|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Ją już ponad godzinę czekam na kontrolę po porodzie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
krysia ale super opisik! Dodajesz nam wiary, że może być dobrze!
![]()
#4743 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- magdalenne ![]() ![]() U gina jesteś?
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Tak, dalej czekam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
Krysia super porod! Gratuluję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Hej Kochane, wybaczcie, że nie nadrabiam. Potrzebujemy kciukow za morfologie i bilirubine Fi. Jak będzie ok, to wychodzimy!!
mam pokarm w piersiach! mały ładnie ssie z kapturkow, chociaż jeszcze mnie boli, ale muszę przetrwać. Właśnie mi przywieźli małego po badaniach, jak on patrzy smutno... Biedactwo moje... Aaa nie pochwalilam się- dziś mi odszedł czop ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-08-05 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4749 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za nami dobra noc - 3 pobudki a tak to spaliśmy ![]() Już zauważyłam, że synek daje mi pospać co drugą noc. Ważyłam dziś Kluskę i waży 4300 ![]() ![]() Z gorszych niusów-dzwoniła do mnie rano położna i ponoć pediatra coś kręci nosem na te moje leki na alergię ![]() ![]() Idę ponadrabiać póki Klusek śpi ![]() A w klubie moje zdjęcie 2 tyg. po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
Witam sie
![]() My po sniadanku- koktail wieloowocowy ![]() spacer zaliczony i zainspirowana waszymi dziełami czarnobiałymi własnie robie ochraniacz do łóżeczka . Została jeszcze lamówka wiec mam nadzieje dzisiaj sie tym pochwalic. Wczoraj na koncercie było bosko ![]() mała podczas muzyki sie uspokajała a jak trzeba było bic brawo to gmerała cos łapkami bo chyba hałas jej przszkadzał ale ja sie smiałam bo to wyglądało jakby tez klaskała ![]() Misiaczka mi lekarz prywtny kazł chodzic na ktg raz w tyg. ale przyznam ze powinnam juz byc 3 razy a byłam tylko raz i nie chce mi sie biegac raz ze wzgledu na upał a dwa mała dobrze sie rusza nic mi nie dolega to jakos uwazam co za strate czasu. Co z tego ze o 11 ktg wyjdzie super jak o 15 cos sie moze zadziac. KTG i tak o 11 mi tego nie pokaze. Gin z NFZ za to mówiła ze ciaza prawidłowa tyg. jeszcze spoko to nie ma sensu biegac. Wiec sie lenie dalej ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- krysia gratuluje Basieńki a orodzik rzeczywiscie super i dodaje otuchy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Mały śpi sobie na tarasie, ja posiedziałam na huśtawce - a teraz pora iść coś porobić
![]() ![]()
#4753 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Już mnie bolą cztery litery od siedzenia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa Krysia gratuluję!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
info od SAMMI:
zostaje na patologii. nigdzie nie ma miejsc, tu zostało ostatnie. Rano zapis Małego w przychodni przyszpitalnej był nieciekawy i gin zmieniła Jej wskazanie na skierowaniu, mówiła ze pewnie zrobią Jej tes oksytocynowy. Jest teraz piętro niżej na IP , było ktg. Wyszło lepiej, że jest terminowa i zostaje. Rozwarcie na lużny palec i skurcze słabe, ale na badaniu na skurczu na izbie nie było jużwesoło i zaczęła krwawić. Sammi jest dobrej myśli , że Mały jeszcze dzis wyskoczy. Prosi o kciukowanie! A więc do dzieła Dziewczynki, zaciskamy, zaciskamy !!! za chwilę dopisze o ktg tylko Syn mi się zejszczał na łóżko i Tż w panice ![]() Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-08-05 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój syn dziś obesrał się po pachy, a że akurat trzymał go tatuś to obesrał i jego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Witam sie i ja.
Sara przy cycu to mam chwile aby pisać Haha. Kejt Trzymam kciuki i wiem jak to bardzo chce sie do domu isc. A jak ty sie po cieciu czujesz? Wracasz do sił? Dziewczyny jak często. Kąpiecie maluszki? Dodajecie coś do wody juz? Smarujecie dziecko czymś po kąpieli? I pytanie do mam dziewczynek. Moja mała ma taka wydzieline biała, czy mam to czyścić dokładnie?otworzyć wargi sromowe i wyczyścić w srodku? Czy tylko tak delikatnie wacikiem i woda przełamywać z zew? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-05 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wiem czy nadrobie...Laura ma problemy z klexxxem ![]() ![]() ![]() Dzis tez juz spacerek poranny zaliczony.Przespała spokojnie 1,5 h w pozycji żabki na prawo jak powinna ![]()
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
u mnie skurczeinely o 6:42 i teraz znow sie pojawiaja maz prosi zebym sie zdecydowala czy rodze czy nie do 15 bo potem mamy umowionego znajomego na grilla
![]()
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam rozpuszczalne wewnątrz i jeszcze chyba są, ale nie boli i nie ciągnie. Na zewnątrz miałam zwykły szew i bolał mnie i ciągnął aż się rozlazł w 6 dobie ![]() ![]() Widziałam, że Skylie polecała paracetamol na nawał, a mi położna poleciła Ibuprom-ponoć jakieś mięśnie rozluźnia a przy nawale to wskazane. Zapomniałam całkiem o tym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ta biała wydzielina maź płodowa, przecieraj przy każdej zmianie pieluszki, aż zejdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez surka Czas edycji: 2013-08-05 o 10:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
Powodzenia, trzymaj sie i cierpliwosci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
A tą białą wydzieline wymywam podczas kąpieli tak dokłądnie,a tak to przy przewijaniu tyle ile sie da to chusteczką smyrne. Ale specjalnie jakos nie grzebie jej tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
No ja właśnie tez nie grzebie jej tam, tylko tak czyszcze z zew.
Dzieki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś szybko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pocytowałam i uciekam bo burza u mnie, może prześpię się chwilę bo syn zasnął |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sammi, to duze ![]() Krysia, ![]() ![]() ![]() No tak, czworokat z ciezarna i fast-foodami w roli glownej ![]() A TZ widze przeszedl chrzest bojowy, ciekawe jak zareagowal ![]() Domciatko, nam w SR mowili, ze dziewczynki omywac tylko powierzchownie, nie rozchylac warg i nie myc tam dokladnie (w sensie nie gleboko!). Tylko usuwac wydzieline i tyle. Rocky, moze mala ma kolki? ![]() ![]()
![]() |
#4770 |
Zadomowienie
|
domi połozna na SR mówiła ze tej wydzieliny nie wolno wymywac i nie rozwierac warg. co by jakiejs infekcji malej nie zafundowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.