|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Dodatkowo można znaleźć wiele nauk, których nie prowadzą księża, tylko małżeństwa.
|
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
![]() witam sie dziewczyny i zaraz uciekam. jada na pogrzeb niestety,a popoludniu do pracy. po pracy obiecalam ciezarnej kolezance ze do niej wpadne pogadac.rodzi juz we wrzesniu,chce rodzic ze mna a nie mamy czasu sie nawet spotkac.. :/ zajrze pozno wieczorem i sprobuje was nadrobic..pa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#693 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Moglabys mi przeslac namiary na te nauki? Znasz moze jakies sensowne rekolekcje dla narzeczonych? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Moj Pan Klusek wlasnie goni pusta butelke po calym mieszkaniu.. Toz to czas na koci fitness
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także na prawdę zależy na kogo się trafi bo jednych się chce słuchać a inni gadają takie głupoty, ze na prawdę nóż się w kieszeni otwiera
|
|
|
#696 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was po baaaaardzo dlugiej przerwie
![]() Mam juz foto i video, mierzylam kilka sukien i planuje zamowic w grudniu, omowilam z rodzicami liste gosci, kwiaty z moja florystka, swiadkowe obejrzaly lokal i zebralam dokumenty na cywilny Niestety nie nadrobie Was, takze jak bede zadawala glupie pytania na temat, ktory sie nie dawno pojawil to nie krzyczec ![]() Milego dnia |
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się, że macie możliwości szukania ciekawych nauk itp, odpowiedniego przygotowania itp.
Mój TŻ nie ma czasu zjeść obiadu bo lata z roboty do roboty, nie dziwie mu sie, że nie ma ochoty łazić po naukach i słuchac iles godzin bo te godziny to mógłby spać, żeby miec siły na drugi dzien isc do pracy. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- możecie mowić, że to ważne itp. Ja wiem, ale pieniadze na życie są dla nas ważniejsze, więc po prostu wybieramy to, co jest potrzebniejsze. Mozecie mnie krytykować, ale mamy inne zdanie, widocznie inne piorytety. Ale wątpie, że jakbyscie miały wybierać między zarobieniem dodatkowych 100 zł a isciem na nauki... ( gdzie liczy sie kazdy grosz) to wybralybyscie nauki. |
|
|
|
#698 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie miłe słowa
Figurę mam chyba w genach. Moja mama jak była w moim wieku to też była bardzo szczupła, teraz też jest szczupła, ale nie tak jak wtedy Zdjęcie nr 1 - suknia kompletnie nie w moim guście, ale babka mnie w niej widziała, więc przymierzyłam. Odpada. Zdjęcie nr 11 - suknia też nie w moim typie, nie lubię princessek. Za dużo tiulu, trochę ciężka. Przymierzyłam, żeby zobaczyć jak mi w princessce. Też odpada. Reszta, poza 7, którą wypatrzyłyśmy w salonie, to moje typy z internetu (no w sumie kilka też na manekinie zobaczyłyśmy, ale wszystkie w podobnym stylu, a ta nr 7 trochę inny styl, ale zakochałam się w niej). krooliczek, w każdym z salonów pozwolono mi robić fotki, tylko w Kreacji Żannet babka zapytała mnie czy to na własny użytek, odpowiedziałam, że tak i pozwoliła ![]() Vivien Ci odradzam - weszłam, bo przechodziłam. Stara babka jakaś, na dzień dobry powiedziała, że na przymiarki trzeba się umawiać - taa, rozumiem jakby miała tłumy do przymierzania, odbiory sukien itp, ale ona siedziała na tyłku i nic nie robiła! W życiu nie wrócę do tego salonu! W Gracji za to tłumy, a my nie byłyśmy umówione, więc tylko pooglądałyśmy i wyszłyśmy. Morał z tego taki, że lepiej się umawiać, chyba, że trafi się na tak super , miłą obsługę jak w Bonnie&Clyde na Głogowskiej, gdzie właśnie jest ta suknia nr 7
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-08-08 o 10:47 |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo boje się że pójdę mierzyć, a okaże się ze w żadną i tak nie wejdę
|
|
|
|
|
#702 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na walkę z rozszerzonymi porami? Bo ja stosuję te rzeczy z la-roche, ale nie widzę poprawy, dziś się załamałam, jak się Tż we mnie zakochać mógł to ja nie wiem...
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
krooliczek, nie widziałam... Wszędzie były rozmiary 38, czasem 36. Ale te co ja przymierzałam to były 38.
Ale wiem, że są kolekcje xxl (nie pamiętam jakie salony, musiałabyś zajrzeć na strony - chyba Warchalewska ma) i może z tamtych kolekcji mają większe rozmiary?
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mimo to daliśmy radę zorganizować sobie 6,5 h wolnego w lipcu żeby się wybrać na nauki i do poradni
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Skończyłam klejenie kryształków do dekoracji auta - efekt na zdjęciu poniżej
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Matko ile postów powstało przez te 10 dni.
Pobyt nad morzem dobiegł końca, wróciliśmy w nocy. Stanęłam na wadze i szok. 2 kg na plusie w 10 dni Napstrykaliśmy chyba z 600 zdjęć, coś w stylu sesji narzeczeńskiej Nie chcieliśmy specjalnie płacić. Nie są to profesjonalne foto, bo robił nam je statyw, ale na pewno wybierzemy coś na zaproszenie.Jak ogarnę rozpakowywanie to muszę choć trochę nadrobić
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
i największy ból .. że w polsce o takiej moge pomarzyć . Może orientuje sie któraś z Londyśkich PM czy w Uk dostane takie cuda ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
moniczka_90 to super
![]() my tez zorganizowalismy 3 dni po godzinie - 2 ,wieczorem, zeby zrobic nauki
|
|
|
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
Juz teraz takie rzeczy robisz?! Ja nawet dja nie mam
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o najważniejszym - C. mnie dzisiaj przeprosił.
Wytłumaczyłam mu, że te suknie są za duże na mnie, bo to rozmiar 38 (wczoraj nie chciał tego słuchać), a on na to: "to czemu mniejszych nie przymierzałaś?", więc mu musiałam wytłumaczyć, że w salonie mają tylko jeden rozmiar i to najczęściej 38 właśnie. Nie wiem czy dotarło, ale dalej nie drążył tematu.
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
a co mi tam....
mam czym się zająć wieczorami - oczywiście po Chodakowskiej
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-08-08 o 11:04 |
|
|
|
#713 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Dzwonilam do USC mają kalendarz na przyszły rok, są dostępne obie daty które nas interesują 31maja i 14 sierpnia, w maju jest opcja w willi Decjusza, chcieliśmy w dworku bialopradnickim ale rezygnują ze współpracy
![]() ![]() w te sobotę jedziemy wiec do willi obejrzeć ze dwa śluby zobaczymy jak to wypada, chyba zadzwonię jeszcze do Wieliczki bo tam są śluby na zamku może tez byśmy obejrzeli. 14 sierpnia to czwartek mielibyśmy taniej na sali bo cena zeszlaby ze 140 zł do 120 ale to jest w urzędzie w centrum praktycznie i jest problem z parkingiem, sala jest bardzo ładna w takim starym dworkowym stylu. Kurcze jakoś się zaniepokoilam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#714 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Króliczku
Na pewno coś przymierzysz, suknie w większości są wiązane, więc pasują i na 36 i na 42. Halki zazwyczaj są na gumce z rzepem. Luz ![]() Mam jutro umówiony jeden salon i fryzjera,a być może będę musiała przyjechać za kolegę do pracy. Trzymam kciuki,żeby nie |
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, że jakiej byś nie kupiła, to w dzień ślubu będzie koparę zbierał z podłogi Na Twój widok Cytat:
|
||
|
|
|
#717 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oni mówią szybciej jak myślą.. choć to nie żaden wyczyn Pamiętajcie kobitki, Kasia z "Kasia i Tomek" powiedziała kiedyś bardzo mądrą rzecz " Faceci rozwijają się do 7 roku życia.. później tylko rosną" ![]() będziesz jego seksi sekretareczką ? ![]() Cytat:
o piękna okrągła.. gratki ! my jutro będziemy mieli okrągły roczek i urodziny tż ![]() nic mi nie mów.. mam ochotę pójść do jakiejś galerii i leżeć tam plackiem bo mają klime.. od 2 tyg nie mogę oddychać i nie wiem czy iść z tym do lekarza bo w sumie nie ma czym oddychać.. więc.. ![]() Cytat:
) mój tak chodzi od rana i wygląda jak król wrzucę Wam później zdjęcie poza tym mój uwielbia upał, zawsze rano wygrzewa się przy moim oknie (mam na wschodzie) więc możecie sobie wyobrazić jaki gorąc jest na moim czarnuchu.. jajka by można smażyć..
|
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pierś do przodu i powaga - w noc poślubną będę naga! PM2014 cz.17
Cytat:
Ba, idziemy nawet na trwające cały dzień warsztaty komunikacji. Bo chcemy My też oszczędzamy, zbieramy kasę, ale to nie kasa jest celem a ślub w kościele i chcemy się do niego przygotować.Cytat:
![]() Cytat:
Albo Dominikanie: http://www.krakow.dominikanie.pl/prz...alzenstwa.html tutaj idziemy na warsztaty. Też państwo Babik. Króliczku Agnes i Sincerity ma kolekcję w większych rozmiarach. http://www.sinceritybridal.com/plus_wedding_dress http://www.suknieagnes.pl/polski.html Oferta, suknie size plus.
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-08-08 o 11:15 |
|||
|
|
|
#719 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krooliczek, a Warchalewska? Zadzwoń po salonach i popytaj. Ok, zmykam sprzątać. Odezwę się później. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Właśnie suknie Sincerity mają u Warchalewskiej, także tam spróbuj
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

Dodatkowo można znaleźć wiele nauk, których nie prowadzą księża, tylko małżeństwa.

także na prawdę zależy na kogo się trafi bo jednych się chce słuchać a inni gadają takie głupoty, ze na prawdę nóż się w kieszeni otwiera