Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część wątku będzie mieć tytuł ...
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 4,92%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 0 0%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 8 13,11%
2 chłopaków, 2 dziewczynki, trzeba zacząć spinać tyłki! 3 4,92%
Niecierpliwe nasze brzuszki, chcą opuścić je maluszki! 1 1,64%
Rodzą nam się już maluszki, czas opróżniać nasze brzuszki 2 3,28%
Czas opuszczać mamuś brzuchy, nie obijać się maluchy! 3 4,92%
Coraz większe nasze brzuszki, czas wykurzyć z nich maluszki 0 0%
Rozkładamy nasze nóżki by urodzić swe maluszki 1 1,64%
Rozkładają nam się nóżki bo to czas już na maluszki 2 3,28%
Dwie dziewczynki, dwa chłopaki, cała reszta wciąż dwupaki 31 50,82%
Jedne już dzieciaczki mają, pozostałe wciąż czekają 2 3,28%
Każdy dzień niech szybko zleci, bo my chcemy rodzic dzieci 0 0%
Do porodu jeszcze chwila, Wizaż życie nam umila 2 3,28%
Niech już wróci mąż od Kaśki, będą rodzic się bobaski 3 4,92%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 09:19   #3511
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Teraz to musisz się pokazać
mam niewyjsiowa twarz wiec fotek nie bedzie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Wróciłam.

Na KTG skurczy brak, ale położna palpacyjnie je stwierdziła, dali mi receptę i wysłali do domu, bo nie bolą i to maciczka ćwiczy. Pani powiedziała, że jestem dosyć szczupła a dzieć duży i to dlatego tak sie dzieje.

Zrobili jeszcze USG, łożysko OK, wody w normie. Dzieć prawie o dwa i pół tygodnia starszy z nóżki (hahaha, jakbym nie wiedziała ). Waży uwaga +/- 1850 g. Czyli jest prawie pod 90 centylem.

Ułożony w poprzek. Płci nie widać.
to dobrze ze skurcze sie nie pisza, odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
A teraz zdaje relacje z wczorajszego oglądania domu.
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

A teraz słuchajcie tego...
Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa
no to trzymam kciuki! koszta faktycznie powalaja

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
bo śluz zrobił się gęsty, taki glutowaty - prawdopodobnie to właśnie czop powoli odchodzi
a to ja tak mam od tego wiekszego rozwarcia wizyta 12.08 to zobacze co sie tam dzieje ale jakos nie czuje bym miala wczesniej rodzic ale z Blanka tez nie czulam ze porod sie zbliza
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:23   #3512
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Witam się!
Ja - o dziwo - śpię dobrze Pamiętacie mego szczekająco-wyjącego przyjaciela? Nawet nie muszę patrzeć na zegarek, zaczyna punktualnie o 8.40 i wtedy ja już wstaję z łóżka.

Cytat:
Ale chyba za bardzo spanikowałam dzisiaj.

Teraz sie martwię, że małe sie nie obróci i że będzie duże. Przybrało prawie pół kilo w ciągu dwóch tygodni.

Pytałam tej położnej mówiła, że zawsze jest spora skala błędu. Ale ze mam się przygotowac na 4 kilo.
Misia, ja też powoli szykuję się na kluseczkę Zwłaszcza, że mój A. był duuużym noworodkiem. Damy radę! (tylko ja będę miała cc, więc łatwo mi powiedzieć )

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
zapomniałam i ja w końcu przekraczam magiczną trzydziestkę
witamy się z Jankiem w 30 tc

przyzwyczaisz się ja mam teraz na odwrót, bez Tżta nie umiem zasnąć

Cytat:
No więc domek,na który byłabym tak napalona okazał się bez żadnych rewelacji. Niczym mnie nie ujął,a do tego był lekko zaniedbany. Pokoje malutkie, jedynie ogród zadbany i przyzwoity. Podziękowaliśmy ;]

Po powrocie do domu poszliśmy na małe zakupy spożywcze i jakoś tak mnie natchnęło,żeby przejść się do innych agencji i zobaczyć co mają do zaoferowania. Kiedy mijaliśmy jedną z nich, wyszedł znajomy Hindus,który jest tam managerem i zaczepił nas. Pytał czy szukamy mieszkania,jakie,gdzie,it p. Zaproponował nam jedno,tylko cena lekko wygórowana. Stwierdziliśmy,że pojedziemy zobaczyć..co nam szkodzi. Tak więc wrócilismy szybko do domu i pojechaliśmy w umówione miejsce.
Myślałam,że dostanę zawału jak otworzył drzwi tego domu...COŚ PIĘKNEGO! Wszystko idealne-takie jak powinno być. Salon z kominkiem, nowe okna,podłogi, kuchnia- z kuchni wyjscie do przepięknego ogródka,a na górze trzy sypialnie idealnej wielkości. Łazienka mała,ale za to ma wszystko,co powinna mieć... dom jednym słowem dopiero po remoncie..na dodatek w stylu nowoczesnym-ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów... a to tylko same opłaty agencyjne i za wynajęcie. Dzwoniliśmy do naszego własciciela domu,w którym obecnie mieszkamy, bo problem jest taki,ze domek dostepny jest juz od 23.08, a my mamy tutaj umowę do 6.09. Po porannej rozmowie z Tż widzę,że jest zdecydowany, także dzisiaj jak wstanie to idziemy do agencji wpłacić pierwsze pieniądze, no i czekamy na decyzję własciciela,bo wczoraj przed nami była jeszcze jedna rodzinka oglądać domek... murzyni. Mam nadzieje,że do tego czasu nikt wiecej tego domu nie zobaczy,bo boję się cholernie,że ktoś nam go sprzątanie spod nosa
Czarna, suuuuper! Na pewno Wy wynajmiecie domek, nie ma innej opcji

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Witam sie w 37 tc
Ja mam dosc tych upalow mam nadzieje ze im sie ta pogoda sprawdzi i bedzie chlodniej... ale ja z tych co od zawsze wola zime!

I co tu robic w taki upal chyba w wannie lezec.. eh

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mam niewyjsiowa twarz wiec fotek nie bedzie
zwariowała dziewczyna!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:26   #3513
Asiek84
Wtajemniczenie

hej

dołączam do niewyspanych... czuję się jak wieloryb wyrzucony na brzeg i niebawem zalegam pod wiatrakiem...

Misia cieszę się że wszystko ok

Czarna trzymam kciuki za domek

Motyl księżniczko

Rusałko gratuluję 30 tc
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:28   #3514
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

ciekawe, co tam u Policzanki?
i jak tam Dirty, pewnie już wyszła....

:
OOO dziekuje za pamiecJa jak zwykle podczytuje Was na bieżącoNie udzielam się bo u mnie jak zwykle nic sie nie dzieje,zresztą jakos nie potrafie sie wbic do Waszej rozmowy:/

Ja tez jeszcze nie rodze i raczej sie nie zapowiada,choc przepowiadacze mam codziennie a najbardziej doskwieraja w nocy..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:31   #3515
LaLoca
Zakorzenienie

Mam pytanie do teacherki i Larysy odnośnie Tako Perso (no znowu męczę bułę :P ale do piątku muszę zamówić) , czy amortyzacja w tych wóziach jest miękka? wiem, że regulowana jest dwustopniowo, ale nie mam tego jak sprawdzić byłam ostatnio oglądać wózki, ale nie ma w mojej mieścinie nigdzie Perso :/ widziałam natomiast bardzo podobny Tako Captiva i w nim amortyzacja jest super "miętka", a amorki wyglądają tak samo jak w Perso. Bardzo mi się spodobał ten wózek, ale kolorki ma takie seeee. Poza tym jest jeszcze cięższy od Perso
Pomocy
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:32   #3516
bajka1807
Zakorzenienie

Madziuchna serio

co do nocki, ja sie dzis wyspalam, po 6 jeszcze mega burza byla i deszczyk teraz tez co chwila pada, wiec ja tam zadowolona jestem chociaz znajac zycie i tak sie do poludnia rozpogodzi

haha w ogole wczoraj tz kazal mi spakowac torbe, a ja pytam po co, skoro remont w domu nie skonczony wiec nie zamierzam rodzic

wczoraj w ogole to byl dzien... po Blanki zlobku musialysmy jechac na spotkanie rodzinne od tz strony, tzn chcieli sama Blanke wziac, ale stwierdzilam ze im dziecka pod opieke nie dam i nie pozwole by tlukla sie na drugi koniec miasta tramwajami i autobusami, no way
no wiec pojechalysmy i matko boska, ale siostra mego meza psy na nim wieszala, ze co on sobie wyobraza, dziecko mu sie zaraz rodzi, a on w czarnej dupie i na luzaku do wszystkiego podchodzi, ze po co na ten slub idzie, robic w domu powinien... haha ale mi sie smiac chcialo a ile sie o tym slubie nasluchalam... widac kazdemu chce sie tam isc tak ze hej hehe.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:34   #3517
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Diorishanoooo,tutaj tak to wygląda :/ Fakt,że połowa tego to odstępne,także po wyprowadzce dostaniemy tą kwotę z powrotem... no ale ;]
Kurcze okropne koszty. Super,że zwracają ale to takie pieniądze zawieszone w próżni. Rozumiem,że jakoś się muszą zabezpieczać przed potencjalnymi wandalami.
Trzymam kciuki

natala84 gratuluję 38tc
Ty to już lada chwila

bajka ,że Ty masz niewyjściową twarz ? Chyba kompletnie niewyjściowy budyń bo gadasz bzdury

poli I nie stresuj się-jeszcze masz czas do terminu

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Wyskoczyłam do kilku sklepów tu w u mnie w rynku i jestem mokra jak szczur Spadam pod prysznic.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:35   #3518
asiek89
Raczkowanie

Grauluję kolejnych rozpoczętych tygodni
My dzisiaj zaczęliśmy 36 tc i jak na razie cisza, spokój, żadnych skurczy.

Czarna, czytam o tym Waszym upatrzonym domku i już sobie wyobrażam jaki musi być piękny... jeszcze to wyjście do ogródka, mm marzenie
Kasa faktycznie nie mała, ale gdzie teraz można porządne własne m znaleźć za nieduże pieniądze... Trzymamy mocno kciuki

Ja dzisiaj się zaskakująco dobrze wyspałam, chociaż wczoraj padałam jeszcze zanim do łóżka dotarłam. No a teraz mam ciąg dalszy walki z rozwaloną spłuczką, pęknięty zawór i zalana łazienka... żyć nie umierać.

A z tą wagą przy sn to juz naprawdę jakieś rekordy padają
asiek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:36   #3519
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz.

Diorisha dokładnie... wcale się nie dziwię,bo jednak dom jest nowiutki...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:36   #3520
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

poli I nie stresuj się-jeszcze masz czas do terminu

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Wyskoczyłam do kilku sklepów tu w u mnie w rynku i jestem mokra jak szczur Spadam pod prysznic.

Powiem szczerze ze póki co juz sie tak tym nie przejmuje.Co ma byc to bedzie.Przeciez na zawsze w tym brzuszku nie zostanieKiedys bedzie musiała wyjsc
Stary 2013-08-08, 09:37   #3521
87czarna
Zakorzenienie

asiek sama jestem w szoku,że w Luton są takie domy
Gratuluję kolejnego tygodnia ;*

Stary 2013-08-08, 09:38   #3522
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
znaczy sie uczyli ciebie-doradce laktacyjnego, że mleko po 6 mies. jest juz bezwartosciowe?
monia, nie jestem doradcą tylko logopedą. I nie jest bezwartościowe, tylko nie ma przeciwciał, a to dwie różne sprawy.
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestescie jeszcze?
eh zaraz was nadrobie
chcialamsie spytac cz wiecie co moze byc przyczyna naglego opuchniecia nog?
kostki mam jak hipcio
ostatnio bardzo duzo pije
ale teraz zauwazylam dopiero co mam na nogach;/
moze skok ciśnienia
Cytat:

oby się udało

i witam się również ja wczoraj mialam dzień z przebojami, bardzo stresującą rozmowę z inwestorem, który poprawia u nas chałupkę z tytułu rękojmi, nawrzucaliśmy sobie nieźle, powiedziałam ze powinien sie wstydzić bo krzyczy na kobietę w ciąży, a dodatkowo Andzia była w domu. uznał, że nic go to nie obchodzi więc wyprosiłam go z domu, ale tż go powstrzymał dziś przychodzą robole, jak inwestor wejdzie z rozdartą papą to zwyczajnie go nie wpuszczę, za bardzo mnie to stresuje i za wiele mogę stracić przez takiego prostaka.
męczyłam się przez to w nocy okropnie, wczoraj zwyczajnie sie poryczałam przy tż, co zwykle mi sie nie zdarza. powiedział, że aż kipi ze mnie, to lepiej zebym sobie popłakała. i takim sposobem jest juz ranek, masakrycznie gorąco, ide włączyć wiatrak

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

i gratuluję oczywiście rozpoczętych tygodni
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:40   #3523
kaska87
Zakorzenienie

hejo, rodzi ktoś?
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
W USA ogólnie więkoszość rzeczy to patologia (albo to moja niechęć do tego kraju )
no mają patologie, ale mi się tam podoba

Cytat:
Jakos się nie martwię. Będzie 4 kilo to będzie. Ja zawsze biorę tą granicę błędu. a może dzidzia zwolni i nie będzie już tak dużo rosła.
byle zdrowe

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

rasha90 (Joanna) 04.08.2013 Wiktoria (4820g, 60cm) tp 06.08.2013, sn
Z lipcowo sierpniowych
o mamo dzielna dziewczyna i ma chyba piczkę z gumy

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja to się jednak z TŻ nie umiem wyspać...
a ja lubię z moim spać

Cytat:
Matko,dziewczyny... współczuje nocy :/
Ja nawet się wyspałam, chociaż co jakiś czas słyszałam kręcącą się Maję
ja się też wyspałam- 12h 2 przerwy na siusiu

Cytat:
ZAKOCHAŁAM SIĘ Nawet garaż jest z takim duzym podjazdem...
Ja tylko chwytałam się za głowę,a Tż rozkminiał co zrobić,bo na wstepie musimy wydać 25 tysiecy funtów...
to ja już bym wolała zostać w tym obecnym ile z tego Wam oddadzą
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Witam sie w 37 tc

Cytat:
Diorishanoooo,tutaj tak to wygląda :/ Fakt,że połowa tego to odstępne,także po wyprowadzce dostaniemy tą kwotę z powrotem... no ale ;]
a 60k to pójdzie psu w ? już wiem why nie lubię angli
Cytat:
pytanie tylko, czy będziesz mie
gratuluje wszystkim koljenych tygodni i sama witam się w 37 tc a tak naprawdę to w 38 tc
Kaha da radę
gratuluję tygodni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:40   #3524
87czarna
Zakorzenienie

logoasia Co za typ :/ Ludzie to naprawde mają wyczucie...
Przytulam mocno

Stary 2013-08-08, 09:40   #3525
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! Mamy IX-X 2013, cz. XV

Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375947573207.jpg (43,1 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1375947584626.jpg (40,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1375947607626.jpg (39,8 KB, 46 załadowań)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:41   #3526
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
monia, nie jestem doradcą tylko logopedą. I nie jest bezwartościowe, tylko nie ma przeciwciał, a to dwie różne sprawy.
tzn. ma tylko bialka itp.? nie wiedzialam ze logopeda to musi znac takei rzeczy (chociaz w sumie wady zgryzu to i od kp pewnie sa...)

czy masz moze - troche prywaty - jakies cwiczenia na pionizacje jezyka dla 5latka? bo musze syna poduczyc. i jak rozcwiczyc gorna warge, ma problem nawet z oblizaniem jej...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:42   #3527
87czarna
Zakorzenienie

kaska zdziercy nooo... my teraz płacimy za 2 małe pokoiki 575 plus opłaty. Tam są 3 sypialnie i salon...

Stary 2013-08-08, 09:42   #3528
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
i witam się również ja wczoraj mialam dzień z przebojami, bardzo stresującą rozmowę z inwestorem, który poprawia u nas chałupkę z tytułu rękojmi, nawrzucaliśmy sobie nieźle, powiedziałam ze powinien sie wstydzić bo krzyczy na kobietę w ciąży, a dodatkowo Andzia była w domu. uznał, że nic go to nie obchodzi więc wyprosiłam go z domu, ale tż go powstrzymał dziś przychodzą robole, jak inwestor wejdzie z rozdartą papą to zwyczajnie go nie wpuszczę, za bardzo mnie to stresuje i za wiele mogę stracić przez takiego prostaka.
męczyłam się przez to w nocy okropnie, wczoraj zwyczajnie sie poryczałam przy tż, co zwykle mi sie nie zdarza. powiedział, że aż kipi ze mnie, to lepiej zebym sobie popłakała. i takim sposobem jest juz ranek, masakrycznie gorąco, ide włączyć wiatrak
Faceci Powinien się chłop schować i jeszcze przeprosić... Olać prostaka, skoro do kobiety w ciąży nie potrafi się właściwie odnosić W ogóle do kobiety... Szkoda nerwów na takiego buca...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:43   #3529
87czarna
Zakorzenienie

Madzia Wow!
PIĘKNY!

Stary 2013-08-08, 09:45   #3530
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo, rodzi ktoś?
No Kaśka czekamy na Twój poród

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniuu wrzucam zdjecie apartamentu Jasia obwod bunia w pepku 99/100 cm

Od początku mi się podoba Twój buń

Mama foka
Stary 2013-08-08, 09:45   #3531
87czarna
Zakorzenienie

No właśnie!
Która ustawia się do kolejki?

Stary 2013-08-08, 09:45   #3532
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:

Piękny brzuszek i jaka figura Ty lachonie :P
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:45   #3533
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Mam pytanie do teacherki i Larysy odnośnie Tako Perso (no znowu męczę bułę :P ale do piątku muszę zamówić)
mianuję Cię moim następcą, który męczy bułe o wózek

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Misia, ja też powoli szykuję się na kluseczkę Zwłaszcza, że mój A. był duuużym noworodkiem. Damy radę! (tylko ja będę miała cc, więc łatwo mi powiedzieć )
ile gościu waży?

Stary 2013-08-08, 09:45   #3534
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

ulala-brzuszek idealny!
Stary 2013-08-08, 09:46   #3535
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Gratulacje

Ja też nie umiem spać bez męża

ja mam to samo dobrze ze dzisiaj w nocy wrócił bo noc bez niego to dla mnie katorga zwłaszcza jak w nocy są burze to już w ogole w panike wpadam :|
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:47   #3536
87czarna
Zakorzenienie

MadziaTy nie masz tego brzucha doczepionego?

Stary 2013-08-08, 09:47   #3537
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie!
Która ustawia się do kolejki?

Ja obstawiam Snow a pozniej t_89
Stary 2013-08-08, 09:48   #3538
87czarna
Zakorzenienie

policzanka jeszcze samba i ladan mi 'śmierdzą'

Stary 2013-08-08, 09:49   #3539
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaska zdziercy nooo... my teraz płacimy za 2 małe pokoiki 575 plus opłaty. Tam są 3 sypialnie i salon...
rudzi są i tyle
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
No Kaśka czekamy na Twój poród
hoho to jeszcze się naczekacie trochę

Stary 2013-08-08, 09:50   #3540
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
policzanka jeszcze samba i ladan mi 'śmierdzą'
Czyżby ktoś się nie mył?

Mama foka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości