|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ... | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
3 | 4,92% |
| Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka |
|
8 | 13,11% |
| 2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! |
|
3 | 4,92% |
| Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! |
|
1 | 1,64% |
| Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki |
|
2 | 3,28% |
| Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! |
|
3 | 4,92% |
| Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki |
|
0 | 0% |
| Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki |
|
1 | 1,64% |
| Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki |
|
2 | 3,28% |
| Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki |
|
31 | 50,82% |
| Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają |
|
2 | 3,28% |
| Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci |
|
0 | 0% |
| Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila |
|
2 | 3,28% |
| Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski |
|
3 | 4,92% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Czeeeść
![]() Oglądnęliśmy ten film, ale letko nudnawy był. Najbardziej mnie irytowała ta cała Susan, taka bez życia...i nic dziwnego,że film tyle trwał jak wiele scen było przeciągniętych na maksa. Natomiast mój mąż strasznie się wzruszał i dotykał mojego brzucha jak ten dziadziuś gadał z córeczkami lub je przytulał Mówił,że też będzie miał taką "córeczkę tatusia" Mój chłop mięknie na starość.Mi się nigdy nie podobał, a w tym filmie miał okropny "balejaż" (jak to nazwał mój małż). Cytat:
![]() A tak na serio to ja nie wiem,czemu nikt mnie nie przepuszcza? Cytat:
Cytat:
![]() Natomiast mam wielkie obawy co do jej swatowej ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
A po drugie to mój mąż już nie chce fiku miku Mówi,że ona już jest za duża.Wiem,że niby przez to wydziela się oksytocyna,ale przecież nie od początku ciąży,bo tak to w ogóle by nie można było...Więc do którego tygodnia można bez obawy,że wywoła się poród (o ile nie ma się problemów i można oczywiście)?
|
|
#1262 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Nie wiem jak duże jest to Zoo ale np. do warszawskiego ja bym się już nie odważyła. eee no powiedz Mu żeby się nie wygłupiał . My w pierwszej ciąży przytulaliśmy się co najmniej raz w tygodniu do samego końca-no pod koniec nawet częściej a urodziłam idealnie w terminie |
|||||
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Diorisha my wcześniej też,ale teraz mu się uwidziało,że już nie bo dzidzia jest za duża.
W środę wizyta, to muszę zapytać co i jak...ale nie wiem czy wytrzymam do wizyty ![]() A w tym Zoo niedawno urodziło się słoniątko
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Policzanka 19 dni do TP
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
ale uciekam,musze dopiescic swoje dzieci.zycze wszystkim udanej i bezbolesnej niedzieli
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj moi rodzice,brat i bratowa na grillu. Trzeba coś ogarnąć...
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh Ci faceci A jakie to ma znaczenie,że dzidzia już duża? Przecież ona i tak nie kojarzy i nie zapamięta tego z okresu płodowego ![]() Nigdy nie widziałam maleńkiego słoniątka Moja Natalka by chyba skakała pod sufit z radości cotkaaaaaa gdzie Ty? Kawa Ci stygnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź go ogarnij, można sexować jak gin nie zabrania. Później sobie odpocznie jak połóg będzie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
P. już sobie z Mikim pogadał
ja już lepiej poczekam do 24 z ja bym do zoo już się nie zapuszczała- we Wro jak w ciąży jeszcze nie byłam to mi syrki odpadały
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-08-04 o 09:17 |
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć u mnie była burza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.tv/video/Tak-wygl...LINSKIEJ-2949/ ok, sukienka okropna,ale to kwestia gustu. Natomiast jak można bylo do niej dobrać ten welon?Coś strasznego...
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba znowu wyciągnę małża nad jezioro, bo nie jest tak upalnie
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz się kąpać w tym jeziorze? Ja się brzydzę jezior ![]() Ewentualnie mogę nad rzekę,bo tam woda płynie, ale najlepiej nad morze ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Hehe no oglądał Nie znam się na anatomii, ale czy szyjka (o ile jest w pełni zamknięta i nie skrócona) nie chroni dzidziusia przed tego typu "urazami"?
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi żal dupe ściska
pokazują mi w ddtvn morze, mieliśmy jechać, ale ta praca małża za rok jadę i nic mnie nie powstrzyma
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
http://kobieta.onet.pl/dziecko/plotk...linskiej/thf2p tu macie słoniątko prosto ze 100licy w obcisłej kreacji
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
nie no co Ty
po plaży pospacerujemy
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, u mnie 40!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- To dobrze,będę spokojna,że nie złapiesz jakiejś ameby
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jak go tu przekonać?Wczoraj chodziłam w fajnym kompleciku, stękał,ale nie dał się...Muszę być bardziej stanowcza
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
http://glamourka89.blogspot.com/2012...f-natural.html patrząc na skład chyba zawiera amoniak, a więc w ciązy nie mogę nią farbnąć?A przy kp?
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
mattalku a Wy gdzie?
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Z tym amoniakiem to chodzi o to aby go nie wdychać w ciąży więc jeśli nie będziesz się zwieszać z farbą na głowie nad Tusią to jak najbardziej możesz farbować |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej pójdę na balkon jak będę mieć farbę na głowie
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie, może się okazać, że po porodzie będę w super stanie i będę wszystko sama ogarniać a jeśli jednak tak nie będzie to nei będę się tym przejmować i robić na siłę, żeby wszystkim pokazać jaka jestem samodzielna. Jak burdel w chałupie będę miała to też nei mam zamiaru robić z tego problemu![]() a wychodzenie w taki upał w ciąży jest ryzykowane jednak ja przy tych upałach, jeżdząc autem z TŻ też nei raz się źle poczułam, Kaśka pisała, że Jej się słabo zrobiło a wychodzić nei musiała![]() poza tym Kaśka też bierze jakieś tablety i jednak warto trochę uważać ![]() pewnie tak jest, ale to nei znaczy, że nie mamy uważać na siebie i dziecko jednak bym sobie nei wybaczyła, gdybym nie zrobiła wszystkiego co mogę, nawet leżenia![]() i ja sprzątam, gotuję, gdzieś chodzę ale jednak z większą ostrożnością niż bez ciąży ![]() uwielbiam określenie, że ciąża to nei choroba, szczególnie od facetów lub osób które ciążę przechodzą/przechodziły bez większych zagrożeń ![]() nie lubię przegięcia w żadną stronę |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

Mówił,że też będzie miał taką "córeczkę tatusia"
Mój chłop mięknie na starość.

Mówi,że ona już jest za duża.

za rok jadę i nic mnie nie powstrzyma 

jednak bym sobie nei wybaczyła, gdybym nie zrobiła wszystkiego co mogę, nawet leżenia