Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 05:41   #931
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Wczoraj miałam wizytę u gina. Na ktg skurczy brak. Mały waży już 2400g
Ma wloski więc ja szczotkę wykorzystam

Jesteśmy w drodze nad morze pewnie będę zaglądać tylko na pierwszą stronę żeby sprawdzić czy któraś nie urodziła

Trzymajcie się
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 06:26   #932
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

25 stron do nadrobienia, przez mniej niż dobe nie zaglądania na wizać Nawet się nei zabieram bo przed północą nie zdąze

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
i relacja z wizyty

jest dobrze i nie dobrze.

Zacznę od Małego (tak, tak dalej Synek - sprzęcik oglądaliśmy), u niego wszytko w porządku, organy na miejscu, przepływy też. Jedyni wody płodowe są przy dolnej granicy ale nadal w normie.
Młody jest dość spory (cały czas wychodzi około 1,5 tyg starszy wg usg), bo w 28 t 1dc ma 1433g (Ladan wpiszesz mi proszę na pierwszą stronę)

a przechodząc do mnie, to te moje ostatnie bóle brzucha to stawianie się macicy, mam brać magnez i nospę 3 x dziennie, luteina dopochwowo, leki na niedokrwistość - Tardyferon i na żylaki phlebodia.
Dużo odpoczywać i leżeć jak tylko będą twardnienia.
A ból w kroczu w moim przypadku jest spowodowany ułożeniem Janka, ma główkę bardzo nisko i uciska mi samo ujście szyjki macicy.

Z wizyty jestem zadowolona (znów prawie godzinę tam spędziłam), najważniejsze, że młody zdrowy

Poproszę jeszcze o wpisanie następnej wizyty:
21.08 godz. 17
Gratuluje udanej wizyty I synek już coraz większy

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Szybko? Za chwilę kilka odstawia fenka, kilka w szpitalach, baja miała dziś rodzić A w innych wątkach były wcześniaczki o miesiąc

Ale pierwsza już jest, także szlak przetarty
Ja stawiam, że kolejna będzie bajka, Snow lub inwersja
Potem policzanka, SAMBA i kaska (ale Miki musi do 24.08 czekać, mam dziwne przeczucie, że tylko tż wróci, nie zdąży się rozpakować i pojadą do szpitala )
Może zaczniemy uprawiać hazard i obstawiać zakłady

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Jesteśmy w drodze nad morze pewnie będę zaglądać tylko na pierwszą stronę żeby sprawdzić czy któraś nie urodziła

Trzymajcie się
Jaki duży! Bawcie się dobrze nad morzem i odpoczywaj dużo I wdychaj jod bo zdrowy
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:02   #933
agravka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez bajka1807;42085231

wez mnie nie strasz kobieto :D ale tak na serio, na czop mi to nie wygladalo bo za malo. najpierw sluz byl lekko rozowy, pozniej taki tyci mini glucik podbarwiony krwia, a pozniej znow rozowo. chociaz swoja droga, to ten czop i tak sie dobrze trzyma bo ja zewnetrzne rozwarcie mam na 2 cm, a wewnetrzne na 1 cm wiec powinno wypasc juz :cojest:

:*[COLOR="Silver"

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

[/COLOR]
:
Ten czop Ci może jeszcze odchodzić mi szedł chyba że 2 dni

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

My też jedziemy właśnie, jesteśmy na autostradzie

Edytowane przez agravka
Czas edycji: 2013-08-03 o 07:01
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:11   #934
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Jaki duży! Bawcie się dobrze nad morzem i odpoczywaj dużo I wdychaj jod bo zdrowy

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
My też jedziemy właśnie, jesteśmy na autostradzie

Dokąd jedziecie? My do Stegny. Nie chciałam za daleko sie wypuszczać bo u mnie 34 leci
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:17   #935
tassia
Zakorzenienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

hejho
witam sie z wami i uciekam
obudzil mnie budzik wiec cos czuje ze bede niewyspana dzis a obiecalam zamykac wesele a nie odpasc o 21

do porodu zostalo 50DNI¡!¡!¡

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:31   #936
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
moja matka twierdzi, że tak się powinno żeby uspokoić dziecko albo żeby mieć je na oku.
ona twierdzi, że zakup takich rzeczy typu fotelik-bujaczek, niania elektroniczna czy mata edukacyjna to są moje fanaberie i zbędne wydawanie kasy.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

a i dodała, że taki wózek drogi kupiony i co będzie teraz w samochodzie złożony składowany, a nie w domu.

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

kiedyś też nie było tyle powikłań. moja matka nie ma pojęcia co to problem w ciąży. przeszła przez nią jak przez masło.
weź dwa głębsze wdechy i zrób swoje... ja co prawda z Jakubem nie miałam ani bujaczka ani maty edukacyjnej, a wózek stał w domu w przedpokoju na dole i ani razu moje dziecko nie było bujane....
a ile Ty za ten wózek dałaś??

dla mojej matki też wiele rzeczy jest niepotrzebnych, ale ona sobie czasami tylko głośno pomyśli bo wie że i tak zrobimy co nam się podoba czy jest dla nas słuszne... tylko że sobie język postrzępi...

Fikusku ale się córcia zmalowała... mój glut się kiedyś mazakiem po nogach popisał, więc w ramach mojej małej zemsty pumeksem go troszkę poszorowałam i więcej tego nie zrobił (wredna matka)

Edytowane przez Asiek84
Czas edycji: 2013-08-03 o 07:33
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:34   #937
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
kaska (ale Miki musi do 24.08 czekać, mam dziwne przeczucie, że tylko tż wróci, nie zdąży się rozpakować i pojadą do szpitala )
może być, chociaż wolałabym żeby miał urodziny we wrześniu
Cytat:
A co tam, w pierwszych przewidywaniach się myliłam, to może teraz będę mieć rację Chociaż ja nie kaska - płci nie zgaduję lepiej niż usg

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
polecam sie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Matall narzekasz na swojego synka czasami zobacz co moja zrobiła myślałam że ją ze skóry obedre a włosy dalej tluste bo to g.... nie chce się zmyć.
ups

Cytat:
moja matka wprawdzie urodziła 2tyg przed terminem, ale moja matka to raczej się nie oszczędzała. pracowac skonczyla 2tyg przed porodem, a dzien czy 2 wczesniej jechala z 60km autobusem na samym koncu gdzie najbardziej telepie.
Twoja matka nie przestaje mnie zaskakiwać
moja mama mnie i brata urodziła tydzień wcześniej i szybko- też tak chcę

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
to dobrze.. bo tak sie zeschizowalam ze moze zaraz mi wody odejda czy co...
nie odejdą gdzie tam Twoja kolej dopiero

Cytat:
Spakowałam się!
I idę spać, a jako, że nie wiem, jak jutro będę mieć możliwość tu wejść, to
Witam się w 33 tc!
podwójne hura

dzisiaj joe black ale się jaram

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 07:35   #938
Diorisha
Zakorzenienie

Sobotnie hejo

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Witam Pozwoliłam sobie do Was napisać, bo coraz częsciej tutaj zaglądam i widzę nowy wątek, co za tym idzie bliżej rozwiązania Jestem mamusia listopadową i z niecierpliwieniem już czekam Będe Was śledzić i czekam na pierwsze relacje z porodów.

Trzymam mocno za Was kciuki i zdrówka życzę młodym mamą i maluszkom
hej hej
Dzięki za kciuki -na pewno się przydadzą

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
znosze alarm, nie rodze jeszcze szyjka na szczescie bez zmian, plamienia u lekarza nie bylo, wiec stwierdzil ze to jednorazowe. mloda wazy 2,5 kg tak jak obstawialam hehe. ponadrabiam jutro bo teraz padam na rylo, dopiero wszyscy wyszli, czyli zwalili sie dzisiaj wszyscy, jutro tylko chrzestny Blanki zaproszony bez mej wiedzy

dzieki za kciuki ale i tak podejrzewam ze do terminu nie wytrwam
buziaki i do jutra

Super,że to tylko fałszywy alarm !

Cytat:
Matall narzekasz na swojego synka czasami zobacz co moja zrobiła myślałam że ją ze skóry obedre a włosy dalej tluste bo to g.... nie chce się zmyć.

O mamuśku! To jakiś krem?
Natalka kiedyś wysmarowała siebie i kanapę moim balsamem. Prawie cały Jej poszedł. Też miałam roboty z myciem gówniarki i pucowaniem kanapy.

Cytat:
Spakowałam się!
Witam się w 33 tc!

Serdeczne gratulacje!

Chyba coś przegapiłam. Dokąd się wybieracie?

Cytat:

Trzymajcie się
Super,że wszystko oki. Jaki duży człowiek 2400g

Udanego pobytu!
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:03   #939
tassia
Zakorzenienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

ladan pytala wczoraj co bedziemy uzywac na smarowanko po porodzie

ja na 100% nadal olejek ze slodkich migdalow, jestem zakochana w nim i jeat mega uniwersalny
cala sie nim bede smarowac, jako odzywka na wlosy i nie kupuje oliwki dla dziecia tylko jak bedzie potrzebne dodatkowe nawilzenie to tez uzyje slodkich migdalow

ale mnie tz wku.r.w.i.l
wczoraj pojechal wieczorem do kumpli, mowie mu ze ma wracac do domu wyspac sie bo o8rano ma autobus do mnie i nie chce go sflaczalego widziec na weselu

oczywisice dzwonie teraz a on zaspal, nie zdarzy na autobus a kolejny o 12

czemu ja zawsze przewiduje takoe rzeczy

[/RIGHT]
Stary 2013-08-03, 08:09   #940
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
weź dwa głębsze wdechy i zrób swoje... ja co prawda z Jakubem nie miałam ani bujaczka ani maty edukacyjnej, a wózek stał w domu w przedpokoju na dole i ani razu moje dziecko nie było bujane....
a ile Ty za ten wózek dałaś??

dla mojej matki też wiele rzeczy jest niepotrzebnych, ale ona sobie czasami tylko głośno pomyśli bo wie że i tak zrobimy co nam się podoba czy jest dla nas słuszne... tylko że sobie język postrzępi...

Fikusku ale się córcia zmalowała... mój glut się kiedyś mazakiem po nogach popisał, więc w ramach mojej małej zemsty pumeksem go troszkę poszorowałam i więcej tego nie zrobił (wredna matka)
U nas wózek w mieszkaniu w ogóle się nie zmieści. Nawet w przedpokoju.
Dałam 700zl używany. Moja matka twierdzi, że za 300 zł można kupić super wózek,a skrętne koła to moja fanaberia.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
może być, chociaż wolałabym żeby miał urodziny we wrześniu

ups

Twoja matka nie przestaje mnie zaskakiwać
moja mama mnie i brata urodziła tydzień wcześniej i szybko- też tak chcę

nie odejdą gdzie tam Twoja kolej dopiero

podwójne hura

dzisiaj joe black ale się jaram
A ja coś myślę, że właśnie poczeka spokojnie do terminy

Mój też ma czekać, bo małż ma urlop zaplanowany. Zaczyna go 9.09. I ja nie chce zostać sama ze wszystkim na początku

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Poza tym nie wiem co jest, ale ostatnio strasznie się rozchulal. Ciągle się rzuca.
Teraz czkawke na taką, że pół brzucha mi się trzęsie.

Stary 2013-08-03, 08:12   #941
kaska87
Zakorzenienie

Tassia nie denerwuj się mój też spóźnialski i wiecznie ma czas, ale walczę z tym
Inwersja
ja w sumie nie powinnam tak schizowac, bo przecież mam 2 terminy na 5.09 i 12.09, młody zawsze wychodzi młodszy na usg więc powinien chociaż do 1.09 wytrzymać
ale ja jestem hardcorem- wolę przenosić mimo oxy itd. niż żeby się urodził szybciej

Stary 2013-08-03, 08:12   #942
inwersja
dryfuję słowami

Kaśka, ale tak po prawdzie to powinnam być jej wdzięczna, że mnie te 2 tyg wcześniej wywaliła. Dzięki temu poznałam swojego męża, bo napisał do mnie na tym portalu przez to, że mamy te samą datę urodzenia. Oboje z 14.05 jesteśmy

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:18
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:15   #943
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013

Cytat:
U nas wózek w mieszkaniu w ogóle się nie zmieści. Nawet w przedpokoju.
Dałam 700zl używany. Moja matka twierdzi, że za 300 zł można kupić super wózek,a skrętne koła to moja fanaberia.
I to mówi kobieta która zamówiła na 800zł rolet do małego mieszkanka ?

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Inwersja miałam pisać,że łazienka Wam wyszła naprawdę super Teść miauczący i jęczący ale się spisał
Stary 2013-08-03, 08:15   #944
kaska87
Zakorzenienie

wypiłam herbatkę z cytrynką- będzie zgaga

Diorisha trafna uwaga

o 8:30 mam autobus- jadę nakarmić kota a później upolować koszulę plis niech coś będzie plis

Stary 2013-08-03, 08:17   #945
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Tassia nie denerwuj się mój też spóźnialski i wiecznie ma czas, ale walczę z tym
Inwersja
ja w sumie nie powinnam tak schizowac, bo przecież mam 2 terminy na 5.09 i 12.09, młody zawsze wychodzi młodszy na usg więc powinien chociaż do 1.09 wytrzymać
ale ja jestem hardcorem- wolę przenosić mimo oxy itd. niż żeby się urodził szybciej
Ja też wolę przenosić. Mam identyczne odczucia.
No i chciałabym mieć męża przy sobie na początku,a jeśli wyskoczy wcześniej to zostanę sama jak palec...

Wiesz teoretycznie to ja powinnam mieć termin z OM na 4.09, ale ja mam całkiem rozjechane cykle. Off 28 nawet do 69, czy 90 dni. I wiem dokładnie kiedy miałam owujak zaszłam-20.12
Mój za to idealnie wbija się w te tygodnie zgodnie z owu, zgodnie z terminem z pierwszego USG.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:19
Stary 2013-08-03, 08:18   #946
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie dołączam do klubu żon spóźnialskich. Mój TZ zawsze. Zazwyczaj to ja na niego czekam jak gdzieś wychodzimy bo ten do samego końca robi milion innych rzeczy. I też z tym walcze, ale to walka z wiatrakami więc już po prostu zaczynam akceptować

Tassia, a masz porównanie z olejkiem jojoba? Ja używam właśnie jojoba - na całe ciało (na noc tylko bo się później cała kleje) i do włosów. Ostatnio w sklepie stałam, przed półką dobre 10 minut zastanawiając się czy kupić kolejne opakowanie jojoba czy migdały

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:19
Stary 2013-08-03, 08:24   #947
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
wypiłam herbatkę z cytrynką- będzie zgaga

o 8:30 mam autobus- jadę nakarmić kota a później upolować koszulę plis niech coś będzie plis
Po herbacie? Mnie zgaga mordowała w pierwszej ciąży.W tej mogę ją policzyć na palcach jednej ręki. I niech tak pozostanie

Też muszę w końcu wziąć się za kompletowanie torby. Koszul brak,kapci i klapek pod prysznic też. Mam tylko szlafrok ale ten się pewnie w ogóle nie przyda bo na noworodkach zwykle jak w saunie
Stary 2013-08-03, 08:25   #948
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
I to mówi kobieta która zamówiła na 800zł rolet do małego mieszkanka ?

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Inwersja miałam pisać,że łazienka Wam wyszła naprawdę super Teść miauczący i jęczący ale się spisał
Ona jest mistrzynią zbędnego wydawania kasy. Taka typowa gadżeciara. W domu pełno śmieci i pierdół, że się z szaf i półek wysypuje. Nie ma gdzie palca wetknac. Np. Kosmetyki kupuje na zapas, jedzenie. Potem zamiast to używać to kupuję nowe. Potem daje mnie te zapasy, ale wszystko przeterminowane i się wściekła, że ja wyrzucam. Ze niby nam za dużo pieniędzy skoro oba daje,a ja wyrzucam.

Dzięki za skomplementowanie łazienki i teścia

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:26
Stary 2013-08-03, 08:27   #949
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
W takim razie dołączam do klubu żon spóźnialskich. Mój TZ zawsze. Zazwyczaj to ja na niego czekam jak gdzieś wychodzimy bo ten do samego końca robi milion innych rzeczy. I też z tym walcze, ale to walka z wiatrakami więc już po prostu zaczynam akceptować

Tassia, a masz porównanie z olejkiem jojoba? Ja używam właśnie jojoba - na całe ciało (na noc tylko bo się później cała kleje) i do włosów. Ostatnio w sklepie stałam, przed półką dobre 10 minut zastanawiając się czy kupić kolejne opakowanie jojoba czy migdały
nie mam porownania bo nigdy nie stosowalam czystego jojoba
jestem zawiedziona jakascia olejkow ze slodkich migdalow dostepnych w polsce
mam nadzieje ze trafie w koncu na taki dobry jak ten z wloch ktory mam.
nierafinowany tloczony na zimno bez zapachu bomba

[/RIGHT]
Stary 2013-08-03, 08:29   #950
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mam

Cytat:
Ona jest mistrzynią zbędnego wydawania kasy. Taka typowa gadżeciara. W domu pełno śmieci i pierdół, że się z szaf i półek wysypuje. Nie ma gdzie palca wetknac. Np. Kosmetyki kupuje na zapas, jedzenie. Potem zamiast to używać to kupuję nowe. Potem daje mnie te zapasy, ale wszystko przeterminowane i się wściekła, że ja wyrzucam. Ze niby nam za dużo pieniędzy skoro oba daje,a ja wyrzucam.

Dobrotliwa i dobroduszna nad podziw
Odnośnie tego wydawania pieniędzy to aż mi się sunie na język znane powiedzenia ale nie napiszę bo to jednak Twoja mama a ono deczko obraźliwe
Stary 2013-08-03, 08:30   #951
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba coś przegapiłam. Dokąd się wybieracie?
Mieliśmy jechać nad Jeziorak, ale chyba nie jedziemy.
Wczoraj mieliśmy.małe sciecie, bo tz zaczął ostatnio bardzo mi przerywać, dosłownie nie mogę zdania skończyć. No i jak mu powiedziałam, co o tym myślę, to stwierdził, ze jak będziemy się pół nocy kłócić, to nigdzie nie pojedziemy. Więc wkur... poszłam spać, a on do pozna pracował. No i o 7:00 go budze i mówię, ze późno i musimy wstawać, a ten do mnie: to sama sobie wstawaj.
Więc obecnie się do niego nie odzywam, on wielce obrażony a o 8 mieliśmy już jechać...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:34   #952
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze zazdroszczę Wam, że co wizytę macie aktualizację wag dzieci. Ja miałam tylko podczas tych trzech USG. :kwaśny:
Mam nadzieję, że jeśli dostanę się do Medeora, to też będą to sprawdzać często. Bo ja jestem potwornie ciekawa ile on waży. Dziś tak się tłucze, że wszystko mnie boli.
Ja też mam podawaną wagę tylko na tych trzech usg Mnie to nie przeszkadza, chociaż teraz ciekawi mnie ile mój Malutki może ważyć, dowiem się pewnie w dniu porodu
Cytat:
Na tej miniaturce myślałam, że to jakiś posąg
Cytat:
Witam się w 33 tc!

Cytat:

Trzymajcie się
Miłego wypoczynku
2400 duży już.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ale mnie tz wku.r.w.i.l
wczoraj pojechal wieczorem do kumpli, mowie mu ze ma wracac do domu wyspac sie bo o8rano ma autobus do mnie i nie chce go sflaczalego widziec na weselu

oczywisice dzwonie teraz a on zaspal, nie zdarzy na autobus a kolejny o 12

czemu ja zawsze przewiduje takoe rzeczy
Też byłabym zła.
Cytat:
Mnie też kup (też zwlekam z ty kupnem)
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:37   #953
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013

Cytat:
Wczoraj mieliśmy.małe sciecie, bo tz zaczął ostatnio bardzo mi przerywać, dosłownie nie mogę zdania skończyć. No i jak mu powiedziałam, co o tym myślę, to stwierdził, ze jak będziemy się pół nocy kłócić, to nigdzie nie pojedziemy. Więc wkur... poszłam spać, a on do pozna pracował. No i o 7:00 go budze i mówię, ze późno i musimy wstawać, a ten do mnie: to sama sobie wstawaj.
Więc obecnie się do niego nie odzywam, on wielce obrażony a o 8 mieliśmy już jechać...

Uuuu to szkoda Bosz jakie to wszystko obrażalskie.

Ja ze swoim też wczoraj miałam spięcie. Ostatnio muszę Go o wszystko prosić co najmniej 5 razy a i tak często finalnie robię sama.Normalnie jakby mnie nie słyszał. Nie wiem co się z Nim dzieje. Ostatnio miał roboczo stresujący okres i może napięcie z Niego schodzi. Nie mam pojęcia.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Na tej miniaturce myślałam, że to jakiś posąg
Ja tak samo
Stary 2013-08-03, 08:37   #954
ladanseuse14
Zakorzenienie

matall

no my za to jedziemy nad jezioro, mam nadzieje, ze dam rade
Stary 2013-08-03, 08:40   #955
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X

Cytat:
Uuuu to szkoda Bosz jakie to wszystko obrażalskie.

Ja ze swoim też wczoraj miałam spięcie. Ostatnio muszę Go o wszystko prosić co najmniej 5 razy a i tak często finalnie robię sama.Normalnie jakby mnie nie słyszał. Nie wiem co się z Nim dzieje. Ostatnio miał roboczo stresujący okres i może napięcie z Niego schodzi. Nie mam pojęcia.
On chciał nad jezioro...
Jq wymyśliłam gdzie, załatwiłam nam nocleg u koleżanki, zorganizowalam cały wyjazd, spakowałam nas.
A on nie był w stanie wstać i pojechać. Normalnie go w tej.chwili tak nie cierpię, ze urwałabym głowę.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:40   #956
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nie mam porownania bo nigdy nie stosowalam czystego jojoba
jestem zawiedziona jakascia olejkow ze slodkich migdalow dostepnych w polsce
mam nadzieje ze trafie w koncu na taki dobry jak ten z wloch ktory mam.
nierafinowany tloczony na zimno bez zapachu bomba

W takim razie, teraz na pewno wypróbuje z migdałów dla porównania skoro tak polecasz. I polecali go też do masażu miejsc wiadomych w celu rozciągania przed porodem

Cytat:

Ci TZci czasem serio zachowują się jakby okres mieli.. Mam nadzieję, że jednak się opamięta chłopak i będziecie mieli udany weekend..

Ja uciekam spać. Do zobaczenia za kilka godzin. Nie skrobcie za dużo

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-08-03 o 08:42
Stary 2013-08-03, 08:44   #957
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mam

Cytat:
On chciał nad jezioro...
Jq wymyśliłam gdzie, załatwiłam nam nocleg u koleżanki, zorganizowalam cały wyjazd, spakowałam nas.
A on nie był w stanie wstać i pojechać. Normalnie go w tej.chwili tak nie cierpię, ze urwałabym głowę.

To może się jeszcze zmobilizuje do wyjazdu. Bo naprawdę żal jak wszystko przygotowane-i bagaż i nocleg.
Stary 2013-08-03, 08:48   #958
agusiamaskota
Wtajemniczenie

.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run

Edytowane przez agusiamaskota
Czas edycji: 2013-08-03 o 11:52
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 08:49   #959
karolson
Zakorzenienie

Witam z ranca..

Matal ale.dlaczego on ci nic nieda powiedziec.. eh moze znow przezywa kwestie pracy i ma taka taktyke obronna.

Jade do sklepu po swieze pieczywo na sniadanie i kminie co by tu zjesc moze paste jajeczna ? Ehh jade tza autem bo stoi pierwszy na podjezdzie moze dojade ale ostatnio cos ze.wspomaganiem sie psuje dlatego wczoraj wyladowal na allegro...
Boje sie ze jak zostaniemy z jednym autem to strace moja niezaleznosc.. bo do autobusu z 700 metrow i z 5 km do jakiejs cywilizacji..
Stary 2013-08-03, 08:49   #960
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy to dziewczę wali mnie z dyńki w żebra?

Serio, dalej nie wstałam do pakowania. Edi śpi, tż poszedł sprzątać auto i zakładać nowe wycieraczki, a ja siedzę i gniję

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Szybko? Za chwilę kilka odstawia fenka, kilka w szpitalach, baja miała dziś rodzić A w innych wątkach były wcześniaczki o miesiąc

Ale pierwsza już jest, także szlak przetarty
Ja stawiam, że kolejna będzie bajka, Snow lub inwersja
Potem policzanka, SAMBA i kaska (ale Miki musi do 24.08 czekać, mam dziwne przeczucie, że tylko tż wróci, nie zdąży się rozpakować i pojadą do szpitala )

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości