|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Madi ale fajny porod. Nic tylko rodzić drugie.
A ja juz 2 godziny walczę z karmieniem. Sara je jakbym ja glodzila i spac nie chce. Boże jaka ja zmęczona jestem.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4982 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
A ja sciagnelam 400 ml po niecałych 12 h i mogę iść spać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Oles ur sie 5/8/13 o 19:00 przez cc. Waga 4380. Jest piekny. Caly jak mamusia. Jest spiacym lenuszkiem i nie chce cycusia. Ja mimo ze zdycham mam go ze soba na troche. Napisze wiecej jak dojde do siebie.
|
|
#4984 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Madi- porod ekspres ale Biedna sie nacierpialas... Najważniejsze, że daliscie rade! Gratulacje raz jeszcze :thumbup:
Mela- u mnie Adaś cieszy miche po jedzeniu Gałki oczne biegają mu we wszystkie strony i sie chichra- uwielbiam to :thumbup:Samantha- mam nadzieje, ze juz tulisz swoją Kruszynke ![]() Asiunia- kciuki za rozwój akcji :thumbup: No ładnie...- ostro spamuje- chyba lepiej mi idzie niż jak byłam 2w1 ![]() ![]() Zaczęłam czytać ile dziecko teoretycznie powinno jeść na jedno posiedzenie. I wygląda to tak: Waga dziecka w kg x 150ml / ilość karmien w ciągu 24godzin- zakłada sie ich 8, co 3 godziny kazde, czyli np Dla dziecka ważącego 4kg: 4 x 150 daje 600ml 600ml/ 8 czyli na jedno karmienie wychodzi 75 ml Ot- taka ciekawostka ![]() A może taki tytuł- Kilka Sierpniowek nam juz zostało potem na Odchowalni... będzie sie działo! Finałowy wątek Poczekalniany wakacyjnych mam 2013 albo Z lezka w oku opuszczamy Poczekalnie zaraz jednak zawojujemy/ podbijemy/ opanujemy Odchowalnie! Adaś nakarmiony, śpi spokojnie od 40minut. Nie zwymiotowal, nie ulał- chyba mogę iść spać w takim razie... :thumbup: Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Dzień dobry
Dzisiaj wizyta więc poprosze o kciuki ciekawe co moja gin wymyśli. Tż wstał do pracy, przebudziłam sie i juz nie mogłam zasnąć. ale za to jest jeszcze rześko na dworku, więc wypiłam kawkę i zjadłam śniadanko przy otwartym balkonie i mi błogo ![]() Aremalgos, Ita mam nadzieje, że się u Was rozkręciło ![]() Stokrotko, Madi za opisy porodów.Madi- nektarynki to mój nałóg ostatnimi dniami więc niech tez mi tak ładnie przyspiesza porodzik ![]() Misiaczka ręce mi opadły jak przeczytałam Twoje przeboje z ginem Katerine, She witajcie z Maluszkami w domku Cytat:
![]() podoba mi się. Cytat:
witam Olesia na świecie. Nacierpiałaś się pewnie co swoje, ale najważniejsze, że synek jest już z TobąEdytowane przez magolina Czas edycji: 2013-08-06 o 07:21 |
||
|
|
|
#4986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Spijcie dobrze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- A MY Z ANTOSIEM PROSIMY O KCIUKI!!! DZIS MAMY USG BRZUSZKA. MIALOBYC NA NFZ A CHYBA ZDECYDUJEMY SIE NA PLATNE. W przychodni podali nam namiary ze niby na nfz a sie okazalo ze to usg nie ma podpisanej umowy i trzeba zaplacic. Nie mamy juz czasu szukac bezplatnego. Pewnie na nfz daliby termin za kilka tyg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- CYNAMONOWA wlasnie dzieki Tobie odkrylam na apce ze sa emotki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4987 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja posprzatalam kuchnie - a co kto powiedzial ze o 6 rano nie mozna
![]() teraz ide sie kapac...no spa i paracetamol przegraly walke z bolem ale skurcze ni jak nie chca byc czestsze niz co 7 minut a czasami zanikaja dziecko chce wykonczyc matke przed akcja porodowa
|
#4988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Nacytowalam się w nocy i poprawiając małego zamknęłam przeglądarkę..jak będę miała chwile to na kompie spojrzę. .anulka nie pamiętam o co pytalas ale sprawdzę i odpowiem..Budzilas małego na kąpiel czy odpuscilas? My dajemy spać ile chce i jeść na zadanie jeśli przesypia 19ta i obudzi się po 22 to odpuszczamy,ale zwykle mieścimy się miedzy 19-20.Wczoraj miałam debiut z kapiela bo tata wybrał się na mecz. A dziecko grzeczne wieczorkiem,nawet mamie Grimma dało obejrzeć w tv ![]() Cytat:
)Cytat:
zaciesza ![]() Cytat:
Cytat:
Aremagalos: jak skurcze?
|
|
#4989 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam nadzieje ze u mnie to tuz tuz czuje sie nakrecona na max i mam ochote myc okna gdyby nie to ze jest 7 rano i jakbym teraz zaczela myc to by mnie zawiozl ale do dobrego psuchoanalityka no coz chyba za prasowanie sie wezm
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- i jeszcze kilka tytulow watku: sierpniowe maluchy opuszczaja brzuchy jedne brudza juz pieluchy inne okupuja brzuchy jedne jeszcze w brzuszkach siedza inne grzecznie mleczko jedza
|
#4990 | ||
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4991 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki obiecuje, ze pozniej nadrobie ale teraz musze sie wygadac...
Siedze i rycze... ze wzruszenia. Wiem, glupia , glupia Kiedys bylam u niej i na lawie lezal bialy obrus obszyty koronka i powiedzialam, ze ladny. Mama spytala naprawde Ci sie podoba? No i pochwalilam, ze jest naprawde ladny, ze mi sie podoba. No i ja patrze a mama mi ten obrus przywiozla, chyba jeden ze swoich najladniejszych. Jak mi dala zobaczylam, ze to ten obrus i podziekowalam jej, powiedzialam ze sobie poloze na stole, ale teraz rozwinelam go, patrze a w srodku zasuszony kwiatek fiolka... tak mnie to wzruszylo. Jest na nim mala plamka z kawy i nawet nie wiem czy chce ja spierac. Kochana mama dala mi co miala najlepszego, nie patrzac nawet, ze ta plamka... Obrusik pieknie wyprasowany, zlozony i jeszcze ten kwiatuszek...Boze tak sie wzruszylam... Nie wiem czy mnie zrozumiecie, ale musialam to gdzies napisac... Chyba bedzie to najbardziej ceniony prezent jaki w zyciu dostalam... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Az mnie glowa rozbolala od ryku.... heh musze sie zebrac, zrobic sniadanie bo Tz zaraz pprzyjdzie z pracy a nie chce, zeby widzial, ze ryczalam...
|
#4992 | ||
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() MAGOLINA I CZAROWNICZKA trzymam kciuki za wizyte I usg!!! Przepraszam,ze bez polskich znakow,ale nadaje z telefonu. Lece sie jeszcze troszke przespac,bo duzo tej nocy nie spalam :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Samantha- OGROMNE GRATULACJE
W koncu masz swojego synka przy sobie!!! Madi- nooo poród to miałaś wręcz za*ebisty bym powiedziała. Mój przy Twoim to były męki i bóle ![]() Misiaczka- ten Twój gin to jakiś niedopieprzony..aż mi ciśnienie podskoczyło!!! Magolina- za dzisiejszą wizytę!Cynamonku- super tytuły! ![]() Marionette- uroczo ze strony Twojej mamy, nie dziwię Ci się, że ryczysz ![]() wczoraj już oczywiście nie zaglądnęłam, bo Tz wrócił i nie miałam czasu ![]() Wykąpaliśmy małego, Tz go nakarmił, odbił, po czym puszczał mu teledyski czarno-białe na Ipadzie, a mały się gapił jak zaklęty ![]() Poszedł spać koło 22, obudzeni zostaliśmy o 2:30 na jedzenie i przebranie, potem o 5 chyba, a potem małego teściowa wzięła do siebie więc się trochę wyspaliśmy ![]() Dzisiaj już Wam w koncu wstawię zdjęcie szkraba ze sobą coś mi tak schodzi, bo nie ma mi kto fotek zrobić z nim ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- DZIEWCZYNY TO ZAKŁADAM WĄTEK BO WIDZĘ, ŻE TWEE NIE MA TERAZ...KTÓRY TYTUŁ?? SAMA BEDE MUSIAŁA WYBRAĆ?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewuszki
![]() Nie moge spac mimo ze spalam tylko ostatniej nocy 3h. Wzielam trzy dawki morfiny i nie robila. Teraz dostalam inny lek do kroplowki. Matko jak mi sie chce jesc to nie macie pojecia. Moj maluszek jest taki spokojny. Spi ciagle. Musial glukoze dostac. Przystawilam go do siary i possal i babka mowila ze super siara bo mu od razu cukier wzrosl. W ogole mnie kp nie boli. Mam cycki do tego stworzone. Mam nadzieje ze bedzie chcial ssac wiecej. A to moja ropuszka spuchnieta chwile po wyjeciu. W lustrze widzialam jak mi kroili brzuch i go wyjeli i przecieli pepowine
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
ej dziewczyny a może taki:
"Rozpakowywania ciąg dalszy- Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych mam 2013" ??? ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
taki skrzywiony jakby co najmniej mówił "no i co matka? doczekałaś się mnie, teraz zobaczysz jak to jest jak jestem po tej stronie brzucha" ![]() I jaki ma fryz- jak na Elvisa
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Moj ksiaze Alexander. Rudzielec po mamusi
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Luzak
![]() Ej dobra, to jak mi nie chcecie wybrać tytułu to sama daję i nie macie nic do gadania Cynamonkowe tytuły niestety za długie i jak je chciałam jakos zmodyfikować to już szału nie było, więc część wykorzystuję
|
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
No En cos w tym stylu. Wiecie jak go kocham. Mialyscie racje, ale zrobilam dla niego wiele. Walczylam do konca o sn. Gin i wszyscy byli pelni podziwu ze nie wzielam nic przeciwbolowi. Za to teraz sie szprycuje bo chce byc dla niego silna. Strasznie mnie boli macica. Pewnie od tego ze dosc duza byla. Serce mi boli ze nie moge do niego wstac
ale jest tu ze mna w pokoju i mi jezor wystawil ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- En co wybierzesz bedzie dobre
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
czesc moje drogie mamuski i ciezaroweczki
pierwszy raz od wsumie nie pamietam kiedy właczylam lapka ..![]() En,Neni super brzuchy macie ![]() Samantha gratulacje,fajne zdjecie odrazu po wyjeciu.. haha jak dorosły chlopak wyglada ![]() Kejt... zdjecie z "solarium" jak patrze to sobie moja przypominam musialas kolo niego siedziec i pilnowac cala noc czy spalas? bo mi kazali siedziec zeby nie spadly okularki i zeby mala nie spadla z tego ( takie odnosilam wrazenie ze zaraz spadnie) ... wczoraj mialam kryzys.. mała plakala ulewala .. a ja niewiedzialam co jej bylo i beczalam razem z nia... na to wszystko mama zadzwonila to pobeczalam sie jej do telefonu i biedna wsiadla w tranwaj ( byla na rehabilitacji) i pedzila do mnie taka zdyszana wpadła do domu ale juz byla sytuacja opanowana w miare.. mala pozniej jak usnela spala chyba z 5 h ... a wieczorem od 20 zjadla meczyla sie do 22 i dopiero usnela a chcialam paznokcie wymalowac :P za to w nocy dala sie wyspac wiec moze dzis te paznokcie ogarne haha ) ale juz jest lepiej Widzialam ze pisalyscie cos o antykoncepcji.. kurcze tak na szybkiego przeczytalam ze jak ktos planuje drugie dziecko to nie poleca sie spirali .. a te tabletki co mozna je podczas kp zazywac nie sa takie fajne ( brzuch boli i wogole..) no i niewiem.. jakie macie zdanie? ja jak pojde do mojego gin na kontrole to pogadam o tym... nie mam zbytnio jak komentowac kazdego zdjecia w klubie wiec powiem hurtowo.. sliczne te nasze dzieciaczki,naprawde no i co jeszcze? :P Jade na dwa dni chyba na "wioske" z mala zeby sie dotlenila dziołcha na ogrodku i wogole ale jeszcze niewiem kiedy .. ale mam necik,bede na biezaco ![]() A czemu twee nie ma? przeoczylam coś? aaaa i wklejam cos ,na co mozna patrzec i odrazu sie lepiej robi na sercu pozatym to tak kocham ta moja kruszynke ze jak sie popatrzy tymi slepiami na mnie to nieraz łzy w oczach stają dzis w nocy wydawala takie dzwieki przez sen ze z tz sie smialismy tak hahah... Ogolnie wszystko jest warte tego zeby "scierpiec" problemy z laktacja,cyckami ,ulewaniami,kapielami itp dla usmiechu i bliskosci naszych dzieci naprawde. ![]() Amen. No i posiedziane,mała sie budzi teraz bedzie siedziec do 11 i rozgladac sie na swiat :P
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
samantha jaki cudny maluszek i faktycznie jak na niego spojrzalam to mi przyszlo do glowy, ze chcial ci powiedziec " no mamuska chcialas, to jestem, teraz pokaze na co mnie stac
" slodki jest, taki maluszek ![]() Witam sie moje dziecko w nocy wydoilo dwa cycusie i co? malo 60 ml MM zjadl i poszedl spac. A jest 9 rano i w cyckach niewiele kupilam ta herbatke w Rosmanie co Perse pisala, ale jakos nawalu po niej nie widze. Obawiam sie, ze jednak po swojej mamie odziedziczylam zanik pokarmu (trojke dzieci karmila tylko do miesiaca, bo pozniej susza )ehh
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Ennn tytul spoko neutral. Dzien dobry. Dzis ma byc znow mega goraco....bleeee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
i chwale sie, kupilam ksiazke 50 twarzy greya
bede na spacerach czytać
|
|
|
|
#5003 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
śliczny jestCytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry w nocy nie zaglądałam bo podczas karmień spałam i co wzięłam tel to lądował na podłodze. Durna ja że nie dokarmiłam mm tak bym nie była taka zmęczona, ale cóż jak chce się być matką polką i karmić tylko piersią to się męcz kobieto Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-08-06 o 09:15 |
||||||||
|
|
|
#5004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#5005 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za usgCytat:
dla dzielnej mamusi i grzecznego synusia![]() Cytat:
![]() Cytat:
najważniejsze, żeby był szczęśliwy tak jak wszystkie do tej poryCytat:
A Mały cudny i ten fryz zaraz po urodzeniu![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zapraszam do nowego wątku- ostatniego już mam nadzieję na poczekalni
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709554
|
|
|
|
#5007 | ||
|
Zadomowienie
|
Samatha wielgachne gratulce
Cytat:
![]() Cytat:
A co do empatii w stosunku do kobiet w ciazy to naprawde tylko faceci reaguja. Nie zdarzyło mi sie zeby jakas kobieta sama z siebie ustapiła miejsca czy cos. Masakra A co do tego ze dwupaczki miej siedza na wizazu to pewnie dlatego ze my chcemy przeciez ze wszystkim zdążyc a ze mega upały to trwa to mega długo ![]() Tak na serio to mi sie ogolnie nic nie chce . Od wczoraj puchne jak baleron nawet TZ był w szoku bo sobie stoje i nagle czuje potworny ból łydki (jednej) i w ciagu kilku sekund mam wielki balon zamiast stopy. I najdziwniejsze ze tylko jedna. Druga nadrobiła w ciagu godziny No i biodra nawalaja tak ze w nocy to juz nie wieadomo jak lezecMoja mama zaczeła wydzwaniac z pytaniami czy juz rodze nosz matko jakbym rodziła no to do kogo jak do kogo ale ja bym poinformowała bez wzgledu na to jakie relacje panuja miedzy nami No i ogolnie chodze pod.☠☠☠☠. Tz mówi ze ciagle sie czepiam i mam pretensji i fochy a ja nawet sobie z tego sprawy nie zdajae moze i mam.Madi super porodzik. Tez tak chce A teraz dokoncze kawke ide z siersciami po drodze kupie baterie i wstawie w koncu to zdjecie otulaczka. Miłego poranka bez obolałych piersi, spuchnietych stóp, złych humorków. i wielkie kciuki za rozkrecajace sie akcje
|
||
|
|
|
#5008 |
|
Rozeznanie
|
Opis porodu Igorka <3
Około 7:15 stawiłam się na oddziałową izbę przyjęć tak jak mi kazali. Tż w tym czasie jechał po wyniki ostatnich badań. Przyszła do mnie ta sama pani doktor, która zapisywała mnie na termin i zbadała od środka. Podpięto mnie pod ktg a inne panie dopełniły formalności. Ja wypisywałam ankietę dla anestezjologa. Na ktg ponoć nawet jakieś skurcze się pisały ale ja czułam tylko fikającego Igora. Przebrałam się w koszulę i poszliśmy na sale. Za drugim razem wkłuli mi wenflon i podawali płyny. Na usg wyszło że Igor może mieć max 2900 g i że ma długie nogi ![]() Trochę posiedzieliśmy ( oczywiście kilka telefonów od wszystkich bo wiedzieli o cc) jakoś chyba koło 10:30 zabrali mnie na operacyjną, podpięli mi kabelki. Lekarka z pielęgniarką sobie nuciły piosenkę na całą sale ![]() Przyszedł przystojny ^^ anestezjolog i zrobił mi znieczulonko w plecy. Położyłam się, dali parawanik. Anestezjolog sprawdzał gdzie czuję zimno a reszta przystępowała do akcji. Jak się okazało na lampach wiszących odbijała się odrobina tego co za parawanem więc sobie oglądałam cały czas :P. Nacięli mnie w miejscu pierwszej cesarki. Było fajnie aż zaczęli mnie mocno szarpać na boki a po chwili w odbiciu zobaczyłam wyciągniętą główkę Igora. Nie zdążyli wyciągnąć reszty a Lew już zaryczał ^^ jaki to zły żę go wyjęli. Pokazali mi go zza parawanu i pierwsza myśl - cały tatuś <3 . Zabrali go na oględziny a mnie zszywali. Po chwili przynieśli Igora, dałam mu buziaki i poprosiłam o pokazanie tatusiowi i tak zrobili . Igor ważył 2610g i miał 49 cm. 10 pkt w skali. Zszyli mnie i przerzucili na inne łóżko i zawieźli na sale, tam podpięli pod cały monitoring . Tż był spokojny i radosny ( chyba jeszcze docierało do niego ) poleciał po synka na noworodki, odrazu przystawiłam go do cyca, ładnie złapał i jadł. Z tatusia byłam bardzo dumna bo mimo strachu brał pewną ręką Igora na ręce, kołysał a nawet sprawdzał pieluchę W szpitalu zostaliśmy dzień dłużej ze względu na jony ale już jest wszystko dobrze, sporo przez ten czas mi Igiego pokuli ale jak mus to mus. |
|
|
|
#5009 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42125711]A ja sciagnelam 400 ml po niecałych 12 h i mogę iść spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Wow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale słodziak
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Gałki oczne biegają mu we wszystkie strony i sie chichra- uwielbiam to :thumbup:

ciekawe co moja gin wymyśli. 

za opisy porodów.

W koncu masz swojego synka przy sobie!!! 

)ehh
12.06.2010