|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
A według niektórych powinny siedzieć w domu, w najlepszym wypadku założyć strój arabskiej kobiety.
|
|
|
|
#2882 |
|
Rozeznanie
|
ja nosze taki rozmiar..nie wiem za szczupla sie nie uwazam..raczej za osobe normalna..ani gruba ani szczupla
mysle ze jesli bym schudla to by mi nie zaszkodzilo,natomiast w druga strone jak najbardziej![]() idac tym tropem np. SiostryGlam.. waza pewnie ok 80 kg i nosza rozmiar 42-44, to co powinny nie pokazywac sie swiatu,nie nagrywac filmow na YT? (skoro Kaska z LGS wg.niektorych jest przy kosci) dla mnie to jest az smieszne...
Edytowane przez 19Agniesiaa Czas edycji: 2013-08-05 o 14:23 |
|
|
|
#2883 | ||
|
Konto usunięte
|
Szczerze jestem w szoku, jak można nazwać Kasię przy kości?
I uważam, że z jej wzrostem lekko mieści się do rozmiaru xs/sCytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2884 |
|
Karo
|
dziękuje
nawet mając Hashimoto ( co wcale nie jest łatwe, bo jedzenie samo idzie do buzi)
|
#2885 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
a wszystko zależy od tego, jak ustawią się do zdjęcia
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo choć czasem słyszałam opinie że jestem szczupła, sama w ekstremalnych momentach swego życia czułam ze jestem chuda, to jakoś nigdy nie myślałam o sobie jako o szczupłej osobie, tak z przekonaniem, zawsze funkcjonowałam pod pojęciem "normalna" w swojej głowie (raz byłam "normalna ze skłonnościa do toczenia się" i na zewnątrz i w głowie )
|
|
|
|
|
#2887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42115213]
Evvelinek, po prostu olej to. Sama nie mam problemów z wagą, ale też kompletnie nie patrzę na czyjeś mankamenty, nie komentuję nikogo, chyba że ktoś mi się wyjątkowo spodoba. Smutni Ci ludzie, co idą na plażę tylko po to żeby obgadać, nawet nie wiedziałam, że tyle ich jest. Po prostu olej to, ludzie zawsze będą gadać ![]() [/QUOTE] już pomijając jakikolwiek "aktywny" wpływ otoczenia.
|
|
|
|
#2889 |
|
Karo
|
takim babom gapiącym się trzeba walnąć zadowolony z siebie uśmiech, uwierz mi, ich mina bezcenna
|
#2890 |
|
Konto usunięte
|
A weź.Jak widzę jakie w Niemczech chodzą gabaryty ,i w czym ,to każda z was dziewczyny,była by uznawana za anorektyczkę.
Dziiiiwny ten świaaat, świat ludzkich spraw, czasem aż wstyd przyznać się. AAAA jednak często jeeest, że ktoś słowem złym zabiiija tak, jak nożem. YYYY, am sorry, zebrało mi się na śpiewy
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też różne rzeczy w życiu słyszałam, chyba każdy słyszał, jak nie o sylwetce to o odstających uszach, nosie, zębach itd., i fakt faktem, to w pamięci zostaje na długo.. często urasta z tej racji do problemu z którym człowiek nie może sobie poradzić, pomimo faktu, że gdyby nie otoczenie problem mógłby nigdy nie powstać.. ciężka sprawa i bardzo złożony problem, ale trzeba sobie radzić mimo wszystko i otaczać się odpowiednimi ludźmi |
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy siak obie są bardzo ładne i ich uda też mi się podobają ![]() a Kaśka z pewnością ma rozmiar 34 to ja potrafię się wcisnąć w taki rozmiar, choć rozmiar rozmiarowi nie równy i na ogół mam 36, a jestem bardzie utyta od Kasi przynajmniej w biodrach czy udach
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
@bubus jeżeli uważasz, że nogi nissiax, ciasteczko czy callmeblondie są szczuplejsze niż Kasi to... masz dziwny stosunek do Kasi, a nie kobiecych nóg
![]() każdy ma inne spojrzenie, wyobrażenie idealnej kobiecej sylwetki. ktoś pisał, że wymienione zostały idealne i chude sylwetki. dla mnie żadna z wymienionych nie jest idealna. jeszcze pal sześć uważać, że ktoś ma złe, za grube niefajne to czy tamto, ale że nie odsłaniać LATEM
|
|
|
|
#2895 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2896 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2898 |
|
Konto usunięte
|
Idę dzisiaj spacerkiem do pracy, a tu jedzie sobie samochód - bus z napisem Wuppertal.
Kto pierwszy zgadnie, o czym i o kim pomyslałam, dostaje ode mnie piwo ![]()
|
|
|
|
#2899 |
|
Raczkowanie
|
Kasia jest niziutka. Taka osoba często wizualnie wygląda przy 34-36 tak jak wysoka przy 38. te same obwody zupełnie inaczej wygladają na krótszych nogach itd.
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poproszę redsa żurawinowego
|
|
#2902 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
(spóźniłam się kilka sekund )
|
|
#2903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nie! Zara, w której fajnie mieć chłopaka! dużo możliwości jest ![]() a ja chce nagrode pocieszenia za kreatywność
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2905 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero wczoraj doczytałam i dopatrzyłam się, że zmieniła sobie nos, ja to mam zapłon
![]() uf, skończyłam robić tutka i post, dawno tego nie robiłam
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weszłam na oba blogi i już mi gorzej, + 20 nowych kompleksów lubię Was mniej za kare |
|
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bubus900;42111201]
Każdy ma swoją miarę 'ładności' i grubości nóg. I ja wiem jedno, że gdybym takie posiadała to robiłabym wszytsko, żeby to zmienić. Jak na moje oko, źle ćwiczy i tyle. Bo to, że jest taki a nie inny kształt to jedno, ale to, że tam jest sporo tłuszczu to drugie. teZ kiedyś myslałam, że wyrobienie nóg to abstrakcja, dzis widze, ze jednak nie.[COLOR="Silver"] pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyć- 10cm różnicy w długości nóg to 2 światy. Kształu kośćca nie da sie zmienić (chyba, że go spiłuje), ważny też jest przyrost masy mięśniowej. Sama jestem dość szczupła, nogi jednak mam bardzo umięśnionew łydkach- jak Pudzian. Jak wstrzyknęłam sobie botox to po tygodniu spadło mi ok 3,5 cm w obwodzie i miałam zgrabne łydki, a nie jak piłkarz. Ale moje mięśnie bardzo łatwo rosną po jakimkolwiek wysiłku. Wystarczy jazda na rowerze 5km/dzień i po 2-3 tygodniach w obwodzie rośnie mi ze 3-4cm. A przy intensywnym sporcie bywało i 5cm. Ja w talii mam 54cm. Ktoś stwierdzi, że WOW, pewnie masz wąską talię. Wąską mam, ale na zdjeciach tego nie widać, bo w biodrach mam z 80-82cm, w pupie max 88cm. Nie poszerzę sobie bioder, talii bardziej nei wyszczuplę bo narządzy wewnętrzne to uniemożliwiają (czy ma sie 176 czy 160 organy są mniej wiecej tego samego rozmiaru- dlatego osoby wyższe wyglądają smuklej w talii). Żebra wolne stykają mi się niemalże z kością biodrową, wiec aby wysmuklić musiałabym wyciąć żebra. Jak stanę obok kogoś to wygladać jak zapałka, jak jestem sama to czasem wyglądam normalnie. Pewnych rzeczy się nie zmienić na swoją modłę. Ja po miesiącu intensywnych ćwiczeń mogłabym startować w zawodach kulturystek, a moja koleżanka (fitnesska) pomimo wielu lat treningów ma duuużo mniej rozbudowane mięsnie niż ja. Wystarczy popatrzeć na nogi niejakiej Candy Girl- nie sa grube, ale łydki ma umięśnione, plus taka a nie inna linia piszczeli. Nawet gdyby schudła i nie wstawała z łóżka to by miała je duże w stosunku do reszty. A co do Ciasteczka czy Nissiax- hmmm one mają w 100% 'grubsze' nogi. Poza tym Nissiax rzadko je pokazuje 'gołe' we filmikach (czesto ma jakieś sukienki), a Ciasteczko- wystarczy popatrzec na filmikach z outfitami. Basia ma dość mocne uda- dawno temu był komentowany jakiś tam jej strój w szarych jeansach bodajże. |
|
|
|
#2909 |
|
Podróżniczka
|
Każdy ma inne pojęcie grubości/chudości, inne odczucia estetyczne wiec ja już dawno sie przekonałam , że nie ma sensu ciagnąc wywodów na takie kontrowersyjne tematy
|
|
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Karoliną, która w moim mniemaniu właśnie tak można nazwać, a xbebe, czy oleską.. Wszystkie dziewczyny nie mające idealnych ud zakładają dziś szorty albo mini, dla zasady ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

mysle ze jesli bym schudla to by mi nie zaszkodzilo,natomiast w druga strone jak najbardziej
podziwiam młode dziewczyny i kobiety ze słuszną nadwagą biegające w szortach.. ja się nie umiem odblokować i czuć pewnie w niektórych ubraniach, po części przez takie myślenie innych ludzi, choć do nadwagi mi bardzo daleko.

a wszystko zależy od tego, jak ustawią się do zdjęcia 

)
albo nie! Zara, w której fajnie mieć chłopaka!
weszłam na oba blogi i już mi gorzej, + 20 nowych kompleksów
lubię Was mniej za kare