|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Erudycja
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM20
tak, a czemu pytasz?
|
#302 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Ok to co mam zrobić ja - na sali nie ma pokoi do wynajęcia, balonów nie chce nie ma takiej opcji, na animatorkę kasy nie mam, żadnych kacikow z kolorowankami nie będę robić - ktoś będzie chciał przyjść z dzieckiem to trudno, pewnie wyjdzie kolo 23
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
czekooczekolada
Moja babka zawsze patrzy kto kogo spod ołtarza swoją stroną wyprowadza bo to ponoć mówi o tym kto kasą będzie dysponował a jak sypnął grosze pod nogi zbierać nie będziemy przejdziemy po pieniądzach żeby nami nie żądził pieniądz.
|
|
#304 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
![]() jak myslicie - skoro mam 175 cm wzrostu + 10 cm obcas to jaką musze mieć dlougość welonu aby był do samej ziemi? 2 m? Cytat:
ja porównuje wesele do sylwestra i tyle
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Rozumiem, że można nie lubić dzieci, ale żeby traktować jak intruzy?
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
btw. moja animatorka (od nauki tańca) kosztuje mnie (ok) 200 zł, szukałam, szukałam i znalazłam, uważam, że to super tania opcja
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze jest jakaś kuzynka/kolezanka z pracy ktorą dziecko traktuje jak ciocie/sąsiadka która ma dziecko w podobnym wieku. Zawsze jest jakieś rozwiązanie
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-08-07 o 12:24 |
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
U nas będą dzieciaki, ale tylko z najbliższej rodziny, czyli siostrzeńcy. Pozostali sa proszeni sami, w sumie to nie ma więcej dzieciaków w rodzinie
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Za cały welon zapłaciłam 20 zł + koszty przesyłki. Ivory był zbyt jasny, więc wzięłam ecru.
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A na ile osób planujecie wesele? (dołączyłaś do nas podczas mojej nieobecności więc nie bardzo się orientuję) Widzę, że 16.08 ![]() poznanianka udanych przymiarek! Czekamy na relacje
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi sie to co piszesz ![]() dołączam się do prośby o fotkę welonu a co zrobiłas z tym ktory ci nie odpowiadał?
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
Ok, tylko wieczorem albo jutro bo teraz nie mam możliwości.
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
A jeszcze zapomnialam dodać że w trakcie kaczuszek swaszka będzie chodzić z koszykiem a w nim cuiierkami zapakowanymi w ozdobne woreczki i będzie rozdaawac maluchom, po woreczku dla kazdego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojej strony dzieci nie ma, no może 1-2 by się znalazło.
Ale u tż naliczyliśmy chyba z 15 maluchów, od najmłodszych do nastolatków. Atrakcji zapewniać im nie będę, żadnych dodatkowych stolików i sal. Pokój mamy jeden za free,ale zamierzamy w nim trzymać swoje rzeczy,a nie kłaść dzieci. Jak będziemy zapraszać i ktoś poruszy kwestię dzieci to po prostu powiemy, że atrakcji dla maluchów nie będzie, więc niech każdy decyduje czy bierze dzieci czy nie. Jak ktoś nie chce zabierać dzieci to na pewno znajdzie dla nich opiekę. Bez przesady, w dzisiejszych czasach znaleźć opiekunkę to żaden problem. |
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga!
Cytat:
16.08 Nie zapomnij o balonach na poprawiny :p moja siostra zapomniala cały czas dzieci za nią chodzily czy będą balony :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#317 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Cytat:
dokładnie tak Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarnków? Trzcianka ? Bo ja w jednym z nich ![]() Cytat:
. U nas w rodzinach też często zapraszali na wesele bez dzieci i nikt z tym problemu nie miał .
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-07 o 12:36 |
||
|
|
|
#319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tamten welon przecięłam na 2 części i (aby były dwie sztuki) i dałam moim siostrzenicom, ale były szczęśliwe Mówiły, że noszą na głowie firanki
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-08-07 o 12:42 |
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sprzeczam się już, bo i tak widzę, że każda ma inny pogląd. Co do pogrubionego, pierwszy raz spotkam się z porównaniem, że wesele to bal sylwestrowy
|
|
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#322 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę
Cytat:
To my będziemy mieli skromne 150 - 160 os. Co do chrześniaków. Moja młodsza chrześniaczka (5l.) jak tylko dowiedziała się, że planujemy ślub sama wyraziła chęć niesienia obrączek. A starsza chrześniaczka (9l.) może przeczyta na mszy I czytanie |
|
|
|
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
I się chwalę, że wreszcie mamy ostateczną liczbę gości!!! Wyszło coś ok. 110 osób, ale już nic nie będziemy tam zmieniać Usiadłam z mamą, tatą i TŻ-tem i nareszcie to załatwiliśmy bo wcześniej to tylko się mówiło kogo wypada zaprosić itp, a teraz już mam konkretną listę ![]() I od razu mam do Was ogromną prośbę Jeśli ktoś chciałby wspomóc mnie głosikiem to będę ogromnie wdzięczna |
|
|
|
#324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba że ktoś robi wesele na 60 osób to wtedy latwiej jest ogarnąć dzieci, co jednak sprawia że zdania nie zmieniam
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak rodzice będą chcieli to i tak opuszczą wesele, ale ja wiem, że z mojej strony zapewniłam im tak samą fajną zabawę jak i dorosłym i już
|
|
#326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną
Cytat:
Chyba łatwiej załatwić kogoś do opieki na noc niż na dzień.... Ludzie pracują za dnia, nie ma im kto zostać z dziećmi, teściowej pracują a szwagierka ma dwójkę swoich to nie zwala im na głowę jeszcze dwójkę. A tesciu na noc spać może pójść, rodzice wracają na wesele. Pozatym ja wcześniej pisałam, że u mnie dzieci będą mieć nocleg w hotelu. Cytat:
i to już wiem dziś bo odemnie z 30 osób nie przyjdzie, głównie tacy starsi.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już nawet pomijam fakt tej animatorki, bo nie każdy ma taką możliwość, ale uważam, że wydrukowanie kolorowanek czy nadmuchanie balonów helem nie jest zbrodnią, a ile radości dla maluchów. U nas zespół to zapewnia i mówi, że dzieciaków nie ma do co najmniej 20 godziny. Bal to bal. A wesele to impreza rodzinna. |
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Jedno z nich
I znowu o coś spytam... Mam takie buty jak w załączniku, kolor to chyba ecru ;p Miałam je na jednym weselu, okazały się baaardzo wygodne i rozważam teraz, żeby ubrać je na ślub i wesele plus coś tam kupić na zmianę później. Co myślicie?
Edytowane przez agatuch Czas edycji: 2013-08-07 o 12:57 |
|
|
|
#329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba jesteśmy tu tylko dwie
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

a jak sypnął grosze pod nogi zbierać nie będziemy przejdziemy po pieniądzach żeby nami nie żądził pieniądz.

Skoro zapewniam dorosłym orkiestrę, jedzenie, picie i alkohol i zabawę do 5 rano, to dlaczego nie miała bym zapewnić dzieciakom śmiesznych kolorowanek i animatorki ? Zapewniam, że candy bar nie jest tylko z myślą o dzieciach ale i o mnie - dorosłej uwielbiającej słodycze

16.08