|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Ale trudno, musisz je zaakceptować. Na pocieszenie Ci powiem, że po kilku miesiącach lekko opadają (nie są takie przyklejone) i optycznie (nago oczywiście) wydają się większe.
|
|
#10172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Miłej nocki Kobietki
|
#10173 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo dzisiaj juz lepiej, najgorsze jest wstawanie rano, troche rwie ale po paru minutach juz jest dobrze. Tak naprawde myslalam,ze bedzie jeszcze gorzej. Staram sie myslec pozytywnie co mi bardzo pomaga
|
|
#10174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane,piję właśnie poranna kawkę,chciałam Wam poczytać a tu żywej duszy nie ma
![]() Miałam lecieć na Mazurki poopalać się,ale pada deszcz od rana i przełożyłam rezerwację na jutro ![]() Miłego dnia
|
#10175 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=MyaDiva;39043278] link do poprzedniej części: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=629869
Witamy serdecznie już w 9 części Naszego wątku Czesc Mya, slonko ty moje tyle czasu minelo. To juz 9 watek a ty nadal wiernie pomagasz wszystkim nowym dziewczynom ,ktore marza o cycuchach postanowilam wrocic i troche z wami popisac chociaz od czasu do czasu witam serdecznie wszystkie mile sliczne Panie |
|
|
|
#10176 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ja tez sie witam
![]() Nad morzem na razie małe zachmurzenie mam nadzieję, że się przejaśni. i takie to w Polsce wakacje, nie ma to jak ciepłe kraje ![]() Hej Tysiaczku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#10177 |
|
Rozeznanie
|
To moze ja sie pzedstawie wszystkim nowym Paniom, bo na prawde dlugo tu nie zagladalam.
Mam 34 lata. mieszkam na stale w niemczech. Operacje powiekszania piersi przeszlam w styczniu 2010 roku. we wroclawiu u doktora J. Naturalne piersi przed operacja mialam w rozmiarze 75b, takie tam zwykle dosyc ladne piersi, ani calkiem male ani duze .byly ok. Po urodzeniu i wykarmieniu 3 dzieci z piersi zostala mi tylko skora.brrrr doktor zasugerowal mi implanty o poj.430 ml wybralam anatomiczne , ciecie pod piersia, blizny ladne. wszystko niby ok ![]() Implanty mialy byc wlozone pod miesien. przed operacja doktor obiecywal ze postara sie je tak wlozyc. po operacji dowiedzialam sie od niego ,ze umiescil je czesciowo pod miesien ( od gory ) a czesciowo pod gruczol ( od dolu ), bo moja budowa anatomiczna niby nie pozwalala inaczej zrobic. nie przejelam sie tym , bo piersi byly ladne i mi to w niczym nie przeszkadzalo. pierewszy raz roznice zobaczylam , kiedy to wlasnie Mya byly fajnie sterczace , moje mniej. W miedzy czasie przy jakiejs tam kontroli ( tu w niemczech ) dowiedzialam sie od mojego lekarza ginekologa , ktory jest rowniez chirurgiem , ze moje implanty ( ktore teraz po 3 latach bez problemu jesli ktos chce to moze wyczuc ) sa umieszczone pod gruczolem, a miesien od gory pokrywa implant tylko na odcinku 1-2 cm. Nie zeby mi to przeszkadzalo ale uwazam ,ze to nie bylo ok ze strony mojego doktorka. piersi opadly i kompletnie nikt nie poznaje ze sa sztuczne. Z jednej strony to atut, z drugiej strony jesli umowa byla ze pod miesien to tak mialo byc zrobione. Nie ubolewam nad tym jakos strasznie. i tak sie ciesze ze je mam. ale jestem zla i nie rzucam slow na wiatr. Miesiac temu przy okazji urlopu w polsce , wybralam sie do gdyni do dr.S na konsultacje. konsultacja kosztowala mnie 150 zl. Pani doktor potwierdzila slowa mojego niemieckiego ginekologa. Spytalam o mozliwosci zmiany . chcecie to w ogole wiedziec ? kurde bo sie rozpisalam w gorsecie w sumie ladnie , przesle fotke ale bez to juz nie to samo , zrobie zaraz aktualne fotki na szybko to same zobaczycie Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-05 o 10:04 |
|
|
|
#10178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie,że chcemy![]() Witaj Kamilka u mnie pada i pada,zaraz kalosze na nogi i po zakupy jadę
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-05 o 10:10 |
|
|
|
|
#10179 |
|
Rozeznanie
|
tu dla was fotki opadnietych po 3 latach piersi od Dr.J
historie od dr S. opowiem poznym wieczorem. musze zaraz do pracy to buziolki dla was wszystkich i do uslyszenia. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-05 o 10:18 |
|
|
|
#10180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuciłam foto golasek moich... Doradźcie mi czy ruszać te brodawki i podciągnąć sutki przy okazji trochę do góry? I dodałam inne jeszcze
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-05 o 10:41 |
|
|
|
|
#10181 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiaczku są ogromniaste !!! Mrr
Piękne Happy hour tez uwazam jak Tysiaczek , powinnas to zglosic, mozesz wygrac sprawę i zdobyć odszkodowanie np na poprawkę Olivko zapomnialam Ci napisac wrzucilam zdjecia rzesek, takie kulawe ale jest :P. I ustka tez mozesz nowe zobaczyc na swiezych zdjęciach
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-05 o 11:13 |
|
|
|
#10182 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
star zajrzałam do twojego albumu kurcze ty masz takie ładne piersi czemu chcesz je powiększać
|
|
#10183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10184 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam wyznaczony termin operacji.
A dopadły mnie mysli "Czy naprawdę tego chcesz", "a jak wyjdą brzydkie" itp
|
|
|
|
#10185 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
No niestety chyba kazda to dopada, ja tez czasami o tym mysle ale jestem przekonana do swojej decyzji
zawsze o tym marzylam. Moje piersi od paru lat sa na hormonach i to im zawdzieczam ze sa jakie sa bez hormonow nie sa takie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#10186 |
|
Raczkowanie
|
Happy Hour - U mnie tez implant jest częściowo pod mięsień a częściowo pod gruczol tylko wlasnie chyba na odwrot bo od gory pod gruczol a dół pod mięsień , inaczej sie nie dało podpbno zeby wypelnic mi gore piersi a implanty okrągłe podobno mogłyby mi zrobić efekt double boubble... ja rownież jak ty nie przejelam sie tym zbytnio, myślałam ze to nie ma znaczenia kurcze czyli za 3 lata czeka mnie to co ciebie pewnie tak i wymiana?
(Kurde teraz myśle ze mogłam zrobić okrągłe i je podwiesic i nie miałabym problemu :/ Edytowane przez ladybarque Czas edycji: 2013-08-05 o 13:38 |
|
|
|
#10187 |
|
Zakorzenienie
|
I co myślicie Dziewczyny o tych sutkach?Blizna byłaby dookoła otoczki tylko...
|
#10188 |
|
Rozeznanie
|
Tak myslicie ? Powinnam to zrobic ? wrocic z prretensjami ? Po trzech latach nie ma to chyba sensu. zreszta nie mam jakiejs zalamki z tego powodu.
Wpadlam tylko na chwile do domku i musze zaraz znowu do pracy jechac, odezwe sie wieczorem i opisze wam wizyte o ktorej wspominalam u pani dr. S w gdyni. Ps. Tysiaczek. Skarbie. Sliczny biust masz. nic nie zmieniaj. Teraz czujesz niedosyt. Tez tak mialam. Teraz nie chcialabym wiekszych. Odczekaj chociaz rok. Obserwuj sie. Moje tez byly takie sliczne po miesiacu. a teraz ? dupa. dobrze ze spoko to znosze. Zalamki zero. Zobacz w moim albumie . sa tam stare fotki. buziolki |
|
|
|
#10189 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady dobrze ze lekarz Ci powiedzial ze okragle mogly dac efekt double bubble - bo to kiepsko wyglada, ja mialam na uczelni wyklady z chirurgiem ktory mowil ze lekarze czasami nie uprzedzaja klientek o takim efekcie i wsadzaja im implanty taki jakie klientki sobie życzą. I wychodzi.. Potem sie tlumacza " no po prostu takie Pani ma piersi "
ile ja sie naogladalam dziwnych rzeczy na tej chirurgii to w glowie sie nie miesci ale do tego zabiegu jestem przekonana , nawet doktor na zajeciach powiedzial : piersi sobie róbcie to fajny zabieg ale liposukcji w zyciu ! Heheh cos w tym jest, liposukcja to bardzo bardzo inwazyjny zabieg .---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
|
|
#10190 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Happy_hour
Ja bym najpierw spokojnie porozmawiała z lekarzem, wysłała mu zdjęcia, nie ma co od razu ostro. Możliwe, że sam coś zaproponuje.---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- To normalne. Ja też się tego bałam. Powiem tak: musisz być naprawdę tego pewna. Bo to poważna operacja, powikłania są rzadkie, ale się zdarzają. Była wśród nas dziewczyna, która je miała... Zastanów się dobrze i rozważ wszystkie za i przeciw.
|
#10191 |
|
Raczkowanie
|
dziewcyny gdzie kupic jakies ladne koronkowe staniki bez fiszbin , chodze po tych sklepach i nic nie mogę znalezc
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- niech oddaje kase !!!!!! I predko do innego lekarza szkoda twojego zdrowia |
|
|
|
#10192 |
|
Zadomowienie
|
Karola nie za ostro trochę?
|
#10193 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
u mnie pogoda piekna za to humor mam kiepski moje wakacje juz sie skonczyly niestety cala moja rodzina wyjechala znowu a ja sama z roku na rok coraz gorzej znosze te rozłąki dzis tylko chce mi sie ryczec ![]() Star zaraz lece do albumiku ja latalam samolotem 5 miesiecy po operacji nic tam szczególnego nie czułam moze tylko jak startowalam w piersiach taki maly ucisk ale tak to nic wiec to nie robi problemu oczywiscie w odpowiednim czasie Happy witaj Niestety nasza Mya gdzies sie powiedziala jestem pelna nadzieji ze wroci tu do Nas Jezeli o mnie chodzi mysle ze walka o odszkodowanie to walka z wiatrakami. Nie ma sensu wydawac pieniedzy na prawnikow, ta kase mozesz wydac na druga operacje u innego chirurga. Mysle ze wybor E.S. jest bardzo dobry nawet historia z implantami PIP nie wiem czy ktoras z kobiet ktore takie ma implanty dostala odszkodowanie. Kto chcial to robil ze swojej kieszeni.
|
#10194 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10195 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Wydaje mi się, że zanim zaczniemy oceniać, powinnyśmy poczekać na dalszy ciąg historii. Zgadzam się, że efekt powinien być trwały, jednak nie sądzę, aby ktokolwiek oddał pieniądze - są poprawki.
|
|
#10196 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko odp pod zdjęciami
|
#10197 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że piszę nie w tym dziale, ale zbieram podpisy...
Bardzo proszę o podpisanie petycji http://www.thepetitionsite.com/635/0...ztowanemu-psu/ |
|
|
|
#10198 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki : ))
Kupiłam dziś staniczki Jolinesse tylu bandeau , Jestem taka szczęśliwa,że za grosze kupiłam staniki , które na stronach internetowych ( bardzo rzadko można znaleźć ten krój ) są w wysokich cenach (do około 270 zł .) . Wstawiłam fotki . ZAPRASZAM ![]()
|
#10199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy wyjechali juz do pracy z mojej rodziny i ja zostalam w Polsce sama niestety tak wyszlo ze kazdy zyje gdzie indziej i w ciagu roku widzimy sie niecałe 2 miesiace myslalam ze juz jestem przyzwyczajona do takich sytuacji ale ta cisza w domu mnie dobija Teraz bede szykowac sie na poprawke we wrzesniu bo niestety nie udalo mi sie zdac wszystkich egzaminow w pierwszym terminie. Mam nadzieje ze szybko zleci choc jakos zawsze sie ciagnie ten czas
|
|
#10200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

i Ci co wiedzieli o op też widzą ,że coś zmalały ... ehh
Ale trudno, musisz je zaakceptować. Na pocieszenie Ci powiem, że po kilku miesiącach lekko opadają (nie są takie przyklejone) i optycznie (nago oczywiście) wydają się większe.

/25.06.2013r.

z roku na rok coraz gorzej znosze te rozłąki dzis tylko chce mi sie ryczec
Jezeli o mnie chodzi mysle ze walka o odszkodowanie to walka z wiatrakami. Nie ma sensu wydawac pieniedzy na prawnikow, ta kase mozesz wydac na druga operacje u innego chirurga. Mysle ze wybor E.S. jest bardzo dobry
wszyscy wyjechali juz do pracy z mojej rodziny i ja zostalam w Polsce sama niestety tak wyszlo ze kazdy zyje gdzie indziej i w ciagu roku widzimy sie niecałe 2 miesiace