|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Prosze bardzo
http://m.youtube.com/watch?v=KIKmH5teiok A stempel wyglada tak: http://ja.m.wikipedia.org/wiki/%E3%8...aratus_ja1.jpg |
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
No właśnie mój też prawie po kazdm posilku...
Dziewczyny które kupuja wode BD..wczoraj tz mial kupic ale stwierdzil ze woli nadal gotowac niz kupowac....ale wiem za to że jest na nią teraz promocja..po 1,50zl. No i na słoiczki gerbera, hippa i Bd też są promocje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-06 o 09:55 |
|
|
|
#3003 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42123347] O! to tak jak ja dzisiaj - butelki avent, a Dorka w dupce ma i dzisiaj zwykłą canpoa wąską kupiłam taką:http://exclusivebaby.pl/img/produkt/...lka_59_205.JPG za 9zł chyba, i młoda zaczyna pić ![]() A widzisz, ja też tak robię: rano pierś (6-7), ok. 9 kaszka, ok. 12 obiadek, potem owocki - no ale ona nawet mleka mm nie chce, chociaż MOZE ruszy coś z dzisiejszą butelką? Mianowana, od września na dyplomatkę zaczynam, a ty? [/QUOTE] ja juz dawno kupilam podobna tylko z nuka, tez ok 9 zeta i ta tez jest w doopce ![]() a lyzeczka mm nie da rady? ja tak robie i jest ok... hehe, to ja to samo. musze rozejrzec sie za jakimis planami rozwoju ![]() nie mam pomyslu zbytnio na tego dyploma, przydalaby sie jakas podyplomowka, ale w sumie na co mi? ![]() nie wiem co ja wymysle, ehhh ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
brawa! Cytat:
![]() ja trzymam za dupke albo na pleckach, uwielbiam to Cytat:
dawaj filmik |
||||||
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. 2 kromki ciemnego chlebka w wędliną i warzywami 3. Obiad: chude mięsko, z ziemniakami/kaszą/ryżem i sałatką/surówką 4.Owoc 5. Serek wiejski Cytat:
Bo on na brzuch się przekeca i wstaje. Dobre 15 minut to teraz zajmuje czasem ![]() Cytat:
Przepraszam że mnie mało ostatnio ale Igi wymaga teraz non stop uwagi bo raczkuje wszędzie i tylko szuka czego by tu się chwycić i wstać. Jak pójdę do pracy to będzie mnie więcej
|
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
neti kciuki za zmianę mleczka i rozszerzanie dietki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz co, w sumie to krotko, kilka dni. myslalam ze to bedzie trwalo w nieskonczonosc a to naprawde poszlo nam sprawnie. nie mialam zadnych zatorow i innych atrakcji... ja karmilam srednio co 2 godz. zaczelam zamiane od samego rana, rano mm zamiast cyca i potem zamienialam kolejnego cyca na cos innego i tak do 16tej... na poczatku wiadomo, piersi byly twardze, cieklo z nich itd ale dalo sie wyrzymac.... ja nie szajka ale odp. teoretycznie powinno wystarczyc ale nie raz moze byc foch na obiadek, na kaszke itepe itede wiec im wieej rzeczy je dziec tym lepiej, w razie czego jest sie czym ratowac (zapychac )a Szajka ma jeszcze ten "problem" ze ona dojezdza do pracy autobusem wiec jej dluzej jak 8 godz nie bedzie w domu. a wlasnie bo mialas sie juz dawno pytac - Szajka, ty masz prawko? Cytat:
za zebolkaKochana, oszczedzaj sie troszke a na wakacje np do rodzicow nie moglabys ruszyc? mama pracuje? odciazyla by Ciebie troszke... a i mezus by moze zatesknil ![]() Cytat:
jesu, wczoraj w kfc wzielam mlodego do toalety co by go przebrac bo zrobil male co nie co to jak go polozylam na ten przewijaczek to w taki ryk wpadl ze szok. cos czuje ze jutro to rozniesie ta przychodnie w drobny pyl ![]() i jak czesto bedziecie miec ta reh? czy sama w domu tez masz cwiczyc z nim? czy tylko "fachowiec"? |
||||
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, ojej, ja chyba też jednak wolę jedną igłę...
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dabrowie górniczej, ale kicha o wiele lepiej jest w aquadromie w rudzie śl. przyjażniej dla dziecka, smaczniejsze jedzenie i wiecej atrakcji, lepsze zjeżdżalnie polecam możemy się nawet kiedyś wybrać razem tylko busem tzn no bo ja nie mam jak inaczej ![]() No tak myślała, ale żeby do tego stopnia ?! hehe, a teraz jak tż reaguje na opaloną Yae i Ciebie?
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Nie, pobieraja w rekawiczkach. |
|
|
|
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to ta nasza szczepionka chyba mniej bolesna jednak... Cytat:
przypomnij gdzie pracujesz? i zapytaj sie czy nie maja wolnych miejsc
|
|||
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad KFC - jedz jak masz smaka - ja jadłam - Amelce nic nie było ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3015 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
a jaka u Was jest metoda? Pokaz ![]() Cytat:
Wysłane z mojego PMP5870C za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten zel to jakies znieczulenie czy co? Tak sie maluszek splakal, bidulek.
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ale taka zdrowa opalenizna jest fajna jak wysmaruje się kremem 30stką np i można się fajnie opalić. Swóją drogą jak to robisz że Yae jest opalona? ja Hanie smaruję 50tką i nic jej nie chyta
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
U nas w parafii odpust dzisiaj idę kupić jakiegoś chińskiego bubla dla Oli: D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
No comment jeśli chodzi o noc ![]() Szajka a gdziesz czytałam, że to się nazywa perła dental czy jakoś tak, tzn szkliwo może się wylewać góra, ale się wchłania później, tylko nie wiem czy to na pewno tp ![]() Kija oczywiście szelki grają pierwsze skrzypce, ale w akcie desperacji lepsza ta pieluszka niż nic. Marzę o dniu zakończenia leczenia! Tresello jak miło ![]() Sylwietta uważaj na siebie Kochana, musisz odpocząć koniecznie! |
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..mam pytanie z innej beczki...do tych z Was co robily chrzciny na większa ilosc osób...
Potrzebuje tort..z doświadczenia wiem że dużo go zostaje...nie chce żeby mnie cukiernia nacięła....ile kg powinno sie zamowic tortu?u nas będzie 40os z dziećmi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
mi sie wydaje ze lepiej nie zalowac na tort, jak zostanie to przeciez sami mozecie zjesc nastepnego dnia albo zapakujecie rodzicom, dzadkom, chrzestnym... |
|
|
|
|
#3025 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
pobudka dzisiaj o 6, ale dzięki temu ugotowałam mlodemu zupkę, wykąpałam psa, zrobiłam pranie i przeczytałam pół książki ![]() dziękujemy za gratulacje zębiszcza widzę, że tylko ja nie wiedziałam co z rękami przy tuli zrobić a zdjęcie będzie jak mi ktoś zrobi, bo na razie nie ma ktoCytat:
![]() Cytat:
dużo dzieciom nie potrzebai gratulacje za drugiego zębola ![]() i uważaj na siebie Cytat:
u nas od maja wbity w doniczkę na balkonie i młody podpełza do drzwi balkonowych i się na nim zawiesza
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
albo pierscionek
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- pokazac Wam cos smiesznego? tylko musze zdjecie zgrac na kompa i odpowiednio je opisac ...
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3028 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bedzie imprezka ![]() Zaczęłam czytać Cien wiatru - Zafona i już mi się podoba, chyba puszczę sobie wieczorem O połnocy w Paryżu, bo coś mnie nastraja ... a póki co przyziemnie ide robic obiad, miłego dnia
|
|||
|
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Tu jest bardziej agresywne slonce |
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Pstryczkiem, lepiej, jak tortu zostanie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

zawsze koło niej leżałam), a że wydawała się taka mało śpiąca, wsadziłam ją do łóżeczka, ja wizaż na tel, ona tam sobie szalała, w pewnym momencie zaczęła marudzić, to ja jej smoka, po główce pogłaskałam i zasnęła
i dzisiaj zwykłą canpoa wąską kupiłam taką:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No i jeszcze jedno - w ciągu dnia, jak nie ma humoru i zniknę jej z pola widzenia, to od razu jest płacz i "Meme, meme, meme!!" - czyżby lęk separacyjny się mojej córce włączył? 
Wszystko spoko, tylko inaczej by było, gdyby prawdziwi faceci zatańczyli w szpilkach, a nie panowie, którzy wolą panów...
za utratę wagi
Bo on na brzuch się przekeca i wstaje. Dobre 15 minut to teraz zajmuje czasem 

już widzę, jak pojedziemy do t., zaraz będą teksty czemu on tak płacze i czemu tak się budzi :/