Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 12:58   #2281
19Agniesiaa
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
tego bylo juz tyle wszedzie, ze sie pogubilam i mi sie wydaje, ze one to robia po kilka razy

ja mysle ze jesli zrobi recenzje tego szmelcu to ja niezle zkciukuja(?) w dol i tyle tego bedzie no ale recenzja msi byc.... jakie zdania obstwiamy : "czuc swietne nawilzenie" , " idealny dla bardzo suchej skory, taka ma moj chlopak"... omg napewno nie ogladne tego filmiku, albo dam kciuk w dol i wylacze
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:00   #2282
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Nie, no błagam... Ciekawe czy wymyśli coś odkrywczego na ten parafinowy ulepek, czy znów będzie, że "ubranie się nie przykleja". Swoją drogą-jakoś mi się nigdy nie przyklejały ubrania do balsamu.
P.S. Świetną alternatywą dla tej nivei jest olejek pod prysznic z rossmanna isany. I kosztuje 4 razy mniej
Miałam kiedyś Isanę, świetna była. A ja normalnie myję się żelem, zmywam, potem na wilgotną skórę nakładam balsam lub oliwkę, rozsmarowuję, potem szlafrok i gotowe. Czy nie na to samo wychodzi?? Balsam fajnie sie wchłania i zostaje na skórze. Nie wiem po co kupować Niveę
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:03   #2283
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
to zdanie wygrywa wszystko biorąc pod uwagę chociażby tytuł wątku
No bo zarzuciła mi jak mogę komentować makijaże Maxi skoro nie widziałam ich na żywo no więc się pytam w takim razie o czym my tu gadamy bo nie wydaję mi się żebyście wszystkie widziały dziewczyny YT na żywo i dopiero komentowały :P

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
ja mysle ze jesli zrobi recenzje tego szmelcu to ja niezle zkciukuja(?) w dol i tyle tego bedzie no ale recenzja msi byc.... jakie zdania obstwiamy : "czuc swietne nawilzenie" , " idealny dla bardzo suchej skory, taka ma moj chlopak"... omg napewno nie ogladne tego filmiku, albo dam kciuk w dol i wylacze
U Karoliny nie będzie nawiązywania do chłopaka tylko do siostry :p Też nie rozumiem tych zachwytów, miałam próbkę tego cuda i nie mogłam później odmyć tego z rąk tak się kleiło ;/
Stary 2013-08-03, 13:08   #2284
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
No bo zarzuciła mi jak mogę komentować makijaże Maxi skoro nie widziałam ich na żywo no więc się pytam w takim razie o czym my tu gadamy bo nie wydaję mi się żebyście wszystkie widziały dziewczyny YT na żywo i dopiero komentowały :P

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

U Karoliny nie będzie nawiązywania do chłopaka tylko do siostry :p Też nie rozumiem tych zachwytów, miałam próbkę tego cuda i nie mogłam później odmyć tego z rąk tak się kleiło ;/

no racja,bo Karola chyba nie ma faceta a tak z ciekaosci to zajrzalam na komentarze po filmikiem Szusz o tym balsamie masakra ;p 264 w gore a 200 w dol pierwszy komentarz niezly ale odp Szusz pozostawia wiele do zyczenia..zagladnijcie z ciekawosci
Stary 2013-08-03, 13:12   #2285
akikochandesu
Raczkowanie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

http://www.youtube.com/watch?v=RVBHuJfJvTA
Powrót do szkoły Michelle...
Naprawdę nie podoba mi się jej nowy wygląd. Jej nowa szczęka jest straszna, jej oczy też były kiedyś ładniejsze.
http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk
poza tym jak ona to zrobiła w 0:53 o__________________o?

Edytowane przez akikochandesu
Czas edycji: 2013-08-03 o 13:14
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:14   #2286
201605301111
Konto usunięte

Nivea chyba sama nie wierzy w swój produkt i w to, że obroni się sam, biorąc pod uwagę ilość reklamy na jutjubie i w reszcie internetów i w prasie. W drogerii już dwa razy przy zakupach dostałam miniaturkę i boję się, że otworzę lodówkę a to mi z niej wyskoczy. Boże, ileż można.
pomijając, że sam produkt tyłka nie urywa, chociażby ze względu na tak nachalną reklamę będę go omijać szerokim łukiem.

A Karolina pewnie też swój balsamik kupiła sama
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:15   #2287
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
a tak z ciekaosci to zajrzalam na komentarze po filmikiem Szusz o tym balsamie masakra ;p 264 w gore a 200 w dol pierwszy komentarz niezly ale odp Szusz pozostawia wiele do zyczenia..zagladnijcie z ciekawosci
Mógłby ktoś skopiować? Na telefonie nie działa mi yt
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:16   #2288
Noely
Raczkowanie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=RVBHuJfJvTA
Powrót do szkoły Michelle...
Naprawdę nie podoba mi się jej nowy wygląd. Jej nowa szczęka jest straszna, jej oczy też były kiedyś ładniejsze.
http://www.youtube.com/watch?v=Lc-8onVA5Jk
poza tym jak ona to zrobiła w 0:53 o__________________o?
Olejki tak rozpuszczają szybko Jak kiedyś niczym nie mogłam zmyć eyelinera z bobbi brown to zdesperowana wzięłam trochę oleju kokosowego i tak samo to wyglądało :p magia :P
Stary 2013-08-03, 13:17   #2289
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

na żywo = na filmiku, a nie na zdj? albo ja już nie wiem o co chodzi.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:21   #2290
Noely
Raczkowanie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
na żywo = na filmiku, a nie na zdj? albo ja już nie wiem o co chodzi.
No raczej nie na filmiku bo przecież pisałam że na filmikach też mi się nie podoba i jest mało delikatna dla modelek.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-03, 13:29   #2291
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Mógłby ktoś skopiować? Na telefonie nie działa mi yt

karenina327 15 godz. temu
Przysięgam, że jest to pierwszy Twój film z 390,który wyłączyłam po 10 sekundach i którego nie obejrzę, bo ile można?Ile można oglądać recenzji tego co dostajesz. Nie twierdzę, że wszystko zachwalasz,ale mówiąc tylko o rzeczach które dostajesz nie ma w tym kompletnie Ciebie.Wolałam 1000 razy bardziej kiedy pokazywałaś żel pod prysznic za 5 zł lub szampon za 7zł, ale wiedziałam że to TWOJE zakupy, że to TY to wybrałaś i czułam że oglądam filmy normalnej dziewczyny a nie komercyjnej youtubowiczki.

szusz1313 1 godzinę temu
w każdym filmie to jestem ja i moje opinie, robię różne filmy o różnej tematyce, komercja to bardzo nadużywane słowo, jestem normalną dziewczyną i właśnie dlatego czasami kupuję tanie produkty, czasami drogie, czasami to jest haul a czasem recenzja, zawsze szczera, przynajmniej mówię szczerze że coś dostałam, jakoś nie widzę żeby widzowie to docenili, chyba jednak wolą recenzje na kanałach gdzie nie wiadomo co ktoś dostał a co kupił i wtedy wszystko jest super

Szkoda, że nie nagrywasz już niczego co jest "od Ciebie". Na przykład tego co znalazłaś w jakimś sklepie, albo tego co Ci się spodobało (ale o czym nie mówią wszystkie dziewczyny na youtubie). Same recenzje dostawanych produktów, nawet w ulubieńcach. Szkoda 

szusz1313 1 godzinę temu
niczego od siebie??? nagrywam różne filmy, zapraszam do oglądania bo piszesz coś co nie ma nic wspólnego z prawdą, na ulubieńców też zapraszam i chyba lepiej coś obejrzeć i przemyśleć swoją opinię niż ślepo powtarzać coś bez zastanowienia, komentarz łatwo napisać tylko żeby to jeszcze była opinia po obejrzeniu wszystkich filmów a nie tylko jednego
Stary 2013-08-03, 13:31   #2292
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Cytat:
No raczej nie na filmiku bo przecież pisałam że na filmikach też mi się nie podoba i jest mało delikatna dla modelek.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja uważam, że całkiem delikatnie obchodzi się z modelkami nie uszkadza ich, więc jest dobrze
Stary 2013-08-03, 13:35   #2293
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja uważam, że całkiem delikatnie obchodzi się z modelkami nie uszkadza ich, więc jest dobrze
Haha, wyobraziłam sobie taką makijażystkę, po której masz pędzel wbity w oko, krew z nosa i dwa zęby mniej
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:37   #2294
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, nie sprecyzowałam z tym na żywo, chodziło o filmiki. Odnosiło się do twojego posta, w którym zarzuciłaś jej nadmierne photoshopowanie makijaży na snobce-zdjęcia.
Stary 2013-08-03, 13:38   #2295
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, wyobraziłam sobie taką makijażystkę, po której masz pędzel wbity w oko, krew z nosa i dwa zęby mniej
to się nadaje na horror, "Krwawe makijażystki w 3D"
Stary 2013-08-03, 13:38   #2296
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
karenina327 15 godz. temu
Przysięgam, że jest to pierwszy Twój film z 390,który wyłączyłam po 10 sekundach i którego nie obejrzę, bo ile można?Ile można oglądać recenzji tego co dostajesz. Nie twierdzę, że wszystko zachwalasz,ale mówiąc tylko o rzeczach które dostajesz nie ma w tym kompletnie Ciebie.Wolałam 1000 razy bardziej kiedy pokazywałaś żel pod prysznic za 5 zł lub szampon za 7zł, ale wiedziałam że to TWOJE zakupy, że to TY to wybrałaś i czułam że oglądam filmy normalnej dziewczyny a nie komercyjnej youtubowiczki.

szusz1313 1 godzinę temu
w każdym filmie to jestem ja i moje opinie, robię różne filmy o różnej tematyce, komercja to bardzo nadużywane słowo, jestem normalną dziewczyną i właśnie dlatego czasami kupuję tanie produkty, czasami drogie, czasami to jest haul a czasem recenzja, zawsze szczera, przynajmniej mówię szczerze że coś dostałam, jakoś nie widzę żeby widzowie to docenili, chyba jednak wolą recenzje na kanałach gdzie nie wiadomo co ktoś dostał a co kupił i wtedy wszystko jest super

Szkoda, że nie nagrywasz już niczego co jest "od Ciebie". Na przykład tego co znalazłaś w jakimś sklepie, albo tego co Ci się spodobało (ale o czym nie mówią wszystkie dziewczyny na youtubie). Same recenzje dostawanych produktów, nawet w ulubieńcach. Szkoda 

szusz1313 1 godzinę temu
niczego od siebie??? nagrywam różne filmy, zapraszam do oglądania bo piszesz coś co nie ma nic wspólnego z prawdą, na ulubieńców też zapraszam i chyba lepiej coś obejrzeć i przemyśleć swoją opinię niż ślepo powtarzać coś bez zastanowienia, komentarz łatwo napisać tylko żeby to jeszcze była opinia po obejrzeniu wszystkich filmów a nie tylko jednego
mnie zastanawia tylko, czy tak zły odbiór filmu nie daje Szusz do myślenia, że może faktycznie ona coś robi nie tak, a nie tylko niewdzięczni hejterzy się czepiają
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:39   #2297
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
Oj nie wybierałabym się na taką pogodę jak dziś na takie dystanse.. nie dość, że źle się będzie jechać to jeszcze jakiegoś udaru cieplnego dostać można..
Myślę, że nie będzie tak źle, bo będę jechała po 10, a wracała koło 17-18, więc chyba największe słońce mnie ominie

Cytat:
ja bym odpuscila jazde w taka pogode,bo to az niebezpieczne taki wysilek
Nie no jak bym cały dzień jechała to by było niebezpiecznie Przy odpowiednim nawodnieniu będzie spoko.

Cytat:
też bym się bała, jest strasznie duszno nawet poza godzinami największego słońca, a 50km to baaardzo dużo
W jedną stronę mam ok 25, to naprawdę na raz nie jest dużo.

Cytat:
Napisane przez Comtesse Pokaż wiadomość
O, przejażdżka rowerowa?

Kiedyś, chcąc zaoszczędzić całe 10 złotych 60 groszy, przejechałam ponad 50 km [wte i nazad] do pobliskiej miejscowości... rowerem, typowo krótkodystansowym [taki z koszem z tyłu ].

Ledwo wróciłam.
Kiedy z niego zsiadłam, wydawało mi się, że siodełko mi między nogami zostało, dokładnie takie uczucie miałam
Ja tak mam zawsze na początku sezonu rowerowego, dyszę już po 10 km Ale wystarczy kilka rundek i jest ok.

Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
50 km to nie jest tak dużo jak się wydaje... ok 2 godzinki jazdy, wiadomo, że zależy od ukształtowania terenu.. ja się staram 3 razy w tyg robić taki dystans wczoraj zrobiłam 45, ale wyjechałam dopiero po 18 przez te upały własnie.. w pełnym słoncu w życiu bym nie wyrobiła ;/
Jak bym jechała za jednym razem to musiałabym jechać ok. 2,5 godziny, na 2 razy to rzeczywiście wyjdzie szybciej W pełnym słońcu też bym raczej nie wyjechała.

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ale chyba bedzie gorąco? Nie ryzykowałabym I jeszcze do tego 50km?? Długo już jeździsz?Jaki masz rekord w km? Też jeżdżę, ale 50 bym nie dała rady
Jeżdżę regularnie drugi rok, staram się codziennie 20 km (no ale wiadomo jak to jest, mnie często nie ma w domu, ale jak tylko jestem to nie robię sobie wymówek).

Cytat:
Miałam kiedyś Isanę, świetna była. A ja normalnie myję się żelem, zmywam, potem na wilgotną skórę nakładam balsam lub oliwkę, rozsmarowuję, potem szlafrok i gotowe. Czy nie na to samo wychodzi?? Balsam fajnie sie wchłania i zostaje na skórze. Nie wiem po co kupować Niveę
Ja jestem wybredna, jeśli chodzi o smarowanie ciała (i nieregularna, ale ok), dla mnie smarowanie się oliwką jest lekko... obrzydliwe - czy po prostu nie do zniesienia. Lubię lekkie balsamy albo szybko wchłaniające się masła o ładnym zapachu
A co do tej Nivei - kusi mnie, ale wczoraj ledwo wytrzymałam w wannie 3 minuty z serum antycelulitowym, a tu jeszcze jakiś balsam pod prysznic... dajcie spokój
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 13:42   #2298
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mnie zastanawia tylko, czy tak zły odbiór filmu nie daje Szusz do myślenia, że może faktycznie ona coś robi nie tak, a nie tylko niewdzięczni hejterzy się czepiają

hmmm ja mysle ze ona ma gdzies negatywne komentarze,nawet jesli bylyby to niby "konstruktywna krytyka". Dziewczyna utrzymuje sie z YT wiec niewazne co, byleby nagrywala...a zawsze znajda sie jakies fanki Szusz,ktore beda jej slodzic. Przeciez to nie pierwszy filmik, z takim negatywnym podejsciem do niej....
Stary 2013-08-03, 13:47   #2299
beznadziejniak
Łotewa

Hejterzy u Susz??? nie możliwe... Z resztą łotewa będzie kręcić dalej tą samą szmire i udawać, że jest ok. Zwątpiłam w nią całkiem. Zero przyjęcia jakiejkolwiek konstruktywnej krytki. Nie liczy się ze swoimi widzami a to ją moim zdaniem skreśla całkiem. Amen.
Stary 2013-08-03, 13:48   #2300
Patalus
Zakorzenienie

http://31.media.tumblr.com/708bd8100...mb0o1_1280.jpg
właśnie natrafiłam na takie zdjęcie, jestem przerażona
sory za off, ale musiałam Wam pokazać
Stary 2013-08-03, 14:02   #2301
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:

noo niezle jaaaaaaaaaaak duszno!
Stary 2013-08-03, 14:04   #2302
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha, komedia
Właśnie wzięłam zimny prysznic, pomalowałam pazurki i już się cała kleję, nie robota
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:04   #2303
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Hejterzy u Susz??? nie możliwe... Z resztą łotewa będzie kręcić dalej tą samą szmire i udawać, że jest ok. Zwątpiłam w nią całkiem. Zero przyjęcia jakiejkolwiek konstruktywnej krytki. Nie liczy się ze swoimi widzami a to ją moim zdaniem skreśla całkiem. Amen.
Dobrze napisane
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:06   #2304
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
W porównaniu ze Zmalowaną jest mega delikatna

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość

Ja jestem wybredna, jeśli chodzi o smarowanie ciała (i nieregularna, ale ok), dla mnie smarowanie się oliwką jest lekko... obrzydliwe - czy po prostu nie do zniesienia. Lubię lekkie balsamy albo szybko wchłaniające się masła o ładnym zapachu
A co do tej Nivei - kusi mnie, ale wczoraj ledwo wytrzymałam w wannie 3 minuty z serum antycelulitowym, a tu jeszcze jakiś balsam pod prysznic... dajcie spokój
Też wolę balsamy i jakieś masełka Oliwkę czasem nakładam dla odmiany, lubię efekt jaki daje, aczkolwiek z drugiej strony jest tłusta okropnie i nie lubię jej zapachu, co mnie skutecznie zniechęca do jej częstego stosowania. No i też nie nakładam balsamu regularnie, bo po prostu nie lubię, nie mam cierpliwości

A co do Szusz , to wypaliła się już dawno, a teraz dołączyła do zacnego grona wypalonych również Karolina.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Okropieństwo
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:09   #2305
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Hahaha, komedia
Właśnie wzięłam zimny prysznic, pomalowałam pazurki i już się cała kleję, nie robota
ja wczoraj 4x prysznic
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:10   #2306
patisia123
Zakorzenienie

rozwalił mnie Karoliny tekst , że balsam Nivea zasługuje na oddzielną recenzję bo jest rewelacyjny... Serio ? przecież to parafina ale te bjuti guru mają pojęcie, chyba kasa przysłoniła im racjonalne myślenie..
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 14:11   #2307
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
A co do Szusz , to wypaliła się już dawno, a teraz dołączyła do zacnego grona wypalonych również Karolina.
uwazasz ze Karola sie wypalila?ja mysle ze jeszcze nie jest z nia tak zle, chociaz jej 50faktow o mnie bylo troche slabe. RGP i LGS moim zdaniem sie wypalily...
Stary 2013-08-03, 14:12   #2308
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
W porównaniu ze Zmalowaną jest mega delikatna

o co chodzilo wczoraj wieczorem z ta Zmalowana? Doszlyscie do tego ? ten wpis jej i wgl.. oczy mi sie juz zamykaly w lozku jak to czytalam i teraz wgl mi sie przypomnialo, ze cos takiego bylo
Stary 2013-08-03, 14:13   #2309
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
rozwalił mnie Karoliny tekst , że balsam Nivea zasługuje na oddzielną recenzję bo jest rewelacyjny... Serio ? przecież to parafina ale te bjuti guru mają pojęcie, chyba kasa przysłoniła im racjonalne myślenie..

dziwnie to brzmi, tym bardziej ze czesto zwracaly(ja) uwage na sklad..i przewaznie krytykowaly wszytsko co ma parafine a tu taki zachwyt to sprawia ze przestaja byc wiarygodne eeeeeh (chociaz juz chyba od dawna dla malo kogo sa)
Stary 2013-08-03, 14:14   #2310
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
uwazasz ze Karola sie wypalila?ja mysle ze jeszcze nie jest z nia tak zle, chociaz jej 50faktow o mnie bylo troche slabe. RGP i LGS moim zdaniem sie wypalily...
moim zdaniem 5o faktow o mnie u karoliny bylo spoczko, ALE juz nieeeee mogeeeeeeee sluchac o tym, ze ona kocha mocna muzyke, korna i slipknota to sie potrafi przewinac w filmiku o rzęsach nawet, ja rozumiem byc faanem, ale no bez przesadyzmu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości