|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
tym bardziej że chciał-tak jak piszesz. Mój Mariusz bronił się przed dzieckiem bo ciągle chciał brnąć do ustatkowania,polepszenia finansów i gdyby ktoś mi powiedział wtedy że on tak będzie opiekował się małym i tak go pokocha od pierwszych chwil to bym śmiechem zabiła. Jak byłam w szpitalu to on akurat miał drugie zmiany i przyjeżdżał przed pracą żeby podrzucić mi jedzenie i zobaczyć choć przez chwilę Oskara. Bardzo wydoroślał i naprawdę w roli ojca spisuje się extra.
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czujesz się kochana w ogóle?
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Hope,
...
|
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Hope
Byłam w przychodni, pediatra na urlopie przyjeła nas Pani dr nie od dzieci niby, no ale lekarz, dzieci ma to mówię zobaczę co powie. Ale chyba czas straciłam, bo dała nam calcium, wit C i zyrtec. No fakt wczoraj kupiłam krem do pupalolo jakiś inny i wczoraj i dziś jadła obiadek z pomidorami. Ale nie jestem do końca przekonana.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze nasza wysypka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2436 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, podziwiam Cie, ze to wszystko wytrzymujesz... Chyba balabym sie na Twoim miejscu zostawic Ole z babcia jak zaczna sie studia.
Wiadomo, na pewno bardzo kocha Oleczka, celowo krzywdy nie zrobi, ale tu ptasie mleczko, tu zupka na kosciach, moze cos nowego jeszcze wymysli... A siostry nie ogarniam... Pewnie wszystko przez to, ze na wizazu nie siedzi :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2438 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
buziaki Bartulku ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
charlizzz - moja diagnoza brzmi: trzydniowka |
|
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Nie ogarniam Was dziewczyny, czika jest, wiec sporo spacerujemy A potem sprzatanie i zebyyyyy gorne nam ida, ida i dojsc nie moga Pozdrawiamy z Marcinkowym |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawę humoru
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, no to mi jakoś nie poprawiło.
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu dziś zrobiłam 10 słoików ogórków
Moja mama była to bawiła się z młodym w tym czasie. I przywiozła tysiaka na fotelik samochodowy, kochani Ci moi rodzice Denerwuje mnie to...jak jest u mnie i nawet idziemy do spożywczaka to jak kupuję głupie mleko do kawy za 3 złote to ona się wykłóca i nie daje mi zapłacić.Igi już pięknie siedzi bez podpierania się rączką, swobodnie bawi się zabawkami na siedząco. Nauczył się stać przy kanapie trzymając się tylko jedna ręką. Dzisiaj w tej pozycji zrobił kupę a jak stękał śmiesznie przy tym Wpadnę jeszcze później jak młody zaśnie
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iguś sie rozszalał na dobre a co do mamy- cóz poradzisz? Cytat:
Bartulo tez maruda dzis po południu, tez na zębola czekamy ![]() padam na pyszczek, załatwił mnie bobas po południu na amen, naręczny tylko, obiadku niet- kalafiorową mu zrobiłam to pluł na pół metra cycuś był za to w cenie, nawet soczek nie za bardzo mu podchodził- ewidentnie chciał sie przytulac bo pociagnął dwa razy, mleko leciało a on sie na mnie patrzył i smiał, a to mleko leciało gdzie chciało żebalu przybywaj bo sie wsciekne ![]() jeszcze mi małzon taką przykrosc zrobił przed wyjsciem do roboty teraz jak wyszedł to mi same łzy poleciały, powiedziałam mu tylko, zeby po powrocie spał w drugim pokoju a on co? to mi poscielaj. Wal sie dziadutakże tego, ide się kąpac i na łózko do synusia mojego kochanego
|
||
|
|
|
#2445 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
taka produkszyn w piatek????
niemozliwe jestescie!!!!!wrocilam od mamy, calusi dzien na dworze, maluch zasnal na hustawce, rozplakal sie straszliwie jak mu pies oblizal nozie kochaniutkija bylam wyregulowac brwi i machnelam henne wykapalam sie w basenie ahh na taka czike idealnie! chce swoj dom i ogrodek!!!!! malz teraz usypia mlodego co najlepsze - pojechalismy od mojej mamy, jestesmy pod domem, wypakowalismy cale manatki i co? michal zostawil u mojej mamy klucze wracalismy na nowo
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, wszczepcie sobie jako czipy albo cuś tez bym sie pokąpciała w basenie, ale nie mamy
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Pola śpi od 18... chyba na noc.
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta co się stało?
|
|
|
#2450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mamy!wowowow! pozyczcie nam z jedna umiejetnosc! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co znowu odwalil ten ......? Cytat:
![]() ------------ dziec wykapany, najedzony, juz spiocha. maz zaraz jedzie po pizze
|
|||
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion ale Twój Igi szaleje!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4179879/Zdjec...ie-wszystkiego
a dzis, najki srajki, podwozka doopy pod same drzwi szkoly, laptopy, tablety, pierdyliard korkow a ćwokom i tak nie chce sie uczyc 1 wrzesnia sie zbliza ![]() a tu na wesolo http://demotywatory.pl/4179655/Firefox |
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Lady, ale Wy jesteście zakręceni
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
charlizzz- jak zdrowko u malej?
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- ![]() wydrukowalam knige od Szajiijii. o dziwo nawet mi starczylo tuszu, a byl niski poziom jak zaczynalam ![]() biedulka ![]() http://fakty.interia.pl/galerie/swia...,86802#1177492 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-02 o 20:37 |
|
|
|
#2456 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej dziewczyny wiecie jak się dziś rozczuliłam? Przyjechała moja teściowa i przywiozła dla Ewci sweterek i czapeczkę robione na drutach, pocztą przyszło od cioci, która ma 87 lat. I ona nas nigdy nie widziała, schorowana jest, a chciała naszej Małej prezent zrobić, wiecie jak mnie wzruszyła tym? Śliczny komplecik, akurat na jesień powinien pasować. A potem zadzwoniła moja znajoma z byłej pracy, że ma parę rzeczy do oddania od wnuczki i czy nie chcemy. I wiecie z czym wróciliśmy? Torba ubranek, 3 grające zabawki, konik na biegunach i krzesełko do karmienia. I nie chcieli żadnych pieniędzy. Strasznie mi się zrobiło miło, tyle prezentów, w życiu bym się nie spodziewała Dobrze, że chociaż ciasto dla nich upiekłam, mam nadzieję, że będzie im smakowało.
|
|||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
ajjj, Fewciu, tak to jest jak sie zgodziło mieszkac u kogos... to sie potem słyszy, ze sie nie jest u siebie i gówno ma sie do gadania
Cytat:
jak mi tak smaka zrobiłas to zaraz wrzuce do piekarnika bagietke czosnkowa made in Biedra
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Szklanka jak widać są dobrzy ludzie jeszcze na tym świecie
![]() Moja Mała spala UWAGA 15min i już wielce wyspana Gada,śpiewa,bawi się stopami-luz blues środek dnia.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, Igi to zdolniak!
Hope, ehh, współczuję... Straszny pawian z Twojego TŻa... ![]() Aniu, masakra, biedny chłopczyk... Prawie się popłakałam, jak to czytałam... Rany, że też takie potwory chodzą po ziemi... ;(A co do TV, to ja nie uważam, że robię coś złego. Oliwia jest zadbanym dzieckiem, nic jej nie brakuje i nikt jej nie robi krzywdy. Jest absorbująca, bardzo - bo, jak już zresztą pisałam, nie posiedzi sama - dlatego jak potrzebuję CHWILKĘ czasu na coś, to sadzam ją w bujaku, daję zabawki, włączam baję i sama sobie wybiera, co chce robić... Wtedy ja mam chwilkę - żeby np zrobić pranie, posprzątać, czy ugotować obiad, bo bez tego to ciężko o takie rzeczy u nas. Niemniej jednak, jest moim skarbem i nie narzekam. I uważam, że dalsza dyskusja na ten temat jest zbędna. Ale się obkupiłam dzisiaj - za 60zł kupiłam: spodnie, sukienkę (cudowną
|
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku, dziękuję, że pytasz
![]() Ola śpi w najlepsze, wykapałam, podałam wapno i wit C, zyrtec olałam. Nadal nie wiem z czego ta gorączka : czika, zęby czy może trzydniowka mam nadzieję, że w weekend nie będzie żadnych niespodzianek już! Mamy szczepienie niby 8.08, przesunę je o kilka dni. Tylko 15 Olesław kończy już 7. miesiąc, więc chyba zbyt długo tego nie odciągnę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

ja nie wiem po co on chciał mieć dziecko skoro on się nim od święta zajmie,.
...

brawa za piekną noc 

Tutaj sie tak smieja, ze jak w ladna pogode widac dziecko w czapce to od razu na 100% wiadomo, ze Polak 

Kuźwa, przecież wszystko pousycha i się posmaży. Od dwóch tygodni tylko we wtorek u nas padało, i to łącznie chyba dwie godzinki...
Nie ogarniam Was dziewczyny, czika jest, wiec sporo spacerujemy

jak wyszedł to mi same łzy poleciały, powiedziałam mu tylko, zeby po powrocie spał w drugim pokoju a on co? to mi poscielaj. Wal sie dziadu
niemozliwe jestescie!!!!!

Niemniej jednak, jest moim skarbem i nie narzekam.
mam nadzieję, że w weekend nie będzie żadnych niespodzianek już! Mamy szczepienie niby 8.08, przesunę je o kilka dni. Tylko 15 Olesław kończy już 7. miesiąc, więc chyba zbyt długo tego nie odciągnę?