Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 10:49   #181
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
hm mam podobne odczucia co do wszelkich ciastek z B
oj nie precelki maslane moga byc

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:14   #182
paula54
Zakorzenienie

Jeśli którąś z Krakowianek interesuje przy biedronce na Powstańców stoi dziś namiot (a w zasadzie namiocik) wyprzedażowy. Jak ktoś ma chęci i ochotę to może i by coś wygrzebał ciekawego, ja złapałam tylko wiaderka plastikowe, bo do pracy potrzebuję i tyle
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:22   #183
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
oj nie precelki maslane moga byc
No tyle to już wiem :P
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:23   #184
bleuclair
Zakorzenienie

Poszłam dziś do Biedronki , bo miałam nadzieję,że dorzucili rurki waniliowe. Nie dorzucili. Nic prawie nie ma już-zostały tylko Paryskie, zwykłe herbatniki i jakieś pierniczki z dziwnym nadzieniem. Jak byłam przy regale to własnie kobiety wyrywały sobie ostatnią paczkę Rido, szerpały się i szarpały...no i rozszarpały-ale opakowanie Wszystkie kuleczki wysypały się na podłogę dodam,że jedna i druga miała w koszyku przynajmniej po 6 paczek Paryskich i chyba jeszcze jakieś inne
Nie podoba mi się jednak zachowanie ochroniarzy w Biedronce. Ostatnio facetowi przeszukał plecak, taki mały jak to faceci noszą czasem wielkości małej torebki damskiej(miał tam m.in portfel który wyjął by zapłacić za zakupy). I to tylko dlatego ,że wziął jakiś czteropak piwa i lody i na lody mu nie starczyło(aha, ochropniarz przejął lody i ... zostawił je na stoliku przed kasą, pewnie się roztopiły i po kilku godzinach znowu trafiły do zamrażarki...) Kasjer tylko powiedział "przeszukaj pana". Facet nie protestował, nawet słowem się nie odezwał,oczywiście nic nie miał. Ja bym nie pokazała, niech by wzywali policję- grzebią w osobistych rzeczach... Niech sobie Biedronka zainwestuje w bramki jak w każdym supermarkecie, ale to już przegięcie. W ogole ostatnio to jest tam gorzej niż w Rossmannie pod tym względem. Ochroniarz lata po całym sklepie, ledwie zatrzyma się człowiek przy jakimś produkcie dłużej, a ten już jest przy Tobie i Cię obserwuje. Kasjerzy ciągle zaglądają w siatki(u nas zepsute są te szafki na klucz na zakupy), ostatnio wracałam z Reserved, miałam małą siateczkę a w niej spódnicę, też musiałam pokazać oczywiście i jeszcze wyjąć bo może pod spodem schowałam batonika Ale jakby mi kazał otworzyć torebkę to już nie byłabym taka miła

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2013-08-03 o 11:26
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:43   #185
Winona
Rozeznanie

Inspiracje 5-11 sierpnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7988.jpg (87,2 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7989.jpg (97,6 KB, 218 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7990.jpg (100,2 KB, 381 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7991.jpg (104,6 KB, 536 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7992.jpg (101,8 KB, 527 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7993.jpg (93,0 KB, 356 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7994.jpg (86,9 KB, 213 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7995.jpg (77,8 KB, 251 załadowań)
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 11:49   #186
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Poszłam dziś do Biedronki , bo miałam nadzieję,że dorzucili rurki waniliowe. Nie dorzucili. Nic prawie nie ma już-zostały tylko Paryskie, zwykłe herbatniki i jakieś pierniczki z dziwnym nadzieniem. Jak byłam przy regale to własnie kobiety wyrywały sobie ostatnią paczkę Rido, szerpały się i szarpały...no i rozszarpały-ale opakowanie Wszystkie kuleczki wysypały się na podłogę dodam,że jedna i druga miała w koszyku przynajmniej po 6 paczek Paryskich i chyba jeszcze jakieś inne
Nie podoba mi się jednak zachowanie ochroniarzy w Biedronce. Ostatnio facetowi przeszukał plecak, taki mały jak to faceci noszą czasem wielkości małej torebki damskiej(miał tam m.in portfel który wyjął by zapłacić za zakupy). I to tylko dlatego ,że wziął jakiś czteropak piwa i lody i na lody mu nie starczyło(aha, ochropniarz przejął lody i ... zostawił je na stoliku przed kasą, pewnie się roztopiły i po kilku godzinach znowu trafiły do zamrażarki...) Kasjer tylko powiedział "przeszukaj pana". Facet nie protestował, nawet słowem się nie odezwał,oczywiście nic nie miał. Ja bym nie pokazała, niech by wzywali policję- grzebią w osobistych rzeczach... Niech sobie Biedronka zainwestuje w bramki jak w każdym supermarkecie, ale to już przegięcie. W ogole ostatnio to jest tam gorzej niż w Rossmannie pod tym względem. Ochroniarz lata po całym sklepie, ledwie zatrzyma się człowiek przy jakimś produkcie dłużej, a ten już jest przy Tobie i Cię obserwuje. Kasjerzy ciągle zaglądają w siatki(u nas zepsute są te szafki na klucz na zakupy), ostatnio wracałam z Reserved, miałam małą siateczkę a w niej spódnicę, też musiałam pokazać oczywiście i jeszcze wyjąć bo może pod spodem schowałam batonika Ale jakby mi kazał otworzyć torebkę to już nie byłabym taka miła
Ochrona nie ma prawa cię przeszukać bez twojej zgody. Jak się nie zgadzasz na pokazanie torby lub plecaka - proszę bardzo, wzywamy Policję, ona ma takie uprawnienia. Jeżeli facet pokazał mu zawartość plecaka, to nie rozumiem twojego oburzenia. Nie ma się co ciskać na ochroniarza, taka praca. Kasjerki dostają baty za braki towarów, pani w urzędzie za uchwałę rady miasta...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:01   #187
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ochrona nie ma prawa cię przeszukać bez twojej zgody. Jak się nie zgadzasz na pokazanie torby lub plecaka - proszę bardzo, wzywamy Policję, ona ma takie uprawnienia. Jeżeli facet pokazał mu zawartość plecaka, to nie rozumiem twojego oburzenia. Nie ma się co ciskać na ochroniarza, taka praca. Kasjerki dostają baty za braki towarów, pani w urzędzie za uchwałę rady miasta...
Ale padł tekst "przeszukaj Pana" a nie pytanie czy Pan pokaże zawartość swojego plecaka.
Ja tez raz mialam taka sytuacje tylko w innym sklepie, piszczała mi torebka, podszedł ochroniarz i grzecznie spytał czy moze sprawdzic co mam w torebce, przy czym wziął mnie do osobnego pomieszczenia, bo w imie czego mam wszystko wyciągac przy obcych ludziach

Dość ze bramek nie ma w Biedronce, to jeszcze kartą nie mozna płacic... Trochę dziwne jak na taką sieć
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:04   #188
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Ale padł tekst "przeszukaj Pana" a nie pytanie czy Pan pokaże zawartość swojego plecaka.
Ja tez raz mialam taka sytuacje tylko w innym sklepie, piszczała mi torebka, podszedł ochroniarz i grzecznie spytał czy moze sprawdzic co mam w torebce, przy czym wziął mnie do osobnego pomieszczenia, bo w imie czego mam wszystko wyciągac przy obcych ludziach

Dość ze bramek nie ma w Biedronce, to jeszcze kartą nie mozna płacic... Trochę dziwne jak na taką sieć
I w tym punkcie masz całkowitą rację .
Fakt, ochroniarz powinien zapytać, ale klient nie jest bezwolną marionetką i mógł się postawić. Tylko pewnie nie wiedział, że może...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:13   #189
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
I w tym punkcie masz całkowitą rację .
Fakt, ochroniarz powinien zapytać, ale klient nie jest bezwolną marionetką i mógł się postawić. Tylko pewnie nie wiedział, że może...
Oczywiście, powinien zareagować,alefaktycznie albo nie wiedział, albo się zestresował...bo nawet jak czlowiek nic nie ukradł to nie jest to miła sytuacja, bo ludzie od razu sie patrzą jak na złodzieja....Ja wtedy myślalam ze kasjer mnie rozbierze wzrokiem, bo myślal ze chyba cos pochowałam do biustonosza, a oni po prostu mieli cos nie tak z bramka i piszczała...
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:14   #190
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym wolała jednak przy ludziach zeby wiedzieli ze nic nie mam, bo tak w pokoiku to juz bym czuła że wszyscy z klientów jednak maja mnie za złodzieja. Ja miałam taka sytuacje ze już przy wejsciu mi piszczała torebka(opakowanie po słuchawkach jak sie okazało) i wyciagałam wszystko po kolei
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:14   #191
kasiarzynaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
przecenili maszynki do lodów, aktualnie kosztują 50 zł. Jesteście z nich zadowolone? Bo się czaję na nią
dostałam w prezencie i też polecam

Butomaniaczka
kasiarzynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:15   #192
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, powinien zareagować,alefaktycznie albo nie wiedział, albo się zestresował...bo nawet jak czlowiek nic nie ukradł to nie jest to miła sytuacja, bo ludzie od razu sie patrzą jak na złodzieja....Ja wtedy myślalam ze kasjer mnie rozbierze wzrokiem, bo myślal ze chyba cos pochowałam do biustonosza, a oni po prostu mieli cos nie tak z bramka i piszczała...
Dokładnie, ja miałam tak w każdym salonie Reserved- karta pamięci w moim telefonie tak działała, teraz zawsze pilnuje,czy mam wyłączony tel(wtedy nie piszczy)
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 12:36   #193
Beatris09
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie, ja miałam tak w każdym salonie Reserved- karta pamięci w moim telefonie tak działała, teraz zawsze pilnuje,czy mam wyłączony tel(wtedy nie piszczy)
To moja mama miała kiedyś niezłą akcję w Stokrotce lato było, więc za dużo ubrania na sobie nie miała, a poszła tylko z torbą ekologiczną i portfelem w niej. Weszła ok, a przy wyjściu podczas płacenia zaczęła jej bramka piszczeć. Ochroniarz przy kasie dziwnie się na nią spojrzał, ale za dużo miejsc by coś schować nie było (chyba tylko bielizna ). Na szczęście kasjerka się za mamą ujęła (bo mama stała klientka Stokrotki) więc nie było żadnej akcji i mama puszczona do domu
Beatris09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:12   #194
TheDocha
Dossisława I

Przepraszam pomyliłam wątki
Dokupiłam dzisiaj 5 opakowań ciastek Rido, są pyszne.

Edytowane przez TheDocha
Czas edycji: 2013-08-03 o 14:17
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:28   #195
Personal_Jesus
Zakorzenienie

[QUOTE=paulinia18;42086473]a ja dziś zaszłam do biedronki po ciasteczka rio i wode gazowaną patrze a tam pusty calutki regał ze słodyczami były tylko batony i czekolady no szok ani jednej paczyszki ciastek, jakaś para koło mnie pytała pracownika czy słodycze są jeszcze a ta że już wszystko wykupione no i nie wiem co teraz trzeba czekaćdo poniedziałku bo już nie dadzą?

przy kasie było ze 4 pudełka ciastek arbuzowo miętowych wiec jedną wzięłam- fuj jakie sztuczne...
QUOTE]
teraz jestem w mieście gdzie jest tylko jedna Biedronka, i ludzie hurtowo te słodycze wynosili jakby za darmo dawali. Mi się ostała licha drożdżówka
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin

Mój kulinarny kącik
Personal_Jesus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:08   #196
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze mówię, że lody tonie słodycze. To oddzielna kategoria, lody i koniec.

Mam takie samo zdanie na ten temat
A fakycznie, po lody trzeba bedzie z rana lecieć, musze posprzątać w zamrażalniku coby jak najwiecej miejsca zrobić A teraz są te 450ml carte d'ore, jest w czym wybierać

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:23   #197
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
nie dajcie wyciągać się do osobnych pomieszczeń przez ochroniarzy, podrzucą Wam coś do torebki wartościowego i wzywają zaraz policję, ale wcześniej dziwnym trafem znika monitoring z sali i nie ma jak udowodnić swojej niewinności

wątpię, żeby dotyczyło to biedronki, ale innych dużych sklepów i nieuczciwych ochroniarzy owszem (którzy później dostają za to premię)-informacja od bliskiej osoby pracującej w policji i prowadzącej na co dzień takie sprawy

rozumiem, że wstyd tak na sali, ale jak nie macie nic na sumieniu to chyba lepszy wybór
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:54   #198
gruniaa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
W Reserved gdy wchodzilam i rozmawialam przez telefon to bramki zaczely piszczec. Teraz juz nie rozmawiam gdy przechodze.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gruniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:56   #199
simsa22
Zadomowienie

Winona dzięki za gazetkę

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
nie dajcie wyciągać się do osobnych pomieszczeń przez ochroniarzy, podrzucą Wam coś do torebki wartościowego i wzywają zaraz policję, ale wcześniej dziwnym trafem znika monitoring z sali i nie ma jak udowodnić swojej niewinności

wątpię, żeby dotyczyło to biedronki, ale innych dużych sklepów i nieuczciwych ochroniarzy owszem (którzy później dostają za to premię)-informacja od bliskiej osoby pracującej w policji i prowadzącej na co dzień takie sprawy

rozumiem, że wstyd tak na sali, ale jak nie macie nic na sumieniu to chyba lepszy wybór
Masz słuszność
większość wizażowej elity studiuje na renomowanych uczelniach,rozwijają swoje ambitne hobby, spędzają aktywnie czas, mają swoich idealnych TŻ, i przyjaciół- więc skąd do cholery macie jeszcze czas na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na wizażu?
simsa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:20   #200
HelenaTrojańska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simsa22 Pokaż wiadomość
Nie kuście ciastkami z arbuzem
Wrzuciłby ktoś zdjęcie opakowania tych ciastek?
Bo u mnie chyba takich nie ma....
A tak zachwalacie
Stary 2013-08-03, 17:40   #201
simsa22
Zadomowienie

Prosz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie3510.jpg (122,9 KB, 163 załadowań)
większość wizażowej elity studiuje na renomowanych uczelniach,rozwijają swoje ambitne hobby, spędzają aktywnie czas, mają swoich idealnych TŻ, i przyjaciół- więc skąd do cholery macie jeszcze czas na codzienne kilkugodzinne przesiadywanie na wizażu?
Stary 2013-08-03, 17:44   #202
Rotkohl
Zakorzenienie

byłam dzisiaj i strasznie ciacha prz4ebrane już ale kupiłam za to nowe chipsy spaghetti i biała ice tea, bo zielona jest świetna
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:27   #203
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetboy1989 Pokaż wiadomość
Od poniedziałku do środy wszystkie lody -30%
Info ze strony nasza-biedronka

Nikt nie pobije mojego Teścia, ciastek zbożowych kupił 20 szt

Wczoraj oddaliśmy w B. taki leżak w kwiatki, kupilismy go za 99 zł w zeszłym roku, niestety w tym roku jak na niego siadaliśmy to się rozkładał. Bez problemu przyjeli go i oddali pieniążki

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Inspiracje 5-11 sierpnia
Guseppe
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 18:48   #204
daktylek1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
hm mam podobne odczucia co do wszelkich ciastek z B
Nie wiem jak reszta, bo kupuje sporadycznie tylko jak ktoś ma przyjść, sama za ciastkami nie przepadam. Dawno temu czasem kupowałam chyba "kruszynki" i jakieś pierniki w czekoladzie, to całkiem smaczne były.
Te kupiła mi mama, ucieszona, że na moje smaki trafiła, a tu taki klops. Szkoda, że o rurkach zapomniałam, bo bym ją poprosiła, a tak, że za ciastkami nie przepadam, to mi się nie chce specjalnie iść.

A co do lodów polecacie jakieś szczególnie? Najlepiej takie z miarę dobrym składem.

Ogólnie przez ten syrop g-f mam wrażenie, że wszystkie słodycze smakują tak samo, jak słodki ulepek
Stary 2013-08-03, 19:05   #205
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzik241 Pokaż wiadomość
Co do maszynki to ja polecam- robię lody owocowe i są przepyszne!
(Jedyne zatrzeżenie to takie, że dosyć głośno chodzi- ale nie mam porównania do innych maszynek).
Potwierdzam, chodzi bez zarzutu a jeżeli chodzi o głośność to nie chodzi jak odkurzacz ale jak dzieci śpią nie ma co kręcić no chyba że dzieci nie rusza kosiarka pod blokiem albo lądujący samolot
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 19:12   #206
Petit_Papillon
luckygirl

Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale te rurki są PYSZNE! waniliowe bardzo dobre, ale czekolada to poezja Gdyby nie promo to bym chyba nigdy nie kupiła
a co do ciastek arbuz - mięta faktycznie, mają syrop w składzie musiało mi umknąć jak sprawdzałam skład przy kasie bo się spieszyłam
To sa te rurki dwukolorowe? Takie cienkie ciemno-jasne ?
Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

No dobry jest

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 19:15   #207
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
To sa te rurki dwukolorowe? Takie cienkie ciemno-jasne ?

No dobry jest
Dlatego nic nie powiem mu o lodach
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 19:34   #208
fejs
Wtajemniczenie

Dzięki za Inspiracje. Sałatka z kurczakiem - extra. To może byc pyszne.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 19:36   #209
simsa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

No to mamy już zwycięzcę
Stary 2013-08-03, 19:38   #210
Freya88
Raczkowanie

Cytat:
Ochrona w Biedronce to i tak aniołki w porownaniu z tymi w Rossmannie ktorzy chodza za toba pomimo monitoringu albo stanie taki jak kloc przy połce i nie ma sie tam jak dostac czesc z nich wyglada jak z wiejskiej potancówki w Szczekocinie typowe karki maskara jakas a w Biedronce to głownie jakies dziadki..... ale ok do rzeczy bo nie tylko o tym chciałam napisac -byłam dzisiaj w B. zakupiłam 2 paczki paryskich -pyszne 2 płyny micelarne ,wkładki zelowe do butow z przeceny za 6,99 i 4 mydełka toaletowe z edycji limitowanej Fruit Kiss -moje ulubione to Melon i Papajapieeeeeknie pachnie szkoda ze nie ma takiego zelu pod prysznic teraz czekam z niecierpliwoscia na nowa gazetke urodowa
Freya88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości