|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
czesc
![]() Strong ten wczorajszy grzech to bu³ka z jagodami i lód-ro¿ek owocowy ;/ dzisiaj ju¿ lepiej w³a¶nie sobie zrobi³am bu³eczkê z mikroafli na ¶niadanko bêdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
hello
![]() Od 18-19 zajêcia praktyczne-czysto fizyczne:P Przed chwil± zrobi³±m 2 zestawy mel-takie same jak rano.Bluzkê na plecach mam mokra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Nie æwiczy³am... Mo¿e ju¿ dzi¶ dam radê albo podsuncie mi æwiczenia które nie u¿ywaj± kolan
![]() ![]() ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#664 |
Rozeznanie
|
cze¶æ babolki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Kochane, wczoraj zrobi³am jedynie 60 brzuszków
![]() Jako¶ brak mi weny do pisania......... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Muszê Was opierniczyæ, co tu taki zastój, czemu tak ma³o piszecie, nic nie wiadomo co jecie, co robicie, tylko Ania grzecznie pisze jak jest w pracy odpowiednie ilo¶ci, alica sie opu¶ci³a ![]() ![]() Martyna ostatnio te¿ nie wiele ![]() Magda usprawiedliwiona, ale ju¿ koniec, wracaj ![]() Anetko popraw siê koniecznie ![]() Ziutka jak to Ci brak weny, pisz o wszystkim ![]() Jesli o kims zapomnia³am, to na pewno dlatego ¿e pisze jeszcze mniej ni¿ ustawa przewiduje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Mo¿esz kochana robiæ brzuszki ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() A czy te 60 kg to Twoja wymarzona waga? bo pewnie za chwile ja osi±gniesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- moja pobudka nasta³a dzi¶ o 7:04 - lubiê ta kombinacje cyfr i dobrze mi sie o tej godzinie wstaje ![]() Nastêpnie z±bki, siusiu i Mel b nogi, ale ze mnie to pot wyciska ![]() Nastêpnie prysznic, i do pracy ![]() Ale dzisiaj nie mam weny twórczej do roboty, dobrze, ¿e weekend mam wolny ![]() Jutro ju¿ przyje¿d¿aj± te moje psiapsió³ki, wiêc na ca³y dzien pojade na pó³wysep, ale wieczorem musze wróciæ do domku bo piesek, nie mia³a baba k³opotu ![]() Jedzonkowo, standardowo capucinko za mna, kanapka z ¿ytniego z bia³ym chudym twarogiem i jab³uszko. Mam jeszcze batonika fitnes i activiê do picia i tyle w pracy, ewentualnie jeszcze drugie capucinko, ale od tego nastêpnego bêdzie ju¿ s³odzik bo przy tym porannym zapomnia³am ![]() Na obiadek planujê omlet z pieczarkami, cebulka, papryk±, ale pó¼no to bêdzie bo muszê pojechac po zakupy dla lenki ![]() musze sobie te¿ kupic myd³o siarowe bo podobno dobre na cerkê ![]() Kupi³am sobie ostatnio kremik bb esterlauder, super sprawa, polecam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Mo¿e mi kto¶ jeszcze raz wyt³umaczyæ jak ch³op krowie na rowie jak dodawaæ tez djêcia, linki, albumy itd ![]()
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Lenik a chcesz dodaæ zdjêcia do albumu w swoim profilu czy tutaj na w±tku?
![]() |
#668 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ Dziewczynki
![]() Dzi¶ pobudka by³a ju¿ o 6 i we¼ tu wytrzymaj do 10 bez jedzenia ![]() Mój anio³ek na razie ¶pi wiêc zrobi³am skalpel ![]() U Was te¿ tak gor±co...wiecie co chcia³am zarezerwowaæ nocleg na weekend 16-18 w Pobierowie i co lipa wszystko zajête ja nie wiem jaki¶ d³ugi weekend czy co mówie ???a Babka mówi ¿e tak przecie¿ 15 sierpnia wolny to rzucili siê jak g³odny do chleba i nici z odpoczynku na pla¿y ach trudno trzeba bêdzie je¼dziæ autem ![]() ![]() Ali pisa³a¶ ¿e ksi±¿ki dla synka 300z³ dla Julki wysz³o 370z³ a gdzie reszta wyprawki jak na razie tylko ksi±¿ki tyle ![]() ![]() Buziolki odezwe siê pó¼niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Lenik, zazdroszczê tych imprezek z przyjació³kami
![]() brawa za autko i za okap ![]() ![]() Madziu, wpisze Ci w tabelkê 60kg a jak siê zwa¿ysz to daj znaæ ![]() i jak wysz³a grecka? ![]() Kasiu, jak dzi¶? Nabra³a¶ ochoty do odchudzania? ![]() Agu¶, witaj ponownie ![]() ![]() Ali, daj mi tyle si³y na æwiczenia co Ty masz... Ziutka, jak robisz brzuszki?Takie pe³ne czy do po³owy? Lenik, co¶ ju¿ napewno dzi¶ poæwiczê ![]() £adne masz plany na dzi¶ ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
dzi¶ ju¿ lepiej Martynko
![]() Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2013-08-02 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Kasia, my w Pobierowie do "U dzika" je¼dzili¶my, ale tam te¿ pewnie bêdzie full.
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- I ¶niadanie: Jajecznica z dwóch jaj z cebulk± II ¶niadanie: dwie rurki z biedry i kawa (u kole¿anki by³am) ![]() Na obiad planuje jednego ziemniaka i rybê (napiszê potem ile zjad³am) a reszte dnia jeszcze nie wiem... ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Kasiu, to dobrze bo wiesz... z³e dni s± po to aby kolejne by³y wspania³e ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Muszê mojego bloga od¶wie¿yæ a zgubi³y mi siê zdjêcia do niego ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Hop Hop ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Humor mi siê zepsu³..tzn. T¯ mi go zepsu³ ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Obdzwoni³am kilka miejsc i ju¿ siê podda³am ![]() ![]() Mój ma³¿on w pracy i jutro te¿ ..a ju¿ mia³am nadzieje na wiêcej czasu dla siebie a tu lipa ![]() na obiadek bêdzie jeden ziemniaczek i sa³ateczka z ogóreczka i pomidorka z jogurtem naturalnym miêsa niet dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ¿e nic nie znalaz³a¶...tak to jest w sezonie...
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- My¶le gdzie siê wyrwaæ...mega ¼le siê czuje... Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#674 | |
Raczkowanie
|
witam podwieczorkowo
![]() Jakas masakra, poszlam do rosmana ( nie pojecha³am jednak na lenikowe zakupy za du¿a wyprawa do trójmiasta, od³o¿y³am je na wtorek kiedy to i tak muszê jechaæ na badania... ) no wiêc posz³am do rosmana i zostawi³am tam 330 z³ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w³a¶nie robiê omlet, wróce po posi³eczku ![]() Poczyta³abym, nadrobi³a Was, ale nie ma co ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
a co siê dzieje kochana ? ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- [QUOTE=Kasia5891;42077375]Obdzwoni³am kilka miejsc i ju¿ siê podda³am ![]() ![]() Mój ma³¿on w pracy i jutro te¿ ..a ju¿ mia³am nadzieje na wiêcej czasu dla siebie a tu lipa ![]() na obiadek bêdzie jeden ziemniaczek i sa³ateczka z ogóreczka i pomidorka z jogurtem naturalnym miêsa niet dzisiaj ![]() Przyjed¼ kochana na pó³wyspe co¶ Ci znajde w hotelu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja Was podziwiam, ¿e znajdujecie tyle czasu i si³ na æwiczenia... ja codziennie pobudka o 5.45, szykowanie, biegiem do pracy,, wracam po 16 to jaki¶ obiad, ma³ym siê zaj±c, domowe obowi±zki.. i jak on pada spac to my z tz tez nie mamy si³y.. szczególnie ze ma³y w nocy odwala szopki cxasem siê zdarza , ¿e spimy po 3 godziny np... serio ju¿ nie mam si³y cwiczyc... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#676 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
300 pó³brzuszków z uniesionymi nogami zaliczone. Wiecie co na pocz±tku wakacji wa¿y³am 65 kg a teraz wolê nie my¶leæ, brzuch mi jako¶ wysadzi³o- makabra. W niedzielê idê na chrzciny, czeka mnie ca³a masa pokus i odwieczny problem - co ja ubiorê? Ten tydzieñ to by³ lajcik ale przysz³y to ju¿ ciê¿ka praca. Dziewczyny jakie æwiczenia polecacie zebym naprawdê zobaczy³a efekty swojej pracy?Czujê siê okropnie ze swoim wygl±dem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Poæwiczy³am 27 minut, nasmarowa³am kolano, balsamem nawil¿aj±cym ¿eby nie pêka³o i heja... cardio, nogi, po¶ladki i brzuszki.
Nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku ![]() Nesko, wierzê ¿e nie jest Ci ³atwo æwiczyæ, masz naprawdê napiêty plan ![]() Ziutka, tak Ci siê tylko wydaje a tak naprawdê waga napewno ju¿ leci w dó³. Trzymasz dietê i æwiczysz ![]() uwierz w siebie. A na uroczysto¶ci.. skosztuj wszystkiego po kêsie... nie bêdzie Ci ¿al a przynajmniej nie rzucisz siê potem na pierwsze lepsze ¿arcie. Lenik, poszala³a¶ w rosmannie... dla nas 300z³ to maj±tek ![]() Gdzie Madzia, Ali i Paulinka? Aga Ty te¿ siê odezwij!
![]() |
#678 |
Rozeznanie
|
cze¶æ piêkne
![]() ![]() Mel b przy mnie wymiêka ![]() ![]() Troche dzis roboty mialam,a jutro to siê chyba skicham,tyle mam do zrobienia.Zaprawy-kompoty z jab³ek,które dzisiaj pozbiera³am,cha³upe trzeba posprz±tac,a mam co-bo mamy piêtrówkê a ze jestem tu szefow±,tosama musze radzic sobie ![]() ![]() Za mn± kolejne 2 zestawy mel-bede robic nogi,po¶ladki po 2 x kazde.czyli 40 minut dziennie. Pojechalam dzis z Anna do sklepu po lody i ekspedientka mnie zszokowa³a.Jak mnie zobaczy³± po miesiecznej jej nieobecnosci to z³apala sie za wlosy i mowi"o bo¿e!Ale sie z pani glizdeczka zrobi³±!!!!":P:P Jak pani to robi?a ile ,a jak itd itd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Martu¶ co ja wam bêde pisaæ,co jem:P tylko bym was zgorszy³a ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz siê nie przejmuje.Schudne,bo tego chce ![]() no wiec jadlam dzis fasolke po bretonsku-pyszniutk± wczoraj zrobilam,bo z papryka konserwowa.Mniam,chleba razowego z 5 czy 6 kromek (w ciagu calego dnia),troche sa³atki warzywnej z biedrony,dokonczy³am loda po kubie i Ani,bo juz nie dali rady,i w sumie to ca³e moje jedzenie.Na sniadanie fasola na obiad sa³atka i kolacja fasola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz po porostu zamiast cwiczyc to wole isc spac ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Nesko, my¶lisz ¿e moje 3omin dziennie jest nic nie warte?
![]() Rozumiem, ¿e masz du¿o ruchu przy dziecku. A pracê masz siedz±c±? Ali, nooo to masz co robiæ, nie powiem... ![]() ![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Na ¶niadanko przewiduje grahamkê z wêdlin± i pomidorem plus kawa
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Mi³ego dnia Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#682 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 430
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() Pewnie, ¿e "warte". Ka¿da aktywno¶æ jest dobra. Teoretycznie organizm zaczyna spalaæ kalorie po 30min æwiczeñ, ale te¿ æwiczenia æwiczeniom nie równe ![]() ![]() Dzi¶ mój dzieñ wa¿enia i na wadze od ostatniej soboty 1,3kg spadku czyli ju¿ 73,7 aha mia³am podaæ wymiary, to tak pod biustem-74 pas na wysoko¶ci pêpka - 82 biodra - 101 udo - 62 ![]() ³ydka - 42 ![]() Buziaczki mi³ego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Ja ju¿ po æwiczeniach, mel b nogi i po¶ladki teraz wcinam chlebek zytni z krakowsk± drobiow± i pomidorkiem i of course capucinko ![]() kupi³am sobie min za te masakryczne pieni±dze, które tez nie s± dla mnie bu³k± z mas³em Martynko ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwilke jadê do rodziciów bo dziewczyny ju¿ przyjecha³y, a poza tym jest tam moja ma³a, wiêc pla¿ing w planie ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Brawo ![]() ![]() Ile æwiczysz i co widzisz ![]()
![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
dzieñ dobry kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moj jad³ospis wczoraj: ¶niadanie : 2 kromki chleba jakego¶ ciemnego z cebul± i zielskiem tzn pycha byl + pasta z tuñczyka(sama robilam) i sa³ata +gorzka herbata 220kcal II ¶niadanie: actimel 69kcal obiad: jajecznika z 2 jajek ze szczypiorkiem + pomidor+ grzanka z tego chlebka co na sniadanie270kcal podwieczorek : ma³y mars 156kcal ![]() kolacja : kubek maslanki + kawa³ek kalafiora zrobiony na parze: 120kcal+ 20kcal = 140kcal razem: 855kcal no i trochê wypi³am wczoraj sprita ![]() razem: 1005kcal no nienajgorzej: nawet æwiczeniowo wczoraj ok, 2xmel b posladki + raz nogi + godzinka na basenie z czego po³owa p³ywaj±c jad³ospis na dzisiaj: sniadanie: owsianka + 2 ³y¿ki mleka + kromka chleba= ok 320kcal II ¶niadanie: kawka 3w1 76kcal+ batonik chocapic 105kcal= 181kcal na razie : 500 ![]() dzisiaj i jutro jestem w pracy,wiêc z æwiczeniami bedzie kiepsko, tyle o ile co siê pokrêce po sklepie, a Wy jakie macie plany na weekend, no oprocz Martynki bo ju¿ wiem ![]()
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Ej kciuki proszê!jest kupiec na nasze auto!
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 430
|
Lenik33 moim zdaniem wart
![]() ![]() Po nieca³ym tygodniu æwiczeñ spad³o mi w biodrach 4cm, a w udzie 1cm, no ale nogi to moja zmora ![]() ja æwiczê 6xtyg po ok 40min, na wiêcej nie mam czasu, ani si³ po ca³ym dniu z ma³a ![]() Moja znajoma æwiczy³a skalpel codziennie przez dwa miesi±ce i bez diety schud³a o dwa rozmiary A dla lepszych efektów polecam 3xtyg skalpel 2xtyg killer efekty natychmiastowe murowane ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez aga533 Czas edycji: 2013-08-03 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
kciuki trzymam
![]()
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Srzedane
![]() ![]()
![]() |
#689 |
Rozeznanie
|
super!!!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- zaprawy zrobione,obiad sie robi.Jeszcze ogarne chate.Przepraszam,ze nic nie pisalam rano,ale neta nie bylo i cholender nawet nie moglam cwiczyc,co doprowadza mnie do sz±³u i nie wiem czy zaraz nie pobiegne na góre i nie bede robic tych cwiczen ![]() aniu a ja to co??Tez tu siedze codziennie:P Martynko ja uwazam,ze kazda aktywno¶c jest duzo warta.Modelujesz swoje cia³o.Dodaj do tego pogonie za Kamilem to wiesz ile ty dziennie minut nieswiadomie cwiczysz? ![]() ![]() Martus zazdroszcze plazowania:P wez mnie tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no praca siedz±ca niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.