|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||
|
Tajka
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
It’s happening even if you can’t see it. Your body is evolving and changing. Give it the respect it deserves. Give it a chance to become visible.
Ale właśnie to boli. To "even if you can't see it". Bo widzę zmianę w mojej przyjaciółce, która nic nie robi, a nie mogę jej dostrzec w sobie, która właśnie "busting my ass; pushing to mine threshold " O to najbardziej chyba mi chodzi. Że ja bym chciała te efekty widzieć w sobie, a nie w ludziach, którzy mnie otaczają, którzy nic ze sobą nie robią. Ale mam nadzieję, że naprawdę "It’s going to come up and smack you out of nowhere" Dobrej nocy. Teraz poważnie
|
|
#572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że my nie potrafimy dostrzec w sobie zmian bo widzimy się na co dzień...Już 11:30 a ja dalej w łóżku
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-03 o 07:07 |
||||||
|
|
|
#573 | ||
|
Tajka
|
Ja wczoraj się obudziłam 12:30, także nie jest źle ![]() A dzisiaj "Już 6:30 a ja na nogach"
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miałam wstać o 6, ale zwlokłam się o 6.30 teraz i woda z cytrynką ![]() Kisiej, za ćwiczenia! ![]() ![]() blaszok, super ten tekst... Sikorka, weekend jest to możesz sobie poleżeć dłużej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#575 | ||
|
Tajka
|
Czy któraś z Was uczy się niemieckiego ?
Co polecacie ? Na razie wzięłam się za Easy Deutsch oraz Niemiecki w 4-tygodnie, ale zastanawiam się, co jest najlepsze ![]() Dzisiaj cały dzień poza domem, także ćwiczonka porobię teraz zaraz ![]() Miłego dnia
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Jesuu, widziałyście te zyeb.ane wątki na wspólnym odchudzaniu?
)
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#577 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#578 | |||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
mam pomysł na śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() U mnie na wadze 60,5 kg ale będę musiała to potwierdzić
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() na dzień dobry jak wstałam z łóżka postanowiłam na czczo choć chwilę poćwiczyć i zrobiłam: * 10 min HIIT * 3 dzień SC i starczy bo organizm chciał jedzonka![]() Trzeba się ogarnąć, wyjść na miasto, potem wrócę to posprzątam, wieczorem miałam jechać na imprezę, ale teraz są motki z transportem no i nie wiem co to będzie.. Ale z pewnością dziś i tak pobawię
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie trzeba wykorzystać wolne
Cytat:
![]() Posprzątałam, zrobiłam pranie, obiad mężowi i udało mi się też poćwiczyć Za mną godzinka skakania i 30 minut na rowerku.Teraz kawusia i odpoczynek
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana!
widziałam ten spam wczoraj, masakra... idiots. idiots everywhere ![]() Dżo, Sikorka za ćwiczonka !Alice a Tobie nie klaskam tylko smyram gdzie lubisz ja mam dzisiaj sporo roboty w domu, ale może uda mi się choć trochę poćwiczyć, bo wieczorem wychodzę
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-03 o 10:19 |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wstałam ale było ciężko ![]() mel b wieczorem zaliczyłam, dziś czekają mnie ćwiczenia z prasowaniem bo w poniedziałek nad morze
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Choco za Mel
a co z nią robiłaś?
|
#584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za Mel. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za MelB. ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- obudziłam się 9:20, po czym od razu mama dostała telefon, że siostra za parę minut będzie na parkingu, bo wróciła z obozu także Ewa szybko musiała przyodziać swoje 4 litery i wsiąść w auto żeby odebrać młodą ![]() teraz już chwilę pogadaliśmy o wrażeniach, a ja uciekam "robić się na bóstwo", bo o 12:00 jedziemy znów będę drajwerować tylko nie wiem jak długo to moje "robienie się na bóstwo" wytrzyma, bo ciepło w ci.ul miłego dzionka! |
||||
|
|
|
#586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widziałaś, że nie tylko dietetyka została tak zaspamowana? Oby ten wynik się utrzymał ![]() Cytat:
ja też się z rana wzięłam za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zaliczyłam: 60 min rowerek (25 km) Tiffoczki (11 min)- oj pokracznie je robiłam dziś w niektórych momentach ![]() Mel B Cool Down (5:45 min) 50 pompek damskich ![]() I zjadłam właśnie śniadanko owsiankę napakowaną owocami: nektarynką, malinami, borówkami, trochę rodzynek i kilka orzechów pyyyycha było ![]() Super dalej macie takie kosmiczne temperatury? ![]() blaszok, zakładaj sukienkę!
|
||||
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie tak samo, w sumie takie temperatury wysokie są od czerwca do końca sierpnia więc jeszcze trochę przede mną ![]() Zapomniałam się pochwalić, że waga pokazała 49,9kg więc nadwyżka ładnie spadła (no jeszcze troszkę jest ale poniżej 50 lepiej wygląda )
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Na początek melduje wczorajsze 40 min hula hop i dzisiejsze 30 min.
Byłam wczoraj nad wodą i czułam się strasznie grubo Mi to już chyba w psychice utkwiło Mimo, że mój brzuch wyglądał nawet nieźle (jak leżałam oczywiście) To uda były tragiczne Nie wchodziłam do wody bo się przeziębiłam, w dodatku u Nas było wczoraj ponad 40 stopni. Dzisiaj już chłodniej. Nie ciężko o ból gardła
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko
![]() Sikorko Ty chudzinko nasza
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra przes.rane tam macie ![]() Chudzinko Ty! [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42088971]Hej. Na początek melduje wczorajsze 40 min hula hop i dzisiejsze 30 min. Byłam wczoraj nad wodą i czułam się strasznie grubo Mi to już chyba w psychice utkwiło Mimo, że mój brzuch wyglądał nawet nieźle (jak leżałam oczywiście) To uda były tragiczne Nie wchodziłam do wody bo się przeziębiłam, w dodatku u Nas było wczoraj ponad 40 stopni. Dzisiaj już chłodniej. Nie ciężko o ból gardła [/QUOTE]Brawo Traxx ![]() I tak jak mówisz: to siedzi w psychice! odpychaj takie myśli, bo dobrze wiesz, że nie jesteś gruba
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wczoraj wróciłam o 3 z tańców, a rano w maliny, teraz mam chwilę przerwy i zaraz znowu jadę, żyję I bez żadnych wspomagaczy typu kawa![]() Dziś piękna pogoda u mnie Myślę co by robić wieczorem Rower albo zaczynam ponownie bieganie Blaszok w czarnym kombinezonie może być Ci mega gorąco, a dlaczego nie lubisz odsłaniać nóg ? ![]() I brawa dla wszystkich ćwiczących ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Sikorko cudowna waga
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42088971]Hej. Na początek melduje wczorajsze 40 min hula hop i dzisiejsze 30 min. Byłam wczoraj nad wodą i czułam się strasznie grubo Mi to już chyba w psychice utkwiło Mimo, że mój brzuch wyglądał nawet nieźle (jak leżałam oczywiście) To uda były tragiczne Nie wchodziłam do wody bo się przeziębiłam, w dodatku u Nas było wczoraj ponad 40 stopni. Dzisiaj już chłodniej. Nie ciężko o ból gardła [/QUOTE]![]() ja nie umiem kręcić hula hop ![]() mam to samo, wszyscy mówią, że jest ok, a ja dalej się czuję jak tlusta świnia ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez ChocoMonster Czas edycji: 2013-08-03 o 11:42 |
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Choco a ciężkie są nogi z nią? bo jeszcze nie robiłam
pupę uwieeeelbiam
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Taka sklepowa
)Cytat:
![]() A wagi to niema co gratulować bo w dalszym ciągu jest kilogram nadwyżki
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
Jeeesu, pędzicie jak szalone, myślałam, że Was nie nadrobię
![]() brawa wszystkim za ćwiczenia, dajecie czadu jak zwykle ![]() i za spadki także, tak motywujecie tym, że nawet sobie nie wyobrażacie ChocoMonster hejka ![]() Stupid Alice ten kolczyk ![]() Chciałam jeszcze komuś coś napisać, ale zapomniałam oczywiście A tak poza tym to "siema z rana" wróciłam dziś do domu o 5, wstałam przed 10 i o dziwo czuję się jak nowa zaraz planuję udać się na siłownię, dziś chyba jakieś cardio sobie strzelę konkretne, aaaa co! Mam takie zakwasy wszędzie (no, poza brzuchem ), że chyba nie dam rady robić nic innego planuję je rozgrzać na maksa a potem ładnie rozciągnąć Nie pamiętam już kiedy tak konkretnie się rozciągałam, aż mnie to boli Ale spoko, pare razy na siłowni i będę trzaskać szpagaty ![]() melduję, że trzymam się w miarę z jedzeniem, nie licząc alko ![]() pochwalę się, że wczoraj (dzisiaj w sumie, bo ok. 4 ) nie uległam pokusie zjedzenia tortilli, wzięłam tylko mini gryza mięsa i 2 łyczki tymbarka ![]() ale za to wcześniej wyłoiłam 2 piwa i 3/4 wina ![]() A dzisiaj wieczorem w planach ognisko, ja już nie mam siły na to, ileż można pić ale może jakoś się wymigam, w końcu sierpień miesiącem trzeźwości
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Witajcie.
Gratuluję Wam spadków. U mnie utrzymuje sie 86-87kg. Narazie to chyba bardziej utrzymanie... Mam dziś gości...zakupy już zrobione. Nie lubie dzisiejszego dnia. ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś właśnie robiłam mężowi tortillę...on zjadł 3 a ja 0 ![]() Dodałam wpis w prywatnym i zdjęcia z wycieczki
|
|
#599 | |||
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42088971]Hej. Na początek melduje wczorajsze 40 min hula hop i dzisiejsze 30 min.
Byłam wczoraj nad wodą i czułam się strasznie grubo Mi to już chyba w psychice utkwiło Mimo, że mój brzuch wyglądał nawet nieźle (jak leżałam oczywiście) To uda były tragiczne Nie wchodziłam do wody bo się przeziębiłam, w dodatku u Nas było wczoraj ponad 40 stopni. Dzisiaj już chłodniej. Nie ciężko o ból gardła [/QUOTE]Za hh ![]() 40 stopni ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Melduje 30 min stacjonarnego, przysiady a jak się ochłodzi to biegać idę
|
|
|
#600 | |||
|
Konto usunięte
|
Posprzątałam trochę w mieszkaniu i popijam kawkę, za moment pewnie jeszcze poćwiczę, ale zrobiło się już gorąco więc nie wiem.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I już zaczyna być tak samo ![]() Za ćwiczenia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

i dalej uważam, że mało węgli jesz, mimo tych owoców 

Wydaje mi się, że my nie potrafimy dostrzec w sobie zmian bo widzimy się na co dzień...

i woda z cytrynką 

Ale z pewnością dziś i tak pobawię 

Mi to już chyba w psychice utkwiło 
), że chyba nie dam rady robić nic innego
Ale spoko, pare razy na siłowni i będę trzaskać szpagaty