|
|
#2911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
![]() Moja droga szperaj do woli ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
O Rozkoszach czytałam, opinie maja naprawdę dobre . Dzięki
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem kiedy znajdę czas żeby przeczytać te wszystkie książki bo lista robi się coraz dłuższa |
|
|
|
|
#2913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli któraś ma i chętnie się podzieli to proszę o przesłanie na maila milcia_15@o2.pl Czekam na nią od przeczytania pierwszej części
|
|
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jestem w trakcie The Tied Man jak już wspominałam.. Już prawie pierwsza w nocy, a ja nie mam ochoty przestać czytać.. Nie jestem nawet w połowie, bo to chyba dość długa pozycja, ale póki co czuję się wciągnięta ![]() Co dziwne, choć tematyka raczej z tych mroczniejszych, to czyta się ją inaczej, inne emocje też we mnie wywołuje.. Póki co jest to głównie smutek na zmianę ze złością.. Poruszane problemy też są w sumie inne i to głównie mężczyzna - Finn, jest w tej książce wykorzystywany, co także jest dość nietypowe.. No i muszę przyznać, że całość jest do tego bardzo dobrze napisana.. Ciekawa jestem jak historia się rozwinie, ale póki co jestem zdecydowanie na TAK.. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2013-08-07 o 00:51 |
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ty naprawdę nie możesz spac
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
Wielkie dzięki za polecenie mi serii Sportowców. Czytam już drugą część. Na razie sa rewelacyjno - boskie. A te Ciała ![]() Znalazłam na stronie autorki Jaci Burton jej 6 cześć One Sweet Ride czy macie może już tłumaczenie? A w listopadzie koło 19 będzie 7 część Holiday Games. Super Czy mogłabym Was poprosić o S.E.K.R.E.T. E.M.Adeline w wersji pdf.? Moja biblioteczka tak się powiększa, ja juz po urlopie a tu tyle czytania, piękna pogoda, zostaja tylko wieczorki i noce do czytania. Szok mam nadzieję, że nadrobie jesienią WSZYSTKIE zaległości. Acha zapomniałam dodać, że jestem tak uzależniona że podczytuje w pracy choćby kawałeczek - też tak macie? Edytowane przez Britta2 Czas edycji: 2013-08-07 o 08:18 |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Jaa? Skad takie przypuszczenia?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2920 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2921 | |
|
Przyczajenie
|
Czy ja również mogę prosić o przesłanie
![]() ewkaklis@interia.pl ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() ewkaklis@interia.pl |
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto lista raz jeszcze: 1) Perfumy Kleopatry, Autor: Jina Bacarr 2) cz. 1 Osiemdziesiąt dni żółtych; cz.2 Osiemdziesiąt dni niebieskich ; cz.3 Osiemdziesiąt dni czerwonych, Autor: Vina Jackson 3) Na każde jego żądanie, Autor: Sara Fawkes Castaway part 1 i Castaway part 2. 4) I. Przeznaczona do Gry, Autor: Indigo Bloome II. Przeznaczona, by czuć 5) Trzy oblicza pożądania, Autor: Megan Hart 6) Gracze, Autor: Renata Chaczko 7) Facet na telefon; Facet na telefon 2. Grzesznik, Autor: A.J Gabryel 8) Modlitwy waginy, Autor: Charlotte Roche 9) Edukacja Kopciuszka, Autor: Gina L. Maxwell Reguły uległości 10) Dziewczyna, której jedno w głowie, Autor: Lee Abby 11) Mistrz, Autor: Katarzyna Michalak 12) Ujarzmić Bestię, Autor: Emily Maguire 13) Sinnersi: Za sceną, Autor: Olivia Cunning Ostra Gra, Autor: Olivia Cunning Gorący Rytm, Autor: Olivia Cunning 14) Namiętność po zmierzchu, Autor: Sadie Matthews Sekrety po zmierzchu, Autor: Sadie Matthews 15) Przystań posłuszeństwa, Autor: Marina Anderson 16) Barwy pożądania, Autor: Megan Hart 17) Do utraty tchu, Autor: Portia Da Costa 18) Uwolnij Mnie, Autor: Julie Kenner Wezwij mnie, Autor: Julie Kenner 19) Zakon Pocieszenia, Autor: Megan Hart 20) Szczęśliwa zamiana, Autor: Katee Robert Szczęśliwe poszukiwania, Autor: Katee Robert 21) Przebudzeni; Autor: Nikki Gemmel Obnażeni; Autor: Nikki Gemmel 22) Seria o sportowcach A PLAY BY PLAY http://www.amazon.com/Jaci-Burton/e/B001JSJO68 23) Jej bohater, Autor: Laura Kaye 24) Sprzedana. Moja historia, Autor: Sophie Hayes 25) Szkoła żon, Autor: Magdalena Witkiewicz 26) Naga, Autor: Autor: Raine Miller 27) Mężczyzna w czarnej skórzanej masce, Autor: Evangeline Anderson 28) Wbrew zasadom, Autor: Samantha Young 29) Ucieczka do Edenu, Autor: Anne Rice 30) Nieczysta, Autor: Megan Hart 31) Wallbanger, Autor: Alice Clayton 32) Czarny Książę, Autor: Katarzyna Michalak (wyjdzie pod koniec roku 2013) 33) Na krawędzi rozkoszy, Autor: Eden Bradley 34) Mroczny sekret, Autor: Marina Anderson 35) Do szaleństwa, Autor: Cherrie Lynn Do utraty tchu 36) Mąż, którego nie znałam, Autor: Sylvia June Day 37) Built - Down And Dirty, Autor: Jami Alden 38) Zapach kobiety, Autor: Leigh Jo 39) Naga prawda, Autor: Karen Anders 40)Tak blisko..., Autor: Tammara Webber 41) Pod kontrolą, Autor: Charlotte Stein 42) Reguły Uległości, Autor: Gina L. Maxwell 43) Mężczyzna na weekend, Autor: Jeanie London 44) Paląca miłość, Autor: Robin Kaye 45)- seria Chocolate Lovers Tara Sivec KLIK - seria A Neighbour from Hell R.L. Mathewson KLIK - serie Rock Chick KLIK i Dream Man KLIK autorstwa Kristen Ashley 46) Jej bohater, Autor: Laura Kaye 47)Przebudzenie Śpiącej Królewny, Autor: Anne Rice 48) I.Romeo Romeo, Autor: Robin Kaye II.Paląca miłość III.Śniadanie do łóżka 49) Fantazje w trójkącie, Autor: Opal Carew 50) Pojętna uczennica, Autor: Dorie Graham 51) Mr Perfect , Autor: Linda Howard 52) Historia pewnego związku, Autor: Danka Braun 53) Kto się boi pana Wolfe'a?, Autor: Hazel Osmond 54) Zmysłowa gra, Autor: Stephanie Chong 55) Nie powiesz nikomu? Autor: Sophie Kinsella 56) W szpilkach od Manolo, Autor: Agnieszka Lingas-Łoniewska 57) Czekając na ciebie, Autor: J.Lynn 58) Na krawędzi rozkoszy, Autor: Eden Bradley 59) Tak blisko..., Autor: Tammara Webber 60) Oczarowana, Autor: Jill Shalvis 61) Obudzone pragnienia, Autor: Day Sylvia 62) Naga, Autor: Hart Megan 63) Until the Sun Falls from the Sky, Autor: Kristen Ashley Pozdrawiam ![]()
|
|
#2923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebys wiedział, przynajmniej by człowiek popatrzył....... ![]() Szóstej czesci jeszcze nie ma dopiero co tłumaczka skończyła 5 częsc, także na 6 bedziemy musiały jeszcze poczekać. A siódma czesc to ma byc jakas nowelka , co nie zmienia faktu że napewno do łykniecia ![]() Sekret wysyłam. Daj adres ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Są są ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Doprawdy ![]() Ehhhh zazdroszcze Ci tego urlopiku, ja juz chetnie poszła bym znowu.....
|
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Masumi11;42144310]Żebys wiedział, przynajmniej by człowiek popatrzył.......
![]() Szóstej czesci jeszcze nie ma dopiero co tłumaczka skończyła 5 częsc, także na 6 bedziemy musiały jeszcze poczekać. A siódma czesc to ma byc jakas nowelka , co nie zmienia faktu że napewno do łykniecia ![]() Sekret wysyłam. Daj adres ![]() Tak tak już daje monia_25@poczta.fm Jak zwykle zapomniałam. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka kobietki
![]() mala89 moge prosic o przesłanie Down for the count? ![]() milcia_s@op.pl |
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moje drogie apropo drugiej częsci Until the Sun Falls from the Sky.
Tłumaczka przetłumaczyła 17 rozdziałów z 26 i chwilowo zawiesiła tłumaczenie z powodu braku weny.. Mam nadzieję że niebawem zacznie... ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- [QUOTE=Britta2;42144862] Cytat:
Wysłane ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie expres
Dzieki kochana ![]()
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Do usług kochana ![]() Akurat rozsyłałam ksiązki
|
#2929 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a wiadomo czy ktoś tłumaczy 3 część the dark duet? i jeżeli tak to na jakim etapie to jest ??
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest to sama tłumaczka która tłumaczyła dalsze czesci Wbrew Zasadom i własnie teraz to robi , tłumaczy kolejna czesc o Jo. Epilog jest następny w kolejce.......
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki kochane czy mogłybyście przesłać mi na pati_85@op.pl
1. S.E.K.R.E.T 2. Tak blisko... Webber 3. Wezwij Mnie (Jak jest) 4. Reguły Uległości (jak oczywiście jest książka dostępna) Tak się rozczytałam, że nawet w pracy się nie mogę oderwać i muszę uważać, żeby szefowa mnie nie przyłapała hehe Życzę Wam wszystkim miłego dnia
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Masumi11;42145051]Moje drogie apropo drugiej częsci Until the Sun Falls from the Sky.
Tłumaczka przetłumaczyła 17 rozdziałów z 26 i chwilowo zawiesiła tłumaczenie z powodu braku weny.. Mam nadzieję że niebawem zacznie... ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Britta2;42147461]
Cytat:
Żaden kłopot :)
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Właśnie zaczęłam 'Dotyk Crossa'. Boziuuu jakie to ostre jest, strasznie bezpośredni ten Cross.
|
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mogłabym prosić o przesłanie:
- Down for the Count- Christine Bell - S.E.K.R.E.T - Szpilki na Manolo - Mroczny Sekret z góry bardzo dziękuję ![]() uviol@interia.pl |
|
|
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aguha891@wp.pl I jeszcze poprosze S.E.K.R.E.T Edytowane przez aguha89 Czas edycji: 2013-08-07 o 18:18 |
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Ja też poprosze o S.E.K.R.E.T - ewusoa9012@wp.pl
|
|
|
|
#2938 |
|
Przyczajenie
|
Ślicznie proszę o SEKRET i Down for the Count jeżeli jest tłumaczenie...
grabiki@wp.pl Z góry dziękuję...
|
|
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy mogłabym Was prosić o podesłanie według Was najlepszych książek ?
Będę miała trochę wolnego czasu i chętnie go poświęcę lekturze..shawty19.91@o2.pl Z góry dziękuje
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
mi ta seria crossa chyba najbardziej przypadła do gustu, choć jak greya skończyłam to łezka się w oku zakręciła...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

no ale (o ile zacznę czytać) może być podobnie jak ze zmiennymi, że nie będę mogła się oderwać...