|
|
#2701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() a tak na serio to od początku karmię wg schematu who http://www.1000dni.pl/1000-dni-zywie...-modyfikowanym z tym, ze zastanowiło mnie dlaczego kleik mam podawać na początku w ilości tylko 2-3 g, dokładnie tak samo jak gluten
|
|
#2702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/puzzle-piankowe-30...388946179.html co myslicie takich z ramka nie widzialam ![]() Cytat:
![]() za ząb i za 7 msc
|
||
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
kurcze ale super miec domek i dzialke..... Hje gratulacje zebola! ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Hje gratulacje dla Poli za 7 m-cy i zębola ![]() Ja do teściów mówię normalnie mamo-tato ale + takie np. Mamo, mogłaby mama zrobić to i to... Jakoś mi głupio powiedzieć mamo, mogłabyś... Ale ja nie miałam z tym problemów bo do swoich rodziców zawsze zwracam się mamusia i tatuś
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje i tego i tego
![]() Mojego męża wczoraj szerszeń upindolił w głowę ale na szczęście nic się nie dzieje.
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
zbiera się na burzę i zbiera a zebrać nie może :/ taka pogoda do kitu, buro ponuro wisi w powietrzu, a ani na spacer ani nic :/
raniutko byliśmy w dolinie górnika, super było, jedyny minus, że jest zbiornik do łowienia ryb a nie można się kąpać nawet nie wiecie, jak to kusi! ![]() Bokeh,a to gdzie Ty się byczysz? ![]() my ostatnio cały dzień u mojej mamy, potem u sąsiadki, z basenem 3metrowym na podwórku i huśtawką, mały usnął na tej huśtawce, cały czas na dworze, jednak nie ma porównania dom a bloki może kiedyś nas będzie stać.... Tylko po co mi na starość dom, jak ja bym chciała teraz dla dzieciaków....
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kleiku - tam myslalam ![]() tylko Szajka pisala ze te kleiki to one nie maja prawie ze zadnych wlasciwosci odzywczych, to jest taki zapychacz zoladka, tak jak chrupki np. i tak biorac na zdrowy rozum to wydaje mi sie ze w naszych przypadkach to chyba wlasnie powinnysmy raczej "unikac" tych kleikow bo one chyba nie spowoduja ze dziec wiecej przybierze na wadze. po takim kleiku dziecko jest dluzej najedzone = rzadziej/mniej zje czegos innego ale niech sie wypowiedza madrzejsze ode mnie ![]() ja daje kleik do mm raz dziennie ale to dlatego ze moj dżejkobik ma focha na butle i jemy wszystko lyzeczka a takie zageszczone mleko jest mi poprostu latwiej podac ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- sarah - puzle jak puzle na oko wydaje mi sie ze mam takie same. ogolnie sa ok tylko jak dla mnie denerwujacy jest ten brak ramek. ale to moja opinia, zdecydowana wiekszosc dziewczyn ma wlasnie chba takie bezramkowe i nie narezkaja. mnie to strasznie denerwowalo ![]() na szybko znalazlam z ramka takie. niestety malo a drogo http://allegro.pl/duze-puzle-dzwiek-...438153161.html |
|
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz wiem o co kaman wiecie co wczoraj czulam ale nie dala mi zobaczyc a dzis widac taki malusienki zeboleczek i Ona tez go czuje bo ciagle jezyczkiem sobie tam jezdzi tak smiesznie to wyglada |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
My z Oskarem siedzimy na dworze ale jakoś się ponuro zrobiło i chyba zwiniemy się do domu.
Poza tym to
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Jakie nudy! A Ola cały dzień stęka, jestem taka wypompowana, że masakra!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Też się walnełam na wyro w akcie desperacji
|
|
#2713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszłam na krótki spacer, zasneła, to ka kierunek dom, Ola śpi w cieniu a ja padłam i leżę pod altana. Masakejro Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Znowu stęka!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Ale dzien! Zebraliśmy się i pojechaliśmy do Gliwic na basen o którym mówiła Krowa. Zrobiliśmy zakupy, no i bez sensu poszła kasa na paliwo, bo w połowie drogi zaczęło się chmurzyć a jak dojechaliśmy to padało. Trochę odczekaliśmy i wrocilismy do domu. I co? Po godzinie mamy bezchmurne niebo i czika wróciła. Grr a tak się chciałam potaplać, bu. Ale ile tam aut było! Teraz chyba ciężko znaleźć kąpielisko gdzie nie ma tłumów. Ja mam jedno 10 minut od siebie ale w weekend szpilki nie wetkniesz a wstęp 12 zł od osoby...
No i teraz siedzimy w domu i nie wiem co robić ;/ Hje gratulacje zabka i miesięcy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Ed. Ale tu ciiiisza
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-08-04 o 19:04 |
|
|
|
#2715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja go nie chce podawac jako kolejny posilek, a jedynie jako dodatek do mleka, ktore podaje w nocy. Od ponad tygodnia podawalam juz po jednej miarce i teraz mam zamiar podawac po dwie.A on w nocy i tak malenko mleka wypija, moze z 80 - 100, dlatego jeszcze mu tym kleikiem zagheszcze trszke, a rano nrmalnie d0 godz. 10 wypija swoja kasze.
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam spam
Charlizz, zajeliscie miejsce mini? Swoja droga niezly gmach sobie pobudowali ![]() Little, Informatyke studiuje . Na wydziale elektrycznym, inzynierie komputrowa dokladnie Bokeh, przeslodki maly leżing |
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
pstryczku jeszcze raz dziekuje i czekam na dalsze nocne relacje
![]() Dziewczyny na mm, jak wprowadzacie gluten? Jesli kaszka manna to z jakiej firmy? Bo ja nie moge znalezc takiej blyskawicznej, ale do przygotowania na mleku ktore maly pije.poki co mam z nestle ale ona jest juz z mm i tego to chyba nie moge dolac do naszego mleczka, prawda? |
|
|
|
#2718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ezzo, ja podaje kaszke holle jaglana (bezglutenowa), robie ja nutramigenie, na 7 miarek nutramigenu daje 7 kaszki jaglanej, a jak zaczelam wprowadzac gluten, jedna miarke kaszki jaglanej zastepuje 1 innej klaszki z holle ale juz z glutenem, za kilka dni zaczne podawac juz dwie miarki glutenwej. Ogolnie z kaszek holle jestem bardzo zadowolona, nie maja cukru ani innych zbędnych skladnikow jak te np. nestle czy bobovita. wczesniej probowalam dawac sinlac i to byla tragedia aha, jak masz kaszke mleczna to sie ja na wodzie robi, juz bez mleka.
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-08-04 o 19:53 |
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, ja z małym od 8 rano do 19 byłam dzis u rodziców, wyszalał sie dziec że ledwo kąpanie uskuteczniłam, jutro nadrobie, bo tez zaraz ide spac
|
|
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie jest mój bobas?!
Wyciągnęłam do spania bodziaka w rozmiarze 74 z myślą, że taki ciut przy duży luźny do spania będzie wygodny i co ?? Wcale nie jest za duży Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, eiti to inny widzial
. Moj w skrocie ee, gmach mamy za fizyką, obok mini i mamy damskie toalety, co drugie piętro . A ja jestem nieustajaco na 3 roku ale od pazdziernika mam zamiar spiac dupe i ruszyc do przodu z ciekawostek to dziekanat mamy w gg ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- A no i dzienne, ale chyba sie na zaoczne przeniose.. |
|
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2725 | ||||||
|
Konto usunięte
|
brawa dla Polinki!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no dokładnie jak piszesz Pstryniu! Dżejkobik nie tknie butli, nic a nic? bo Dorka tez nie chce :/ jak w takiej sytuacji powrót do pracy widzisz??? Cytat:
bezkiblowiec Cytat:
![]() Lady, a jaki stanik masz do biegania? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie chcesz tutaj to napisz na pvCytat:
![]() ![]() Sylwia, ale śliczna z Ciebie dziewczyna
|
||
|
|
|
#2727 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Tzn ja bym chciala isc w tym kierunku( elektronika, infa, elektrotechnika), bo pracuje w komputerach, tyle ze debil z matmy ze mnie, duzo tam tego? ![]() Baby wygrala ktoras co w totka? Mi sie trafila 3, zawsze cos kasy na nastepne losowanie
|
|
#2728 | |
|
Wtajemniczenie
|
byliśmy dziś u kolegi męża, jeszcze z podstawówki (urodzili się w tym samym dniu), na stałe mieszka we Francji. Fajnie się posiedziało
ale efekt taki, że małż poszedł w kimono bo % na taki upał chyba podwójnie działają... a ja się wkurzam ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
a chyba powinnam wygrać, bo ostatnio mi się szczęści w konkursachm tylko żal jak kupuję kupon i nawet mi się nie zwróci a w takich internetowych to mnie to kosztuje tylko trochę czasu
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2730 |
|
Lurker ;)
|
Evel ja dopiero zaczelam grac, tak bardzo chce nowe mieszkanie ze desperacja i naiwnosc bierze gore
![]() Stwierdzilismy z TZ, ze raz w tygodniu jak jest kumulacja zagrac mozemy. Jak trafimy chociaz trojke to super, mozemy grac dalej i jestesmy na plusie. O to masz farta, ja wlasnie do internetowych szczescia nie mam :P Gram gram i
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.