|
|
#2761 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
z pewnoscia moge polecic Mistrza Katarzyny Michalak jak dla mnie to jedna z najlepszych pozycji , cala serie o Sinnersach i Sportowcach,The dark Duet ale to juz ''mocniejsze'' pozycje
|
||
|
|
|
#2762 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny! dopiero trafiłam na wątek i coś czuję, że będę tu często zaglądać. to niesamowita kopalnia pomysłów na zajęcie czasu w letnie wieczory.
ja najbardziej lubię sinnersów i crossa, ale właśnie skończyłam 4 część sportowców i będę bardzo wdzięczna jezeli moglabym prosic o przeslanie sportowcow 5 czesc po polsku. chętnie przeczytałabym też wbrew zasasom. sasami@onet.pl |
|
|
|
#2763 |
|
Przyczajenie
|
Cześć w tym tyg przeczytałam Szkole żon, Nie powiesz nikomu, Kto się boi pana Wolfa i Do szaleństwa. Teraz nie wiem co mam czytac najpierw chyba na Dark duet nie jestem gotowa jak to wywołuje takie emocje. Czy mogłabym prosić o przysłanie Sportowcow całej serii I czy ma ktoś może Dark duet w wersji mobi ja mam w pdf jest zabezpieczone i nie wychodzi mi przerobianie tego. I jeszcze jedno ile jest książek o Sinnersach ja mam 3jest więcej?
olamama417@gmail.com |
|
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() Sinersów sa cztery części 1,2,3 i 5.
|
|
#2765 |
|
Przyczajenie
|
No to i ja się wypowiem o seri Dark Duet. Wziełam się za nią bo Masumi bardzo polecała (za co dziękuje
) ale szczerze nie czytałam recenzji i nie wiedziałam na co się porywam. Myślałam że będziee to kolejna książka podobna do większości jakie tu czytamy, teraz już wiem jak bardzo się myliłam. Książka nie podobna do żadnej innej z tego gatunku może i dobrze, bo większość jest dość przewidywalna. Książka nie jest łatwa i przyjemna. To dosłownie rollercoaster emocjonalny, od smutku, współczucia, gniewu, złości, po rozbawienie momentami i na samym końcu II części łzy, których miło szczerych chęci nie potrafiłam powstrzymać (moment gdy się z nią żegnał przed granicą). 3 dni- 2 ksiązki, czytałam wszędzie gdzie mogłam, w autobusie przed i po pracy, w domu, wieczorem siedząc do nocy by skończyć bo do rana bym nie wytrzmała haha. To jedna z książek, która się po prostu wdziera w psychike i tam zostaje na dłuższy czas. Dobrze, że Epilog jak mówicie jest już spokojny to łatwiej będzie czytać, oczywiście czekam na polskie tłumaczenie. Nie wiem czy wy również tak macie, ale książki mnie dużo bardziej poruszają niż filmy.W międzyczasie czekania na 3 część Dark Duet muszę przeczytać coś lżejszego dlatego ładnie się uśmiecham do was o 5 część sportowców ![]() mój mail: kaarla88@gmail.com |
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sportowcy wysłani
|
|
|
|
|
#2767 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny jestem nowa na forum ale baaaaaaardzo prosze o przeslanie jesli macie na kazde jego zadanie 2 i 4 czesc o sinnersach(gdzie jest mowa o Ericu Sticksie) po polsku oczywiscie.Na maila camila22@wp.pl i czy wiecie kiedy whjdzie 4 czesc crossa?
Ja oolecam Mistrza, do szalenstwa i seks w nowym jorku oraz nieczysta. |
|
|
|
#2768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() !!!!! Cudo. Chociaz ostra. I czasem naprawde tak mnie Caleb denerwowal, ze myslalam, ze rzuce to... Ale warto bylo.Czy mozecie mi przeslac Wbrew Zasadom? Nie wiem, czy to seria? aguha891@wp.pl |
|
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
Nikogo juz nie ma?
az dziwne. Szkoda, bo myslalam, ze przepadne w kolejnej dobrej ksiazce tym bardziej, ze za oknem szaleje burza... Brrr!
|
|
|
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki, czy mogłybyście mi wysłać wszystkie części książek z serii Up in the air i Dark Duet (w pl oczywiście)
...będę bardzo wdzięczna ![]() Miałam z tym poczekać, ale tak polecacie, że chyba nie wytrzymam ![]() kasia_muszka@o2.pl
|
#2771 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam FUTURES AND FROSTING
![]() Podobnie jak pierwsza część ta również bardzo mi się podobała.. Lekka, zabawna, pełna humoru pozycja.. Zdecydowanie polecam
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni do premiery WICKED BEAT czyli #4 części Sinnersów, opowiadającej historię Erica
!!!!!
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-04 o 08:49 |
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dawno mnie nie było - rezygnowałm z pracy i miałam kupe problemów... ;( przeczytałam 1 cz. the dark duet - jestem niesamowicie ciekawa dalszych losów, tyle emocji - naprawde rewelacja
Dlatego chciałabym poprosić o 2 cz. po pl jeśli Kochane macie, będe bardzo wdzięczna Pozdrawiam karczewska.mb@gmail.com
|
|
|
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Telepatia ![]() Najważniejsze że już wreszcie się doczekamy !!!! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Każda cześć jest o innym członku rodziny bądź bohaterze z części pierwszej, ale pewnie luźno powiązane.
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dumam co zacząć teraz.. Przed 3 częścią Seduction and Snacks chcę zarzucić sobie coś innego i nie wiem co ruszyć najpierw.. No a potem na bank Wicked Beat
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-04 o 10:05 |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja stworzyłam sobie półkę - W pierwszej kolejności - i tylko takie gorace pozycje miały tam wpadac. Myslałam ze tym sobie ułatwię - niestety nic bardziej mylnego....... ehhhh
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy mogę prosić o dark duet po polsku będę bardzo wdzięczna sylwusiaw1988@onet.pl
|
|
|
|
#2780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba naucze sie angielskiego. |
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
No ja własnie to robię.....
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się kochana, domyślam.. Zwłaszcza, że robiłabym dokładnie to samo
![]() To co teraz czytasz co?? |
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15003...s-from-the-sky Wampirki ![]() Bardzo dobra. Ale dziś ja skończę i zacznie się dylemat...
|
|
#2784 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Sorki za opóźnienie, ale jestem w trakcie przeprowadzki i byłam bez internetu.
|
||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja chyba zacznę The Tied Man.. Dziewczyny na GR wysoko ją oceniają.. |
|
|
|
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny skończyłam 2 część Dark Duet i nie mogę się doczekać dalszych części w PL.
![]() Zaczęłam czytać wbrew zasadom i jak juz się wciągnęłam okazało się że mój epub kończy się na 43 stronie ![]() ![]() możecie mi wysłać pełną wersję? Proszę mail: ana_2307@o2.pl Edytowane przez ana2307 Czas edycji: 2013-08-04 o 12:46 |
|
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale za nimi tęsknię |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- daj kochana adres
|
|
#2790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

co polecacie? (Grey, na każde jego żądanie-mam już za sobą...)...

) ale szczerze nie czytałam recenzji i nie wiedziałam na co się porywam. Myślałam że będziee to kolejna książka podobna do większości jakie tu czytamy, teraz już wiem jak bardzo się myliłam. Książka nie podobna do żadnej innej z tego gatunku może i dobrze, bo większość jest dość przewidywalna. Książka nie jest łatwa i przyjemna. To dosłownie rollercoaster emocjonalny, od smutku, współczucia, gniewu, złości, po rozbawienie momentami i na samym końcu II części łzy, których miło szczerych chęci nie potrafiłam powstrzymać (moment gdy się z nią żegnał przed granicą). 3 dni- 2 ksiązki, czytałam wszędzie gdzie mogłam, w autobusie przed i po pracy, w domu, wieczorem siedząc do nocy by skończyć bo do rana bym nie wytrzmała haha. To jedna z książek, która się po prostu wdziera w psychike i tam zostaje na dłuższy czas. Dobrze, że Epilog jak mówicie jest już spokojny to łatwiej będzie czytać, oczywiście czekam na polskie tłumaczenie. Nie wiem czy wy również tak macie, ale książki mnie dużo bardziej poruszają niż filmy.