Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 09:11   #1711
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
już myślałam, że dokończysz :" w samochodzie nad jeziorem, w samochodzie w piwnicy..."

dla mnie najgorsze było urodzenie główki, po takim bólu nacięcie było dla mnie uszcypnięciem dosłownie. Za to potem szycie dało mi w kość, bo za mocno mnie zszyli.

mnie tam nikt o zdanie nie pytał

pierwsze słyszę ten zabobon, jednak z całego serca Ci życzę by u Ciebie się spełnił

A mnie mąż z rańca obudził i od 4:30 usnąć już nie mogłam. A mądrala do pracy poszedł. Poza tym jestem w szoku, Iguś o dziwo jeszcze śpi i o dziwo nie przylazł mi do łóżka jak to zawsze robi o 5
Mój przyszedł jak wczoraj o 1 potem przebudził się na chwile, popłakał ok 2 i teraz śpi Ja się wymknęłam z łóżka do Was
Ale jeszcze nie nadrobiłam...

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
dziekuje

Od tygodnia bolały mnie biust a nigdy przed @ nie boli. Nastroj fatalny, zmęczenie. Myślałam ze to przez te upały i brak wypoczynku. Siostra mowila ze pierwsze co zauwaze to bede czesciej sikac i przestana wypadac mi wlosy ale nic takiego nie wystapilo u mnie.
Maz dzwoni z pracy: "i co?robiłaś test?"
ja' tak, 2 kreski'
on 'co to znaczy?'
ja; 'wynik pozytywny'
on' naprawdę? ale serio, nie żartujesz? to wspaniale. będziemy pilnować żeby szystko bylo ok z cukrzycą. kiedy masz ginekologa? zaraz musze wszystkich powiadomić!'
ja' spokojnie, jeszcze trzeba potwierdzić u lekarza'
on; 'no dobra, ale jedziemy do apteki po zapas insuliny'

anyaG też mam taką nadzieję że niedługo wszystkim sie poszczęści
Skubana to wspaniale Dbaj o siebie szczególnie

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Anya super, że temp rośnie, ja niby też ale coś teraz czuję się nijak i jakby pomału na @?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:16   #1712
anyaG25
Rozeznanie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Wiem, wiem dlatego go przystopowałam. Powiedziałam tylko mamie, która jest położną.

Podobno pestki dyni bardzo wpływają na plemniki. tż mojej siostry kupował sobie ich duzo bo mu bardo zasmakowały. Kilka tygodni później siostra dowiedziała się że jest w ciąży.
Kurcze, zazdroszczę mamy położnej
A co do plemników i dyni to mój też podjada ale wyczytałam, że nie powinno się przesadzać więc tylko raz na tydzień mu kupuję paczkę i całą wtrążala na raz A Tż Twojej siostry też miał problem z plemnikami? Czy tak po prostu jadł ??

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

Anya super, że temp rośnie, ja niby też ale coś teraz czuję się nijak i jakby pomału na @?
Kurka wodna! Im bliżej @ tym gorzej To chyba nerwy nas zżerają Może meliskę sobie zaparzmy Ja też czuję się nijak Dobrze to nazwałaś Pewnie jakbym się objawów doszukiwała , to bym się czuła przynajmniej "jakoś" a tak to nie czuję NIC
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:22   #1713
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Kurcze, zazdroszczę mamy położnej
A co do plemników i dyni to mój też podjada ale wyczytałam, że nie powinno się przesadzać więc tylko raz na tydzień mu kupuję paczkę i całą wtrążala na raz A Tż Twojej siostry też miał problem z plemnikami? Czy tak po prostu jadł ??

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Kurka wodna! Im bliżej @ tym gorzej To chyba nerwy nas zżerają Może meliskę sobie zaparzmy Ja też czuję się nijak Dobrze to nazwałaś Pewnie jakbym się objawów doszukiwała , to bym się czuła przynajmniej "jakoś" a tak to nie czuję NIC
Ja niby czułam nawet dziś rano piersi z boku (zwykle jakby nie istniały nawet przed @), ale też czuję się nijak w sensie jakoś zmeczona i cały czas wisi nade mną ten stan PRZED przeziebieniowy
Dobrze, że z M i synusiem ok 14 gdzieś pojedziemy do niedzieli, nie wiem jeszcze gdzie ale może odpocznę i zapomnę Ale jednak wezmę podpaski-nie nawiedzę ale muszę od razu widzieć jakby co-albo wkładki

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Kurcze chyba idzie @ bo jakoś tak czuje i jakby w krzyżu
Anya ale Ty masz pięknie serduszka rozłożone na wykresie 3 w okolicach owu, super

O i muszę wziąć termometr i chyba laptopa bo mam tel. bez netu Chyba, że wylądujemy na weekend w jakiejś dziurze to nie będę miała z Wami kontaktu

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-03 o 09:51
Stary 2013-08-03, 09:29   #1714
Barboletta
Rozeznanie

Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Moje nastawienie jest identyczne jak twoje Nawet nasze dziewczyny miały piękne wykresy, a tu nagle @ Ja też nie mam żadnych objawów, nic szczególnego się ze mną nie dzieje, ale tym akurat się nie sugeruję, bo na to o wiele za wcześnie. Łatwo jest sobie coś wmówić, jak tak się czeka, więc staram się nie wariować
Jestem już w zasadzie jedną nogą w aptece po wiesiołka, ale się już wstrzymam te parę dni
Ja mam jeszcze trochę czekania na @ i nie wiem czy brać test na urlop czy potem tam kupować..przewidywana data 12sty..

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:31   #1715
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze trochę czekania na @ i nie wiem czy brać test na urlop czy potem tam kupować..przewidywana data 12sty..
Ja bym nie brała, wolałabym się mile zaskoczyć po powrocie, chyba , że @ przyjdzie wcześniej.
Ja wg ovuf mogę robić test dzisiaj bo mam niby termin @ ale nie chcę. Poczekam z 2 dni, koło poniedziałku.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-03, 10:00   #1716
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Ja wg ovuf mogę robić test dzisiaj bo mam niby termin @ ale nie chcę. Poczekam z 2 dni, koło poniedziałku.
Tak , tak poczekaj na mnie

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Ja niby czułam nawet dziś rano piersi z boku (zwykle jakby nie istniały nawet przed @), ale też czuję się nijak w sensie jakoś zmeczona i cały czas wisi nade mną ten stan PRZED przeziebieniowy
Dobrze, że z M i synusiem ok 14 gdzieś pojedziemy do niedzieli, nie wiem jeszcze gdzie ale może odpocznę i zapomnę Ale jednak wezmę podpaski-nie nawiedzę ale muszę od razu widzieć jakby co-albo wkładki
Anya ale Ty masz pięknie serduszka rozłożone na wykresie 3 w okolicach owu, super

O i muszę wziąć termometr i chyba laptopa bo mam tel. bez netu Chyba, że wylądujemy na weekend w jakiejś dziurze to nie będę miała z Wami kontaktu
Ja też nie będę miała kontaktu Może wieczorkiem albo jutro zajrzę
A co do serduszek to dziękuję za komplement Moj Tż jak słyszy hasło "owulacja" to stoi na baczność i jest gotowy 24h/dobę

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Ja bym nie brała na urlop, bo jak by mi wyszła 1 kreska to bym miała urlop spaprany !! A tak bym miała urlop pełen nadziei na piękne 2 kreseczki
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:08   #1717
Kamel
Wtajemniczenie

Jest 10 a mój maluch jeszcze śpi ale Go nie budzę bo czeka nas podróż samochodem w ten upalny dzień także się umęczy, pewnie i padnie w samochodzie

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Tak , tak poczekaj na mnie

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Ja też nie będę miała kontaktu Może wieczorkiem albo jutro zajrzę
A co do serduszek to dziękuję za komplement Moj Tż jak słyszy hasło "owulacja" to stoi na baczność i jest gotowy 24h/dobę

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Ja bym nie brała na urlop, bo jak by mi wyszła 1 kreska to bym miała urlop spaprany !! A tak bym miała urlop pełen nadziei na piękne 2 kreseczki
Haha fajnie a ja w razie W mojemu nie powiem kiedy owulacja w przyszłym cyklu bo ostatnio jak się posprzeczaliśmy to powiedział, że mi nie da i wtedy udaje niedostępnego, a w inne dni lata za mną i ciągle o tym mówi.

Teraz też nie powiedziałam , że już czas na @, nie chcę się dodatkowo stresować.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Anya będziemy mniej więcej po weekendzie testować
Ok ja muszę uciekać trochę się małym zająć bo zaraz wstanie i spakować się na wyjazd, ugotować obiad
Życzę wszystkim owocnego weekendu i 2 kreseczek

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-08-03, 10:15   #1718
Leine
Zakorzenienie

Cześć

Rozmowa poskutkowała Nawet 2 razy

cowie jak już będziesz w ciąży to nic tylko poczytać i niech gin pokieruje co i jak wiem, że masaże pomagają, moja koleżanka tak urodziła bez nacięcia
Ps. ja zapobiegawczo nie powiedziałam położnej żeby mnie nacięła po prostu powiedziałam, że wolę być nacięta niż pęknąć. A ten artykuł co dałaś to szkoda, że nie ma daty artykułu bo bzdury kompletne na temat gojenia się nacięcia a pęknięcia pęknięcie? w kilku miejscach? Czytając 'masaż' takowy robią podczas porodu aby szybciej szyjka się otworzyła- krzyczałam z bólu, także powodzenia Niech Ci gin tak wymasuje krocze na próbę

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
W ogóle, dziewczyny, wierzycie w zabobony i tego typu sprawy? pisałam Wam, że robię ciasto ... murzynka, które robiłam milion razy w życiu, potrafiłabym go z zamkniętymi oczami upiec, a dziś co? ZAKALEC! od razu mi się przypomniało powiedzenie mojej babci czy kogoś, że w ciąży nie można piec, bo same zakalce i nic się w kuchni nie udaje nie miałabym nic przeciwko, gdyby za kilka dni się okazało, że to właśnie to jest przyczyną, dlaczego ciasto mi nie wyszło
Hehe, ja dawno nie piekłam murzynka.. ale robię za to inne ciasta- piecze się tylko 'spód' i wychodzi a z masą to różnie, ale zawsze coś jest nie tak i w ciąży nie jestem
Cytat:
już myślałam, że dokończysz :" w samochodzie nad jeziorem, w samochodzie w piwnicy..."

Nie pytali o nacięcie?? Powinni, czytałam w gazecie na ten temat artykuł
Cytat:
też o tym pomyślałam

zrobiłam test ciążowy rano. dwie krechy sie pojawiły!!!
woooooooow! super!!!!!!!!! Gratulacje!
Upewnijcie się u gina a potem powiadomcie rodzinkę Ja bym i tak przeczekała pierwsze najgorsze 3 miesiące- tak czekałam z córą bo nie wiedziałam 'co będzie dalej' bo ciąża zagrożona i na podtrzymaniu.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Jest 10 a mój maluch jeszcze śpi ale Go nie budzę bo czeka nas podróż samochodem w ten upalny dzień także się umęczy, pewnie i padnie w samochodzie
u nas brak drzemek od 2 dni, pada 20-21 ale wstaje o 6stej!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:15   #1719
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
też o tym pomyślałam

Wow! Super! Gratulacjektóry to dzień spodziewanej @?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:16   #1720
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

cowie jak już będziesz w ciąży to nic tylko poczytać i niech gin pokieruje co i jak wiem, że masaże pomagają, moja koleżanka tak urodziła bez nacięcia
Ps. ja zapobiegawczo nie powiedziałam położnej żeby mnie nacięła po prostu powiedziałam, że wolę być nacięta niż pęknąć. A ten artykuł co dałaś to szkoda, że nie ma daty artykułu bo bzdury kompletne na temat gojenia się nacięcia a pęknięcia pęknięcie? w kilku miejscach? Czytając 'masaż' takowy robią podczas porodu aby szybciej szyjka się otworzyła- krzyczałam z bólu, także powodzenia Niech Ci gin tak wymasuje krocze na próbę

Hehe, ja dawno nie piekłam murzynka.. ale robię za to inne ciasta- piecze się tylko 'spód' i wychodzi a z masą to różnie, ale zawsze coś jest nie tak i w ciąży nie jestem

Nie pytali o nacięcie?? Powinni, czytałam w gazecie na ten temat artykuł

woooooooow! super!!!!!!!!! Gratulacje!
Upewnijcie się u gina a potem powiadomcie rodzinkę Ja bym i tak przeczekała pierwsze najgorsze 3 miesiące- tak czekałam z córą bo nie wiedziałam 'co będzie dalej' bo ciąża zagrożona i na podtrzymaniu.
Leine to się widzę działo

Ja z synkiem powiedziałam dalszej rodzinie w 5 mc też się bałam, choć było wszystko w porządku.

żegnam się

Leine mój dalej śpi idę Go chyba obudzić

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-03 o 10:17
Stary 2013-08-03, 10:21   #1721
Leine
Zakorzenienie

Fantastka jak są dni owulacyjne zaznaczone to wtedy się najlepiej przytulać czy przed nimi bo ja nie mogę zrozumieć tego ja to już działam z małżonkiem, bo biorąc ten mastodyon to się wiele mogę spodziewać... ostatni cykl skrócony aż o 4 dni przez tabletki, więc jak teraz by tak było to... lepiej działać co nie?
Stary 2013-08-03, 10:43   #1722
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam

Cytat:
dziekuje

Od tygodnia bolały mnie biust a nigdy przed @ nie boli. Nastroj fatalny, zmęczenie. Myślałam ze to przez te upały i brak wypoczynku. Siostra mowila ze pierwsze co zauwaze to bede czesciej sikac i przestana wypadac mi wlosy ale nic takiego nie wystapilo u mnie.
Maz dzwoni z pracy: "i co?robiłaś test?"
ja' tak, 2 kreski'
on 'co to znaczy?'
ja; 'wynik pozytywny'
on' naprawdę? ale serio, nie żartujesz? to wspaniale. będziemy pilnować żeby szystko bylo ok z cukrzycą. kiedy masz ginekologa? zaraz musze wszystkich powiadomić!'
ja' spokojnie, jeszcze trzeba potwierdzić u lekarza'
on; 'no dobra, ale jedziemy do apteki po zapas insuliny'

anyaG też mam taką nadzieję że niedługo wszystkim sie poszczęści

Gratuluję!!!!!!

Świetna wiadomość!!

Ale ja bym mojemu TŻtowi tak łatwo chyba nie powiedziała

Cytat:
W ogóle, dziewczyny, wierzycie w zabobony i tego typu sprawy? pisałam Wam, że robię ciasto ... murzynka, które robiłam milion razy w życiu, potrafiłabym go z zamkniętymi oczami upiec, a dziś co? ZAKALEC! od razu mi się przypomniało powiedzenie mojej babci czy kogoś, że w ciąży nie można piec, bo same zakalce i nic się w kuchni nie udaje nie miałabym nic przeciwko, gdyby za kilka dni się okazało, że to właśnie to jest przyczyną, dlaczego ciasto mi nie wyszło
Moja koleżanka w ciąży piekła jak oszalała, jak nigdy. I wszystko jej wychodziło

Cytat:
Cześć

Może i masz rację.
Jeszcze czasu mam i będę miała kupę, zapoznam się co i jak, żeby wiedzieć napewno

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:46   #1723
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Fantastka jak są dni owulacyjne zaznaczone to wtedy się najlepiej przytulać czy przed nimi bo ja nie mogę zrozumieć tego ja to już działam z małżonkiem, bo biorąc ten mastodyon to się wiele mogę spodziewać... ostatni cykl skrócony aż o 4 dni przez tabletki, więc jak teraz by tak było to... lepiej działać co nie?
Ale gdzie masz dni owulacyjne wyznaczone? Te zielone kwadraty w statystyce na ovufriend? Tym się nie kieruj, ja zawsze mam owu przed tymi dniami wyznaczonymi

Widziałam, że u ciebie tempka skoczyła, ale śluzu brak. Teraz powinniście serduszkować, bo raczej to nie była jeszcze owu, ale już jest blisko moim zdaniem

Dni owulacyjne, co to? Dni płodne? Bo owulacja jest jednego dnia, trwa tylko 12-36 godzin

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Ale ja bym mojemu TŻtowi tak łatwo chyba nie powiedziała
Ja też szykuję mega niespodziankę, jakby wyszło

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:11   #1724
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
TŻ zdecydował, że idziemy na żywioł i nie używamy gumek
Dziś wieczorem się kochaliśmy, a TŻmówi"zapamiętaj ten dzień, czuję w kościach, że będzie dzidzia"
Zobaczymy jak się rozwinie mój potabletkowy cykl :
Wow, super! I jak było? no i faktycznie przenosić Cię do pełnoetatowych staraczek?

Cytat:
Dzień dobry
U mnie tempka dziś taka jak przedwczoraj, tyci spadek... Wczoraj cały dzień myślałam o testach, zabijcie mnie, jeszcze za wcześnie
co Ty daaaaajesz?! żadnych testów do terminu @ przynajmniej! Skoro ja daję radę, a termin @ za 2 dni, to i Ty musisz

Cytat:
GRATULACJE! SUPER! Wysyłaj ciążowe fluidki

Cytat:
Naoglądałam się wykresów na ovuf... i takie piękne dziewczyny miały, tempka wysoko a tu nagle 1 dzień i BACH i wszystko pozamiatane, tempka w dół i @ ~!! Także stwierdziłam ,że koniec z wmawianiem sobie czegokolwiek
ej, ej, eeeeeej! koniec takiego gadania! ja też mam wykres nienajgorszy, wiec proszę mi tu nie mówić, że będzie za chwilę BACH!

Cytat:
Może to nie @. troszkę optymizmu, proooooszę

Cytat:
Anya będziemy mniej więcej po weekendzie testować
I jeszcze ja! I jeszcze ja! w czwartek jak cosik
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:19   #1725
agnieszkaK
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki, nie mam dziś niestety znowu czasu. może kiedyś nadrobię. Dziś spadła temp i ovu wyznaczył mi owulację dzień później czyli,że przytulanki były dwa dni przed, więc za pewne nic z tego nie będzie. pozdrawiam was serdecznie!!! może potem coś nadgonię.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:48   #1726
God Of War 20
Zakorzenienie

Witajcie miłego weekendu życzę
Ja dziś planuje kąpiel w basenie no i może pójdziemy pograć w kosza. Teraz mężu w pracy

skubana gratuluję z całego serducha, szybko poszło
Stary 2013-08-03, 11:51   #1727
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć

Ja dziś się czuję jakby mnie czołg przejechał nie wiem co mi się dzieje... doła mam potwornego
Stary 2013-08-03, 12:05   #1728
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam

gratulacje !!! potwornie zazdroszczę, że tak szybko Ci to poszło

jeśli chodzi o niegadanie o ciąży to u mnie by nie przeszło długo, już nie chodzi, że mam długi język, tyle, że palę i lubię sobie czasem piwo wypić w weekend jak idziemy do rodziny czy gdzieś (bo za wódką to tak nie specjalnie jestem), także gdybym rzuciła palenie i wzbraniała się od piwa dłużej (tam 4 miesiące czy ile)bez podania powodu to zorientowaliby się od razu, że coś jest 'nie ten teges'

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:35   #1729
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
co Ty daaaaajesz?! żadnych testów do terminu @ przynajmniej! Skoro ja daję radę, a termin @ za 2 dni, to i Ty musisz
U mnie za 3 dni... Ale czuję, że będzie spadać tempka To już drugi cykl bez testu będzie

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:37   #1730
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE !! Jakie piękne nowiny na dzień dobry

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:39   #1731
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
U mnie za 3 dni... Ale czuję, że będzie spadać tempka To już drugi cykl bez testu będzie
ja właśnie analizuję swój test i jeszcze po wyznaczonej owu miałam wodnisty śluz. może owu miałam później niż wyznaczył mi owufriend? ehhh. tak czy siak, w czwartek zatestuje jeśli @ nie będzie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:41   #1732
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:

jeśli chodzi o niegadanie o ciąży to u mnie by nie przeszło długo, już nie chodzi, że mam długi język, tyle, że palę i lubię sobie czasem piwo wypić w weekend jak idziemy do rodziny czy gdzieś (bo za wódką to tak nie specjalnie jestem), także gdybym rzuciła palenie i wzbraniała się od piwa dłużej (tam 4 miesiące czy ile)bez podania powodu to zorientowaliby się od razu, że coś jest 'nie ten teges'
o to u mnie jest podobnie ale na poczatek bede musiala cos sciemniac że antybiotyk biorę a później to już nie wiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:44   #1733
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
też o tym pomyślałam

GRATULACJE

Teraz czekamy na kolejne mamusie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:45   #1734
agaaga89
Zakorzenienie

Zaopatrzyłam się dziś... w testy owulacyjne, moje sprawdzone LH vitam no co, była przecena w superpharmie!

Stary 2013-08-03, 12:53   #1735
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
o to u mnie jest podobnie ale na poczatek bede musiala cos sciemniac że antybiotyk biorę a później to już nie wiem
antybiotyk idzie brać 2 tygodnie, miesiąc, ale dłużej już podpada chyba ja tam się nie będe czaić . Fakt faktem nie będę dzwonić po całej rodzinie bo co to kogo interesuje (raczej nie oczekują ode mnie jeszcze jednego wnuka), tylko po woli sami się będą dowiadywać na miarę możliwości No chyba się, że mój M. się wygada, kto go tam wie
Przy Igorku też samo się rozniosło jakoś.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:57   #1736
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Da się? Da się. Po co to testy marnować i oglądać jedną krechę przecież jak się spóźni to będzie nadzieja, że coś jest na rzeczy tym bardziej, że widać po wykresie

U mnie przewidywania 8 albo 9.08 czyli zaraz po Tobie.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Zaopatrzyłam się dziś... w testy owulacyjne, moje sprawdzone LH vitam no co, była przecena w superpharmie!
hehe no jak była przecena to koniecznie
Chociaż ja wiem, że nie zakupię i nie będę robić

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-08-03 o 12:58
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:04   #1737
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
hehe no jak była przecena to koniecznie
Chociaż ja wiem, że nie zakupię i nie będę robić
Zobaczymy chociaż życzę żeby szybko się udało bez takich atrakcji

Stary 2013-08-03, 13:08   #1738
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Ale gdzie masz dni owulacyjne wyznaczone? Te zielone kwadraty w statystyce na ovufriend? Tym się nie kieruj, ja zawsze mam owu przed tymi dniami wyznaczonymi

Widziałam, że u ciebie tempka skoczyła, ale śluzu brak. Teraz powinniście serduszkować, bo raczej to nie była jeszcze owu, ale już jest blisko moim zdaniem

Dni owulacyjne, co to? Dni płodne? Bo owulacja jest jednego dnia, trwa tylko 12-36 godzin
a no mam termin owu wyznaczone tak jak zaznaczone w notatkach na ovuf od 18-22dc .
Śluz ostatnio mi się wymieszał z nasieniem i ciężko było sprawdzić Czekam do wieczora

Okej, więc małżona pogwałcę, on dziś kilka h tylko w pracy, jutro wolne to powinien podołać
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja dziś się czuję jakby mnie czołg przejechał nie wiem co mi się dzieje... doła mam potwornego
Ściskam mocno!

Cytat:
Może i masz rację.
Jeszcze czasu mam i będę miała kupę, zapoznam się co i jak, żeby wiedzieć napewno
Nie zaszkodzi dopytać i spróbować, zawsze to coś Ja się szczerze tym nigdy nie interesowałam, nawet by mi się nie chciało tych masaży robić

Co do testów to ja nie kupuję. Kupię, jak będzie się długo spóźniać, a nie tam 2 czy 3 dni, bo jestem przyzwyczajona do nieregularności mojego cyklu.

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-08-03 o 13:09
Stary 2013-08-03, 13:15   #1739
anna_588
Raczkowanie

cześc nazywam się Ania, mam 27 lat, 2 lata po ślubie, 13 lat z jednym mężczyzną, w staraniach od listopada 2012 roku.
anna_588 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:24   #1740
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Zobaczymy chociaż życzę żeby szybko się udało bez takich atrakcji
wole sobie nie zapewniać dodatkowych atrakcji z testami jak pokazują przez 3 dni pozytywne albo i dłużej to dopiero mętlik w głowie nie chce się z tym głowić

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_588 Pokaż wiadomość
cześc nazywam się Ania, mam 27 lat, 2 lata po ślubie, 13 lat z jednym mężczyzną, w staraniach od listopada 2012 roku.
witamy powiedz coś więcej o sobie

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Oj współczuje, czasem jest taki dzień do niczego... wtedy zawsze marze o tym, żeby szybko się skończył

Leine gwałć gwałć, niech się nie marnuje

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-08-03 o 13:27
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości