Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 17:12   #2431
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
byłam z młodym się przejść.

Wiecie co, jak tak pomyślę, to nawet jak ze szpitala wróciłam, to fucał jak w nocy go musial pobujać.. i generalnie zarzucam mu koniec kp, bo jak Dawid przy cycu się denerwował to TZ matka nagadała że mam mleko za chude że sie nie najada i on na mnie żeby mu butelke robić bo głodny, albo zwyczajnie nerwy jak dziecko się wkurzało, ja się denerwowałam i mi mleko zanikało ja nie wiem po co on chciał mieć dziecko skoro on się nim od święta zajmie,.
Smutne to co piszesz tym bardziej że chciał-tak jak piszesz. Mój Mariusz bronił się przed dzieckiem bo ciągle chciał brnąć do ustatkowania,polepszenia finansów i gdyby ktoś mi powiedział wtedy że on tak będzie opiekował się małym i tak go pokocha od pierwszych chwil to bym śmiechem zabiła. Jak byłam w szpitalu to on akurat miał drugie zmiany i przyjeżdżał przed pracą żeby podrzucić mi jedzenie i zobaczyć choć przez chwilę Oskara. Bardzo wydoroślał i naprawdę w roli ojca spisuje się extra.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:12   #2432
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie co, jak tak pomyślę, to nawet jak ze szpitala wróciłam, to fucał jak w nocy go musial pobujać.. i generalnie zarzucam mu koniec kp, bo jak Dawid przy cycu się denerwował to TZ matka nagadała że mam mleko za chude że sie nie najada i on na mnie żeby mu butelke robić bo głodny, albo zwyczajnie nerwy jak dziecko się wkurzało, ja się denerwowałam i mi mleko zanikało ja nie wiem po co on chciał mieć dziecko skoro on się nim od święta zajmie,.
Hope... a czy TOBIE Tż poświęca czas? tak smutno o tym wszystkim piszesz, praktycznie nigdy nie ma takiej zwykłej radości bycia razem, tylko jesteś samotna i umęczona.. jeśli piszesz o tż to zawsze tak na smutno Czujesz się kochana w ogóle?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:12   #2433
hje
Zakorzenienie

Hope, ...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:31   #2434
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Hope

Byłam w przychodni, pediatra na urlopie przyjeła nas Pani dr nie od dzieci niby, no ale lekarz, dzieci ma to mówię zobaczę co powie. Ale chyba czas straciłam, bo dała nam calcium, wit C i zyrtec. No fakt wczoraj kupiłam krem do pupalolo jakiś inny i wczoraj i dziś jadła obiadek z pomidorami. Ale nie jestem do końca przekonana..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375457097710.jpg (53,0 KB, 27 załadowań)
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:32   #2435
charlizz
Zadomowienie

I jeszcze nasza wysypka

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375457495902.jpg (48,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1375457509435.jpg (36,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1375457518105.jpg (43,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-08-02, 17:42   #2436
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
o wlasnie, a szlyszalyscie o tym studencie narkomanie co dostal 4 miliony zielonych bo zapomnieli o nim przez 4 dni i nikt do niego nie zajrzal przez ten czas do celi? paranoja!!!!
mamy sposób na zostanie milionerem!! To która pierwsza do kicia?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
przyzwyczajaj sie odkąd sie młody urodził nie dostałam od mamy nawet czekolady za to jemu non stop cos kupuje brawa za piekną noc
to tylko się cieszyć, moja Blanka rzadko coś dostaje...

Cytat:
przegladam ta ksiazke z cwiczeniami od szaiji i tak se mysle czy nie wydrukowac tego, obindowac i miec pod reka tym bardziej ze tam sa ilustracje...
korzystala ktoras z wydruku i bindowania on-line?
bo to chyba wyjdzie taniej jak w domu samemu, czy nie?
pewnie wyjdzie na jedno.... :/
fajna ta książka prawda? Szaja

Cytat:
jest wyrok - dziady dostaly dozywocie!!!
chociaz w sumie za takie bestialstwo to i tak stanowczo za malo!
---------------
http://nt.interia.pl/raport-medycyna...tm_campaign=wd
to i tak niesprawiedliwy wyrok

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dobre i to chociaz zycia chlopcu nie przywroci Wiecie co, tak sobie dzisiaj myslalam, ze skoro tak go nie kochali to dlaczego go nie oddali, tylko traktowali gorzej niz psa a to wszystko w miescie obok mojego sie wydarzylo Normalnie ciezko sie ogarnac
w takich chwilach sobie myślę, że jest tylu ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci, a bardzo chcą. Jak Ci degeneraci nie chcieli sowjego dziecka to czemu nie oddali, zrzekli się praw??!! Chłopiec znalazłby na pewno prawdziwy dom i kochającą rodzinę. Nie pojmuję tego

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Neti wysłałam Fewci tę moją pieluszkę więc sobie przymierzy czy jej się to w ogóle nada, jak będzie ok to pewnie by jej się przydał większy rozmiar bo ja miałam tylko 18 na 36 cm. Pytanie czy przy bioderkach Blaneczki takie pieluchy zdadzą egzamin...

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co ludzie w Polsce maja z tym przegrzewaniem dzieci Tutaj sie tak smieja, ze jak w ladna pogode widac dziecko w czapce to od razu na 100% wiadomo, ze Polak

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Kuźwa dziewczyny szlag mnie zaraz trafi. nie dość, że matka mądra uważa że zupa na kościach jest najlepszą, to jeszcze moja siostra wpadła, sobór se urządziły w mordę kopane. UWAGA mam nowości! Ola jest za duża na obiadki ze słoiczków! Ja rozumiem moja mama, 30 lat temu pierwsze dziecko to może być nie na czasie. Ale jak moja siostra, mama dwuletniego dziecka, drugie urodzi w listopadzie może być takim tumanem?!
Druga sprawa kurka oli wyskoczyły jakieś kostki, rano miała za uszami tylko i na szyjce, a teraz ma brzuszek, boczki i plecy help! Ps. Moja siostra uważa, że to skaza białkowa, bo jej córka miała.
Jasne, po 7 miesiącach postanowiła się objawić

słuchaj ich to będziesz zimą w trampkach chodzić!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:53   #2437
nafiyqa
Zakorzenienie

Charlizz, podziwiam Cie, ze to wszystko wytrzymujesz... Chyba balabym sie na Twoim miejscu zostawic Ole z babcia jak zaczna sie studia.
Wiadomo, na pewno bardzo kocha Oleczka, celowo krzywdy nie zrobi, ale tu ptasie mleczko, tu zupka na kosciach, moze cos nowego jeszcze wymysli...

A siostry nie ogarniam... Pewnie wszystko przez to, ze na wizazu nie siedzi :P

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 17:58   #2438
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Agent mocno pomocny zgadł moją osobę "Już wiem. Twoja Teściowa"

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Mówicie o temperaturach... To ja Was pocieszę. Upały ok. 35-37 stopniowe mają być jeszcze DWA TYGODNIE.
Ale małopolskie to masakra (i podkarpackie), w innych rejonach jakieś burze czy opady, a u nas, przynajmniej w najbliższy tydzień, ani kropli deszcze ma nie być. Kuźwa, przecież wszystko pousycha i się posmaży. Od dwóch tygodni tylko we wtorek u nas padało, i to łącznie chyba dwie godzinki...
ja kocham taka pogodę! Ale widzę jak Blanka się męczy, to wolę zimno

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
cześć
jestem na bieżąco ,czytam Was, ale jakoś nie umiem się wbić, takiego niechcieja mam, jak stąd do księżyca i z powrotem

Cytat:
A tak w ogóle to Wasi rodzice/dziadkowie/teściowie też są wielbicielami teorii spiskowych które sa wszędzie? U mnie to nagminnie "taaa a wiadomo co w tych słoiczkach jest, tak samo jak konserwy!"
Albo cokolwiek, mówię że koleżanka pracuje tu i tu i powiedziała że zarabia ileś tam. Jaką odpowiedź? "A wiadomo ile zarabia, nie słuchaj jej"
Mówię, że znajoma mi powiedziała, że nurofen jest lepszy niż panadol. "Nie słuchaj głupot, miało przejść to przeszło"
Dodam, że lekarz się nie zna, temperatura to wg mojej mamy, ani zęby ani nie czika tylko ... ANGINA bo sąsiadka jej powiedziała, że u miej teraz na to chorują.

tak tak tak!!

Cytat:
Mocnopomocni nie odgadli mi SZAJI

wybrakowana aplikacja

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae spi, tz dzis na dyzurze, to ide wczesniej spac (chociaz i tak juz 10 wybila), bo jutro pobudka pewnie o 5.
Milego po poludnia!
spokojnej nocy!

Cytat:

n nm bn n n m, edcrvm,l.l.mk n b

pozdro od Bartula
buziaki Bartulku

Cytat:
UWAGA, mam hita!

We wtorek zostawiliśmy nr w rejestracji, jak będzie wolny termin, to mieli zadzwonić.
Dzisiaj telefon i co?
Pola jedzie do poradni rehabilitacyjnej W PONIEDZIAŁEK na 11.
To na nfz.

Sylwia, ale u nas się mówi cumel.
cud!!!
Stary 2013-08-02, 18:10   #2439
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

charlizzz - moja diagnoza brzmi: trzydniowka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 19:17   #2440
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Hej Moze nadrobie Was w weekend Nie ogarniam Was dziewczyny, czika jest, wiec sporo spacerujemy A potem sprzatanie i zebyyyyy gorne nam ida, ida i dojsc nie moga Pozdrawiamy z Marcinkowym
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 19:21   #2441
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Na poprawę humoru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (19,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-08-02, 19:27   #2442
hje
Zakorzenienie

Fewciu, no to mi jakoś nie poprawiło.
Stary 2013-08-02, 19:48   #2443
ILLUSION
Wtajemniczenie

Znowu dziś zrobiłam 10 słoików ogórków Moja mama była to bawiła się z młodym w tym czasie. I przywiozła tysiaka na fotelik samochodowy, kochani Ci moi rodzice I poszła z nami na ciuchy po ubranka dla młodego i kłóciła się ze mną żeby zapłacić przy kasie Denerwuje mnie to...jak jest u mnie i nawet idziemy do spożywczaka to jak kupuję głupie mleko do kawy za 3 złote to ona się wykłóca i nie daje mi zapłacić.
Igi już pięknie siedzi bez podpierania się rączką, swobodnie bawi się zabawkami na siedząco. Nauczył się stać przy kanapie trzymając się tylko jedna ręką. Dzisiaj w tej pozycji zrobił kupę a jak stękał śmiesznie przy tym No i nauczył się padać na pupę z pozycji stojącej bo wcześniej to leciał całym ciałem na głowę.

Wpadnę jeszcze później jak młody zaśnie
Stary 2013-08-02, 19:59   #2444
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Znowu dziś zrobiłam 10 słoików ogórków Moja mama była to bawiła się z młodym w tym czasie. I przywiozła tysiaka na fotelik samochodowy, kochani Ci moi rodzice I poszła z nami na ciuchy po ubranka dla młodego i kłóciła się ze mną żeby zapłacić przy kasie Denerwuje mnie to...jak jest u mnie i nawet idziemy do spożywczaka to jak kupuję głupie mleko do kawy za 3 złote to ona się wykłóca i nie daje mi zapłacić.
Igi już pięknie siedzi bez podpierania się rączką, swobodnie bawi się zabawkami na siedząco. Nauczył się stać przy kanapie trzymając się tylko jedna ręką. Dzisiaj w tej pozycji zrobił kupę a jak stękał śmiesznie przy tym No i nauczył się padać na pupę z pozycji stojącej bo wcześniej to leciał całym ciałem na głowę.

pięknie, pięknie Iguś sie rozszalał na dobre a co do mamy- cóz poradzisz?

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Hej Moze nadrobie Was w weekend Nie ogarniam Was dziewczyny, czika jest, wiec sporo spacerujemy A potem sprzatanie i zebyyyyy gorne nam ida, ida i dojsc nie moga Pozdrawiamy z Marcinkowym
niech wreszcie wyjdą, bo wiem przez co przechodzicie Bartulo tez maruda dzis po południu, tez na zębola czekamy

padam na pyszczek, załatwił mnie bobas po południu na amen, naręczny tylko, obiadku niet- kalafiorową mu zrobiłam to pluł na pół metra cycuś był za to w cenie, nawet soczek nie za bardzo mu podchodził- ewidentnie chciał sie przytulac bo pociagnął dwa razy, mleko leciało a on sie na mnie patrzył i smiał, a to mleko leciało gdzie chciało żebalu przybywaj bo sie wsciekne

jeszcze mi małzon taką przykrosc zrobił przed wyjsciem do roboty teraz jak wyszedł to mi same łzy poleciały, powiedziałam mu tylko, zeby po powrocie spał w drugim pokoju a on co? to mi poscielaj. Wal sie dziadu

także tego, ide się kąpac i na łózko do synusia mojego kochanego
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:00   #2445
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:

Zdolniacha!

Stary 2013-08-02, 20:13   #2446
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

taka produkszyn w piatek???? niemozliwe jestescie!!!!!

wrocilam od mamy, calusi dzien na dworze, maluch zasnal na hustawce, rozplakal sie straszliwie jak mu pies oblizal nozie kochaniutki

ja bylam wyregulowac brwi i machnelam henne wykapalam sie w basenie ahh na taka czike idealnie! chce swoj dom i ogrodek!!!!!

malz teraz usypia mlodego

co najlepsze - pojechalismy od mojej mamy, jestesmy pod domem, wypakowalismy cale manatki i co? michal zostawil u mojej mamy klucze wracalismy na nowo

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:17   #2447
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
taka produkszyn w piatek???? niemozliwe jestescie!!!!!

wrocilam od mamy, calusi dzien na dworze, maluch zasnal na hustawce, rozplakal sie straszliwie jak mu pies oblizal nozie kochaniutki

ja bylam wyregulowac brwi i machnelam henne wykapalam sie w basenie ahh na taka czike idealnie! chce swoj dom i ogrodek!!!!!

malz teraz usypia mlodego

co najlepsze - pojechalismy od mojej mamy, jestesmy pod domem, wypakowalismy cale manatki i co? michal zostawil u mojej mamy klucze wracalismy na nowo
Lady, z tymi kluczami to Wy macie siedem swiatów a to klucze wziął maz Twoje, a to zapomniał swoich a to zapomniałas z auta i pojechał z nimi do pracy nie wiem, wszczepcie sobie jako czipy albo cuś

tez bym sie pokąpciała w basenie, ale nie mamy
Stary 2013-08-02, 20:19   #2448
hje
Zakorzenienie

Pola śpi od 18... chyba na noc.
Stary 2013-08-02, 20:20   #2449
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Sylwietta co się stało?

Stary 2013-08-02, 20:20   #2450
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

dla mamy!
wowowow! pozyczcie nam z jedna umiejetnosc!

Cytat:
jeszcze mi małzon taką przykrosc zrobił przed wyjsciem do roboty teraz jak wyszedł to mi same łzy poleciały, powiedziałam mu tylko, zeby po powrocie spał w drugim pokoju a on co? to mi poscielaj. Wal sie dziadu

także tego, ide się kąpac i na łózko do synusia mojego kochanego
patrzta jaki wygodny sie znalazl! do budy z psem spac jak sie nie chce poscielic samemu!

co znowu odwalil ten ......?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

wyobrazilam to sobie
------------
dziec wykapany, najedzony, juz spiocha. maz zaraz jedzie po pizze

Stary 2013-08-02, 20:21   #2451
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Illusion ale Twój Igi szaleje!

Stary 2013-08-02, 20:25   #2452
pstryczek84
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4179879/Zdjec...ie-wszystkiego

a dzis, najki srajki, podwozka doopy pod same drzwi szkoly, laptopy, tablety, pierdyliard korkow a ćwokom i tak nie chce sie uczyc

1 wrzesnia sie zbliza

a tu na wesolo
http://demotywatory.pl/4179655/Firefox

Stary 2013-08-02, 20:31   #2453
charlizz
Zadomowienie

Lady, ale Wy jesteście zakręceni

Stary 2013-08-02, 20:34   #2454
hje
Zakorzenienie

Cytat:
http://demotywatory.pl/4179879/Zdjec...ie-wszystkiego

a dzis, najki srajki, podwozka doopy pod same drzwi szkoly, laptopy, tablety, pierdyliard korkow a ćwokom i tak nie chce sie uczyc

1 wrzesnia sie zbliza
Wyczuwam chęć zemsty.
Stary 2013-08-02, 20:36   #2455
pstryczek84
Zakorzenienie

charlizzz- jak zdrowko u malej?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Wyczuwam chęć zemsty.

wydrukowalam knige od Szajiijii. o dziwo nawet mi starczylo tuszu, a byl niski poziom jak zaczynalam

biedulka
http://fakty.interia.pl/galerie/swia...,86802#1177492

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2013-08-02 o 20:37
Stary 2013-08-02, 20:46   #2456
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Chce sie powiedziec "Ach, co to byla za noc..."
2 pobudki! O 1:30 i 4. I to tylko na piciu, bo po kilku lyczkach zasypial. Dla mnie bomba!! Wyspalam sie jak nigdy, zawsze to lepiej niz pobudki co 1,5h
O 6:30 telefon nas obudzil.
Pięknie!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane, a ja umieram nie wiem co mi się stało ale mnie cała lewa strona napitala, czy mnie przewiało czy co
nie mogę ruszyć głową, reką, leżeć nie siedzieć nie
to tak jakby mi ktoś nóż wbił w mięsień albo w kość kij wie
wzięłam już leki przeciwbolowe i zapalne mam nadzieję,że bedzie lepiej bo przeciez muszę dla mojego maluszka mieć power
Współczuję, oby szybko przeszło

Cytat:
to jeszcze nic
a jak sie okazalo podczas spotkania z badzia ze jej tescie kupili mieszkanie od ciotki mojego meza... albo ze badziowy maz ma rodzine w mojej wiosce... albo ze jej bardzo dobra kolezanka to moja rodzina, dosyc bliska - babcia tej kolezanki i moja śp babcia to siostry rodzone!!!
to jest dopiero magia wizazu!
O kurde

Hej dziewczyny wiecie jak się dziś rozczuliłam? Przyjechała moja teściowa i przywiozła dla Ewci sweterek i czapeczkę robione na drutach, pocztą przyszło od cioci, która ma 87 lat. I ona nas nigdy nie widziała, schorowana jest, a chciała naszej Małej prezent zrobić, wiecie jak mnie wzruszyła tym? Śliczny komplecik, akurat na jesień powinien pasować.
A potem zadzwoniła moja znajoma z byłej pracy, że ma parę rzeczy do oddania od wnuczki i czy nie chcemy. I wiecie z czym wróciliśmy? Torba ubranek, 3 grające zabawki, konik na biegunach i krzesełko do karmienia. I nie chcieli żadnych pieniędzy. Strasznie mi się zrobiło miło, tyle prezentów, w życiu bym się nie spodziewała Dobrze, że chociaż ciasto dla nich upiekłam, mam nadzieję, że będzie im smakowało.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:47   #2457
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Sylwietta co się stało?

ajjj, Fewciu, tak to jest jak sie zgodziło mieszkac u kogos... to sie potem słyszy, ze sie nie jest u siebie i gówno ma sie do gadania

Cytat:
dla mamy!
wowowow! pozyczcie nam z jedna umiejetnosc!

patrzta jaki wygodny sie znalazl! do budy z psem spac jak sie nie chce poscielic samemu!

co znowu odwalil ten ......?

wyobrazilam to sobie
------------
dziec wykapany, najedzony, juz spiocha. maz zaraz jedzie po pizze
kochana Pstrynia- zawsze mi humor umie poprawic ani mi sie sni scielac mu
jak mi tak smaka zrobiłas to zaraz wrzuce do piekarnika bagietke czosnkowa made in Biedra jakis substytut Twojej pizzy chociaz bede miec
Stary 2013-08-02, 20:49   #2458
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Szklanka jak widać są dobrzy ludzie jeszcze na tym świecie

Moja Mała spala UWAGA 15min i już wielce wyspana Gada,śpiewa,bawi się stopami-luz blues środek dnia.

Stary 2013-08-02, 20:52   #2459
BlackSanctum
Zakorzenienie

Illusion, Igi to zdolniak!

Hope, ehh, współczuję... Straszny pawian z Twojego TŻa...

Aniu,
masakra, biedny chłopczyk... Prawie się popłakałam, jak to czytałam... Rany, że też takie potwory chodzą po ziemi... ;(

A co do TV, to ja nie uważam, że robię coś złego. Oliwia jest zadbanym dzieckiem, nic jej nie brakuje i nikt jej nie robi krzywdy. Jest absorbująca, bardzo - bo, jak już zresztą pisałam, nie posiedzi sama - dlatego jak potrzebuję CHWILKĘ czasu na coś, to sadzam ją w bujaku, daję zabawki, włączam baję i sama sobie wybiera, co chce robić... Wtedy ja mam chwilkę - żeby np zrobić pranie, posprzątać, czy ugotować obiad, bo bez tego to ciężko o takie rzeczy u nas. Niemniej jednak, jest moim skarbem i nie narzekam. I uważam, że dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna.

Ale się obkupiłam dzisiaj - za 60zł kupiłam: spodnie, sukienkę (cudowną ), japonki na koturnie, tusz do rzęs, eyeliner i białą kredkę. Szał.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 21:08   #2460
charlizz
Zadomowienie

Pstryczku, dziękuję, że pytasz
Ola śpi w najlepsze, wykapałam, podałam wapno i wit C, zyrtec olałam. Nadal nie wiem z czego ta gorączka : czika, zęby czy może trzydniowka mam nadzieję, że w weekend nie będzie żadnych niespodzianek już! Mamy szczepienie niby 8.08, przesunę je o kilka dni. Tylko 15 Olesław kończy już 7. miesiąc, więc chyba zbyt długo tego nie odciągnę?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości