Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 13:12   #3331
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dziewczyny, ale ja się nie spinam, to tylko taka ironia była na temat różnego postrzegania rytuałów u dzieci. Tak jak pisałam, teraz kąpiemy ją codziennie, ale jak jest chłodniej i nie wyrabiamy się z czasem (co nam się często zdarzało), to kąpiemy co 2 dni. W międzyczasie małą myję. Aczkolwiek zaznaczam, to nie była spina, raczej coś na zasadzie ironicznego komentarza.

Także nie myślcie, że się obraziłam czy spięłam, nie nie. Nie biorę tego do siebie, bo Oliwa jest czysta, przebieram ją kilka razy dziennie (mówię o ubraniu, a nie o pampersie oczywiście, bo pampers to kwestia aż nazbyt oczywista... ), myję, wycieram, także... A co do bajek, to moim zdaniem krzywdy jej nie zrobią i już to pisałam ostatnio. Także jeszcze raz - nie spinam się! Dlatego tyle tych uśmiechniętych emotek tam było, żebyście zrozumiały to w taki sarkastyczny sposób.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-08-07 o 13:15
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 13:16   #3332
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

a ja Sylwia Teresa i myslałby kto, ze my takie swięte

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
śmiejcie się :P jeszcze nic z nim nie zrobiłam.... zal mi go do odkurzacza i boje sie :P
odcial cie od żarła mowisz? - taka chodakowska tylko w ciut innym wydaniu

Cytat:
Pstryczku, skąd wiesz że ma krótkie? Lekarz na to zwrócił uwagę?

jeszcze w szpitalu, na obchodzie dzieciowym. jak go badala to mlody w ryk a lekarka - o, nastepny z krotkim wedzidelkiem. i poszla

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42148224]Pstryniu, krótkie o niczym nie przesąda ale czasem bywa przyczyną utrudnionego rozwoju mowy, ale samo podcięcie nie jest skomplikowane i trwa momencik [/QUOTE]

oby oby

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Pstryk, skoro Jakub tak szaleje, to chyba filmiku już nie muszę dawać?

dawaj, dawaj. jak mozesz to ja chetna jestem caly czas glownie chodzi o to siadanie/siedzenie (nie pamietam) i o ta stopke bo cos mi sie wydaje ze jedna ma taka dziwna (?)

Cytat:
Szaja, owszem. Mojemu bratu podcinali i wszczepili mu gronkowca złocistego non stop chorował, antybiotyki, zastrzyki, masakra.....
ale szajce chodzilo o sam zabieg. a takie atrakcje to wiadomo - niestety na porzadku dziennym, przy byle czym sie moga zdarzyc. przy zwyklym pobieraniu krwi moga nam zafundowac hiv np
higiena, higiena higiena, ale po co, nie?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy poobiednio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
A co do wstrętnych mniejszych. Tata ostatnio ścinał gałęzie, które leżą koło domu. I nagle takie "chhhhrrr"... Okazało się, że przeciął ropuchę na pół. I była wielkości dwóch jego dłoni. On się takich zwierząt nie brzydzi, ale mówił, że wtedy to aż go otrzepało. Ja bym chyba miała pełno w gaciach i spierdzielała na drzewo.
OMG!!!!
--------
spadam juz, papa

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 13:24   #3333
Debrah
Zakorzenienie

Złapałam jakąs mega chcicę na kfc i nie wiem czy się oprę - kurdę, po co otwierali zamówienia na telefon....
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 13:43   #3334
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Złapałam jakąs mega chcicę na kfc i nie wiem czy się oprę - kurdę, po co otwierali zamówienia na telefon....

Bokeh jak tam konik?

Neti ale dla wielu łóżeczko turystyczne jest zbędne, która ma to Ci odp, a to że Ty inne potrzebujesz to już może zwyczajnie ze sprzedawcami sie skontaktuj albo pożycz skądś

Puzzle piankowe nam jeszcze przyszły także teraz pół pokoju w macie
jest

a co do podstrzyżyn po pierwszym roku, to ja słyszałam. Po to się obcina żeby włosy gęstsze i grubsze rosły u mnie się to perfekcyjnie na nogach sprawdza

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 13:47   #3335
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Na telefon???? No nie gadaj jest dla mnie ratunek.

a co do konika to przezylam horror otoz wszedł na górę lodówki więc chciałam go nakryc wcześniej przygotowaną miska... a on skoczył!!!! Na firanke oczywiście swoim piskiem obudzilam hanie.....help me ;(
Stary 2013-08-07, 13:55   #3336
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

bokeh to teraz okno otwórz przy tej firance i spróbuj go wygonić

Stary 2013-08-07, 14:01   #3337
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
bokeh to teraz okno otwórz przy tej firance i spróbuj go wygonić
otworzyłam.... tylko z tym drugim wyganianiem, już nie tak łatwo

Debrah, to kato nie ma dostawy....

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-08-07 o 14:05
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:19   #3338
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Na telefon???? No nie gadaj jest dla mnie ratunek.

a co do konika to przezylam horror otoz wszedł na górę lodówki więc chciałam go nakryc wcześniej przygotowaną miska... a on skoczył!!!! Na firanke oczywiście swoim piskiem obudzilam hanie.....help me ;(
taak, od mca chyba

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
otworzyłam.... tylko z tym drugim wyganianiem, już nie tak łatwo

Debrah, to kato nie ma dostawy....
ojej, szkoda
Stary 2013-08-07, 14:19   #3339
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
A co do wstrętnych mniejszych. Tata ostatnio ścinał gałęzie, które leżą koło domu. I nagle takie "chhhhrrr"... Okazało się, że przeciął ropuchę na pół. I była wielkości dwóch jego dłoni. On się takich zwierząt nie brzydzi, ale mówił, że wtedy to aż go otrzepało. Ja bym chyba miała pełno w gaciach i spierdzielała na drzewo.
brrrr
Jak byłam mała, to babcia zabroniła mi na żary/ropuchy patrzeć, bo mi te żaby zęby policzą i wszystkie mi wypadną Więc jak chciałam popatrzeć, to nabierałam powietrza pełne policzki

Cytat:
FEWCIU- czy mi sie wydaje, czy Blaneczka do taty podobna?
Cały tata - nie wyprze się

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
na 15.00 mamy ta rehabilitacje. prosimy o kciuki

Cytat:
Fewciowa Blanka to przecie cały M.

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ale jestem nie do życia po dzisiejszej nocy. Jakby mnie ktoś obuchem (aczkolwiek nie wiem jak to wygląda) w tył głowy trzepnął.

Fewciu Twoja Blanka jest jak najbardziej dobrze rozwinięta,moja miesiąc starsza i też jeszcze niewiele umie. Ale ja rozumiem że czasem się nie da o tym nie myśleć i nie martwić.
Mam nadzieję, że wróci Twój śpioszek
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
pieknosci

Dziewczyny, pisalam juz kilka razy, ze dzisiaj przylatuje moja Mama takze zegnam sie z Wami na 2 tygodnie Bede podczytywac ale pisac raczej nie bede miala za bardzo jak. Nie zapomnijcie o nas kochane

Udanego spotkania!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny..co dzień mogę zwiększać ilość zupki..deserku..ale do kiedy tak?tzn. Jaką jest taka odpowiednią porcja dla 6cio miesięcznego szkraba...potem dopoic mlekiem?
U nad kupy wczoraj niet ...dzis jeszcze też nie...boję się że jej nie bedzie..a co do mleka Bd...dla mnie lepsze od Hipp i Nan..smaczniejsze i nie tluste.
P.s.Antoś lubi jablko z brzoskwinka..i zupke jarzynowa.na razie na tym koniec.
.
Moja jest młodsza i tych rzeczy, które już zna, to śmiało zjada pół słoiczka, plus poznajemy teraz deserki, więc daję po obiadku deserek. Dzisiaj i wczoraj były gruszki Williamsa, ale to pyszne!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

a co do podstrzyżyn po pierwszym roku, to ja słyszałam. Po to się obcina żeby włosy gęstsze i grubsze rosły u mnie się to perfekcyjnie na nogach sprawdza
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:20   #3340
BlackSanctum
Zakorzenienie

Bokeh, ja też nienawidzę koników - zaraz po pająkach.

W naszych pokojach na górze jest 28,3 stopni... Masakra... A TŻ robi przemeblowanie, bo przyszło nam nowe łóżko i całkowicie zmieniamy organizację w pokojach. Bidny, cały mokry jest.
Stary 2013-08-07, 14:24   #3341
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

W naszych pokojach na górze jest 28,3 stopni... Masakra... A TŻ robi przemeblowanie, bo przyszło nam nowe łóżko i całkowicie zmieniamy organizację w pokojach. Bidny, cały mokry jest.
a jak tam z pracą TŻ? Udało się coś? Nie wiem, może pisałaś jak byłam na urlopie od Wizażu
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:25   #3342
iffonka7
Zadomowienie

bokeh mam nadzieje ze konika juz nie ma

neti ja zamowiłam takie łóżeczko i dzisiaj przyszło http://allegro.pl/super-lozeczko-koj...418754118.html wydaje mi sie ze jest ok i jak na nowe to fajna cena, na razie stoi w kuchni jak pojedzimy nad morze i do Niemiec napewno je weźmiemy
Stary 2013-08-07, 14:26   #3343
elllmi
Zakorzenienie

hej
przesiadłam się dzisiaj na innego laptopa, bo wczoraj tyle miałam cytatów i tyle już napisałam i musiałam do młodego na chwilę i się zwiesił ten beznadziejny komputer muszę brata ściągnąć żeby mi to ustrojstwo przeinstalował, bo nie wiem co się z nim dzieje

wyszłam przed chwilą do ogrodu psa zawołać do domu i myślałam, że zemdleję, jak we mnie takie gorące powietrze walnęło ale coś chmury się zbierają, więc może jakiś deszczyk będzie choć u nas dopiero na piątek zapowiadają burze i ochłodzenie na weekend

jak Filip cudnie od poniedziałku mówi mama nie wiem czy świadomie, ale co chwilę mamamamamama i baba też mu powoli wychodzi

Cytat:
Kurcze dziewczyny chyba musze obniżyć dziś łóżeczko, poszłam jej zrobić mleko a ona w łóżeczku, jak wróciłam klęczała na kolanach i trzymała się krawędzi łóżeczka i zadowolona hihrała....
ja już obniżyłam, bo co chwilę łapał za kant łóżeczka i główkę wystawiał; a kiedyś mi zaczął przewijak z komody obok łóżeczka do środka wciągać

Cytat:
ale zapitala i nogami majta w powietrzu ale skubany tylko na rękach się podciąga, nogami nic się nie odpycha; Filip jak tak pełza, to zawsze odpycha się lewą nogą i prawą ręką aż mu się otarcie od tego na stópce zrobiło

Cytat:
Pstryczku tak patrzę na ten filmik i mr dzej ma takie szczupłe nóżki moja Hancia to ma takie udziki, chyba po mamie...
no właśnie też na to uwagę zwróciłam Filip też wałeczki na udach

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:27   #3344
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

ja chyba już wole pająki one nie skaczą, może to jest śmieszne, tzn samą mnie śmieszy ale normalnie się rozryczałam jak on zaczął skakać jak dzwoniłam do tż to on pytał czy ja udaje czy co?

Ale po pracy przyjdzie do mnie mama i mnie uratuje ! chyba że też zacznie panikować

u mnie jest 30 stopni.....
Stary 2013-08-07, 14:28   #3345
BlackSanctum
Zakorzenienie

Fewciu, ma "robotę", że się tak wyrażę, ale generalnie to otwieramy biznes, już jest prawie gotowy (sklep internetowy).
Stary 2013-08-07, 14:28   #3346
badziabadzia
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny, wpadam na chwile bo jedziemy zaraz nad wode Zocha zostaje z babcią a my jedziemy sie relaksować
Byliśmy dziś na szczepieniu i Zocha ma już 4 zęby a ja nawet nie zauważyłam tych dwóch nowych taka za mnie matka spostrzegawcza

chrzciny były w poniedziałek.. : ufff, już po postaram się wieczorem wrzucić foty
i ponadrabiać!!!!!
Stary 2013-08-07, 14:32   #3347
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, wpadam na chwile bo jedziemy zaraz nad wode Zocha zostaje z babcią a my jedziemy sie relaksować
Byliśmy dziś na szczepieniu i Zocha ma już 4 zęby a ja nawet nie zauważyłam tych dwóch nowych taka za mnie matka spostrzegawcza

chrzciny były w poniedziałek.. : ufff, już po postaram się wieczorem wrzucić foty
i ponadrabiać!!!!!

Cytat:

Udanego spotkania!
Dziekuje fewciu Juz myslalam, ze jestem niewidzialna

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:33   #3348
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
czemuś mi mówiła? teraz to już w ogóle umrę gruba
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
przesiadłam się dzisiaj na innego laptopa, bo wczoraj tyle miałam cytatów i tyle już napisałam i musiałam do młodego na chwilę i się zwiesił ten beznadziejny komputer muszę brata ściągnąć żeby mi to ustrojstwo przeinstalował, bo nie wiem co się z nim dzieje

wyszłam przed chwilą do ogrodu psa zawołać do domu i myślałam, że zemdleję, jak we mnie takie gorące powietrze walnęło ale coś chmury się zbierają, więc może jakiś deszczyk będzie choć u nas dopiero na piątek zapowiadają burze i ochłodzenie na weekend

jak Filip cudnie od poniedziałku mówi mama nie wiem czy świadomie, ale co chwilę mamamamamama i baba też mu powoli wychodzi

ja już obniżyłam, bo co chwilę łapał za kant łóżeczka i główkę wystawiał; a kiedyś mi zaczął przewijak z komody obok łóżeczka do środka wciągać

ale zapitala i nogami majta w powietrzu ale skubany tylko na rękach się podciąga, nogami nic się nie odpycha; Filip jak tak pełza, to zawsze odpycha się lewą nogą i prawą ręką aż mu się otarcie od tego na stópce zrobiło

no właśnie też na to uwagę zwróciłam Filip też wałeczki na udach

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

i ponadrabiać!!!!!
za zęby

pospalimy trochę tzn prawie 2 h
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:33   #3349
iffonka7
Zadomowienie

black a z czym ten sklep jeśli można wiedzieć
Stary 2013-08-07, 14:43   #3350
hje
Zakorzenienie

Aniu, to życzę fajnie spędzonego czasu z mamą.

Badzia, gratulacje dla Zośki. I miłego relaksu.

Black, ooo. Się nie chwaliłaś.

Młodzież kolejną drzemkę ucina, czekamy na tż, wraca dzisiaj wcześniej, i jedziemy nad wodę.

Chmura się. A na sobotę zapowiadają 23 stopnie.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:48   #3351
Debrah
Zakorzenienie

Nancy : przepraszam , ja kocham kfc, mac może się schować. Ale nie jem często. raz na jakiś czas nie zaszkodzi chyba? w ogóle zadam pytanie: czy zauważyłyście, że odkąd macie dzieci odżywiacie się inaczej, gorzej?
Stary 2013-08-07, 14:49   #3352
hope01
Zakorzenienie

Brawo za zębolki Zosi i mamę Filipka

poza tym Fifek buziol za 7 miesięcy i dla Oliwki za pół roczku

Hektor nas dziś na kocu po ogrodzie przeciągnął, a wczoraj podlewam tuje szlaufem

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-08-07 o 14:52
Stary 2013-08-07, 14:52   #3353
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Nancy : przepraszam , ja kocham kfc, mac może się schować. Ale nie jem często. raz na jakiś czas nie zaszkodzi chyba? w ogóle zadam pytanie: czy zauważyłyście, że odkąd macie dzieci odżywiacie się inaczej, gorzej?
Ja nie zauważyłam jakiś zmian u siebie w żywieniu po urodzeniu dziecka, zawsze odżywiałam się bardzo źle
Stary 2013-08-07, 14:59   #3354
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Aniu, to życzę fajnie spędzonego czasu z mamą.

Badzia, gratulacje dla Zośki. I miłego relaksu.

Black, ooo. Się nie chwaliłaś.

Młodzież kolejną drzemkę ucina, czekamy na tż, wraca dzisiaj wcześniej, i jedziemy nad wodę.

Chmura się. A na sobotę zapowiadają 23 stopnie.

uuffff dobrze ze 23 stopnie bo bym na tym weselu sie usmazyla. Jeszcze tylko jutro i ciut chłodniej jupi

Aniu ja zauważyłam tylko dziś taka zaaferowana jestem wybacz. Fajnie mam ci pewnie trochę pomoże?

Cytat:
Ja niestety tak

Jeść mi sie chce a nie wchodzę do kuchni :P
Stary 2013-08-07, 15:05   #3355
YellowSheep
Rozeznanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Chałupa ogarnięta, pranie wywieszone, kołdry wyniesione, zmywarka nastawiona, obiad się gotuje, dziecko nakarmione, prasowanie posortowane zostawiam na później.

Bokeh, ja też ostatnio miałam konika w domu. Nienawidzę tak samo.

Pstryk, skoro Jakub tak szaleje, to chyba filmiku już nie muszę dawać?
Jak Ty to robisz?
Cytat:
na 15.00 mamy ta rehabilitacje. prosimy o kciuki
boje sie
jak wrocimy to sprobuje sie odezwac a jak nie to jutro.
i dokoncze wtedy odp na posty bo teraz bede sie zbierac powolutku - trza sie jako-tako ogarnac

Cytat:
Na telefon??? No nie gadaj jest dla mnie ratunek.

Biedna Ty mi wczoraj weszło do łazienki coś dużego i czarnego przez okno i usiadło na ręczniku po który akurat sięgałam. Nakryłam go słoikiem i zakręciłam jak wszedł do środka

Co do kąpieli to jak było chlodniej też rzadziej kąpaliśmy, zresztą u nas nie ma czegoś takiego jak rytuał bo dużo czasu spędzamy poza domem wiec Oli na nockę często zasypia tam gdzie jest - w wózku czy aucie w drodze do domu. Także godziny kąpania różne, jedynie to jedzonko o stałych porach.

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-08-07 o 15:10
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:06   #3356
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze źle jadłam, szybko, średnio zdrowo, przy Małym jest jeszcze gorzej, bo czasem nie mam czasu na jakieś super gotowanie, do tego mój tż jest średnio warzywny więc jest jeszcze trudniej
Cytat:
uuffff dobrze ze 23 stopnie bo bym na tym weselu sie usmazyla. Jeszcze tylko jutro i ciut chłodniej jupi

Aniu ja zauważyłam tylko dziś taka zaaferowana jestem wybacz. Fajnie mam ci pewnie trochę pomoże?

Ja niestety tak

dalej siedzi?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:11   #3357
hje
Zakorzenienie

Evel, 1. Super ten tekst, który wrzuciłaś... 2. Jak maruda? Z tego co widziałam, to Maja chce się po prostu bawić z mamą.

Bokeh, wiesz już, w co się ubierzesz?

Przyłączam się do życzeń dla Filipa i Oliwii!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:16   #3358
mala_19kw
Zakorzenienie

Ten zakutafoniały telefon+internet odmawiają mi dziś posłuszeństwa

Za cholerę nie nadrobie,jak mąż wróci z pracy to spróbuje z jego tel. Póki co będę pisać na bieżąco ino cofnę się kilka stron co by być w temacie
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:24   #3359
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Bokeh, koniki polne nie gryzą, tylko wysoko skaczą nie bój się go. Ja wczoraj miałam na balkonie - jak się zbliżyłam to sam uciekł

ja miałam ostatnio takiego na suficie i do dzisiaj sie zastanawiam, co się z nim stało, bo nagle zniknął... może śpi ze mną w nocy
Cytat:
Pozdrawiamy poobiednio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no tak nawet dzieć perfekcyjnie wygląda po obiadku, moja jest cała upćkana
no ale... cóż się dziwić toż to cała fewcia bałaganiara

śliczna dziewczynka z Blanki

Cytat:

mojego rekordu chyba nikt nie pobije, na wiosce jak bylismy to na poddaszu było 37
Cytat:
Fewciu, ma "robotę", że się tak wyrażę, ale generalnie to otwieramy biznes, już jest prawie gotowy (sklep internetowy).
coś się nie chwaliła jakiś sklep kosmetyczny, czy może bardziej męski w stronę małża?

co do kąpieli to ja kąpię codziennie. amen
dziewczyny mi Julka tak jęczy, jęczydło jęczydłowate, że już mi brak pomysłów jak ją zabawiać. Nawet nie mam czasu żeby z Wami na spokojnie popisać. Chyba jej dokuczają zęby, których nie widać

mam pytanie, jakimi smokami dajecie mleko? z 3 dziurkami czy 4?

nie obraźcie się, że bedzie mnie rzadziej, ale dzieć absorbujący i musze jakoś to ogarniać. Ale w każdej wolnej chwili i wieczorami jak już ją uśpię bede sobie nadrabiać.

przesyłam buziaki z mega czikowatego Wro i dołączam do życzeń dla dzisiejszych solenizantów!!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:24   #3360
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

Ja niestety tak

Ja tak robilam kiedys, jak widzialam pajaka w lazience Caly dzien nie wchodzilam Ostatnio trafilam na zdechla ose na sofie, nie wiedzialam czy jeszcze zyje wiec przykrylam reklama i walilam w nia tluczkiem do miesa Wtedy juz na pewno byla martwa. Tylko sofe trza wyczyscic

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości