![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miss Dior Cherie
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Teraz ja kilka slow o MDCH. Jak juz pisalam w innym watku, wczoraj pan w Douglasie zaproponowal mi ten zapach. Zaluje, ze psiknelam tylko blotter. Bo na nim zapach mnie powalil i chyba musze wycofac swoja opinie, ktora zamiescilam i w tym watku i w KWC... Jutro zabieram sie za test na skorze (drugi i mam nadzieje bardziej trafny).
Mam jeszze takie pytanie: prawda to, ze MDCH wystepuje w pojemnosci 30 ml? Bo widzialam takie cos w necie - ale niestety flakon nie jest juz taki ladny jak 50 czy 100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Występują 30 i faktycznie nie są tak ładne, jak 50 czy 100; i tylko z tego powodu kupiłam właśnie 50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam slodkie perfumy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
🦄
|
Ja miałam Miss Dior Cherie już jakiś czas temu... I to dwie butelki, ale jedna szybko powędrowała do krewniaczki- nie zdążyłam się nacieszyć. Przy drugim flakoniku najpierw ogromna miłość, ale potem stwierdziłam, że są dla mnie zbyt mocne i zbyt trwałe (w sensie intensywne). Wiedziałam, że po dwóch psikach czuje je cały autobus (może gdybym nie korzystała ze środków transportu publicznego :haha
![]() Dla mnie Miss Dior są słodkie, nie są świeże (no może gdzieś na początku jest taka nuta). Ale potrafią zmęczyć słodyczą i tym, że ciągle je czuć... Co do flakonika to kokardka wydaje mi się tandetna, ale reszta flakonika bardzo ładna, szczególnie lubiłam macać sobie spód ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Miss Dior Cherie - jaki jest? - czy mocno truskawkowy czy bardziej kwiatowy?
![]() czemu niektórzy piszą że spleśniały? ![]() Edytowane przez Anheles Czas edycji: 2006-11-13 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
i czy przy pojemności 30 ml tez jest ta kokardka na flakoniku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
czytałam opisy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takich ekstremalnych nut tam nie czułam. Czuła natomiast coś niemożliwie smakowitego, słodkiego do obłędu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama musisz spróbować ![]() Ja nie czułam w ogóle za bardzo tych truskawek, spleśniałych czy nie, tylko zabójczy popcorn, który przytłaczał niestety inne nuty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj testowalam ten zapach, na poczatku wydal mi sie przeslodki, lepki, a generalnie nie lubie tego typu zapachow.Jednak po jakims czasie wydal mi sie bardzoooo kobiecy cieply, slodki ale juz nie lepki, owocowo smakowity, ja najbardziej wyczowam malinowy sorbet a nie splesniale truskawki
![]() Mysle ze skusze sie na 50 tego slodziaka- napewno przypadl mi bardziej do gustu niz slodka i lepka lolita |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A ja czuje njmocniej takie jakby to okreslic...kandyzowane wisnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w nim czuję spleśniałe truskawki, chćby nie chcieć to i tak wychodzą po czasie, ale na pytanie dlaczego tak sie dzieje to trudniej odpowiedzieć. Kazdy z nas inaczej odbieta określony zapach ale o tym wszyscy wiedzą. Może czułam tę pleśń dlatego, że było lato jak miałam przyjemność dostać próbkę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Na mnie Miss Dior Cherie to fermentujące
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Nio...
w linii glowy: liscie truskawki w linii serca: sorbet truskawkowy Tak wiec nie dziwne ze truskawki sie uaktywniaja ![]() ale co powoduje i z jakiej przyczyny homyk zakwalifikowala ten zapch do szyprow to nie wiem i pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
nuty z osmoze:
Top note : Green Tangerine, Strawberry Leaves, Violet Middle note :Pink Jasmine, Wild Strawberry, Pop Corn Base note : Patchouli, Crystalline Musk
![]() |
#109 |
KWC
|
Mam te perfumy, bardzo je lubię. Nie czuję w nich nic fermentującego, ale to oczywiście indywidualna sprawa każdego nosa. Dla mnie to truskawki z czymś ostrzejszym..hmm
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Chcę kupić Miss Dior Cherie - proszę o pomoc znawczynie tematu :)
Chciałabym kupić Miss Dior Cherie. W sobotę podjadę do Sephory i wypróbuje go na sobie - chcę zobaczyć jak będę się w nim czuła
![]() ![]() Chciałabym kupić go kupić przez Allegro. Wypatrzyłam kilka aukcji - nowy, oryginalnie zafoliowany ale mimo wszystko mam obawy czy to nie podróbki ![]() Dlatego zwracam się z prośbą do znawczyń tematu-> czy na podst. opakowania mogłybyście dziewczyny napisać czy warto je kupić, czy to oryginały ?? Link: http://www.allegro.pl/item186777003_...um_100_ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę kupić Miss Dior - proszę o pomoc znawczynie tematu :)
1. przeczytaj sobie wątek wiarygodni sprzedawcy na allegro. lepiej dać troszkę więcej i być pewnym...
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=141292 2. jeśli chodzi o opinie nt tych perfum poczytaj recenzje na KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11027
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Kropko możesz napisać po czym poznałaś ze to podróbki?? Czy wnioskujesz tak na podstawie ceny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Przykład pierwszy z brzegu...
Code Armaniego kosztuje na allegro 119zł, a owszem, ale za 30ml. 75ml dochodzi w porywach do 200zł. Podobnie The one, Diory czy Chanele - za takie pieniądze nie ma siły, nie ma cudów, nie ma możliwości. ![]() Druga rzecz - wszystkie zdjęcia są z katalogu, ani jedno nie jest zrobione przez sprzedawcę. I trzy - hasło, które przejdzie do historii, po którym rozpoznajemy nieuczciwych sprzedawców z kilometra: "oryginalnie zapakowany". Nigdzie zdania, że oryginał, tylko że oryginalnie zapakowany. Standard. Jak ktoś tak opisuje aukcje uciekaj w te pędy. ![]() No i trzeba dodać, że to świństwo do potęgi, bo podróbkę można kupić już za 69,00, więc zarobek gość ma niezły. Dzięki cenie jeszcze się trzyma, przy 69zł allegro by mu usunęło te aukcje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
niecnotliwa dziewica
|
Susanno, tu masz aukcję Miss Dior u wiarygodnego sprzedawcy:
http://www.allegro.pl/item185859262_...on_tester.html BTW słyszał ktoś o allegrowiczu nowy-rotez? Pani Ania ma nowe konto, czy ktoś chce sobie dorobić bazując na czyjejś opinii...? ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
a no to faktycznie! A tak z ciekawości poproszę o prawdziwe zdjęcie tych perfum - ciekawe co odpisze. Ja nawet mogłabym kupić tę podróbkę za 70 zł ale nie wiem gdzie? Wiesz gdzie to można kupić??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nowy rotez- biegne zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.