5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-08-01, 20:19   #661
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

czesc

Strong ten wczorajszy grzech to bu³ka z jagodami i lód-ro¿ek owocowy ;/

dzisiaj ju¿ lepiej
w³a¶nie sobie zrobi³am bu³eczkê z mikroafli na ¶niadanko bêdzie
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-01, 20:19   #662
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

hello Melduje wykonanie zadania.Rano 2x mel B-pupalek i nozki.
Od 18-19 zajêcia praktyczne-czysto fizyczne:P
Przed chwil± zrobi³±m 2 zestawy mel-takie same jak rano.Bluzkê na plecach mam mokra Lece pod wodê
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-02, 06:34   #663
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Nie æwiczy³am... Mo¿e ju¿ dzi¶ dam radê albo podsuncie mi æwiczenia które nie u¿ywaj± kolan poczytam Was jak Kamila ujarzmiê widzia³am, ¿e aga wróci³a ciesze siê i witam spowrotem

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-08-02, 08:45   #664
Lady Ali
Rozeznanie

cze¶æ babolkiJestem ca³a zlana potem!!!A twarz mam sino bordow±:P zrobi³±m najpierw troche wygibasó,a potem 2 zestawy mel.nogi i pupcia.PAdam na pyszczek.Muszê i¶æ pod wodê,bo przecie¿ pot mi po twarzy p³ynie i miedzy wlosami na g³owie tez czuje
Stary 2013-08-02, 08:48   #665
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Kochane, wczoraj zrobi³am jedynie 60 brzuszków - do pó¼na mieli¶my go¶ci. Wczoraj znów oko³o 1300-1400 kcal. Dzi¶ koniecznie muszê nadrobiæ æwiczenia...

Jako¶ brak mi weny do pisania.........
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-02, 10:40   #666
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209

Dzien dobry dziewczynki
Muszê Was opierniczyæ, co tu taki zastój, czemu tak ma³o piszecie, nic nie wiadomo co jecie, co robicie, tylko Ania grzecznie pisze jak jest w pracy odpowiednie ilo¶ci, alica sie opu¶ci³a tylko o æwiczeniach, kochana nie samym wyciskaniem potu cz³owiek ¿yje
Martyna ostatnio te¿ nie wiele
Magda usprawiedliwiona, ale ju¿ koniec, wracaj
Anetko popraw siê koniecznie
Ziutka jak to Ci brak weny, pisz o wszystkim na pewno masz wiele ciekawych tematów do podzia³u
Jesli o kims zapomnia³am, to na pewno dlatego ¿e pisze jeszcze mniej ni¿ ustawa przewiduje Dyscyplinujê Was moje panny

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Nie æwiczy³am... Mo¿e ju¿ dzi¶ dam radê albo podsuncie mi æwiczenia które nie u¿ywaj± kolan poczytam Was jak Kamila ujarzmiê widzia³am, ¿e aga wróci³a ciesze siê i witam spowrotem

Mo¿esz kochana robiæ brzuszki

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ babolkiJestem ca³a zlana potem!!!A twarz mam sino bordow±:P zrobi³±m najpierw troche wygibasó,a potem 2 zestawy mel.nogi i pupcia.PAdam na pyszczek.Muszê i¶æ pod wodê,bo przecie¿ pot mi po twarzy p³ynie i miedzy wlosami na g³owie tez czuje
Zwolnij kobiet0 bo nam znikniesz
A czy te 60 kg to Twoja wymarzona waga? bo pewnie za chwile ja osi±gniesz Ile Ty masz wzrostu?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

moja pobudka nasta³a dzi¶ o 7:04 - lubiê ta kombinacje cyfr i dobrze mi sie o tej godzinie wstaje
Nastêpnie z±bki, siusiu i Mel b nogi, ale ze mnie to pot wyciska
Nastêpnie prysznic, i do pracy
Ale dzisiaj nie mam weny twórczej do roboty, dobrze, ¿e weekend mam wolny
Jutro ju¿ przyje¿d¿aj± te moje psiapsió³ki, wiêc na ca³y dzien pojade na pó³wysep, ale wieczorem musze wróciæ do domku bo piesek, nie mia³a baba k³opotu
Jedzonkowo, standardowo capucinko za mna, kanapka z ¿ytniego z bia³ym chudym twarogiem i jab³uszko. Mam jeszcze batonika fitnes i activiê do picia i tyle w pracy, ewentualnie jeszcze drugie capucinko, ale od tego nastêpnego bêdzie ju¿ s³odzik bo przy tym porannym zapomnia³am
Na obiadek planujê omlet z pieczarkami, cebulka, papryk±, ale pó¼no to bêdzie bo muszê pojechac po zakupy dla lenki
musze sobie te¿ kupic myd³o siarowe bo podobno dobre na cerkê
Kupi³am sobie ostatnio kremik bb esterlauder, super sprawa, polecam zreszt± wszystkie kosmetyki z tej firmy zawsze mi siê sprawdzaj±, troszke drogie, ale staram siê w ka¿dym miesi±c kupiæ cos innego, ¿eby nie wszystko na raz, takze potem koñcz± sie cyklicznie i jest ok

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Mo¿e mi kto¶ jeszcze raz wyt³umaczyæ jak ch³op krowie na rowie jak dodawaæ tez djêcia, linki, albumy itd

Wzrost: 164 cm - 59 kg
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-02, 10:47   #667
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Lenik a chcesz dodaæ zdjêcia do albumu w swoim profilu czy tutaj na w±tku?

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 10:54   #668
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cze¶æ Dziewczynki
Dzi¶ pobudka by³a ju¿ o 6 i we¼ tu wytrzymaj do 10 bez jedzenia , ale da³am rade- dzi¶ drugi dzieñ tej 8 godz. diety -¶niadanko ma³a jajeczniczka i kromka razowca ...na obiad jeszcze nie wiem ...
Mój anio³ek na razie ¶pi wiêc zrobi³am skalpelda³amjako ¶ rade bo jeszcze troszkê ta @ mi dokucza --padam .....
U Was te¿ tak gor±co...wiecie co chcia³am zarezerwowaæ nocleg na weekend 16-18 w Pobierowie i co lipa wszystko zajête ja nie wiem jaki¶ d³ugi weekend czy co mówie ???a Babka mówi ¿e tak przecie¿ 15 sierpnia wolny to rzucili siê jak g³odny do chleba i nici z odpoczynku na pla¿y ach trudno trzeba bêdzie je¼dziæ autem tylko to mêcz±ce dla dziewczynek bêdzie bo klimy brak u Nas ju¿ 28 na termometrze ...mo¿na pa¶æ ...
Ali pisa³a¶ ¿e ksi±¿ki dla synka 300z³ dla Julki wysz³o 370z³ a gdzie reszta wyprawki jak na razie tylko ksi±¿ki tyle

Buziolki odezwe siê pó¼niej
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-02, 10:56   #669
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Lenik, zazdroszczê tych imprezek z przyjació³kami
brawa za autko i za okap masz du¿± kuchniê? Ja bêdê w nowym domu mia³a malutk± ale mam nadzieje urz±dziæ j± jak najpiêkniej

Madziu, wpisze Ci w tabelkê 60kg a jak siê zwa¿ysz to daj znaæ
i jak wysz³a grecka?

Kasiu, jak dzi¶? Nabra³a¶ ochoty do odchudzania?

Agu¶, witaj ponownie dziêkujê za wymiarki, pode¶lij resztê a wieczorem ju¿ uaktualnie tabelkê

Ali, daj mi tyle si³y na æwiczenia co Ty masz...

Ziutka, jak robisz brzuszki?Takie pe³ne czy do po³owy?

Lenik, co¶ ju¿ napewno dzi¶ poæwiczê

£adne masz plany na dzi¶ pochwal siê potem co Lence kupi³a¶ ?
Stary 2013-08-02, 10:59   #670
Kasia5891
Raczkowanie

dzi¶ ju¿ lepiej Martynko

Edytowane przez Kasia5891
Czas edycji: 2013-08-02 o 11:02
Stary 2013-08-02, 13:37   #671
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia, my w Pobierowie do "U dzika" je¼dzili¶my, ale tam te¿ pewnie bêdzie full.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

I ¶niadanie: Jajecznica z dwóch jaj z cebulk±
II ¶niadanie: dwie rurki z biedry i kawa (u kole¿anki by³am)
Na obiad planuje jednego ziemniaka i rybê (napiszê potem ile zjad³am)
a reszte dnia jeszcze nie wiem...

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Kasiu, to dobrze bo wiesz... z³e dni s± po to aby kolejne by³y wspania³e

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Muszê mojego bloga od¶wie¿yæ a zgubi³y mi siê zdjêcia do niego

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Hop Hop gdzie was wywia³o?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Humor mi siê zepsu³..tzn. T¯ mi go zepsu³
Stary 2013-08-02, 13:55   #672
Kasia5891
Raczkowanie

Cytat:
Kasia, my w Pobierowie do "U dzika" je¼dzili¶my, ale tam te¿ pewnie bêdzie full.

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

I ¶niadanie: Jajecznica z dwóch jaj z cebulk±
II ¶niadanie: dwie rurki z biedry i kawa (u kole¿anki by³am)
Na obiad planuje jednego ziemniaka i rybê (napiszê potem ile zjad³am)
a reszte dnia jeszcze nie wiem...

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Kasiu, to dobrze bo wiesz... z³e dni s± po to aby kolejne by³y wspania³e

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Muszê mojego bloga od¶wie¿yæ a zgubi³y mi siê zdjêcia do niego

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Hop Hop gdzie was wywia³o?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Humor mi siê zepsu³..tzn. T¯ mi go zepsu³

Obdzwoni³am kilka miejsc i ju¿ siê podda³am dobrze ¿e daleko nie mamy nad morze to bêdziemy je¼dziæ autem jak bêdzie pogoda oczywi¶cie ach te T¯ zawsze co¶ im nie pasi
Mój ma³¿on w pracy i jutro te¿ ..a ju¿ mia³am nadzieje na wiêcej czasu dla siebie a tu lipa
na obiadek bêdzie jeden ziemniaczek i sa³ateczka z ogóreczka i pomidorka z jogurtem naturalnym miêsa niet dzisiaj
Stary 2013-08-02, 16:38   #673
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Przykro mi ¿e nic nie znalaz³a¶...tak to jest w sezonie...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

My¶le gdzie siê wyrwaæ...mega ¼le siê czuje...

Stary 2013-08-02, 17:50   #674
lenik33
Raczkowanie

witam podwieczorkowo
Jakas masakra, poszlam do rosmana ( nie pojecha³am jednak na lenikowe zakupy za du¿a wyprawa do trójmiasta, od³o¿y³am je na wtorek kiedy to i tak muszê jechaæ na badania... ) no wiêc posz³am do rosmana i zostawi³am tam 330 z³ z tego 60 z³ kupi³am babci biovital, reszta, sama nie wiem na co i gdyby teraz mia³a ma³¿a w domu to by siê za g³owê z³apa³, a tak mogê wydawaæ ile chcê - szukam pozytywów bycia singielk±
w³a¶nie robiê omlet, wróce po posi³eczku
Poczyta³abym, nadrobi³a Was, ale nie ma co

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Przykro mi ¿e nic nie znalaz³a¶...tak to jest w sezonie...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

My¶le gdzie siê wyrwaæ...mega ¼le siê czuje...

a co siê dzieje kochana ?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

[QUOTE=Kasia5891;42077375]Obdzwoni³am kilka miejsc i ju¿ siê podda³am dobrze ¿e daleko nie mamy nad morze to bêdziemy je¼dziæ autem jak bêdzie pogoda oczywi¶cie ach te T¯ zawsze co¶ im nie pasi
Mój ma³¿on w pracy i jutro te¿ ..a ju¿ mia³am nadzieje na wiêcej czasu dla siebie a tu lipa
na obiadek bêdzie jeden ziemniaczek i sa³ateczka z ogóreczka i pomidorka z jogurtem naturalnym miêsa niet dzisiaj [/QUOTE

Przyjed¼ kochana na pó³wyspe co¶ Ci znajde w hotelu w koñcu mamy ponad 150 pokoi, wprawdzie jest 100 %, ale po znajomo¶ci co¶ wykombinujê

Stary 2013-08-02, 20:06   #675
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
ja Was podziwiam, ¿e znajdujecie tyle czasu i si³ na æwiczenia...
ja codziennie pobudka o 5.45, szykowanie, biegiem do pracy,, wracam po 16 to jaki¶ obiad, ma³ym siê zaj±c, domowe obowi±zki.. i jak on pada spac to my z tz tez nie mamy si³y.. szczególnie ze ma³y w nocy odwala szopki cxasem siê zdarza , ¿e spimy po 3 godziny np... serio ju¿ nie mam si³y cwiczyc...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 20:07   #676
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

300 pó³brzuszków z uniesionymi nogami zaliczone. Wiecie co na pocz±tku wakacji wa¿y³am 65 kg a teraz wolê nie my¶leæ, brzuch mi jako¶ wysadzi³o- makabra. W niedzielê idê na chrzciny, czeka mnie ca³a masa pokus i odwieczny problem - co ja ubiorê? Ten tydzieñ to by³ lajcik ale przysz³y to ju¿ ciê¿ka praca. Dziewczyny jakie æwiczenia polecacie zebym naprawdê zobaczy³a efekty swojej pracy?Czujê siê okropnie ze swoim wygl±dem...
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-02, 20:48   #677
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Poæwiczy³am 27 minut, nasmarowa³am kolano, balsamem nawil¿aj±cym ¿eby nie pêka³o i heja... cardio, nogi, po¶ladki i brzuszki.

Nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku

Nesko, wierzê ¿e nie jest Ci ³atwo æwiczyæ, masz naprawdê napiêty plan ale mo¿e chocia¿ 20min zagospodarujesz na æwiczenia? Albo jaki¶ marszobieg z wózeczkiem? Cokolwiek, ¿eby podnie¶æ têtno.

Ziutka, tak Ci siê tylko wydaje a tak naprawdê waga napewno ju¿ leci w dó³. Trzymasz dietê i æwiczysz
uwierz w siebie. A na uroczysto¶ci.. skosztuj wszystkiego po kêsie... nie bêdzie Ci ¿al a przynajmniej nie rzucisz siê potem na pierwsze lepsze ¿arcie.

Lenik, poszala³a¶ w rosmannie... dla nas 300z³ to maj±tek

Gdzie Madzia, Ali i Paulinka? Aga Ty te¿ siê odezwij!
Stary 2013-08-02, 20:56   #678
Lady Ali
Rozeznanie

cze¶æ piêknePrzepraszam,¿e u mnie taki zastój w pisaniu.Staram siê nie siedziec przed kompem w dzieñTeraz cwiczê tylko rano i wieczorem,popo³udniowe cwiczenia zast±pi³±m praca fizyczna od 18-19:P
Mel b przy mnie wymiêka
Troche dzis roboty mialam,a jutro to siê chyba skicham,tyle mam do zrobienia.Zaprawy-kompoty z jab³ek,które dzisiaj pozbiera³am,cha³upe trzeba posprz±tac,a mam co-bo mamy piêtrówkê a ze jestem tu szefow±,tosama musze radzic sobie i do mojej mamusi na cmentarz zawie¼æ ¶wieze kwiaty i posprz±tac wko³o.A gdzie obiad,zakupy itd itd.Mówie wam ob³êd.
Za mn± kolejne 2 zestawy mel-bede robic nogi,po¶ladki po 2 x kazde.czyli 40 minut dziennie.
Pojechalam dzis z Anna do sklepu po lody i ekspedientka mnie zszokowa³a.Jak mnie zobaczy³± po miesiecznej jej nieobecnosci to z³apala sie za wlosy i mowi"o bo¿e!Ale sie z pani glizdeczka zrobi³±!!!!":P:P Jak pani to robi?a ile ,a jak itd itdby³o mi nies³ychanie mi³o

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Martu¶ co ja wam bêde pisaæ,co jem:P tylko bym was zgorszy³a Bo ja wyznaje zasadê,¿e jem wszystko.Oczywiscie staram sie nie jesc s³odyczy,ale jesli gdzies tam co¶ mi przypadkiem wpadnie do buzi,to zjem bez wyrzutuNo i nie uzywam cukru ani soli.Duzo pije.To moje zasady.No i te 8 godzin .Itrace na wadze:P Ja nie potrafie liczyc kalorii.Moze nawet nie chce ,bo jeszcze bym wpad³a w depresje,jakbym podliczyla ile zd¿ar³amPodesz³am lajtowo do tego tematu.Bo z poczatku sie spinalam,a jak nie wychodzilo,to depresja itd.wiecie o czym mowie.
Teraz siê nie przejmuje.Schudne,bo tego chceCiê¿ko na to pracuje,nie zaprzepaszcze tego.
no wiec jadlam dzis fasolke po bretonsku-pyszniutk± wczoraj zrobilam,bo z papryka konserwowa.Mniam,chleba razowego z 5 czy 6 kromek (w ciagu calego dnia),troche sa³atki warzywnej z biedrony,dokonczy³am loda po kubie i Ani,bo juz nie dali rady,i w sumie to ca³e moje jedzenie.Na sniadanie fasola na obiad sa³atka i kolacja fasola urozmaici³am sobie nie ma co
Stary 2013-08-02, 20:56   #679
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Poæwiczy³am 27 minut, nasmarowa³am kolano, balsamem nawil¿aj±cym ¿eby nie pêka³o i heja... cardio, nogi, po¶ladki i brzuszki.

Nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku

Nesko, wierzê ¿e nie jest Ci ³atwo æwiczyæ, masz naprawdê napiêty plan ale mo¿e chocia¿ 20min zagospodarujesz na æwiczenia? Albo jaki¶ marszobieg z wózeczkiem? Cokolwiek, ¿eby podnie¶æ têtno.

[[/B]
wiesz, æwiczenia typu bieganie za ma³ym (a jest na prawdê mega ruchliwy) to mam co chwila podnoszenie go, spacery, czasem rower...ale jak on idzie spac to ja mam czas tylko siê wyk±paæ, wyprasowaæ siebie i tz do pracy i spac pewnie mog³abym znale¼æ 20 minut ale 20 minut raczej nic nie da bo wiele razy tak robi³am potrzeba wiêcej czasu... wiem bo wiele razy siê odchudza³am jak by³am studentka to potrafi³am i 3 godziny dziennie cwiczyc ;D
a teraz po porostu zamiast cwiczyc to wole isc spac
Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ piêknePrzepraszam,¿e u mnie taki zastój w pisaniu.Staram siê nie siedziec przed kompem w dzieñTeraz cwiczê tylko rano i wieczorem,popo³udniowe cwiczenia zast±pi³±m praca fizyczna od 18-19:P
Mel b przy mnie wymiêka
Troche dzis roboty mialam,a jutro to siê chyba skicham,tyle mam do zrobienia.Zaprawy-kompoty z jab³ek,które dzisiaj pozbiera³am,cha³upe trzeba posprz±tac,a mam co-bo mamy piêtrówkê a ze jestem tu szefow±,tosama musze radzic sobie i do mojej mamusi na cmentarz zawie¼æ ¶wieze kwiaty i posprz±tac wko³o.A gdzie obiad,zakupy itd itd.Mówie wam ob³êd.
Za mn± kolejne 2 zestawy mel-bede robic nogi,po¶ladki po 2 x kazde.czyli 40 minut dziennie.
Pojechalam dzis z Anna do sklepu po lody i ekspedientka mnie zszokowa³a.Jak mnie zobaczy³± po miesiecznej jej nieobecnosci to z³apala sie za wlosy i mowi"o bo¿e!Ale sie z pani glizdeczka zrobi³±!!!!":P:P Jak pani to robi?a ile ,a jak itd itdby³o mi nies³ychanie mi³o
no to super
Stary 2013-08-02, 21:51   #680
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nesko, my¶lisz ¿e moje 3omin dziennie jest nic nie warte?
Rozumiem, ¿e masz du¿o ruchu przy dziecku. A pracê masz siedz±c±?

Ali, nooo to masz co robiæ, nie powiem... gratulacje za te pochwa³y
Stary 2013-08-03, 06:05   #681
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Na ¶niadanko przewiduje grahamkê z wêdlin± i pomidorem plus kawa

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Mi³ego dnia

Stary 2013-08-03, 07:26   #682
aga533
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 430
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Na ¶niadanko przewiduje grahamkê z wêdlin± i pomidorem plus kawa

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Mi³ego dnia

Hej

Pewnie, ¿e "warte". Ka¿da aktywno¶æ jest dobra. Teoretycznie organizm zaczyna spalaæ kalorie po 30min æwiczeñ, ale te¿ æwiczenia æwiczeniom nie równe Ja codziennie æwiczê skalpel czyli jakie¶ 30min i widzê du¿e efekty

Dzi¶ mój dzieñ wa¿enia i na wadze od ostatniej soboty 1,3kg spadku czyli ju¿ 73,7

aha mia³am podaæ wymiary, to tak

pod biustem-74
pas na wysoko¶ci pêpka - 82
biodra - 101
udo - 62
³ydka - 42

Buziaczki mi³ego dnia
aga533 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-03, 07:34   #683
lenik33
Raczkowanie

Dzieñ dobry dziewczynki
Ja ju¿ po æwiczeniach, mel b nogi i po¶ladki teraz wcinam chlebek zytni z krakowsk± drobiow± i pomidorkiem i of course capucinko
kupi³am sobie min za te masakryczne pieni±dze, które tez nie s± dla mnie bu³k± z mas³em Martynko, ale dawno nie by³am w rosmanie no wiêc kupi³am sobie belissê oraz belisse karotem i bêdê ³ykaæ to codziennie na cudne w³oski, paznokcie i skóre jak przybylska bêdê, a co
Za chwilke jadê do rodziciów bo dziewczyny ju¿ przyjecha³y, a poza tym jest tam moja ma³a, wiêc pla¿ing w planie bêdê wieczorem, mi³ego dnia buziaki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez aga533 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej

Pewnie, ¿e "warte". Ka¿da aktywno¶æ jest dobra. Teoretycznie organizm zaczyna spalaæ kalorie po 30min æwiczeñ, ale te¿ æwiczenia æwiczeniom nie równe Ja codziennie æwiczê skalpel czyli jakie¶ 30min i widzê du¿e efekty

Dzi¶ mój dzieñ wa¿enia i na wadze od ostatniej soboty 1,3kg spadku czyli ju¿ 73,7

aha mia³am podaæ wymiary, to tak

pod biustem-74
pas na wysoko¶ci pêpka - 82
biodra - 101
udo - 62
³ydka - 42

Buziaczki mi³ego dnia

Brawo piekny spadek, te¿ tak chcê, powiedz mi czy ten skalpel naprawdê jest wart tego wysi³ku
Ile æwiczysz i co widzisz ?

Stary 2013-08-03, 08:52   #684
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

dzieñ dobry kochane ale siê rozpisa³y¶cie bardzo ³adnie, bo ju¿ czasami tak sobie my¶la³a,ze jestem tu tylko ja i Martynka reszta siê obija brzydko no,ale po wczoraj widzê,ze sie poprawi³y¶cie

moj jad³ospis wczoraj: ¶niadanie : 2 kromki chleba jakego¶ ciemnego z cebul± i zielskiem tzn pycha byl + pasta z tuñczyka(sama robilam) i sa³ata +gorzka herbata 220kcal
II ¶niadanie: actimel 69kcal
obiad: jajecznika z 2 jajek ze szczypiorkiem + pomidor+ grzanka z tego chlebka co na sniadanie270kcal
podwieczorek : ma³y mars 156kcal
kolacja : kubek maslanki + kawa³ek kalafiora zrobiony na parze: 120kcal+ 20kcal = 140kcal
razem: 855kcal

no i trochê wypi³am wczoraj sprita ale smakowal:P pewnie ze 150kcal

razem: 1005kcal

no nienajgorzej: nawet æwiczeniowo wczoraj ok, 2xmel b posladki + raz nogi + godzinka na basenie z czego po³owa p³ywaj±c

jad³ospis na dzisiaj:
sniadanie: owsianka + 2 ³y¿ki mleka + kromka chleba= ok 320kcal
II ¶niadanie: kawka 3w1 76kcal+ batonik chocapic 105kcal= 181kcal
na razie : 500 sporo a jest dopiero 9:50 zobaczymy co dalej

dzisiaj i jutro jestem w pracy,wiêc z æwiczeniami bedzie kiepsko, tyle o ile co siê pokrêce po sklepie, a Wy jakie macie plany na weekend, no oprocz Martynki bo ju¿ wiem
Stary 2013-08-03, 09:12   #685
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ej kciuki proszê!jest kupiec na nasze auto!

Stary 2013-08-03, 09:42   #686
aga533
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 430

Lenik33 moim zdaniem wart ja najwiêcej widzê ró¿nicy na brzuchu, skóra po ci±¿y i schudniêciu nie by³a idealna a teraz jest bardziej napiêta.

Po nieca³ym tygodniu æwiczeñ spad³o mi w biodrach 4cm, a w udzie 1cm, no ale nogi to moja zmora
ja æwiczê 6xtyg po ok 40min, na wiêcej nie mam czasu, ani si³ po ca³ym dniu z ma³a

Moja znajoma æwiczy³a skalpel codziennie przez dwa miesi±ce i bez diety schud³a o dwa rozmiary

A dla lepszych efektów polecam 3xtyg skalpel 2xtyg killer efekty natychmiastowe murowane

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Ej kciuki proszê!jest kupiec na nasze auto!

Trzymam kciuki

Edytowane przez aga533
Czas edycji: 2013-08-03 o 09:52
aga533 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-08-03, 10:27   #687
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362

kciuki trzymam
Stary 2013-08-03, 11:36   #688
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Srzedane o 15 podpisujemy umowy i jedziemy szukaæ nowe
Stary 2013-08-03, 11:50   #689
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Srzedane o 15 podpisujemy umowy i jedziemy szukaæ nowe
super!!!!!!!!!!!!co sprzedaliscie za auto i co kupujecie?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

zaprawy zrobione,obiad sie robi.Jeszcze ogarne chate.Przepraszam,ze nic nie pisalam rano,ale neta nie bylo i cholender nawet nie moglam cwiczyc,co doprowadza mnie do sz±³u i nie wiem czy zaraz nie pobiegne na góre i nie bede robic tych cwiczen
aniu a ja to co??Tez tu siedze codziennie:P
Martynko ja uwazam,ze kazda aktywno¶c jest duzo warta.Modelujesz swoje cia³o.Dodaj do tego pogonie za Kamilem to wiesz ile ty dziennie minut nieswiadomie cwiczysz?Grunt to systematycznosc
Martus zazdroszcze plazowania:P wez mnie tez
Stary 2013-08-03, 12:25   #690
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Nesko, my¶lisz ¿e moje 3omin dziennie jest nic nie warte?
Rozumiem, ¿e masz du¿o ruchu przy dziecku. A pracê masz siedz±c±?

Ali, nooo to masz co robiæ, nie powiem... gratulacje za te pochwa³y
wiesz pewnie to kwestia indywidualna.... u mnie to nie za bardzo zawsze dawalo efekt...albo bardzo ma³y.....
no praca siedz±ca niestety
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.