Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-03, 15:13   #1771
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
Napisane przez anna_588 Pokaż wiadomość
cześc nazywam się Ania, mam 27 lat, 2 lata po ślubie, 13 lat z jednym mężczyzną, w staraniach od listopada 2012 roku.
Cześć! Kolejna kobitka w naszym gronie ile nas teraz jest

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:15   #1772
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jak mają być goście to pewnie, że sprzątam. Ale rzadko ich miewamy, bo najczęściej nas nie ma. Nasze mieszkanie jest praktycznie tylko sypialnią. Teraz jak jest lato to szczególnie. Cały dzień w pracy, obiad, potem nad jezioro, do teściów, do moich rodziców, czy tam gdzie oczy poniosą, więc dla mnie to strata czasu, jak się nawet tym porządkiem nie nacieszę.
A no ja nie mówię, że masz syf tylko napisałam jak kiedyś u koleżanki byłam
Stary 2013-08-03, 15:26   #1773
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część I

Anna moim zdaniem powinnaś zmienić ginka i porobić badania. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Ale dziś żar! Jestem u rodziców i się opalam totalne lenistwo

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-08-03, 15:27   #1774
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
A no ja nie mówię, że masz syf tylko napisałam jak kiedyś u koleżanki byłam
Ja sprzątam co tydzień, bo wyszłam z założenia, że wolę mieć w pt/sob posprzątane w razie 'gdyby ktoś przyszedł niespodziewanie' co często się zdarza - brat tż
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
no dziś mi tempka skoczyła, więc myślę, że owu się zbliża nieubłaganie
u mnie też skoczyła
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 15:32   #1775
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Ja sprzątam co tydzień, bo wyszłam z założenia, że wolę mieć w pt/sob posprzątane w razie 'gdyby ktoś przyszedł niespodziewanie' co często się zdarza - brat tż

u mnie też skoczyła
A no to wiadomo, że generalny porządek w sobotę ale na tygodniu też coś mniej więcej ogarniam bo przecież po całym domu się chodzi i korzysta
Stary 2013-08-03, 15:58   #1776
Luzia
Zakorzenienie

Widzę że temat sprzątania na tapecie, ja mam 2 koty więc sprzątać muszę codziennie
Ale już się przyzwyczaiłam i nawet nie narzekam

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 16:05   #1777
agnieszkaK
Zadomowienie

ja właśnie zajrzałam co u Was słychać i robię ciasto na urodziny babci, pierwszy raz adwokatkę, mam nadzieję, że wyjdzie, no i muszę mieszkanie ogarnąć.
Witam kolejną nową staraczkę
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:05   #1778
Leine
Zakorzenienie

Ja dziś robię sernik na zimno

God w kuchni to ja sprzątam codziennie bo gary, blat to co chwila, właśnie możesz sobie wyobrazić jak wygląda, robiłam ciasto

Laski zbadałam się i mam średnio wysoko szyjkę, twardą i zamkniętą. Gdy tak pogmerałam lepiej to miałam mnóstwo śluzu- biały, ciągnący się ale glutowaty, takie grudki czuło się pomiędzy palcami może za 2-3 dni się zmieni na gładkie kurze żółtko bo szyjka mówi, że to nie są te dni powoli się otwiera.... bardzo mozolnie to jej idzie
Stary 2013-08-03, 17:26   #1779
anna_588
Raczkowanie

Ja również witam wszystkie staraczki

ja też mam kota w domu i nawet jak posprzątam to za chwilkę znów pełno sierści lata. tylko ja to taki leniuszek jestem i nie chce mi się tak zbytnio często sprzątać :P
anna_588 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:29   #1780
agnieszkaK
Zadomowienie

a ja tak sobie pomyślałam, że wywale z wykresu szyjkę macicy, bo w sumie, to nawet nie wiem jak ją badać wpiszę to w notatki, ciekawe, czy owu mi inaczej wyznaczy
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 17:47   #1781
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_588 Pokaż wiadomość
Ja również witam wszystkie staraczki

ja też mam kota w domu i nawet jak posprzątam to za chwilkę znów pełno sierści lata. tylko ja to taki leniuszek jestem i nie chce mi się tak zbytnio często sprzątać :P
nie cierpię kotów nie wytrzymałabym ze zwierzakiem w domu

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Ja dziś robię sernik na zimno

God w kuchni to ja sprzątam codziennie bo gary, blat to co chwila, właśnie możesz sobie wyobrazić jak wygląda, robiłam ciasto

Laski zbadałam się i mam średnio wysoko szyjkę, twardą i zamkniętą. Gdy tak pogmerałam lepiej to miałam mnóstwo śluzu- biały, ciągnący się ale glutowaty, takie grudki czuło się pomiędzy palcami może za 2-3 dni się zmieni na gładkie kurze żółtko bo szyjka mówi, że to nie są te dni powoli się otwiera.... bardzo mozolnie to jej idzie
No właśnie w kuchni się sprzata codziennie i tak samo w łazience bo się nachlapie albo coś to są miejsca specjalnej troski

sernik na zimno robiłam ostatnio, prawie cały zjadłam sama mąż nie przepada woli tradycyjny sernik więc jadłam ja, mama, siostra

to jak śluzu masz tyle niepłodnego to znaczy, że nie musisz jeszcze męża męczyć
Stary 2013-08-03, 19:48   #1782
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

sernik na zimno robiłam ostatnio, prawie cały zjadłam sama mąż nie przepada woli tradycyjny sernik więc jadłam ja, mama, siostra
Ja mam ser na sernik w lodówce,ale czekam aż zrobi się trochę chłodniej, bo teraz jeszcze włączać piekarnik to masakra

Dzisiaj pokazałam Tżtowi jaki wózek mi się podoba i o dziwo zainteresował się

Stary 2013-08-03, 20:15   #1783
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Ale mamy upały Jak dla mnie trochę za bardzo grzeje, źle się czuję, kręci mi się w głowie i w ogóle mega zmęczenie

Jutro zrobię 2 test i mam nadzieję, że wyjdzie pozytywny
Chcę już wiedzieć wszystko I jak najszybciej do gina, żeby sprawdzić jak tam te cholerne mięśniaki Czy one nie mogę same zniknąć.... Boję się, żeby tylko ciąża się prawidłowo rozwijała..... W poniedziałek czeka mnie zmiana życiowa i kolejna przeprowadzka tym razem do Grodu Kraka TŻ dostał tam pracę, więc musimy już 3 raz od ślubu się przeprowadzać

Pozdrawiam w ten piękny wieczór

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Skubana gratuluję 2 kreseczki
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 20:59   #1784
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
nie cierpię kotów nie wytrzymałabym ze zwierzakiem w domu

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

No właśnie w kuchni się sprzata codziennie i tak samo w łazience bo się nachlapie albo coś to są miejsca specjalnej troski

to jak śluzu masz tyle niepłodnego to znaczy, że nie musisz jeszcze męża męczyć
a ja ubóstwiam koty mamy w domu 2 ale to w pl, a w de żadnych zwierząt, chociaż marzy mi się chomiczek

No tata tż nie przepada za sernikiem na zimno więc też liczę na to że najwięcej go zjem!

Myślisz, że to niepłodny jeszcze? Mi się wydaje że on był zmieszany... Trójfazowy był! Dziś daję spokój, bo teraz co 2 dni planuję, a jak będą płodne to nie wiem sama czy codziennie czy nie jest niby plemników o wiele mniej i słabszych buu
Stary 2013-08-03, 21:02   #1785
Elfka86
Zakorzenienie

A ja zostałam sama w domku, bo małż poszedł na piwo z kolegami a już myślałam, że będzie bara bara jeszcze za to zrobię sobie wieczór piękności
Stary 2013-08-03, 21:03   #1786
anyaG25
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Witam wieczorem! Jak tam wam sobota minęła? Ja z działeczki wróciłam i od razu do Was
Niestety nie mam dobrych wiadomości Mój wykresik taki ładny ale niestety spodziewam się jutro obniżki tempki Dziś miałam po południu takie skurcze jak zawsze mam przed @ , więc nie mam już złudzeń Jutro rano zmierzę , spadnie w dół i pewnie przyjdzie @ No trudno... polecę do apteki po wiesiołka, i od początku .... Wiem, ze jeszcze jutro nie przyszło ale już nie mam siły myśleć pozytywnie Ból miesiączkowy jest i nic na to nie poradzę

Witam też nową koleżankę - moją imienniczkę
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:29   #1787
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Witam wieczorem! Jak tam wam sobota minęła? Ja z działeczki wróciłam i od razu do Was
Niestety nie mam dobrych wiadomości Mój wykresik taki ładny ale niestety spodziewam się jutro obniżki tempki Dziś miałam po południu takie skurcze jak zawsze mam przed @ , więc nie mam już złudzeń Jutro rano zmierzę , spadnie w dół i pewnie przyjdzie @ No trudno... polecę do apteki po wiesiołka, i od początku .... Wiem, ze jeszcze jutro nie przyszło ale już nie mam siły myśleć pozytywnie Ból miesiączkowy jest i nic na to nie poradzę

Witam też nową koleżankę - moją imienniczkę
Tak myślisz? Ja też czułam @... do póki nie ma @ wszystko może się zdarzyć! Więc nie fiksuj i ciesz się, że na razie nic nie ma w majciorach
Cytat:
A ja zostałam sama w domku, bo małż poszedł na piwo z kolegami a już myślałam, że będzie bara bara jeszcze za to zrobię sobie wieczór piękności
Dobrze, ze wyszedł, niech korzysta z życia. Jak będziecie mieli maleństwo to się skończy A tak serio to ja bym swojego wysłała do kolegów, aby się odchamił, bo non stop przebywa z rodziną, bo przecież tu nikogo nie zna. A jak jesteśmy w pl to niestety ale sprawy gonią i nie ma czasu, tak leci ten czas....
Stary 2013-08-03, 21:52   #1788
Allesta
Przyczajenie

Witam
Chciałam dołączyć do wątku staraczkowego. Staram się z mężem o dziecko od 4 cykli, niestety bezskutecznie. Jestem mężatką prawie dwa lata obecny cykl kończę 12 sierpnia, zobaczymy jak bedzie
Jeśli chodzi o starania to mierzę tempkę i fazę lutealną mam co miesiąc 15 dni więc po temp poznaję, że idzie @. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Allesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 21:58   #1789
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Tak myślisz? Ja też czułam @... do póki nie ma @ wszystko może się zdarzyć! Więc nie fiksuj i ciesz się, że na razie nic nie ma w majciorach
No w majciorach nic nie ma ale jestem pewna na 99% że @ jest już bardzo blisko.. Dobra, już nie będę zasmucać wątku

Witam kolejną nową koleżankę
Allesta opowiedz coś więcej, w jakim jesteście wieku,czy robiliście jakieś badania, czy zapisujesz tempkę na jakimś wykresie?
Zyczę owocnych starań!!
Stary 2013-08-03, 22:00   #1790
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, ze wyszedł, niech korzysta z życia. Jak będziecie mieli maleństwo to się skończy A tak serio to ja bym swojego wysłała do kolegów, aby się odchamił, bo non stop przebywa z rodziną, bo przecież tu nikogo nie zna. A jak jesteśmy w pl to niestety ale sprawy gonią i nie ma czasu, tak leci ten czas....
On już się z życia nakorzystał możesz mi wierzyć zresztą nie ograniczam go niech idzie tylko żeby potem był jeszcze w stanie

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

cześć Allesta
Stary 2013-08-03, 22:01   #1791
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Uwielbiam dni piękności Takie domowe SPA relaksuje jak nic! Nie tracę majątku a robię sobie wszystko na co mam ochotę

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
On już się z życia nakorzystał możesz mi wierzyć zresztą nie ograniczam go niech idzie tylko żeby potem był jeszcze w stanie
Hehehe Nie mogę z Ciebie a może rano go zmolestuj lepiej, będzie miał silniejsze plemniki niż po alkoholu
Stary 2013-08-03, 22:27   #1792
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe Nie mogę z Ciebie a może rano go zmolestuj lepiej, będzie miał silniejsze plemniki niż po alkoholu
po alko będzie miał zdeczka pijane plemniory więc nie wiem czy by zawędrowały do tych drzwi gdzie trzeba

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Ciekawostka:

"Jak ognia wystrzegaj się też seksu pod koniec cyklu. Może on wywołać wczesne poronienie (jeśli udało ci się zajść w ciążę). Zapłodnione jajeczko zostanie wtedy wydalone z macicy przez skurcze."

"Ciążom mnogim sprzyja branie tabletek antykoncepcyjnych. Po ich odstawieniu występuje zjawisko nadpłodności - hamowane przez długi czas jajniki produkują wtedy więcej jajeczek."

artykuł: http://www.papilot.pl/ciaza/5847/Jak...c-w-ciaze.html

potwierdzam- zalecają kochać się tuż przed porodem bo to powoduje skurcze- orgazm + plemniki

Stary 2013-08-03, 22:27   #1793
Allesta
Przyczajenie

Dzięki za przyjęcie
Nie robilismy jakiś konkretnych badań, tzn byłam u gina zrobił mi cytologie, robiłam badania ogólne krwi, na toxo, różyczkę (bo nie przechodziłam). Odwiedziłam dentystę, poleczyłam wszystkie zęby. Co do wieku to mamy 28 w tym roku, czas już nagli
Allesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 22:46   #1794
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
po alko będzie miał zdeczka pijane plemniory więc nie wiem czy by zawędrowały do tych drzwi gdzie trzeba

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Ciekawostka:

"Jak ognia wystrzegaj się też seksu pod koniec cyklu. Może on wywołać wczesne poronienie (jeśli udało ci się zajść w ciążę). Zapłodnione jajeczko zostanie wtedy wydalone z macicy przez skurcze."

"Ciążom mnogim sprzyja branie tabletek antykoncepcyjnych. Po ich odstawieniu występuje zjawisko nadpłodności - hamowane przez długi czas jajniki produkują wtedy więcej jajeczek."

artykuł: http://www.papilot.pl/ciaza/5847/Jak...c-w-ciaze.html

potwierdzam- zalecają kochać się tuż przed porodem bo to powoduje skurcze- orgazm + plemniki

Witajcie dziewczyny
Piszę do Was z hotelu SPA
M śpi, synek śpi, mama musiała wejść na wizaz
Powiem Wam, że nie ma nic lepszego jak zagłuszyć myśli (dziś-jutro-pojutrze spodziewana @) w basenie, jacuzzi, zresetować myśli w solarium
Do tego widok na pola, łąki i małe laski A najlepsze jest to, że jesteśmy ok 15km od domu odpadła długa podróż, ale mały niestety dawał dziś histeryczne popisy, nie dał zjeść kolacji itd, ehhh, chyba na razie wyjazdy będą bez Niego, bo to nie 1 raz jak się musiałam chować pod stolikiem ze wstydu. A jak był mniejszy to był aniołkiem, wszędzie go mogłam zabrać i ani nie drgnął
Ps. I nie muszę gotować, a tu takie wspaniałości dają

Anya bądź dobrej myśli, może to nie @? Ja na razie nie dostałam, ale owufriend wyznaczył mi chyba za wczesnie tą owu i zrobił mi tylko 25dniowy cykl, takiego w życiu nie miałam. Dlatego myślę, że @ do 2 dni jeszcze może przyjść. Brzuch mam jak bym była w 3 miesiącu ciąży, ale ostatnio jem za 2 buuu

Witam dwie nowe dziewczyny

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Leine ja jakoś właśnie boję się seksu a raczej mojego orgazmu po owulacji, dlatego teraz zero po owu było, hmmm choć nie był razmam nadzieję, że nie zaszkodził.

W poprzednim cyklu co miałam taką nadzieję, były przytulanki zaraz po owu z zabezpiecz. ale orgazm był...

Nie popieram też przytulanek codziennie, niech mówią co chcą ale ja uważam, że plemniki nie zdążą się prawidłowo wykształcić i są słabsze i mniej.
Dlaczego do badania nasienie nie można oddawać nasienia kiedy w poprzednim dniu był wytrysk?...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-03 o 22:49
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 22:58   #1795
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam dni piękności Takie domowe SPA relaksuje jak nic! Nie tracę majątku a robię sobie wszystko na co mam ochotę

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Jutro idę do pracy także może nie być czasu na fikanie

A co do ciąży mnogiej, moja kuzynka lat 19 urodziła niedawno bliźnięta - w rodzinie nie było wcześniej ciąż mnogich okazało się, że to przez to że ma chorą tarczycę i do tego alergię i leki brała ze sterydami przez lata przez co jej całą gospodarkę hormonalną rozregulowało i bum! zaszła z dwójką od razu

A mój małż ma siostrę bliźniaczkę
Stary 2013-08-03, 23:21   #1796
Kamel
Wtajemniczenie

Chyba już śpicie ja też uciekam, bo przecież jestem tu żeby odpocząć i zrelaksować się, po śniadanku znowu basenik i jacuzzi

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-04, 06:51   #1797
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro idę do pracy także może nie być czasu na fikanie

A co do ciąży mnogiej, moja kuzynka lat 19 urodziła niedawno bliźnięta - w rodzinie nie było wcześniej ciąż mnogich okazało się, że to przez to że ma chorą tarczycę i do tego alergię i leki brała ze sterydami przez lata przez co jej całą gospodarkę hormonalną rozregulowało i bum! zaszła z dwójką od razu

A mój małż ma siostrę bliźniaczkę
o jej to tak jak ja... mam nadzieje, że mnie to szczęście urodzenia bliźniąt nie spotka :P
Stary 2013-08-04, 07:39   #1798
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
Napisane przez Allesta Pokaż wiadomość
Witam
Chciałam dołączyć do wątku staraczkowego. Staram się z mężem o dziecko od 4 cykli, niestety bezskutecznie. Jestem mężatką prawie dwa lata obecny cykl kończę 12 sierpnia, zobaczymy jak bedzie
Jeśli chodzi o starania to mierzę tempkę i fazę lutealną mam co miesiąc 15 dni więc po temp poznaję, że idzie @. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
Witaj ile nowych twarzy

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Kamel super taki wypad ja dziś wracam od rodziców i zrobię sobie spa w domku
Anya może jednak @ nie przyjdzie
A u mnie dziś na ovu skok :brawo: mam nadzieję, że db myślę i że oznacza to, że owulka była 24h wstecz tak? Wtedy byłoby dokładnie w ten dzień, który wyznaczył mi zwykły kalkulator dni płodnych haha i faza lutealna byłaby odpowiedniej długości

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-08-04, 08:35   #1799
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2

Kamel, super! chyba nie muszę mówić, że zazdroszczę Ci takiego wypadu do SPA?

Stary 2013-08-04, 08:48   #1800
Leine
Zakorzenienie

Cześć

Manieczka powiem Ci, że 2 dni pod rząd mierzyłam tempkę trzymając dlużej i jak się nagrzeje, ale już wczoraj np. nie zmierzył mi- czekałam chyba 1,5 min i nic czasem załapuje, a czasem nie więc mierzę jak dziewczyny naciskam i wkładam i wychodzi jakoś ten mój wykres

Cytat:
i jak, był w stanie?
Cytat:
No w majciorach nic nie ma ale jestem pewna na 99% że @ jest już bardzo blisko.. Dobra, już nie będę zasmucać wątku
żeby nie przyszła, odganiam cholerę:
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
W poprzednim cyklu co miałam taką nadzieję, były przytulanki zaraz po owu z zabezpiecz. ale orgazm był...

Nie popieram też przytulanek codziennie, niech mówią co chcą ale ja uważam, że plemniki nie zdążą się prawidłowo wykształcić i są słabsze i mniej.
Dlaczego do badania nasienie nie można oddawać nasienia kiedy w poprzednim dniu był wytrysk?...
Fajnie mieć spa nie ma znaczenia, ile km od domu jesteś- ważne, że nie musisz sprzątać ani gotować! Odpoczynek, super! Zazdroszczę

Orgazmów się nie bój bo one nie są takie złe jak nasienie. Jeśli ciąża jest zagrożona to nie polecają się kochać a wstrzymać- pamiętam że czytałam o tym
jakby każda tak dochodziła to by co chwile roniła, więc spokojnie
Cytat:
o jej to tak jak ja... mam nadzieje, że mnie to szczęście urodzenia bliźniąt nie spotka :P
oj tam oj tam przynajmniej bys wtedy po 1 dziecku nie mówiła: "jeszcze nie czas, jest za małe, bla bla bla a potem "jest za duże zbyt duża różnica wieku, nie będą się dogadywać" Mi się marzy trójka, bo ja mam rodzeństwo, a tż jeszcze więcej Ale nie wiem czy podobał fizycznie i psychicznie także z dwójką to by było jak znalazł
Mój tata ma brata bliźniaka. A moja kuzynka mimo, że ma to samo co ja to jeszcze jej mama ma siostrę bliźniaczkę.... i co? urodziła jedno dziecko a nie dwa nie wiem co które pokolenie to się tak robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości