W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 08:34   #661
salud
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

Wstawiam wampirka mojego z marchewką
ale fajny króliczek!

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Salud współczuje takiego obrotu sprawy i oby teraz wszystko szło pomyślnie. A wujka bym zjechała z góry na dół i nie obchodziłoby mnie co rodzina powie bo to on zamieszania niemałego zrobił...

A mi moje dziecko wymiotowało dziś 2x
Zrobiłam jogurt naturalny z bananami i mu chyba zaszkodziło
Na kolacje miał dostać kaszke i po dwóch łyżeczkach znowu wymiotował
Tak mi go żal było a sie popłakał bo sie wystraszył co sie dzieje
Bidulek mój kochany.
Już spi teraz, dałam herbatki żeby załagodzić nieprzyjemności w przełyku i śpi. Wyrzuty sumienia mam teraz że mu to dałam zjesc...
Dzięki dziewczyny ,musialam się trochę pożalić,bo przez te wszystko to juz nic mi sie ostatnio nie chce.
Oj biedaczek,pewnie po tym jogurcie. A dawałaś mu juz wczesniej?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Salud, matko ale się Wam złożyło... A wujo choć miał jakieś wytłumaczenie na tą swoją decyzje? Oby się teraz wszystko ułożyło, będę trzymać kciuki.
Owszem,że ma do splacnia kredyt we frankach,a frank poszedl do gory,wiec bedzie stratny. No ale to przezciez nie moja wina,ze ceny walut sie zmieniaja i w trakcie tak to wyszlo,my ze swojej strony szybko zalatwilismy formalnosci,a przez niego wszystko sie ciagnelo.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mati właśnie z tej pozycji w końcu ruszył, ale to trwało długo. Bujał się bujał, aż poszedł. Teraz idzie jak burza.
Ja porownuje Marcela z Matinkiem ,bo są w podobnym wieku,i moj na razie tylko pelza do przodu,do raczkow sie ustawia,ale upada zamiast ruszyc do przodu.A najchetniej o by chcial ,zeby go stawiac na nozki i prowadzic pod pachy,najlepiej caly dzien i oczywiscie wielki ryk jak go kladę na podlogę.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 08:34   #662
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

U nas zapowiada się kolejny dzień marudno-jęcząco-gryzący

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 08:38   #663
salud
Zadomowienie

[QUOTE=Katee27;42069059]
ale pech Was spotkał.Wujek się nie popisał a akcja ze strażą-niecodziennie takie akcje się zdarzają.To było wieczorem?
Mam nadzieję,że los się do Was uśmiechnie

Rzeczywiście akcja była,mimoże poźny wieczór to całe osiedle się zlecialo i ludzie wyszli na balkony z komórkami,pewnie żeby nagrywać,może myśleli,że strażacy jakiegoś trupa wyciągną albo co...Polaczki!Jak ja tego nie lubię!
Stary 2013-08-02, 08:42   #664
monarika
Wtajemniczenie

Hej

wczoraj małą pochwaliłam, że ładnie mi śpi to mi za to w nocy urządziła cyrk nie z tej ziemi...przebudziła się przed 24 i zasnęła po 2

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Uff góra była, doły za duże, bo same 42,44 ale inny dół wzięłam w tym samym kolorze
pochwal się koniecznie zakupami

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Oliwia 25 sierpnia 7100 2 tygodnie temu

Hejo!Czekam na turystów i na kuriera z tym stolikiem nieszczęsnym
Kruszynka maleńka

Daj znać jak ten stolik
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:08   #665
lilka00
Wtajemniczenie

My wczoraj byliśmy u pediatry na kontroli i rozwiała wiele moich małych wątpliwości i jestem spokojniejsza . Mówi, że wszystko super, tylko waga dzidzi trochę wysoka, ale teraz i tak z tym nic nie zrobimy, bo Kinga jest za mała. Waży 10,7 .

Salud- umowa przedwstępna była z zaliczka? Jak tak to wujek powinien Wam oddać podwójna wartość zaliczki, jak odstąpił od sprzedaży, ja bym się nie szczypała, kosztowało Was to dużo nerwów czasu itp.

My dzisiaj idziemy oglądać mieszkanie, jednak mniejsze, niż początkowo chcieliśmy, no ale nie chcemy się wkopywać i nie mieć potem na urządzenie tegoż mieszkania. Realnie stać nas na 50 m 2 pokoje najlepiej do remontu, no nic kiedyś kupimy sobie większe, jak będzie nas stać, a na razie lepsze to niż nic
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:17   #666
salud
Zadomowienie

Cytat:

3majcie kciuki by był tem strój
trzymamy!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Uff góra była, doły za duże, bo same 42,44 ale inny dół wzięłam w tym samym kolorze
aleś Ty szybka!
Stary 2013-08-02, 09:24   #667
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Ja mam turystyczne i w nim stanął i staje bez problemu.A nauczył się stawać przy parapecie,bo łóżko mam przysunięte pod okno.

no to mój ma ciężki zadek po prostu
Zacznie sam wstawac prędzej czy później, a teraz mu troche będe pomagać

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
ale fajny króliczek!

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Dzięki dziewczyny ,musialam się trochę pożalić,bo przez te wszystko to juz nic mi sie ostatnio nie chce.
Oj biedaczek,pewnie po tym jogurcie. A dawałaś mu juz wczesniej?

Ja porownuje Marcela z Matinkiem ,bo są w podobnym wieku,i moj na razie tylko pelza do przodu,do raczkow sie ustawia,ale upada zamiast ruszyc do przodu.A najchetniej o by chcial ,zeby go stawiac na nozki i prowadzic pod pachy,najlepiej caly dzien i oczywiscie wielki ryk jak go kladę na podlogę.
Samego banana kiedys troche dawałam ale nie przepadał, jogurt z truskawkami mojej roboty zjadał i nic sie nie stało, a kupne jogurciki z nestle z bananem je i nic sie nie dzieje.
Już tak mysle że była rewolucja w brzuszku bo wcześniej zjadł chlebek z dżemem jabłkowym mojej roboty i chyba te dwa składniki jogurt bananowy i ten dżemik mu tak zrobiło eh sama nie wiem...
No ale dziś już poprawa, z tym że gorzej spał w nocy przez podrażniony żołądek. Za to teraz po sniadanku lula

Salud, u nas to samo z pełzaniem woli tak bo mu łatwiej narazie
Przybiera też pozycje do raczka, zrobi dwa kroki w przód i ciap na brzuszek. Popingala na brzuchu szybko i też uwielbia jak pod pachy go trzymam i nogami przebiera
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 09:30   #668
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Salud- umowa przedwstępna była z zaliczka? Jak tak to wujek powinien Wam oddać podwójna wartość zaliczki, jak odstąpił od sprzedaży, ja bym się nie szczypała, kosztowało Was to dużo nerwów czasu itp.
Wiem,ale poniewż zaliczka miała wynosic 180 tys.(na splacenie jego zobowiazan)to w umowie przedwstępnej zabezpieczylam sie,ze dostanie ja w lapy jak podpiszemy umowe kredytową,na wypadek jakby bank jednak zmienil zdanie.To jednak spora suma,a obawialam sie,ze w razie jakby mu cos odwalilo,to ja sie bede po sądach latami bujac,zeby odzyskac swoje.On zaczal mącic i przebąkiwac o zmianie ceny i zebym mu od razu dala gotówkę, jak jechalalismy podpisac umowe do banku,a zaraz potem mielismy umowionego notariusza.Widac intuicja mi dobrze podpowiadala,ze bylam zapobiegawcza,bo pewnie tyle bym widziala jego i tę "zaliczkę'
Stary 2013-08-02, 09:45   #669
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem,ale poniewż zaliczka miała wynosic 180 tys.(na splacenie jego zobowiazan)to w umowie przedwstępnej zabezpieczylam sie,ze dostanie ja w lapy jak podpiszemy umowe kredytową,na wypadek jakby bank jednak zmienil zdanie.To jednak spora suma,a obawialam sie,ze w razie jakby mu cos odwalilo,to ja sie bede po sądach latami bujac,zeby odzyskac swoje.On zaczal mącic i przebąkiwac o zmianie ceny i zebym mu od razu dala gotówkę, jak jechalalismy podpisac umowe do banku,a zaraz potem mielismy umowionego notariusza.Widac intuicja mi dobrze podpowiadala,ze bylam zapobiegawcza,bo pewnie tyle bym widziala jego i tę "zaliczkę'
No to faktycznie trochę inaczej to wygląda, bo zwykle zaliczka to z 5% i wtedy sprawa jest jasna. Miałaś rację, a wujek to straszny krętacz, dobrze, że tyle pieniędzy Wam nie przepadło!
Mój wujek kiedyś sprzedawał mieszkanie za ok 400 tyś i ludzie podpisali umowę przedwstępna i dali 20 tyś zaliczki, a potem się wycofali, czysty zysk
Stary 2013-08-02, 09:48   #670
angel166
Zakorzenienie

dobra wróciłam ale upał dziecię zasnęło także uwaga NADRABIAM

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Nam rowerek/jeździk chrzestna obiecała na roczek, więc pewnie nie będę miała wpływu na to, jaki będzie, ale liczę, że moja przyjaciółka wybierze coś fajnego. Na wiosnę będzie jak znalazł. Mój 3-letni kuzyn do teraz jeszcze z niego korzysta, jak jego babcia gdzieś dalej z nim jedzie.
super!

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:49   #671
lilka00
Wtajemniczenie

Iwoncia ja raz dałam jogurt naturalny z malinami i Kingę wysypało, jak by miała skazę białkowa, a po jogurcie kupnym takim dla dzieci nic, nie wiem co takiego jest w tych zwykłych jogurtach, bo te kupne nie są przecież na mm...?

aaa doczytałam, że po jogurcie z truskawkami nic nie było, więc nie wiem, może banan jakiś nie dobry, różnie to bywa.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2013-08-02 o 09:51
Stary 2013-08-02, 10:03   #672
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20

Cytat:

faktycznie jak wampirek ma te ząbki Zarąbisty ma Alanek ten uśmiech,aż mi się japa cieszy an sam widok

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Salud kurcze współczuję przejść z wujkiem, aż słów na niego brakuje oby teraz się wszystko udało, zaciskam kciuki z całej siły!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
mamusie sierpniowych i wczesnowrześniowych dziewczynek - ile ważą wasze córeczki?
ok.8,8kg -ur. 5września

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Hej
Melduje,że mąż internet dzisiaj załatwiał i we wtorek przyjadą podlaczyc więc wroce do Was
Koniec odpoczynku ode mnie

Fabisiowi dzisiaj wyszedl drugi zabek! dolna jedynka
Teraz ma dolną i górną
Marudny jest troszke ale po za tym wszystko ok .

Lobuz łapie się wszystkiego i wstaje na nóżki,teraz opanowuje trzymanie jedna rączka i próbuje się ruszyć ale dupka ciagnie go w dol

Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk
no wreszcie jestes! gratuluję zębola

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
te
A mi moje dziecko wymiotowało dziś 2x
Zrobiłam jogurt naturalny z bananami i mu chyba zaszkodziło
Na kolacje miał dostać kaszke i po dwóch łyżeczkach znowu wymiotował
Tak mi go żal było a sie popłakał bo sie wystraszył co sie dzieje
Bidulek mój kochany.
Już spi teraz, dałam herbatki żeby załagodzić nieprzyjemności w przełyku i śpi. Wyrzuty sumienia mam teraz że mu to dałam zjesc...
oj biedny Alanek nie miej wyrzutów sumienia,bo kto by wiedział,ze mu zaszkodzi. Wymioty u takich maluszków są straszne,bo biedne nie wiedzą co się dzieje

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
widzę że przekonałaś męża skutecznie
wzięłam go na litość jak zobaczył mnie zmaltretowaną po powrocie z pracy i współcierpiał ze mną wczoraj do 22 to rano zostawił mi kase

o wstała i poszła pod stół, chyba kupa będzie

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
U nas zapowiada się kolejny dzień marudno-jęcząco-gryzący
oj współczuję kochana
u nas odpukać na razie ok

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

monarika oj widzę,że nocne przeboje Ci Otylka urządziła zaraz wstawie na klub

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
My wczoraj byliśmy u pediatry na kontroli i rozwiała wiele moich małych wątpliwości i jestem spokojniejsza . Mówi, że wszystko super, tylko waga dzidzi trochę wysoka, ale teraz i tak z tym nic nie zrobimy, bo Kinga jest za mała. Waży 10,7 .

My dzisiaj idziemy oglądać mieszkanie, jednak mniejsze, niż początkowo chcieliśmy, no ale nie chcemy się wkopywać i nie mieć potem na urządzenie tegoż mieszkania. Realnie stać nas na 50 m 2 pokoje najlepiej do remontu, no nic kiedyś kupimy sobie większe, jak będzie nas stać, a na razie lepsze to niż nic
no to konkretnie Kinia waży
i za mieszkanko,by Wam przypadło do gustu

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-08-02 o 09:52
Stary 2013-08-02, 10:03   #673
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
trzymamy!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

aleś Ty szybka!
prawie biegłam do tego tescopisałam z tel po drodze

Jagódka
Stary 2013-08-02, 10:03   #674
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Jednak to racja że z rodziną to sie na zdjęciach dobrze wygląda
Chociaż i to czasem nie wychodzi

Cytat:
Iwoncia ja raz dałam jogurt naturalny z malinami i Kingę wysypało, jak by miała skazę białkowa, a po jogurcie kupnym takim dla dzieci nic, nie wiem co takiego jest w tych zwykłych jogurtach, bo te kupne nie są przecież na mm...?

aaa doczytałam, że po jogurcie z truskawkami nic nie było, więc nie wiem, może banan jakiś nie dobry, różnie to bywa.
No właśnie też nie wiem z czego to.
No nic stało sie i zrobie pauze z bananem narazie.
Stary 2013-08-02, 10:04   #675
angel166
Zakorzenienie

co do raczkowania,to Jagoda właśnie z siadu wystartowała

Jagódka
Stary 2013-08-02, 10:26   #676
cosmoewuu
Raczkowanie

u mnie Bartek teraz wszedzie dojdzie raczkujac nie wspomne juz o tym ze zdejmuje sobie rzeczy ze stolika bo akurat jest na wysokosci jego, jak stanie sobie na kolanach
cosmoewuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 10:48   #677
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Alanek też wchodzi tam gdzie da rade, nawet w najwęższe szczeliny
Gorzej potem z wyjściem
Sie biedak nastęka, najęczy i nawet sie rozpłacze jak już nie ma siły sie wydostać

Bidulek mój nadal spi.
Spał 1,5 godziny, przebudził sie na 5 minut i znowu spi kolejną godzine.
Odsypia kiepską nocke...

Aaaaaa, sprzedałam kolejne 5 ciuszków na alllll
I na dodatek przyszedł jeden ciuszek który zamówiłam Alankowi tralalalalllaaaa
Stary 2013-08-02, 11:01   #678
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

trzymam kciuki za M my kupiliśmy 3 pokoje - 57m2, u nas ceny 2 i 3 pokojowych są właściwie takie same Czekamy jednak jeszcze 4 lata, jak nam minie okres,żeby podatku od wzbogacenia nie płacić i będziemy myśleć co robić dalej, bo mieszkanie jednak nie jest dla nas teraz strasznie żałuję, że nie zostaliśmy u teściów i nie budowaliśmy się ależ byłam głupia

Cytat:
wujek niepoważny....przykro mi, ze straciliście tyle czasu i nerwów

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wasze maluchy zaczęły raczkować z leżenia na brzuchu czy z siadu?

Pytam, bo Antek buja się na kolankach od jakiś 2 tygodni i nie może wystartować, a od kilku dni z siadu przechyla się mocno do przodu, tak jakby też chciał przesunąć się w przód, z tym że nie ogarnia jeszcze co trzeba zrobić z tą nogą, która zostaje pod brzuchem.

Antek ma zdiagnozowane przed pediatrę i neurologa napady afektywnego bezdechu ( jak to się fachowo "ładnie" nazywa). Ja jestem pełna nadziei, że to chwilowe, stąd moja radość, że od kilku dni nie dzieje się nic złego... tfu tfu tfu, aby nie zapeszać.
nie zwróciłam uwagi jak zaczęła raczkowaćwspółczuję tych bezdechów, oby szybko z tego wyrósł

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 11:03   #679
kraven
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cześć. U nas troche luźniej dzisiaj więc mam chwile.

Angel pokaż strój

Marta Zuzia cudna

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 11:21   #680
cosmoewuu
Raczkowanie

Bartek kiedys wlazl pod lozeczko i nie dal rady wyjsc, musialam go wyciagac
tez sie zastanawialam nad sprzedaza ubranek na allegro
na gumtree tez mam konto, tam sprzedalam kilka rzeczy , ale byly to meblem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Bartek najpier stawal sobie na kolanach i na rekach i sie kiwal na boki, potem jakos tak dziwnie prawa noge do gory podnosil a lewa normalnie, i jakos sie czolgal do przodu teraz juz normalnie raczkuje, a zaczal nawet nie wiem czy z siadu czy nie
Stary 2013-08-02, 11:38   #681
angel166
Zakorzenienie

Jagoda tez mi wlazi pod lozeczko za pampersami i wyjsć nie może. Wtedy to dopiero wyje syrena

nie dobry pies nie chciał dac dziecku lapki hehe https://www.youtube.com/watch?v=_iza...e_gdata_player

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Iwoncia to super ja trzymam dla koleżanki część ubranek po Jagodzie,bo co ładniejsze to zostawiam z myślą kiedyś o drugim bobo. Miała sie po 20 lipca odezwać ale na razie cisza

Jagódka
Stary 2013-08-02, 11:41   #682
angel166
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

kraven takifoto na sobie tu nie wstawie,bo sie wstydzę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1375440057417.jpg (30,5 KB, 24 załadowań)

Jagódka
Stary 2013-08-02, 11:41   #683
monarika
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:

Te jogurty dla dzieci np z gerbera czy z nestle mają chyba zredukowany poziom laktozy () dlatego można je podawać po 6 miesiącu bo normalny jogurt to chyba po 10 dopiero można

Cytat:
Samego banana kiedys troche dawałam ale nie przepadał, jogurt z truskawkami mojej roboty zjadał i nic sie nie stało, a kupne jogurciki z nestle z bananem je i nic sie nie dzieje.
Już tak mysle że była rewolucja w brzuszku bo wcześniej zjadł chlebek z dżemem jabłkowym mojej roboty i chyba te dwa składniki jogurt bananowy i ten dżemik mu tak zrobiło eh sama nie wiem...
No ale dziś już poprawa, z tym że gorzej spał w nocy przez podrażniony żołądek. Za to teraz po sniadanku lula

Salud, u nas to samo z pełzaniem woli tak bo mu łatwiej narazie
Przybiera też pozycje do raczka, zrobi dwa kroki w przód i ciap na brzuszek. Popingala na brzuchu szybko i też uwielbia jak pod pachy go trzymam i nogami przebiera
Iwoncia Otylka bardzo często je banana i nic jejnie było a raz mi rzygnęła po nim ale był lekko niedojrzały przy końcach i tak sobie myślę, że to chyba dlatego a ten co Ty dałaś to żółciótki był?

Aga_ton pisałaś ostatnio, że dałąś Lence jgurt zwykły...jaktam po nim?
A jaki dawałaś? Naturalny czy jakiś smakowy?

JA ostatnio kupiłam małej z Jogobelli bo całkiem fajny skład ma ale jej jeszcze nie dałam

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2013-08-02 o 11:44
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 11:43   #684
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez cosmoewuu Pokaż wiadomość
Bartek kiedys wlazl pod lozeczko i nie dal rady wyjsc, musialam go wyciagac
tez sie zastanawialam nad sprzedaza ubranek na allegro
na gumtree tez mam konto, tam sprzedalam kilka rzeczy , ale byly to meblem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Bartek najpier stawal sobie na kolanach i na rekach i sie kiwal na boki, potem jakos tak dziwnie prawa noge do gory podnosil a lewa normalnie, i jakos sie czolgal do przodu teraz juz normalnie raczkuje, a zaczal nawet nie wiem czy z siadu czy nie
Te gumtree to cos na styl tablicy chyba
??
Ciekawe czy Alan zacznie raczkować

Cytat:
Jagoda tez mi wlazi pod lozeczko za pampersami i wyjsć nie może. Wtedy to dopiero wyje syrena

nie dobry pies nie chciał dac dziecku lapki hehe https://www.youtube.com/watch?v=_iza...e_gdata_player

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Iwoncia to super ja trzymam dla koleżanki część ubranek po Jagodzie,bo co ładniejsze to zostawiam z myślą kiedyś o drugim bobo. Miała sie po 20 lipca odezwać ale na razie cisza
Cierpliwy piesio
Myslalam ze ją ugryzie

Ja ciuchów nie trzymam b drugiego bobo nie bedzie
A bylo duuużo gadki że bedzie

Bobo wstało w koncu
Stary 2013-08-02, 11:43   #685
salud
Zadomowienie

Cytat:
Lilka,a gdzie będziecie ogladac to mieszkanie?dobrze kojarzę,ze jesteś z Bydgoszczy?
Stary 2013-08-02, 11:53   #686
cosmoewuu
Raczkowanie

[QUOTE=Iwoncia81;42074671]Te gumtree to cos na styl tablicy chyba
??
Ciekawe czy Alan zacznie raczkować

tak, to cos podobnego

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

my kupilismy mieszkanie w pazdzierniku 2012, chwile przed porodem i tez mamy małe, bo tylko 45 m, ale tż twierdzi ze za 1o lat spłaci kredyt i wtedy wieksze kupimy
Stary 2013-08-02, 11:55   #687
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki

Cytat:
Tak jak to opisałaś to mi wygląda żewcale nie miał zamiaru sprzedawać wam domu tylko chcial wyludzić pieniądze

Cytat:
No to faktycznie trochę inaczej to wygląda, bo zwykle zaliczka to z 5% i wtedy sprawa jest jasna. Miałaś rację, a wujek to straszny krętacz, dobrze, że tyle pieniędzy Wam nie przepadło!
Mój wujek kiedyś sprzedawał mieszkanie za ok 400 tyś i ludzie podpisali umowę przedwstępna i dali 20 tyś zaliczki, a potem się wycofali, czysty zysk
Znaczy że zarobil 20 tysi?

Cytat:
wzięłam go na litość jak zobaczył mnie zmaltretowaną po powrocie z pracy i współcierpiał ze mną wczoraj do 22 to rano zostawił mi kase
H ha cwaniara nawet nie musiałaś się starać

Cytat:
Aaaaaa, sprzedałam kolejne 5 ciuszków na alllll
I na dodatek przyszedł jeden ciuszek który zamówiłam Alankowi tralalalalllaaaa
Iwoncia a Ty wystawiasz te ciuszki pojedyńczo?Opłaca Ci się to?No wiesz jeszcze trzeba gonić na poczte np

Cytat:
kraven takifoto na sobie tu nie wstawie,bo sie wstydzę
E fajny,tylko ja bym nie miała co włożyć w ten stanik

Kuźwa miał byc rano stolarz zamontować poręcze przy schodach na górze,a już mi turyści dzwonili że jadą
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 11:58   #688
cosmoewuu
Raczkowanie

Kuźwa miał byc rano stolarz zamontować poręcze przy schodach na górze,a już mi turyści dzwonili że jadą[/QUOTE]
a skad jestes ?
Stary 2013-08-02, 12:07   #689
angel166
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=htVr...e_gdata_player i z przed chwili zabawy z piłką

Jagódka
Stary 2013-08-02, 12:11   #690
cosmoewuu
Raczkowanie

Cytat:
Bartek z zaciekawieniem ogladal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości