Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 08:35   #3511
201704240919
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
TŻ ufam w 100%. Tylko jest ten niepokój. Nazywam to zazdrością ale to jest po prostu obawa że będzie wolał jakąś ładniejszą.
Skoro się obawiasz, to mu po prostu nie ufasz? Ja bym się z nim nie męczyła.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:49   #3512
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ja właśnie na parterze mieszkam i jest strasznie.. A od wentylatora się chyba przeziębiłam
Ja mieszkam na czwartym, ostatnim piętrze i słońce daje mi prosto w okno Mam ponad 40 stopni w pokoju, właśnie zrobiłam trening i tonę

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Skoro się obawiasz, to mu po prostu nie ufasz? Ja bym się z nim nie męczyła.
Tym bardziej, że sporo Mu brakuje, żeby nazwać go chociaż dobrym kandydatem na coś poważnego . Ale jeżeli Go kocha.. Z uczuciami nie ma łatwo, bo miłość jest ślepa
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:01   #3513
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Ja mieszkam na czwartym, ostatnim piętrze i słońce daje mi prosto w okno Mam ponad 40 stopni w pokoju, właśnie zrobiłam trening i tonę

Ojoj, to współczuję. Ja mam w pokoju 28 stopni a trening zrobię wieczorem

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:02   #3514
Dolczi
Zakorzenienie

Ja czytając wpisy Krrem odniosłam wrażenie, że jest uzależniona emocjonalnie od swojego Tż-ta. To niezdrowe.
Krrem pisałaś, że jesteś w stanie mocniej się malować. Jeśli Tż powie Ci, że chciałby byś miała dłuższe nogi, to je wydłużysz? Szkoda zycia na tak niedojrzałego faceta, wierz mi. Poza tym nawet nie jestes w stanie mu zaufać. Ja też nie jestem doskonała i pracuje nad tym. Mój Tż mnie kocha taką jaką jestem. Robię to dla siebie, a nie dla niego.

Kaś niedawno pisałaś, że schudłaś bez wysiłku, to jak mogłaś przytyć?

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-08-08 o 09:03
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:03   #3515
say-hello
Zakorzenienie

przepraszam dziewczyny, że się teraz nie odzywam, ale mam straszny nawał pracy i do tego trochę problemów się pojawiło i nawet nie mam czasu i ochoty myśleć o włosach. odezwę się za jakiś czas
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:03   #3516
lilith_ed
Zakorzenienie

Jeden plus z siedzenia w pracy przy takiej pogodzie - klima
lilith_ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:18   #3517
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Ja mieszkam na czwartym, ostatnim piętrze i słońce daje mi prosto w okno Mam ponad 40 stopni w pokoju, właśnie zrobiłam trening :
Cos o tym wiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 09:27   #3518
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Kaś niedawno pisałaś, że schudłaś bez wysiłku, to jak mogłaś przytyć?
Właśnie to mnie niepokoi, bo waga, zamiast stać w miejscu czy nadal lekko spadać, podskoczyła dość zdrowo, a nic nie zmieniłam w swoim stylu życia Obawiam się, że tarczyca zaczyna się upominać o swoje.

Dziewczyny ze spotkania jutrzejszego - mogę prosić jakiś numer telefonu na PW?
Żebym miała jak się ratować jak się zgubię
BTW, jaki bilet mam kupić, by dojechać z Kato do Bytomia? Bo strona Waszej komunikacji stanowi dla mnie zagadkę

Chociaż najchętniej zabrałabym się ze Scarrabeo i Kav
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:45   #3519
Krrem
Wtajemniczenie

Zastanawiam się czy dzisiaj do niego jechać czy nie.

Kas. Nie miałam zbadanych hormonów. Ale obejrzał wszystko dokładnie i obmacał.
Dzisiaj boli nadal i to mocno. W dodatku jest mi nie dobrze.

Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Nie mam siły odpisac na wszystkie posty. Zastanawiam sie czy jechać czy po prostu nie poszwędać się po mieście. Bo wyjść muszę. Ale nie wiem czy z takim bólem dam rade łazić po mieście.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:48   #3520
justusia16
Wtajemniczenie

Mam taki wzdety brzuch ze zaraz chyba wybuchnie...tylko od czego?
Jak dzisiaj wypilam tylko herbate..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:50   #3521
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Wiem, że wygląd jest bardzo ważny. Ale jakby tak głębiej się zastanowić to dlaczego przystojni faceci zazwyczaj wybierają brzydkie dziewczyny na żony?
Eee, ale nie jest tak, że tylko pasztety mają mężów a reszta zostaje starymi pannami. Czy faktycznie przystojni wybierają brzydkie to nie wiem, pewnie takie przypadki są rozkminiane w gazetach żeby podnieść czytelniczki na duchu

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Krrem pisałaś, że jesteś w stanie mocniej się malować. Jeśli Tż powie Ci, że chciałby byś miała dłuższe nogi, to je wydłużysz? (...) Mój Tż mnie kocha taką jaką jestem. Robię to dla siebie, a nie dla niego.
Ja go poniekąd rozumiem bo też ingerowałam w wygląd niektórych swoich facetów (zazwyczaj chodziło o ciuchy) ale nic na siłę.
Sama również się dostosowuję żeby sprawić maużonowi przyjemność ale wszystko w ramach mojego stylu, bez poświęceń. Tak więc wyłamię się bo mam liberalne podejście do prób delikatnego zmieniania partnera/ki
Natomiast facet Krrem najwyraźniej przegina. W ogóle trochę to brzmi jakby leczył jej kosztem swoje kompleksy. Albo ma takie specyficzne poczucie humoru i nie zauważa, że robi jej przykrość

A w temacie włosowym http://aranruth.tumblr.com/post/57689579363

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-08-08 o 09:53
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:53   #3522
Wegolka
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie na parterze mieszkam i jest strasznie.. A od wentylatora się chyba przeziębiłam
ja się też tak raz przeziębiłam
mam wentylator ale używam go ostrożnie
Stary 2013-08-08, 09:54   #3523
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Eee, ale nie jest tak, że tylko pasztety mają mężów a reszta zostaje starymi pannami. Czy faktycznie przystojni wybierają brzydkie to nie wiem, pewnie takie przypadki są rozkminiane w gazetach żeby podnieść czytelniczki na duchu

Ja go poniekąd rozumiem bo też ingerowałam w wygląd niektórych swoich facetów (zazwyczaj chodziło o ciuchy) ale nic na siłę.
Sama również się dostosowuję żeby sprawić maużonowi przyjemność ale wszystko w ramach mojego stylu, bez poświęceń. Tak więc wyłamię się bo mam liberalne podejście do prób delikatnego zmieniania partnera/ki
Natomiast facet Krrem najwyraźniej przegina. W ogóle trochę to brzmi jakby leczył jej kosztem swoje kompleksy. Albo ma takie specyficzne poczucie humoru i nie zauważa, że robi jej przykrość
Co innego jest zmieniać partnera, gdy coś z nim jest nie w porządku, a co innego gdy zmienia się kogoś na siłę, bo tak inni robią, mimo że z tą osobą jest wszystko ok.
Sama Tż- ta styl ubierania odmieniłam, więc wiem o czym piszesz.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:55   #3524
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:

Lekkie zmienianie partnera jest ok. Ale nie większości rzeczy w jego wyglądzie. Sama bym chciała poprawić to i owo. Być wyższą. Mieć proste i długie nogi. WIeksze cycki. Prostą klatkę piersiową. Nawet myślałam nad operacją. Ale jak bd miała pieniądze to spróbuję z gorsetem. Może on cos pomoże. Myślę że po postu tego nie zauważa... Porozmawiam z nim dzisiaj. Jak to do niego nie dojdzie to najwyżej wyjde i się przejdę. Zobaczymy co będzie.

14.02.14

Stary 2013-08-08, 09:56   #3525
luxorzyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Właśnie to mnie niepokoi, bo waga, zamiast stać w miejscu czy nadal lekko spadać, podskoczyła dość zdrowo, a nic nie zmieniłam w swoim stylu życia Obawiam się, że tarczyca zaczyna się upominać o swoje.

Dziewczyny ze spotkania jutrzejszego - mogę prosić jakiś numer telefonu na PW?
Żebym miała jak się ratować jak się zgubię
BTW, jaki bilet mam kupić, by dojechać z Kato do Bytomia? Bo strona Waszej komunikacji stanowi dla mnie zagadkę

Chociaż najchętniej zabrałabym się ze Scarrabeo i Kav
Pewnie nie będzie problemu żeby się z nimi zabrać^^ Jeśli jednak chodzi o bilet. Z tego co zauważyłam to autobusy z Kato do Bytomia przejeżdżają przez Chorzów, czyli wypadałoby kupić bilet na 3 lub więcej miast. Jadą też dłużej niz pół godziny więc kupno tańszego biletu niestety nie wejdzie w grę.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:58   #3526
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wegolka Pokaż wiadomość
ja się też tak raz przeziębiłam
mam wentylator ale używam go ostrożnie
Mnie gardło boli od rana i nie wiem od czego..
Cytat:
Lekkie zmienianie partnera jest ok. Ale nie większości rzeczy w jego wyglądzie. Sama bym chciała poprawić to i owo. Być wyższą. Mieć proste i długie nogi. WIeksze cycki. Prostą klatkę piersiową. Nawet myślałam nad operacją. Ale jak bd miała pieniądze to spróbuję z gorsetem. Może on cos pomoże. Myślę że po postu tego nie zauważa... Porozmawiam z nim dzisiaj. Jak to do niego nie dojdzie to najwyżej wyjde i się przejdę. Zobaczymy co będzie.
Nikt nie jest idealny, ale każda odmienność czyni nas wyjątkowymi. Dlatego nie warto się na siłę zmieniać. Trzymam kciuki za rozmowę!

Blog

Stary 2013-08-08, 10:03   #3527
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie gardło boli od rana i nie wiem od czego..

Nikt nie jest idealny, ale każda odmienność czyni nas wyjątkowymi. Dlatego nie warto się na siłę zmieniać. Trzymam kciuki za rozmowę!
TŻ akceptował wszystko to co sprawiało we mnie największe kompleksy. Te wszystkie skrzywienia. Nie lubiłam odsłaniać nóg no bo krzywe. Nosiłam szaliki żeby zakryć obojczyki. Luźne bluzki żeby ukryć żebra. TŻ mnie z tego wyleczył. Ale przez niego nabawiłam się kompleksów na innym tle. Zobaczymy jak będzie.

Dzięki

14.02.14

Stary 2013-08-08, 10:04   #3528
miranda122
Zakorzenienie

Jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
TŻ akceptował wszystko to co sprawiało we mnie największe kompleksy. Te wszystkie skrzywienia. Nie lubiłam odsłaniać nóg no bo krzywe. Nosiłam szaliki żeby zakryć obojczyki. Luźne bluzki żeby ukryć żebra. TŻ mnie z tego wyleczył. Ale przez niego nabawiłam się kompleksów na innym tle. Zobaczymy jak będzie.

Dzięki
Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni

Blog

Stary 2013-08-08, 10:06   #3529
Wegolka
Raczkowanie

Moje loki.
kurde popadłam w fanatyzm bo co dzień foty robie
Najbardziej mi się kręcą włosy z tyłu głowy.
Przy twarzy mniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wawfewgrh.jpg (49,8 KB, 34 załadowań)
Stary 2013-08-08, 10:08   #3530
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

btw, czy któraś stosowała dietę dopasowaną do grupy krwi? strasznie mnie to ciekawi, ale w mojej są tak dziwne produkty, że nie wiem, czy będzie mi się chciało
Nie ma na to żadnych dowodów. Ale - sprawdzone na przeszło 10 ludziach z grupą A, nie spokrewnionych ze sobą - nie tolerują/nie smakują im rzeczy kwaśne. Niektórzy byli wręcz chorzy po wypiciu domowego soku porzeczkowego na przykład.

Krrem. Facet leczy Tobą swoje braki. A Ty tracisz szacunek do siebie ,zaufanie do niego [bo nie można nazwać zaufaniem ciągłego niepokoju]. Nie szanujeCię - bo jak można się wkurzać o to, że Ty czasem spojrzysz na przystojnego faceta/ładną kobietę, a samemu nie mieć problemu z wyszukiwaniem "lasek" w tłumie w Twojej obecności.
Musicie porozmawiać. Tak nie może to wyglądać. Masz coraz więcej kompleksów i coraz gorzej się czujesz
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:12   #3531
201612231846
Konto usunięte

Cytat:

A w temacie włosowym http://aranruth.tumblr.com/post/57689579363

Przecież nie napisałam, że tak jest zawsze. Ale często to widzę w moim otoczeniu. Mój TŻ ma znajomego, który jest kierowcą tirów. Jest bardzo przystojny. Wiedziałam, że ma żonę. Każdy myślał, że pewnie jest bardzo ładna. Przyszedł z nią na imprezę i była przeciętna z wyglądu. Któryś z kolegów go zapytał, dlaczego ma taką brzydką żonę. A on z poważną miną odpowiedział :,,Bo jak jadę gdzieś na kilka dni to mam pewność, że mnie nie zdradzi''. A później powiedział, że ją kocha i wygląd nie jest najważniejszy.
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:12   #3532
Wegolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Nie ma na to żadnych dowodów. Ale - sprawdzone na przeszło 10 ludziach z grupą A, nie spokrewnionych ze sobą - nie tolerują/nie smakują im rzeczy kwaśne. Niektórzy byli wręcz chorzy po wypiciu domowego soku porzeczkowego na przykład.

Krrem. Facet leczy Tobą swoje braki. A Ty tracisz szacunek do siebie ,zaufanie do niego [bo nie można nazwać zaufaniem ciągłego niepokoju]. Nie szanujeCię - bo jak można się wkurzać o to, że Ty czasem spojrzysz na przystojnego faceta/ładną kobietę, a samemu nie mieć problemu z wyszukiwaniem "lasek" w tłumie w Twojej obecności.
Musicie porozmawiać. Tak nie może to wyglądać. Masz coraz więcej kompleksów i coraz gorzej się czujesz
Najlepsza jest dieta wegetariańska , służy dobrze na wszystkie grupy
Stary 2013-08-08, 10:14   #3533
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, nie wiem, czy warto jest się przejmować.. Jak na moje oko, facet jest bardzo niedojrzały i mocno próżny . Nie wiem, czy zdążył już zrozumieć, że z laską tylko 'na pokaz' może tylko wyjść, zaszpanować, odstawić do domu i tyle. Wydaje mi się, że Cię nie docenia i nie dorósł do posiadania dziewczyny, która ma wartość, a nie jest pustą lalką barbie, która potrafi błyszczeć, ale niestety- nie inteligencją, a aparycja to nie wszystko .

Czy on ma do Ciebie szacunek ? Mówiąc ' znowu się nie odzywa' nakreślasz, że sytuacje, w których Cię po prostu olewa się powtarzają. Dlaczego pozwalasz mu się tak traktować ? Wydaje mi się, że masz mocno zaniżoną samoocenę i dlatego tkwisz właśnie z Nim, bo podświadomie wydaje Ci się, że innego chyba mieć nie będziesz.

Cytat:
U mnie dzisiaj ma być 36 stopni
ja na szczęście będę w czasie największego upału w klimatyzowanej pracy... ale najpierw muszę tam dojechać

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
przepraszam dziewczyny, że się teraz nie odzywam, ale mam straszny nawał pracy i do tego trochę problemów się pojawiło i nawet nie mam czasu i ochoty myśleć o włosach. odezwę się za jakiś czas
spoko, wracaj do nas szybko

Cytat:
Dziewczyny dziękuję za wsparcie. Nie mam siły odpisac na wszystkie posty. Zastanawiam sie czy jechać czy po prostu nie poszwędać się po mieście. Bo wyjść muszę. Ale nie wiem czy z takim bólem dam rade łazić po mieście.
nie łaź, zwłaszcza w taki upał

a u mnie tradycyjnie, na włosach żel aloesowy i Alterra

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:17   #3534
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Będę zdawać relację jak mi idzie

A mnie dzisiaj gardło zaczęło boleć
Chyba Cię zaraziłam
A tak na poważnie to panuje jakiś wirus bo dzisiaj u mnie i mama niezbyt wyraźnie się czuję. Wiem, że wczoraj też wujka rozłożyło, chrześnice już w poniedziałek. Także ciężko tego uniknąć :/

Krrem To Ty masz się przede wszystkim dobrze ze sobą czuć. Mój już nie zwraca uwagi czy jestem umalowana czy rozkopana, czy mam stary rozciągnięty T-shirt czy bluzkę z dekoltem. Na początku związku coś się wypowiadał na temat wyglądu, teraz milczy
Natomiast poprzednik mojego obecnego strasznie ingerował w mój wygląd ubiór i tak oto się rozeszliśmy. Raz nawet byl do tego stopnia chamski, moja mama i jej siostra mają piegi (ja nie mam) a on wywalił z tekstem, że jeśli ich dostane to mnie zostawi Nie dałam sobie rządzić i zostawiłam buraka
Pogadaj z nim na ten temat jeśli nie poskutkuję to powiedz mu, że jak nie pasuję to niech wyjdzie i nie wraca, przecież nie przywiązałaś go do siebie niczym

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-08-08 o 10:46
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:17   #3535
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi by nie służyła bo by mi morfologia momentalnie siadła.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

ja na szczęście będę w czasie największego upału w klimatyzowanej pracy... ale najpierw muszę tam dojechać

spoko, wracaj do nas szybko

nie łaź, zwłaszcza w taki upał

a u mnie tradycyjnie, na włosach żel aloesowy i Alterra
Bd się tłukła do niego autobusem. Ale już wole u niego siedzieć niż u siebie. U niego jest chłodno a ja mam zachodnie okna. Już mam 32 stopnie w pokoju.

14.02.14

Stary 2013-08-08, 10:18   #3536
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Tu byłabym ostrożna- nie ma możliwości dostarczenia wszystkich aminokwasów egzogennych.
Najlepsze jest jedzenie WSZYSTKIEGO w rozsądnych ilościach i proporcjach Takie moje skromne zdanie.
Stary 2013-08-08, 10:21   #3537
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma znajomego, który jest kierowcą tirów. Jest bardzo przystojny. Wiedziałam, że ma żonę. Każdy myślał, że pewnie jest bardzo ładna. Przyszedł z nią na imprezę i była przeciętna z wyglądu. Któryś z kolegów go zapytał, dlaczego ma taką brzydką żonę. A on z poważną miną odpowiedział :,,Bo jak jadę gdzieś na kilka dni to mam pewność, że mnie nie zdradzi''.
Szczerość

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:27   #3538
Wegolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Chyba Cię zaraziłam
A tak na poważnie to panuje jakiś wirus bo dzisiaj u mnie i mama niezbyt wyraźnie się czuję. Wiem, że wczoraj też wujka rozłożyło, chrześnice już w poniedziałek. Także ciężko tego uniknąć :/

Krrem To Ty masz się przede wszystkim dobrze ze sobą czuć. Mój już nie zwraca uwagi czy jestem umalowana czy rozkopana, czy mam stary rozciągnięty T-shirt czy bluzkę z dekoltem. Na początku związku coś się wypowiadał na temat wyglądu, teraz milczy
Pogadaj z nim na ten temat jeśli nie poskutkuję to powiedz mu, że jak nie pasuję to niech wyjdzie i nie wraca, przecież nie przywiązałaś go do siebie niczym

mój mówi że za dużo chodzę w dresie, ale mówi też że najlepiej mi bez ubrań i że jak tak chodzę w dresie to przynajmniej innych nie prowokuje i jestem tylko dla niego

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Tu byłabym ostrożna- nie ma możliwości dostarczenia wszystkich aminokwasów egzogennych.
Najlepsze jest jedzenie WSZYSTKIEGO w rozsądnych ilościach i proporcjach Takie moje skromne zdanie.
od 10lat jestem wege, i uważam że zbilansowana dieta wegetariańska jest w 100% bezpieczna i zdrowa
Stary 2013-08-08, 10:28   #3539
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Szczerość
Wróciłaś Miło Cię znów widzieć i Twoje piękne włosy!

Padłam, jak przeczytałam post dominiki

Mój to typowy ścisłowiec, więcej robi żebym czuła się dobrze, niż mówi.
I choć lubi długie włosy nie kręci nosem, że ścinam coraz krócej
Stary 2013-08-08, 10:33   #3540
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
mój mówi że za dużo chodzę w dresie, ale mówi też że najlepiej mi bez ubrań i że jak tak chodzę w dresie to przynajmniej innych nie prowokuje i jestem tylko dla niego

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

od 10lat jestem wege, i uważam że zbilansowana dieta wegetariańska jest w 100% bezpieczna i zdrowa
Słabo przyswajam żelazo z roślin. Muszę jeść mięso. Po tygodniu jedzenia wege morfologia mi tak bardzo spadła że słaniałam sie na nogach.

14.02.14

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości