|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Iwoncia a czemu drugiego nie będzie?nie chcecie czy inne względy? Hehe ona jej nie gryzie tylko tak "chapnie"(nie wiem czy dobrze napisałam)
Cosmo 45m to nie takie małe ![]() ![]() Ula no ja jedną wsadzam,a w drugiej luzu mam ![]() ![]() Ah Ci stolarze,czy wszyscy fachowcy tacy nieodpowiedzialni? Do mamy spec od junkersa tydzień chodził i dojść nie mógł: ![]()
#692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz z tym domem sporzadziliśmy umowę normalnie z niedużą zaliczką,a reszta po akcie notarialnym.Tylko to czekanie na kazdy kwit,wpis,poprawkę mnie juz męczy. Ci fachowcy czasem niesłowni,ze szok,ale nic się bez nich nie zrobi.Turyści będą zwiedzać,a facet w tym czasie zrobi,nie martw się na zapas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Tez by sie pewnie chętnie do zabawy dołączył
![]() A w ogóle skąd jesteś?bo nie pamiętam czy pisalas ![]()
#694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
[QUOTE=cosmoewuu;42074852]
Cytat:
![]() Za 25 lat będzie nasze ![]() Cytat:
Jak bodziaki to czasem zestaw walne, a jak jakiś kombinezon na zimę to osobno. Różnie wystawiam. Opłaca sie bo potem kupuje coś malemu w zamian ![]() A poczte mam minutkę pieszo więc żaden problem. Druga sprawa po co mi sie to ma w szafach kisić tym bardziej ze nie nam miejsca tego trzymać a ciuchy są w super stanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nadaje sie na ojca a samemu sie źle wychowuje. Druga sprawa wiecznie tego chłopa w domu nie ma, co mi juz nie przeszkadza bo i tak malo mi pomaga przy dziecku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas katar i kaszel. ![]() ![]() Angel Jagódka jest prześliczna! Uwielbiam ją oglądać. ![]() Cytat:
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Angel, Jagoda jest niesamowita
![]() Fajnie sie bawi z pieskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#701 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
[QUOTE=Iwoncia81;42075842][QUOTE=cosmoewuu;42074852]
My mamy 39m ![]() Za 25 lat będzie nasze ![]() no to nasze tez bedzie za 25 lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
my mamy 2 pokoje ale jednem z nich jest salon aneksem kuchennym, co prawda mozna wstawic drzwi do kuchni bedzie oddzielnie, ale wtedy bedzie ciemno w kuchni bo nie ma okna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cosmo z okolic Suwałk
![]() Cytat:
![]() Przyjechał zamontował,ale turyści byli pierwsi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ula2689;42076683]Cosmo z okolic Suwałk
![]() czyli tam gdzie mowia ze zawsze najzimniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Wtajemniczenie
|
Angel Jagoda jest fajowska
![]() ![]() Ula nie przyszedł jeszcze stoiliczek ![]() Biedne jesteście z tymi mieszkaniami ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-02 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jezu, my też bez okna w kuchni ![]() A z zabawkami jest też masakra bo sie czasem jakaś zaplącze pod koc i jak np. wczoraj sie z małym wyglupiałam i ciapłam na tyłek to mało brakowało a by mi plastikowa zabawka w dupe wlazła ![]() Cytat:
![]() Mojemu też sie nie chce właśnie ![]() ![]() Szkoda gadać... najgorsze że Alan nie bedzie mieć rodzeństwa a ja chcialam zawsze dwójke ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
[QUOTE=Iwoncia81;42077980]To tak jak u mnie
![]() ![]() ![]() Jezu, my też bez okna w kuchni ![]() A z zabawkami jest też masakra bo sie czasem jakaś zaplącze pod koc i jak np. wczoraj sie z małym wyglupiałam i ciapłam na tyłek to mało brakowało a by mi plastikowa zabawka w dupe wlazła ![]() no to nie jestem sama bez okna w kuchni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym cienkie są te plastikowe nózki,ciekawe ile to to wytrzyma,sam panel fajny bo dużo ma tych grajków.Ogolnie nie polecam i nie kupiłabym po raz kolejny. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
jakie macie wozki ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wklejały i polecały a ja jednak jeszcze zostane przy tym. A na przyszły rok sie zobaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
ja bym jeszcze do zimy pojezdzila q tej "parasolce" a na zime dalej ten co teraz,ale nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Mnie akurat nie stać na 2 wózki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
ja tez nie bede kupowala jakigos drogiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
A to prawda że masywny
![]() Ja sie męcze jak mam go z piwnicy wytaszczyć po schodach i to jeszcze takie wązkie przejscia między wyjsciem z piwnicy na klatke ![]() Aż domek mi sie marzy ![]() Ale ten mój bąbel dziś spi. Znowu ponad 2 godziny. Oooo, chyba coś słysze.. jakieś kwękanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny.
od paru dni zbieram się napisać ale jakoś nie mam kiedy. Lena marudna gorzej niż zwykle, ja mam okres więc same wiecie jak jest ![]() mawet Tż nie wytrzymał towarzystwa dwóch podminowanych dziewczyn i pojechał na ryby ![]() na jego miejscu też bym tak zrobiła ![]() dzisiaj spałam może 2 godziny, Lena budziła się non stop, kwękała, stękała i tak do rana. nie wiem co to było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dałam jej brzoskwiniowo - waniliowy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie o ciasto, może któraś wie
![]() czy któraś z Was robiła może takie cudo? to jeden z rodzajów snikersa, ale nie na kruchym cieście ale biszkoptowym. macie może przepis? chodzi mi najbardziej o to, co dodać by biszkopt uzyskał taki ciemno-miodowy kolor ![]() to ciasto z cukierni i niestety nie mam co liczyć na recepturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |||
Zakorzenienie
|
Aaa daleko, ja Dolny Śląsk.
No z tym fajnie, że jak ma sie wiecej ppokoi to graciarnia z zabawkami jedna. Teraz to nasza sypialnia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() Oby to przez ząbki było i nic poważnego ![]() Tempa u Antosia ząbkowanie nabrało ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Aga_ton nie wiem co to za ciasto ale aż mi ślinka cieknie ![]()
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny podziwiam, że mieścicie się w tych 30m mieszkaniach. My mamy 48, ale tak się już zagraciło, że patrzeć na nie nie mogę... Też chodzę i w kółko sprzątam, ale jak dziecko zaczyna się bawić i trzeba wyjąć zabawki to patrzeć nie mogę na to pobojowisko. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() Dearlie, brawa za ząbki Antosia. Widzę, że generalnie u większości zęby w natarciu. U nas nadal nic się nie przebiło, ale dziecko się zrobiło spokojniejsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.