|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
![]() Cytat:
masz rację miała byc ta mozarella Cytat:
|
||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Shine, ja też dzisiaj szukałam mozarelli light
i nie było nigdzie a już miałam tyyyle pomysłów na jej wykorzystanie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak pędzicie że nie mam czasu Was nadrobić! próbowałam 3 razy i za każdym razem coś mi przeszkadzało, więc jestem dopiero teraz. Nie cytowałam, bo musiałabym jeszcze raz wszystko przerzucać a już prawie śpię, ale brawo dla wszystkich ćwiczących ![]() ja też się pochwalę swoimi wyczynami - 1,5h na siłowni, dałam wycisk rękom i nogom wcześniej oczywiście krótka rozgrzeweczka, a na koniec rozciąganie. Jutro w planach brzuch, plecy i cardio. I coś czuję, że nie będę miała problemów z regularnością treningów mają baaaardzo przystojnych i pomocnych instruktorów ![]() No i chyba się trochę uspokoję z piwkowaniem na parę dni, bo mój partner do alkoholizowania się opuszcza mnie na pare dni planuję ogarnąć się tak konkretnie z jedzeniem, bo ostatnio niby nie jest tak starsznie, ale zawsze może być lepiej ![]() katien co do tej cukinii to ja tez dość późno zaczynałam, w tamtym roku się przekonałam do spróbowania no i jest pycha polecam placki zdecydowanie
Edytowane przez f _ c k yea Czas edycji: 2013-08-05 o 23:32 |
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za siłownię
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Tajka
|
Melduję:
45 min aerobic 120 przysiadów Może dorzucę jeszcze ABS z Mel B. I coś ostatnio HH w kąt poszło Muszę do niego wrócić
|
|
#906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
haha, ale dziwnie się pisze po śląsku ![]() serial wciąga, choć wolałabym znać już rozwiązanie głównej zagadki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szalejesz z siłką ![]() ale jeśli instruktorzy tacy fajni, to jeszcze większa mobilizacja żeby chodzić i ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() dokończę odcinek i kładę się spać ![]() dobranoc! |
||||
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Ale jestem zła...usłyszałam że zaniedbuje syna...chodzi oczywiście o druga pracę...
Tylko ja to cholera robię dla niego...chce go na dodatkowy angielski zapisać... Robię źle?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siema z rana!
![]() Ja żłopię kawusię TŻ pojechał do pracy, dyżur ma, chata wolna Cytat:
I to jeszcze oko na instruktorów rzuca! ja jak chodziłam to też wszyscy byli bardzo pomocni nawet kolesie, którzy przychodzili "pakować" chętnie pomagali każdej laluni na sali czasem się można było pośmiać, jak kilku chciało pomóc naraz Mówisz, że przechodzisz na tymczasowy odwyk? ![]() Brawo ![]() Cytat:
To sobie jeszcze poczekasz Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Kolezanka i siostra...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Pędzicie jak szalone z postami, z ćwiczeniami, ale to dobrze ![]() U mnie wczoraj było 75 min ruchu i z dietą też już lepiej
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
hej !
![]() ja już nad morzem, oj pozwoliłam sobie wczoraj na dużo, aż mam 0,9kg nadwyżki ![]() nie dam rady nadrobić wątku
|
|
#912 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
To nie one go wychowują tylko Ty.
To Ty jesteś mamą i nie daj sobie wmawiać. Dopóki nie zauważysz u syna takich oznak, że np. się od Ciebie oddala lub sam Ci tego nie powie, nie wykrzyczy - nie słuchaj tych ludzi. Każdy rodzic pracujący usłyszy takie słowa, ale dopóki dziecko samo nie pokaże, że czuje się zaniedbywane lub zacznie Cię inaczej traktować, nie masz się co przejmować taki oskarżeniami ![]() Śniadanko zaliczone ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Anulciak, Dobrze kojarze, ze Twoja druga praca to nie na stale, tylko na chwilę, żeby sobie dorobić? Co robi Twój syn, gdy Ciebie z nim nie ma? A Ty sama czujesz, ze poswiecasz mu za mało czasu? Opiekujesz się Małym sama, więcej pracujesz, żeby było mu lepiej, jesteś dobra Mama ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#914 | ||
|
Tajka
|
Do 31 sierpnia odwołali mi ZUMBĘ !
![]() I aerobic dopiero wraca we wrześniu !
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
z rana mel b na brzuch już zaliczone
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Anluciak, nie daj sobie wmówić, że jesteś złą matką, że zaniedbujesz syna. Robisz to dla niego
traxx, za ćwiczenia ![]() A ja zrobiłam 25 min skalpela Ewy Chodakowskiej umieraaaam nie dałam rady więcej dostałam jakieś tachykardii jak Wy dajecie radę?
|
|
|
|
#917 | |
|
Wtajemniczenie
|
hello dziewuszki!
Cytat:
![]() dla Was wszystkich za ćwiczonka
|
|
|
|
|
#918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście ![]() klas ki:Może to i lepiej z tymi bowarkami, że stopujesz ja tyyyyż, chyba, że w czwartek pojadę pod namioty ( )![]() ![]() Cytat:
![]() Hej jako, że zwłoki swoje z łóżka podniosłam o 9 piję już zimną wodę z cytrynką Na basen dziś nie idę z różnych powodów..
|
||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
rozbawiło mnie
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Chudzinki
Ale szalejecie normalnie nie wyrabiam! ![]() Coś mi się podziało na laptopie, którego używam w pracy bo ani cytować nie mogę ani odpowiadać a jestem zalogowana ![]() Teraz w domku kawkę piję Ze względu na ogromną ilość ćwiczących dla wszystkich Anulciak szczerze? Są dwie strony medalu bo wiadomo, że dzieciaki szybko rosną i potrzebują kogoś bliskiego często ale jako, że sama wychowujesz to niema się absolutnie co dziwić, że robisz wszystko by zapewnić najlepsze warunki. Ciężko powiedzieć bo nie znamy, aż tak sytuacji ale myślę, że jak będzie coś niepokojącego to sama to odczujesz A kto w tym czasie opiekuje się małym? Może siostrze chodzi o coś innego ![]() Heroine to w ogóle nie jedziecie? Czy wyjazd się przesunie? Melduje 30 minut na rowerku i 30 minut na skakance. Przyszła dziś do mnie szefowa i powiedziała, że bardzo schudłam Miło mi się zrobiło, choć czasem nie wiem co lepsze jak patrzę na swój biust, który prawie znikł
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się nimi, jesteś sama to musisz poświęcac czas na pracę, to normalne [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42126159]Hejka Pędzicie jak szalone z postami, z ćwiczeniami, ale to dobrze ![]() U mnie wczoraj było 75 min ruchu i z dietą też już lepiej [/QUOTE] Dżo hahha z tymi krokami to racja Ja już właśnie po śniadanku, teraz zielona i muszę się ubrac
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że życie kończę nie poddam się, będę próbować dalej
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy już od rana tak aktywnie
aż się sama za chwilę wezmę za BR, a wieczorem godzinka fitnessu i 2 godz siatkówki ![]() Ś: placuszki jabłkowo-owsiano-żurawinowe z serka wiejskiego (Shine_on, dzięki za inspiracje! ) z jogurtem nat i łyżeczką domowej marmoladyWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo za rowerek i skakankę ![]() Chudzinko, fajnie usłyszeć takie słowa, ale już nie chudnij!
|
|
|
|
|
#925 |
|
Rozeznanie
|
witam z rana kończę właśnie śniadania - owsianka z ananasową cukinią i pędzę na siłownie zmieniłam mój wczorajszy plan ćwiczeniowy, bo wyczytałam, że nie powinno się robić niektórych ćwiczeń dzień po dniu (np. uda i grzbiet) więc zostało mi na dziś samo cardio. Dzisiaj próbuję interwały, mam nadzieję, ze nie wyzionę ducha ![]() Po siłowni jak już się ogarnę jadę do H., bo skoro wyjeżdża to się trzeba pożegnać Ale wpadnę na pewno wieczorkiem, więc do zobaczenia i miłego dnia
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() rano większy ruch niż wieczorem pędzicie ja musiałam odespać i tak do 9:30 od razu lepiej![]() Heroine tak, jak mówi Dżo początki są trudne, ale grunt to się nie poddawać może teraz też na dworze wyższa temperatura to i ciężej się ćwiczyDżo , przynajmniej w domu też pospalasz trochę kcal sprząrając, taki pozytyw widzę, no ale wiadomo inaczej, jakby się poszło na basen ze znajomymi.:Sikorka: no niestety często minus odchudzania, że leci biust i często, jak pierwszy.. co nie zmienia faktu, że i tak jesteś laska ![]() :Kisiej: a dlaczego Wam odwołali? może znajdź jakieś inne ćwiczenia albo w domu coś kombinuj ![]() :Choco: miłego pobytu nad morzem gdzie jesteś? i jak pogoda?
Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2013-08-06 o 10:15 |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na basen bym poszła, ale po 1. zawsze po, jestem mega zyebana, że zyć się odechciewa, po 2. muszę odpocząć od słońca, po 3. nie chcę się na kogoś natknąć..Sikorka ![]()
|
|
|
|
|
#928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ona tak nigdy nie robiła i robić nie będzie i nie rozumie co ja "tworzę". Cytat:
Cytat:
A jakby byli przystojni instruktorzy to pewnie 6 razy w tygodniu bym chodziła Cytat:
A Ty w ogóle jesteś już w PL? ![]() Cytat:
![]() Heeej ). Potem poćwicze i rodzina z UK przyjeżdża więc pewnie gdzieś tam będę z nimi siedzieć
|
|||||
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
ledwo wstałam, a niektóre z Was już ćwiczyły
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- aha, potknęłam się dzisiaj i wpadłam na wagę przypadkiem dawno nie widziałam 65, x
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

dla każdej z Was! 

Taaak, winny się tłumaczy
jestem pewna że w zeszłym tygodniu w gazetce na stronie była mozarella light... dzisiaj już jej nie było, w sklepie też nie
tak się napaliłam, że muszę jakiś "normalny" sklep nawiedzić
normalny czyt. nie biedronkę ani lidla
jutro jeszcze zajdę do innego lidla. Mam chcicę na mozarellę i koniec
musiałam pewne sprawy przemyśleć..
i nie było nigdzie 

TŻ pojechał do pracy, dyżur ma, chata wolna
ja jak chodziłam to też wszyscy byli bardzo pomocni
nawet kolesie, którzy przychodzili "pakować" chętnie pomagali każdej laluni na sali 
klas ki:
, przynajmniej w domu też pospalasz trochę kcal sprząrając, taki pozytyw widzę, no ale wiadomo inaczej, jakby się poszło na basen ze znajomymi.