Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 12:34   #1621
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
ja mam zgage po jajecznicy, a tu mnie też kusi arbuz z lodówki, ale poczekam ehh uroki ciąży

]
Ja mam niezależnie od tego co jem, ale po owocach się wzmacnia.

A co do pościeli to ja nadostawałam kołder i musiałam sobie kupić poszewki, ale nie pamiętam już jakiej firmy.Wiem, że zamówiłam raz 2-częściowe, a przysłali mi 3 cz.Jakiś uzywane też.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:34   #1622
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Samba przeczytałam że wyszłaś... superowo

matal, doczytałam o TŻ... dużo siły życzę

tassia grafik świetny

your Angel kondolencje z powodu kuzyna

ja Wózek super, chociaż cena rzeczywiście spoooora...

pszczoua, wszędzie Upolowalam przed wyjazdem szorty ciążowe za 30 zł
A w ogóle to gratki

83monia, też kocham burze Nad jeziorkiem jedna za drugą w nocy chodziły... było na co patrzeć

Diorisha, śliczny bujaczek

papalinka, daj chmurę i deszcz też... na Stabłowicach lekkie zachmurzenie, duszno i gorąco
Ja bym posortowała - i tak firmy mają różne rozmiarówki, a jak sobie poukładasz rozmiarami, to od razu będzie widać, w co Ci w danym momencie maluch wejdzie, a w co nie
Swoją drogą przypomniałaś mi, że muszę fotki ciuszków porobić, żeby nie pomylić, co od kogo mam

nena... łoooo... za taki podatek, to rzeczywiście

karolson, ja bym olała nietopsza Wszyscy i wszędzie piszą i mówią, że przykrywanie niemowlaka kołderką jest niebezpieczne, a poduszka będzie maluchowi potrzeba od pierwszego roku dopiero. W śpiworku czy rożku też jest ciepło - w rożku nawet cieplej niż w kołderce, bo ściślej jest maluch okryty i nie ma się jak rozkopać, a na twarz sobie nie naciągnie
Zawsze mozesz kupić zestaw pościeli z rożkiem (albo śpiworkiem) -wtedy wszystko Ci będzie pasowało do wszystkiego

katarzyna, też nie zdjęłam, ani obrączki ani pierścionka, ale nie zamierzam zdejmować - czuję się bez nich goła i jakoś tak...niezamężna Natomiast ostatnio do wyrobienia ciasta musiałam zdjąć, wtedy na opuchliznę pomogło zanurzenie w lodowatej wodzie
Na stopy niestety średnio działa - może dlatego, że nie jestem się w stanie zmusić, żeby je w zimną wodę wsadzić

passion

ladan

cotka, może woda z odrobiną soku czy kompotu - tak tylko dla smaku - albo z cytryną albo miętą? Mi sama woda nie wchodzi, ale jak już ma lekki chociaż posmak czegoś, to bez problemu

motylku, nie jest powiedziane, że będziesz uziemiona - są wózki, nosidełka, chusty... moi znajomi z 3 tygodniowym maluchem pojechali na dwa tygodnie połazić po górach - jak tylko mam się dobrze poczuła. Młody w chuście, "oporządzenia" w plecaku tatusia i na połoniny

maharet, ja jeśli będę rodziła we Wro i z badaniami wszystko będzie ok to też

logoasia, ale przy porodzie w wodzie nie siedzisz w niej non stop Wchodzi się na określony czas i wychodzi. A i nie przy każdym porodzie oxy się podaje

ja, kropla_deszczu, Snow_White1, m.a.r.t.a, Larysa88, matallewar

Aaa... ja się w ogóle zagapiłam... a może nie tak bardzo... tak czy tak zaczęłam ósmy miesiąc

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:34   #1623
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mój też robi lepszą, wczoraj mi zrobił na boczusiu

ja się właśnie zastanawiam nad jelp lub lovella ,ale chyba wezmę ten drugi ,jest teraz w promo w kauflandzie za 16,99 za równo płyn jak i proszek, dziewczyny to dobra cena?
mój też robi lepszą
z grzybami lub szynką

dobra
Stary 2013-08-05, 12:36   #1624
Aaamelkaa
Zakorzenienie

dziś jak nigdy źle znoszę upał, jest mi ciągle gorąco, cała płynę ,o co chodzi ?
a zapowiadają taki cały tydzień
przerzucę się na nocny tryb życia , będę jak nietoperz hihihi

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:36   #1625
logoasia
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Ostatnio u znajomych dziewczyny (wiek od gimnazujm po ledwie 20) pytały jak tam się czuję, więc trochę ponarzekałam, że mały strasznie kopie, że przy alergii nie mogę wziąć tabletek i się męczę, że żylaki, że upał, że rozstępy i takie tam. Jedna stwierdziła, że właśnie dlatego nie chce zachodzić w ciążę. Więc mówię, że może jest ciężko czasem, ale da się przeżyć, a po moim pobycie w szpitalu to już stwierdzam, że i tak najważniejszy jest maluszek. Mogę nawet przytyć 20kg, może mi popękać brzuch, picza i choćbym miała chodzić z chusteczkami wetkniętymi w nos, to przede wszystkim najważniejsze jest zdrowie dzidziusia.
eh.. czasem zastanawiam sie czy to ja mam budyń w mózgu czy nastolatki, które mają nasrane w głowach za przeproszeniem
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wiesz co nie chcę zapeszać ale między nami już dawno nie było tak dobrze jak jest teraz.. i nie mówię o wszystkich rzeczach "dookoła", problemach remontowych itp ale o relacjach między nami...
a to moze jednak my źle zrozumiałyśmy i to nie była kłótnia tylko ostre
a poważnie, cieszę się, że jest lepiej. ostatnio trochę pozazdrościłam dziewczynom małżów, ze są romantyczni, czuli, opiekunczy... wyrzuciłam Michałowi, że jest zimnym skurczybykiem, mimo tego ze przejął wszystkie obowiązki, opiekuje się Anią, dba o to zebym miala wszystko pod ręką... i od tamtej pory mam codziennie buziaka rano, nawet z czułością dotyka brzuszka przez ten budyń ciągle cos mi w nim przeszkadza, a tak naprawdę prawdziwy z niego ideał
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:37   #1626
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Passion a ta gwiazda już wyszła ze szpitala?
jak będzie u niej ok to jutro

Cytat:
no i obowiązkowo góralki nugatowe

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
dokladnie, liście malin na "zwiotczenie" szyjki
a to nie jeden pies?
zwiotczenie szyjki=szybszy poród

Cytat:
wiesz co nie chcę zapeszać ale między nami już dawno nie było tak dobrze jak jest teraz.. i nie mówię o wszystkich rzeczach "dookoła", problemach remontowych itp ale o relacjach między nami...

z dzieckiem wszystko gra
wód dalej mało
ciekawe jaki pomysł będą na mnie mieli
Stary 2013-08-05, 12:38   #1627
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
dziś jak nigdy źle znoszę upał, jest mi ciągle gorąco, cała płynę ,o co chodzi ?
a zapowiadają taki cały tydzień
przerzucę się na nocny tryb życia , będę jak nietoperz hihihi
mam to samo

wogóle to muszę sobie coś podkładać pod brzuch jak siedzę, bo mi się pocą pachwiny i uda od brzucha i pod cyckami też mi się poci fuuuuuu
Stary 2013-08-05, 12:38   #1628
tassia
Zakorzenienie

ale jaja...
patrze w lustro i stwierdzam... że brzuch mi urósł
i to baaardzo...
a wlasnie wczoraj mi znajoma mowila ze jak mam 7 tygodni do porodu to jeszcze drugie tyle mi urosnie- to jej mowie ze to nie mozliwe...
teraz tak patrze i mysle ze moze jednak mozliwe

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:39   #1629
Diorisha
Zakorzenienie

A ja posprzątałam,poodkurzałam i poprasowałam. Stałam 1,5h z żelazkiem ale zadowolona jestem,że mam to z głowy. Piętrzył mi się tylko ten stos.
Wzięłam zimny prysznic i odpoczywam

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
No dobra dziewczyny. Wybywam nad jeziorko. Miłego dnia wszystkim życzę
Wam również udanego dnia

vea

karolson nie wiem jak z jakością tej pościeli ale cena fajna a wzory super. Te owieczki są mega

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
ja, kropla_deszczu, Snow_White1, m.a.r.t.a, Larysa88, matallewar - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Podpinam się i ślę zbiorowe

Cytat:

na leczo kupiłam pomidorki, papryki, pieczarki, cebulę ale zapomniałam o cukini trudno, będzie bez dla siebie arbuza, winogrono, 3 nektarynki (moje ulubione owoce) no i obowiązkowo góralki nugatowe aaaaaaa i rabarbar na kompot
Zjadłabym leczo
U mojego M. obowiązkowo mleczne góralki

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a co do wizyt to ja wam juz nawet nie pisze kiedy je mam bo teraz mam jakis sajgon wizytowy
dzis mam endokrynologa
12, 14, 19, 22 ginekolog
19 neurolog
14diabetolog
plus dwie wizyty na pobieranie krwi a dzis bylam na jeszcze jednej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

wow jakie zagęszczenie wizyt

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
u nas dziś domowe wrapy z piersią kurczaka i warzywami

mniam mniam Może i ja jutro zrobię
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:39   #1630
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Vea

zawsze Cię podziwiam jak odpisujesz dziewczynom bez cytowania tylko z nicami, Ty cytujesz ich wiadomości,a później w trakcie odpisywania kasujesz ?
brawa za nadrobienie dla Ciebie i za 8 miesiąc

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-08-05, 12:41   #1631
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
a to moze jednak my źle zrozumiałyśmy i to nie była kłótnia tylko ostre
a poważnie, cieszę się, że jest lepiej. ostatnio trochę pozazdrościłam dziewczynom małżów, ze są romantyczni, czuli, opiekunczy... wyrzuciłam Michałowi, że jest zimnym skurczybykiem, mimo tego ze przejął wszystkie obowiązki, opiekuje się Anią, dba o to zebym miala wszystko pod ręką... i od tamtej pory mam codziennie buziaka rano, nawet z czułością dotyka brzuszka przez ten budyń ciągle cos mi w nim przeszkadza, a tak naprawdę prawdziwy z niego ideał
a weź mi nawet nie mów, dziś prawie całą noc się przytulaliśmy (w sensie przytulaliśmy a nie ) i normalnie tak mnie brało, że ale nie mogę, poza tym nie chcę nawet próbować żeby nie zacząć rodzić, a jeszcze przy tych bólach to już wogóle ehh czekam tylko kiedy będę mogła się na niego rzucić - mamy zakaz od 22 tc więc... sądzę, że jak już się powyżywamy to już wogóle będzie cud miód między nami
Stary 2013-08-05, 12:43   #1632
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
A te jednorazowe to sa siateczkowe tez? Bo wlasnie czytam ze te siateczkowe są najbardziej polecane, nie fizelinowe bo one ponoc drażnią rane...

A podkłady juz masz? ;>
fizelinowe nie przepuszczają powietrza. ale teraz mam zagwozdkę mam jednorazowe majty ale nawet nie wyjęłam ich z opakowania nie wiem z jakiego są materiału. a co do siateczkowych, to fakt są chyba najlepsze
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
a to nie jeden pies?
zwiotczenie szyjki=szybszy poród

z dzieckiem wszystko gra
wód dalej mało
ciekawe jaki pomysł będą na mnie mieli
jeden pies
dobrze ze z dzieckiem wszystko w porządku
Stary 2013-08-05, 12:43   #1633
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
A ja posprzątałam,poodkurzałam i poprasowałam. Stałam 1,5h z żelazkiem ale zadowolona jestem,że mam to z głowy. Piętrzył mi się tylko ten stos.
i pełen szacun
ja przy tej pogodzie którą mam dziś za oknem nie dałabym rady , serio podziwiam

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-08-05, 12:43   #1634
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Aaa... ja się w ogóle zagapiłam... a może nie tak bardzo... tak czy tak zaczęłam ósmy miesiąc

Gratki
Stary 2013-08-05, 12:44   #1635
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłabym leczo
U mojego M. obowiązkowo mleczne góralki
ja mleczne lubię najmniej, najbardziej nugat a później czekolada
Stary 2013-08-05, 12:45   #1636
tassia
Zakorzenienie

na weselu była babka z 3 tygodniowym dzieckiem...
jak zobaczylam ja z dzieckiem w chuscie to nie moglam uwierzyc ze tam dziecko siedzi bo wygladalo jakby miala 20centymetrowa laleczke...taaaakie malenstwo

na drugi dzien widzialam w wozku to dzieciatko i po prostu mega malutkie i mowie ze kruszynke chyba urodzila...
a ona mi mowi ze urodzila 4,5kg dziecko...
i tez jak je wziela na rece to mysli sobie jakie malenstwo a jak zobaczyla inne noworodki to jej szczenka do samej ziemii opadla
ale chłopczyk cudowny, bardzo spokojny, siedzieli z nim dosc dlugo na weselu...
tzn wozili go w wozeczku, a jak spal to sobie na tarasie w wozku kimał... bomba!
jak widac sie da

[/RIGHT]
Stary 2013-08-05, 12:46   #1637
niebede
Raczkowanie

Cytat:
eh.. czasem zastanawiam sie czy to ja mam budyń w mózgu czy nastolatki, które mają nasrane w głowach za przeproszeniem
Wiesz, ja stwierdzam, że to po prostu taki nastolatkowy urok. Mają jeszcze czas na dziecko, bo i tak mają inne priorytety póki co, np. dopalacz z matmy jest niesamowitym osiągnięciem Czasami nawet zazdroszczę im tej beztroski.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:47   #1638
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
jak zobaczylam ja z dzieckiem w chuscie to nie moglam uwierzyc ze tam dziecko siedzi bo wygladalo jakby miala 20centymetrowa laleczke...taaaakie malenstwo

na drugi dzien widzialam w wozku to dzieciatko i po prostu mega malutkie i mowie ze kruszynke chyba urodzila...
i tez jak je wziela na rece to mysli sobie jakie malenstwo a jak zobaczyla inne noworodki to jej szczenka do samej ziemii opadla
tzn wozili go w wozeczku, a jak spal to sobie na tarasie w wozku kimał... bomba!
jak widac sie da
Stary 2013-08-05, 12:47   #1639
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
i pełen szacun
ja przy tej pogodzie którą mam dziś za oknem nie dałabym rady , serio podziwiam

heh u nas też upał i parnota a ja zapociłam się i zaśmiardłam nad tym żelazkiem ale naprawdę miałam już ogromną górę do prasowania
Stary 2013-08-05, 12:47   #1640
tassia
Zakorzenienie

ja wymiekam przy tym upale...
juz dawno sie tak slabo nie czulam
mam ochote zrobic mase rzeczy ale moj organizm mowi ze w ten upal to on bedzie lezał i juz!

wstyd mi bo liczylam ze chociaz rozpakuje nas po weselu ale nie daje rady

[/RIGHT]
Stary 2013-08-05, 12:49   #1641
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
wieczorem miałam usg, wód mniej ale położna mówiła, żeby się bardziej sugerować tym co było wcześiej bo rezydentka robiła, zresztą było widać po ruchach na usg
rano obchód, pełen profesjonalizm jestem dalej w szoku jak jest na tym oddziale, podejście do pacjenta, fachowośc, ordynator wszystkiego wysłuchał, brzuch oglądał
na razie nic nie jem, czekam na test meninga
moje dziecko dalej mało ruchliwe, ktg wychodzą takie se

Katarzyna, hiv miałam robione na fundusz

odniosę się po raz ostatni. Kaśka wyszła w duży upał i źle się poczuła, słabo się zrobiło, wychodzić nei musiała, nie było to niezbędne, spokojnie mógł z Nią ktoś jechać
wg mnie lepiej przeczekać, lub skorzystać z pomocy niż paść gdzieś po drodze, w upale o to trochę łatwiej
no i Kaśka, akurat nie jest z tych co leży i nic nie robi ja, wbrew pozorm, też nie.
jestes w szpitalu?? co sie dzieje?

kurde ja jeszcze wczoraj gadalam z kolezanka z pokoju ze bez problemu sciagam obraczke i nawet jej demonstrowalam, ale powiedzialam ze sciagne se na dobre w domu zeby nie zgubic... a w domu juz nie dalam rady... masakra ile sie namordowalam a pierscionek zareczynowy sciagal tz ale bolalo jak nie wiem...spoczywaja teraz bezpiecznie w kuferku, a mi bez nich tak pusto

ja dzis od rana "szaleje" bylam w urzedzie zalatwic pare spraw przeprowadzkowych, wstawilam pranie, kupilam koszule do porodu, termometr dla mlodego a teraz leze i pachne...wieczor jeszcze szkola rodzenia...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:49   #1642
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
passion

witaj

jak mąż się czuje?

Cytat:
ale jaja...
i to baaardzo...
to móiwsz, że jedzonko było dobre?

Cytat:
narobiłaś się

jutro lekarz podejmie decyzję, ale pradopodobnie jutro wyjdę tylko trzeba z raz, dwa w tygodniu robić ktg. Całe szczęście, że chodzę też na nfz bo byśmy z torbami poszli
Stary 2013-08-05, 12:50   #1643
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
ja wymiekam przy tym upale...
juz dawno sie tak slabo nie czulam
mam ochote zrobic mase rzeczy ale moj organizm mowi ze w ten upal to on bedzie lezał i juz!

wstyd mi bo liczylam ze chociaz rozpakuje nas po weselu ale nie daje rady

No i słuchaj swojego organizmu i odpoczywaj
A rozpakujesz się wieczorkiem jak się odrobinę schłodzi.
Stary 2013-08-05, 12:51   #1644
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

laseczki a ten materac gryka-pianka-kokos to ktora strona do gory sie daje?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:51   #1645
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

to móiwsz, że jedzonko było dobre?

heh albo Maciek mial juz tak dosc imprezy ze zajął się gwałtownym wzrostem
nie wiem
ale jedzonko pyszne

[/RIGHT]
Stary 2013-08-05, 12:52   #1646
ladanseuse14
Zakorzenienie

ja też chodzę już bez pierścionka zaręczynowego.. no i tylko w takich klapkach basenowych, bo nawet te za duże, co kupiłam sobie "na ciążę" już są za ciasne
Stary 2013-08-05, 12:54   #1647
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea

zawsze Cię podziwiam jak odpisujesz dziewczynom bez cytowania tylko z nicami, Ty cytujesz ich wiadomości,a później w trakcie odpisywania kasujesz ?
brawa za nadrobienie dla Ciebie i za 8 miesiąc

Chciałabym, ale przy dużej liczbie cytatów, niestety Wizaż część usuwa jak zaczynam nadrabiać, otwieram sobie odpowiedź w drugim oknie i na bieżąco odpisuję na to, co czytam. Ot, cala tajemnica

Cytat:
fizelinowe nie przepuszczają powietrza. ale teraz mam zagwozdkę mam jednorazowe majty ale nawet nie wyjęłam ich z opakowania nie wiem z jakiego są materiału. a co do siateczkowych, to fakt są chyba najlepsze
Jak zwiedzaliśmy szpitale, to we wszystkich mówili, że siatkowe najlepsze, bo się nie kleją do ewentualnej rany i różnych wydzielin Flizelina jak namoknie, to podobno klei się jak marzenie

Cytat:
Gratki

Cytat:

heh u nas też upał i parnota a ja zapociłam się i zaśmiardłam nad tym żelazkiem ale naprawdę miałam już ogromną górę do prasowania
Prasowania nie ruszę, chyba, że w środku nocy, ale pierwsza partia dzieciowych zdobycznych już się moczy w odplamiaczu

Dziewczynki, czy któraś zna Sklep Bobas ?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:54   #1648
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
a weź mi nawet nie mów, dziś prawie całą noc się przytulaliśmy (w sensie przytulaliśmy a nie ) i normalnie tak mnie brało, że ale nie mogę, poza tym nie chcę nawet próbować żeby nie zacząć rodzić, a jeszcze przy tych bólach to już wogóle ehh czekam tylko kiedy będę mogła się na niego rzucić - mamy zakaz od 22 tc więc... sądzę, że jak już się powyżywamy to już wogóle będzie cud miód między nami
hihiuprzedź sąsiadów jak już dostaniesz pozwolenie u nas też wstrzymanie, kryzysy są, ale co zrobic
Cytat:
ale jaja...
i to baaardzo...
a wlasnie wczoraj mi znajoma mowila ze jak mam 7 tygodni do porodu to jeszcze drugie tyle mi urosnie- to jej mowie ze to nie mozliwe...
teraz tak patrze i mysle ze moze jednak mozliwe
jeszcze zatęsknimy za brzuszkami
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Wiesz, ja stwierdzam, że to po prostu taki nastolatkowy urok. Mają jeszcze czas na dziecko, bo i tak mają inne priorytety póki co, np. dopalacz z matmy jest niesamowitym osiągnięciem Czasami nawet zazdroszczę im tej beztroski.
oj tak.. beztroska..fajnie było być nastolatką
Cytat:

jak widac sie da
ja tez nie zdawałam sobie sprawy z tego jak malutki moze być noworodek
Stary 2013-08-05, 12:56   #1649
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
om nom nom
Aaaaaa.... nieeee!! Dziś mój małż ma przekichane. Jedziemy po arbuza i powiem mu kto jest winowajcą
Dwa kupimy pewnie bo to schodzi jak nigdy. Chociaż ostatnio moje dziecko przykopało jednego krzycząc "kika" ( piłka), po czym chciał podnieść i go rozłupał o podłogę i tyle było z zapasów mamy na dłużej. Tego będę musiała ukryć
Cytat:
jezu ladan przeczytalam apropos rozmowy o.lisciach malin i szyjce
ze masz gotowa szyjke i zamiezasz ja podsmazyc

budyn ciezarowkowy nie zna granic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hahaha nie mogę
Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
A te jednorazowe to sa siateczkowe tez? Bo wlasnie czytam ze te siateczkowe są najbardziej polecane, nie fizelinowe bo one ponoc drażnią rane...

A podkłady juz masz? ;>
Jeju te jednorazowce to dla mnie jakiś dramat. Mam jeszcze z Filipowej ciąży. Jak ktoś chce to mogę oddać. Nie dość że jakieś takie sztuczne to - to mi się wrzynało w pachwiny i czułam się jak w czepku fryzjerskim założonym od innej strony.
Najlepsiejsze są te siateczkowe, wygodne i heja.

Nie lubię upałów. I tej duchoty. Nawet do narzuty na kanapie się kleję

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 12:56   #1650
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
hihiuprzedź sąsiadów jak już dostaniesz pozwolenie u nas też wstrzymanie, kryzysy są, ale co zrobic
łeeee, kupiliśmy mieszkanie w kamienicy, mury grubaśne więc nie będzie słychać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości