|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
no dokladnie..jej ostatnie filmiki to porazaka jakich malo..chociaz ja nigdy za nia nie przepadalam..nieraz to ogladalam jej "produkcje" zeby sie posmiac..wiem wredne to ;]
|
|
|
|
#1983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie mogę tego obejrzeć przez super hiper wolny Internet.. Ale mnie filmików omija, o masakra ;O |
|
|
|
|
#1984 |
|
Rozeznanie
|
No dokladnie..jej ostatnie filmiki to porazka jakich malo...chociaz ja jakos nigdy za nia nie przepadalam..czasem nawet ogladalam jej "produkcje" zeby sie posmiac..wiem wredne to
![]()
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1986 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda, że nie mogę tego obejrzeć przez super hiper wolny Internet.. Ale mnie filmików omija, o masakra ;O[/QUOTE]
w sumie to nic takiego Cie nie omija..zero sensacji jak np slonik przy torebeczce
|
|
|
|
#1987 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Ten komentarz otrzymał zbyt wiele negatywnych głosów moja sis prawie sie porzygala po twoich muffinkach ![]()
hahaha Szusz <3 · w odpowiedzi do: szusz1313 Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2013-08-02 o 16:28 |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Rozeznanie
|
haha , ja oglądam Pannę Joannę z tego samego powodu
![]() haha to myslalam ze tylko ja mam takie "dzikie" poczucie humoru ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
wiem wlasnie! widzialam ten komentarz hahaha swoja droga ciekawe czy serio takie obrzydliwe ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- ![]() a tak w ogole to cos nudaaaaaaa wieje na YT dzisiaj.....
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
A i stwierdzam, że Maxi jest o wieeeeele lepiej jak ma grzywkę na bok, jak ma tak na całe czoło to jak dla mnie bardzo niekorzystnie wygląda.
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
U Hani fajny filmik
lubię ją tag- i love drugstore make up http://youtu.be/o2Mg2DnoUi8
|
|
|
|
#1992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak widzialam Hania fajna dziewczyna..w sumie to od odkrycia jej kanalu "weszlam" w ten caly YT-bowy swiatek |
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ebuTff1BWAU a widzialyscie ta dziewczyne? rzadko nagrywa, moze szalu nie ma ale glos ma tak uspokajajacy ze zasypiam....
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
aa co do tatuazy dizeci- spoko- gorzej jak zmalowana trzasnie sobie jeszcze jakies trojaczki przypadkiem
rak zabraknie
|
|
|
|
#1996 |
|
Raczkowanie
|
Ja jej nie trawie od początku i tej MsDoncelity (czy jakoś tak) też nie. Doncelita jest dla mnie fenomenem bo nie pojmuję skąd ona ma widzów? ZERO talentu, jej makijaże są przeokropne, zachowuję się jak dziewczę z gimnazjum, myśli, że kiedy założy okulary na nos to nagle stanie się inteligentna. Taka pusta laska po prostu :P Z niej to się śmiać można dopiero :P Takie głupoty gada, jakieś filozofie wymyśla. Mam wrażenie, że ona to takie małe dziecko, które chodzi w za dużych szpilkach mamusi, na siłę próbuję być stylistką, makijażystką i czymś tam jeszcze i nic z tego nie wychodzi bo nic nie ma do przekazania. Porażka całkowita.
A co do Kajmanowej i akcji w której bierze udział to ja tam nic do tego nie mam. Przynajmniej dotrze do większej grupy ludzi. Krzywdy nikomu nie robi na 100%. W ogóle to ona taka normalna jest, nie udaję nikogo, miła dziewczyna.
|
|
#1997 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
hahahaha padlam ! niezle porownanie ze szpilkami mamusi
|
||
|
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że ona jest z tych ludzi co to każdy się z nimi dogada :P Talent też ma i mimo programu to się wcale nie zmieniła -wiem powtarzam się z tym, ale dla mnie bardzo liczy się to, że dziewczyna nie zmienia się, nie odwala jej sodówa i nie próbuj udawać, że jest wszechwiedząca i wielce utalentowana. Bo bywa tak, że nagle z youtube'owiczek stają się wielkie gwiazdy.
|
|
|
#1999 |
|
Rozeznanie
|
A co dziewczynki sadzicie o Aggie81irl? ogladacie jej duet z operatorem? ostatnio byli z wizyta u Karoli ze Stylizacji? ja ostatnio z wakacyjnej nudy ogladnelam jej kilka filmikow i wydaje sie byc calkiem ok, ale zastanawia mnie jak po 7 latach zycia w Iralandii mozna wymawiac słowko np. "apple" jako apel ? no albo ja sie nie znam...
|
|
|
|
#2000 |
|
Dossisława I
|
Kajmanową i Oleskę polubiłam ostatnio. Bardzo podobają mi się filmiki DesignYourLifePl. Ma dużo ciekawych pomysłów jak samemu można zrobić np. organizer, okładki na zeszyty ze zdjęć, breloki. Wszystkie szablony ma do wydrukowania na blogu. Bardzo mi się spodobał jej kanał ostatnio. Nudzi mnie ostatnio Szusz, Znalowana, Katosu, nissiax i wszystkie filmiki z Glossy Boxem i recenzjami firm Nivea i Joanna( chociaż kosmetyki z firmy Joanna bardzo lubie i sa lepsze niż Ziaja).
|
|
|
|
#2001 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oleskaaa bardzo sie zmienila i to na duzy plus kiedys tez ogladalam jej filmiki dla smiechu, kojarzyla mi sie z taka typowa "wiesniara" jesli wiecie o co mi chodziMnie tez ostatnio mega nudzi i drazni Nissiax83...nie wiem zupelnie dlaczego, chyba za duzo naczytalam sie na Waszym watku o niej haha
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Dossisława I
|
Nissiax83 według mnie wcale nie jest taka perfekcyjna. Ja ją odbieram jako nastolatkę, po tym jak zaczęłam przeglądać jej blog i czytać te wszystkie wpisy.
|
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
co do tatuażu Zmalowanej...
gdyby moja mama miała gdzieś wytatuowane moje imię, to pewnie na samą myśl o tym płakałabym ze wzruszenia jak bóbr jestem strasznie emocjonalna, a taki gest oznacza, że ktoś jest dla kogoś całym światem i zrobi dla niego wszystko. śliczny jest ten tatuaż, i nie tylko ze względów estetycznych ale emocjonalnych.
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moim zdaniem nie jest juz tak wiarygodna jak kiedys..
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak potrzebuje powera to oglądam Fifi
|
|
#2007 | |
|
Rozeznanie
|
to fakt
ogaladnelam jej kilka filmikow zakupowych no i trzeba przyznac ze robi wrazenie swoja droga fajnie miec taka ciocie w Irlandii sa sa sa![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Nissiax wcale nie jest taka idealna, ona po prostu chce i robi wszystko by ludzie ją za taką uważali. Moim zdaniem sporo na tym traci.
Natomiast w kontekście "zawodowym" jej "perfekcjonizm", dokładność są jak najbardziej dobrymi cechami, szanuje ją za to że robi szczere recenzje, że się do nich przygotowuje, że nie rzuca słów na wiatr etc. ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
|
|
#2009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ogolnie ostatnio no poprostu nie trawieeeeeeeee jej i juz ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- zarejestrowana1983 nieee przy Fifi, przy tej co ma taki spokojny glos przy Fifi to by sie chyba nie dalo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

a tak w ogole to cos nudaaaaaaa wieje na YT dzisiaj.....