|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Iwoncia a czemu drugiego nie będzie?nie chcecie czy inne względy? Hehe ona jej nie gryzie tylko tak "chapnie"(nie wiem czy dobrze napisałam)
Cosmo 45m to nie takie małe ja sie wychowywalam na 20m to dopiero była tragedia. Nasze ma 51m i nie narzekam,chociaż nie ukrywam, że domek nam sie marzyUla no ja jedną wsadzam,a w drugiej luzu mam ![]() Ah Ci stolarze,czy wszyscy fachowcy tacy nieodpowiedzialni? Do mamy spec od junkersa tydzień chodził i dojść nie mógł:
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz z tym domem sporzadziliśmy umowę normalnie z niedużą zaliczką,a reszta po akcie notarialnym.Tylko to czekanie na kazdy kwit,wpis,poprawkę mnie juz męczy. Ci fachowcy czasem niesłowni,ze szok,ale nic się bez nich nie zrobi.Turyści będą zwiedzać,a facet w tym czasie zrobi,nie martw się na zapas. |
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Tez by sie pewnie chętnie do zabawy dołączył
![]() A w ogóle skąd jesteś?bo nie pamiętam czy pisalas
|
#694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
[QUOTE=cosmoewuu;42074852]
Cytat:
![]() Za 25 lat będzie nasze Cytat:
Jak bodziaki to czasem zestaw walne, a jak jakiś kombinezon na zimę to osobno. Różnie wystawiam. Opłaca sie bo potem kupuje coś malemu w zamian ![]() A poczte mam minutkę pieszo więc żaden problem. Druga sprawa po co mi sie to ma w szafach kisić tym bardziej ze nie nam miejsca tego trzymać a ciuchy są w super stanie. |
||
|
|
|
#696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nadaje sie na ojca a samemu sie źle wychowuje. Druga sprawa wiecznie tego chłopa w domu nie ma, co mi juz nie przeszkadza bo i tak malo mi pomaga przy dziecku. |
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas katar i kaszel. Modlę się, aby to było od tych zębów, bo widzę, że druga górna jedynka już też w natarciu. ![]() Angel Jagódka jest prześliczna! Uwielbiam ją oglądać. ![]() Cytat:
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Angel, Jagoda jest niesamowita
![]() Fajnie sie bawi z pieskiem
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Wam niesamowicie, że już niedługo będziecie mieć lepsze warunki.
|
|
#701 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
[QUOTE=Iwoncia81;42075842][QUOTE=cosmoewuu;42074852]
My mamy 39m ![]() Za 25 lat będzie nasze no to nasze tez bedzie za 25 lat zyc nie umierac ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
my mamy 2 pokoje ale jednem z nich jest salon aneksem kuchennym, co prawda mozna wstawic drzwi do kuchni bedzie oddzielnie, ale wtedy bedzie ciemno w kuchni bo nie ma okna takze nie wstawiamy. a co do zabawek to mamy tak samo ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#702 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cosmo z okolic Suwałk
![]() Cytat:
Przyjechał zamontował,ale turyści byli pierwsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ula2689;42076683]Cosmo z okolic Suwałk
![]() czyli tam gdzie mowia ze zawsze najzimniej ja pochodze z podlasia, w wawie mieszkam 4 lata
|
|
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel Jagoda jest fajowska
a ten fryz Ula nie przyszedł jeszcze stoiliczek ![]() Biedne jesteście z tymi mieszkaniami
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-02 o 14:34 |
|
|
|
#706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jezu, my też bez okna w kuchni ![]() A z zabawkami jest też masakra bo sie czasem jakaś zaplącze pod koc i jak np. wczoraj sie z małym wyglupiałam i ciapłam na tyłek to mało brakowało a by mi plastikowa zabawka w dupe wlazła Cytat:
![]() Mojemu też sie nie chce właśnie on tylko ciągle mnie pyta kiedy maly spać idzie ![]() Szkoda gadać... najgorsze że Alan nie bedzie mieć rodzeństwa a ja chcialam zawsze dwójke
|
|||
|
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
[QUOTE=Iwoncia81;42077980]To tak jak u mnie
![]() ![]() Jezu, my też bez okna w kuchni ![]() A z zabawkami jest też masakra bo sie czasem jakaś zaplącze pod koc i jak np. wczoraj sie z małym wyglupiałam i ciapłam na tyłek to mało brakowało a by mi plastikowa zabawka w dupe wlazła no to nie jestem sama bez okna w kuchni ![]() ![]() :brzy dal:
|
|
|
|
#708 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hubert jak stoi ma go na wysokości pasa(trochę nisko) i opiera się o niego to stolik jedzie do przodu jak jeździk jakiś![]() Poza tym cienkie są te plastikowe nózki,ciekawe ile to to wytrzyma,sam panel fajny bo dużo ma tych grajków.Ogolnie nie polecam i nie kupiłabym po raz kolejny. Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
jakie macie wozki ?
Bo ja mam teraz ten typu 3w1 ale chce zmienic na spacerowke ale nie wiem na jaka
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wklejały i polecały a ja jednak jeszcze zostane przy tym. A na przyszły rok sie zobaczy
|
|
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
ja bym jeszcze do zimy pojezdzila q tej "parasolce" a na zime dalej ten co teraz,ale nie wiem
zobacze co znajde
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie akurat nie stać na 2 wózki
w innym razie to bym pewnie kupiła parasolke
|
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
ja tez nie bede kupowala jakigos drogiego
ale czesto jezdze sama pociagiem do moich rodzicow, to w pociagu zajmuje troche miejsca i ciezko sie z nim poruszac, no i nie wspomne o samochodzie
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
A to prawda że masywny
![]() Ja sie męcze jak mam go z piwnicy wytaszczyć po schodach i to jeszcze takie wązkie przejscia między wyjsciem z piwnicy na klatke ![]() Aż domek mi sie marzy ![]() Ale ten mój bąbel dziś spi. Znowu ponad 2 godziny. Oooo, chyba coś słysze.. jakieś kwękanie
|
|
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#716 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny.
od paru dni zbieram się napisać ale jakoś nie mam kiedy. Lena marudna gorzej niż zwykle, ja mam okres więc same wiecie jak jest ![]() mawet Tż nie wytrzymał towarzystwa dwóch podminowanych dziewczyn i pojechał na ryby ![]() na jego miejscu też bym tak zrobiła ![]() dzisiaj spałam może 2 godziny, Lena budziła się non stop, kwękała, stękała i tak do rana. nie wiem co to było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dałam jej brzoskwiniowo - waniliowy. |
||
|
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie o ciasto, może któraś wie
![]() czy któraś z Was robiła może takie cudo? to jeden z rodzajów snikersa, ale nie na kruchym cieście ale biszkoptowym. macie może przepis? chodzi mi najbardziej o to, co dodać by biszkopt uzyskał taki ciemno-miodowy kolor ![]() to ciasto z cukierni i niestety nie mam co liczyć na recepturę
|
|
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Aaa daleko, ja Dolny Śląsk.
No z tym fajnie, że jak ma sie wiecej ppokoi to graciarnia z zabawkami jedna. Teraz to nasza sypialnia Ale nie bawem "garderoba" bedzie Jagody![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() Oby to przez ząbki było i nic poważnego ![]() Tempa u Antosia ząbkowanie nabrało ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Aga_ton nie wiem co to za ciasto ale aż mi ślinka cieknie
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny podziwiam, że mieścicie się w tych 30m mieszkaniach. My mamy 48, ale tak się już zagraciło, że patrzeć na nie nie mogę... Też chodzę i w kółko sprzątam, ale jak dziecko zaczyna się bawić i trzeba wyjąć zabawki to patrzeć nie mogę na to pobojowisko. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Dearlie, brawa za ząbki Antosia. Widzę, że generalnie u większości zęby w natarciu. U nas nadal nic się nie przebiło, ale dziecko się zrobiło spokojniejsze ciekawe. Może to ma jednak związek z pogodą? Bo się od wczoraj ochłodziło i dziecko mi się naprawiło automatycznie... No ale upały wracają więc niczego dobrego to nie wróży
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

ja sie wychowywalam na 20m to dopiero była tragedia. Nasze ma 51m i nie narzekam,chociaż nie ukrywam, że domek nam sie marzy

i tez mamy małe, bo tylko 45 m, ale tż twierdzi ze za 1o lat spłaci kredyt i wtedy wieksze kupimy 

Modlę się, aby to było od tych zębów, bo widzę, że druga górna jedynka już też w natarciu.