|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
oj nie precelki maslane moga byc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli którąś z Krakowianek interesuje przy biedronce na Powstańców stoi dziś namiot (a w zasadzie namiocik) wyprzedażowy. Jak ktoś ma chęci i ochotę to może i by coś wygrzebał ciekawego, ja złapałam tylko wiaderka plastikowe, bo do pracy potrzebuję i tyle
|
|
|
|
#183 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam dziś do Biedronki , bo miałam nadzieję,że dorzucili rurki waniliowe. Nie dorzucili. Nic prawie nie ma już-zostały tylko Paryskie, zwykłe herbatniki i jakieś pierniczki z dziwnym nadzieniem. Jak byłam przy regale to własnie kobiety wyrywały sobie ostatnią paczkę Rido, szerpały się i szarpały...no i rozszarpały-ale opakowanie
Wszystkie kuleczki wysypały się na podłogę dodam,że jedna i druga miała w koszyku przynajmniej po 6 paczek Paryskich i chyba jeszcze jakieś inne![]() Nie podoba mi się jednak zachowanie ochroniarzy w Biedronce. Ostatnio facetowi przeszukał plecak, taki mały jak to faceci noszą czasem wielkości małej torebki damskiej(miał tam m.in portfel który wyjął by zapłacić za zakupy). I to tylko dlatego ,że wziął jakiś czteropak piwa i lody i na lody mu nie starczyło(aha, ochropniarz przejął lody i ... zostawił je na stoliku przed kasą, pewnie się roztopiły i po kilku godzinach znowu trafiły do zamrażarki...) Kasjer tylko powiedział "przeszukaj pana". Facet nie protestował, nawet słowem się nie odezwał,oczywiście nic nie miał. Ja bym nie pokazała, niech by wzywali policję- grzebią w osobistych rzeczach... Niech sobie Biedronka zainwestuje w bramki jak w każdym supermarkecie, ale to już przegięcie. W ogole ostatnio to jest tam gorzej niż w Rossmannie pod tym względem. Ochroniarz lata po całym sklepie, ledwie zatrzyma się człowiek przy jakimś produkcie dłużej, a ten już jest przy Tobie i Cię obserwuje. Kasjerzy ciągle zaglądają w siatki(u nas zepsute są te szafki na klucz na zakupy), ostatnio wracałam z Reserved, miałam małą siateczkę a w niej spódnicę, też musiałam pokazać oczywiście i jeszcze wyjąć bo może pod spodem schowałam batonika Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-08-03 o 11:26 |
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Inspiracje 5-11 sierpnia
|
|
|
|
#186 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez raz mialam taka sytuacje tylko w innym sklepie, piszczała mi torebka, podszedł ochroniarz i grzecznie spytał czy moze sprawdzic co mam w torebce, przy czym wziął mnie do osobnego pomieszczenia, bo w imie czego mam wszystko wyciągac przy obcych ludziach ![]() Dość ze bramek nie ma w Biedronce, to jeszcze kartą nie mozna płacic... Trochę dziwne jak na taką sieć
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Fakt, ochroniarz powinien zapytać, ale klient nie jest bezwolną marionetką i mógł się postawić. Tylko pewnie nie wiedział, że może...
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wyciagałam wszystko po kolei
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lato było, więc za dużo ubrania na sobie nie miała, a poszła tylko z torbą ekologiczną i portfelem w niej. Weszła ok, a przy wyjściu podczas płacenia zaczęła jej bramka piszczeć. Ochroniarz przy kasie dziwnie się na nią spojrzał, ale za dużo miejsc by coś schować nie było (chyba tylko bielizna ). Na szczęście kasjerka się za mamą ujęła (bo mama stała klientka Stokrotki) więc nie było żadnej akcji i mama puszczona do domu |
|
|
|
|
#194 |
|
Dossisława I
|
Przepraszam pomyliłam wątki
Dokupiłam dzisiaj 5 opakowań ciastek Rido, są pyszne. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2013-08-03 o 14:17 |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paulinia18;42086473]a ja dziś zaszłam do biedronki po ciasteczka rio i wode gazowaną patrze a tam pusty calutki regał ze słodyczami
przy kasie było ze 4 pudełka ciastek arbuzowo miętowych wiec jedną wzięłam- fuj jakie sztuczne... QUOTE] teraz jestem w mieście gdzie jest tylko jedna Biedronka, i ludzie hurtowo te słodycze wynosili jakby za darmo dawali. Mi się ostała licha drożdżówka
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie samo zdanie na ten temat ![]() A fak ycznie, po lody trzeba bedzie z rana lecieć, musze posprzątać w zamrażalniku coby jak najwiecej miejsca zrobić A teraz są te 450ml carte d'ore, jest w czym wybierać
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wątpię, żeby dotyczyło to biedronki, ale innych dużych sklepów i nieuczciwych ochroniarzy owszem (którzy później dostają za to premię)-informacja od bliskiej osoby pracującej w policji i prowadzącej na co dzień takie sprawy rozumiem, że wstyd tak na sali, ale jak nie macie nic na sumieniu to chyba lepszy wybór |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#199 | |
|
Zadomowienie
|
Winona dzięki za gazetkę
![]() Cytat:
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Wrzuciłby ktoś zdjęcie opakowania tych ciastek?
Bo u mnie chyba takich nie ma.... ![]() A tak zachwalacie
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Prosz.
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj i strasznie ciacha prz4ebrane już
ale kupiłam za to nowe chipsy spaghetti i biała ice tea, bo zielona jest świetna
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie pobije mojego Teścia, ciastek zbożowych kupił 20 szt Wczoraj oddaliśmy w B. taki leżak w kwiatki, kupilismy go za 99 zł w zeszłym roku, niestety w tym roku jak na niego siadaliśmy to się rozkładał. Bez problemu przyjeli go i oddali pieniążki ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Guseppe |
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak reszta, bo kupuje sporadycznie tylko jak ktoś ma przyjść, sama za ciastkami nie przepadam. Dawno temu czasem kupowałam chyba "kruszynki" i jakieś pierniki w czekoladzie, to całkiem smaczne były.
Te kupiła mi mama, ucieszona, że na moje smaki trafiła, a tu taki klops. Szkoda, że o rurkach zapomniałam, bo bym ją poprosiła, a tak, że za ciastkami nie przepadam, to mi się nie chce specjalnie iść. A co do lodów polecacie jakieś szczególnie? Najlepiej takie z miarę dobrym składem. Ogólnie przez ten syrop g-f mam wrażenie, że wszystkie słodycze smakują tak samo, jak słodki ulepek
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dzieci śpią nie ma co kręcić no chyba że dzieci nie rusza kosiarka pod blokiem albo lądujący samolot |
|
|
|
|
#206 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
?No dobry jest
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za Inspiracje. Sałatka z kurczakiem - extra
. To może byc pyszne.
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy już zwycięzcę
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz czekam z niecierpliwoscia na nowa gazetke urodowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Wszystkie kuleczki wysypały się na podłogę
dodam,że jedna i druga miała w koszyku przynajmniej po 6 paczek Paryskich i chyba jeszcze jakieś inne

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)