównać? bo nie chce kupic litrowej butli, a potem wylac - troche szkoda, chyba ze faktycznie mozna uzywac tego prosto na skóre?
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tatuażu to ja tam akceptuje wszystkie ładnie wykonane ( sama mam) bo wiadomo każdy ma jakiś tam swój styl, upodobania tylko żeby to estetycznie było
|
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
a tak odchodzac troszke od tematu Mony to znalazlam Szusz w akcji;p probowala ktoras z Was tego przepisu? http://www.youtube.com/watch?v=TN0Jl_COWS8
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat czcionka bardzo ładna Cytat:
na pewno!
|
|
#1980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem ten sok dokładne tak smakuje, do tego jest kwaśny. Brr, wiele mnie kosztowało, zanim każdą jedną dawkę umieściłam w żołądku ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

bez sniadania? nieeeee moze tak byc! moja przyjaciolka je pierwszy posilek o 19, ile ja sobie nerwow napsulam martwiac sie o nia 
nie wiem ile razy jeszcze trzeba to napisać.
po prostu późno wstaje i późno jem, bo mi się zwyczajnie wcześniej nie chce, jeszcze ten upał...

naprawdę źle mi się kojarzy ale cóż